MĄŻ DAJE MAŁOLACIE OGROMNE PIENIĄDZE ZA SEKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » MĄŻ DAJE MAŁOLACIE OGROMNE PIENIĄDZE ZA SEKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 38 ]

Temat: MĄŻ DAJE MAŁOLACIE OGROMNE PIENIĄDZE ZA SEKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jestesmy malzenstwem od ponad 20 lat. Maz od zawsze dobrze zarabial, choc dobrze to malo powiedziane. Pracowal dla najwiekszych zagranicznych firm, jezdzil po calym swiecie. Nigdy go nie bylo w domu, wyjezdzal np. do Meksyku na 8 miesiecy i w tym czasie 2 razy do nas przylecial. Zapewnial nam dobre zycie, ale pozniej nagle wymyslil ze mu sie odechcialo i chce byc gdzies blizej. Nie bylo opcji zeby wrocil do Polski, bo by tu nigdzie nawet namiastki takich pieniedzy nie dostal, ale wzial kontrakt w Niemczech i tam osiadl na stale.

Oczywiscie nasz poziom zycia drastycznie spadl, wczesniej zarabial z premiami nawet do miliona euro rocznie, a teraz wyciaga maksymalnie 250 tys. Tak juz jest od 6 lat. W tym czasie latal do nas do Polski co 2 tygodnie na weekend. Mamy trojke dzieci, z ktorymi codziennie rozmawia na skype o okreslonej godzinie.
Niedawno przedluzyli mu kontakt, wczesniej firma mu wynajmowala apartament, tym razem on sam mial sobie wybrac mieszkanie i w ten sposob sie przeprowadzil. Polecialam tam do niego zeby zobaczyc jak mu sie zyje i wybadac teren.

W jaki sposob sie dowiedzialam? w banalny!!! Spotkalismy na parkingu sasiada i po tym jak sie przedstawilam jako zona zapytal kim w takim razie jest ta druga kobieta!!!!

Wpadlam w niemala histerie a moj maz na mnie patrzyl kompletnie nie przejety! Powiedzial tylko ze musimy pogadac po czym juz w mieszkaniu powiedzial mi co jest grane i po prostu nie moge uwierzyc. Od 3 lat spotyka sie z pewna kobieta, zaczeli kiedy ona miala zaledwie 18 lat!! Latala do niego co 2 weekend kiedy nie był u nas az z Polski. Z tego miasta w ktorym mieszkamy!!
Powiedzial mi prosto w twarz ze nasze malzenstwo nie istnieje od dawna a ja go traktuje tylko jak bankomat i utrudniacz zycia. PROSTO W TWARZ powiedzial mi ze mi tez placi ale tamta chociaz go szanuje  i slucha!!! No wlasnie - pieniadze, dawal jej chore sumy ktore mogl spokojnie przeznaczyc na rodzine, po prostu byl jej sponsorem. Nie moglam w to uwierzyc, przeciez nawet w weekend dzwonilam do niego na skype kilka razy dziennie zeby sprawdzic i zawsze byl sam. Powiedzial ze nigdy wczesniej mnie nie zdradzal fizycznie ani emocjonalnie i jak mu nie wierze to trudno

Powiedzialam mu ze chce rozwodu, na co on kompletnie zimny jakby zalatwial biznesy zaproponowal mi inne wyjscie. Zebysmy zyli jak do tej pory i udawali ze nic sie nie stalo jeszcze przez kilka lat, az dzieci troche podrosna, a w zamian on zostawi mi wszystko co mamy, posiadlosci, oszczednosci i bedzie placil duze alimenty.

Wylecialam do Polski jeszcze tego samego dnia i teraz nie wiem co mam o tym wszystkim myslec. czuje sie zraniona, oszukana, potraktowana jak przedmiot ktory mozna wypozyczyc
Chce go zniszczyc i odebrac mu absolutnie wszystko
Nie moge uwierzyc ze przez te wszystkie lata mnie oszukiwal i to bylo jedno wielkie klamstwo
i ze wymienil mnie na jakas zwykla malolate, zwykla dz*wke. Zastanawiam sie czy ja kocha i czy kocha mnie

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez josz (2018-02-10 22:16:48)

Odp: MĄŻ DAJE MAŁOLACIE OGROMNE PIENIĄDZE ZA SEKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przykro mi z powodu tego, co Cię spotkało, ale niestety takie są efekty życia na odległość i to przez wiele lat. Naprawdę sądziłaś, że mąż będąc po kilka miesięcy po  za domem pozostaje Ci wierny, że nie ma potrzeb?

Havanna napisał/a:

Zastanawiam sie czy ja kocha i czy kocha mnie

Chyba nie powinnaś mieć złudzeń. Poniżej masz odpowiedź.

Havanna napisał/a:

Powiedzial mi prosto w twarz ze nasze malzenstwo nie istnieje od dawna a ja go traktuje tylko jak bankomat i utrudniacz zycia

Jego propozycja dotycząca Waszej przyszłości jest równie arogancka, jak przyznanie się do zdrady. Nie wiem, czy potrafiłabyś żyć w takim układzie jaki Ci zaproponował, po za tym, jakie masz gwarancje, że on spełni swoją obietnicę, w kwestii przekazania Ci za jakiś czas całego majątku? Raczej w to wątpię.
Obawiam się, że musisz pogodzić się z rzeczywistością i przede wszystkim udać się do dobrego prawnika. Zorientować w kwestii podziału majątku, uzyskania wysokich alimentów (łaski nie robi). Na Twoim miejscu nie toczyłabym z nim wojen, nie błagała, bo jesteś raczej na straconej pozycji. Zadbaj przede wszystkim o to, żeby zbezpieczyć Wasze dzieci na przyszłość i ewentualnie ugrać jak najwięcej.

3

Boże... tyle pieniędzy. Nie wyobrażam sobie co można robić z tyloma pieniędzmi. Nie dziwię się, że od takiego dobrobytu ludziom przewraca się w głowie.

4

Pewnie nie jesteś na tyle silna żeby się z nim rozwieść i pewnie przywykłaś do pieniędzy, luksusu że zagryziesz zęby i przystaniesz na jego propozycję. Pracujesz gdzies?
Przez te wszystkie lata żyłaś bez męża i był w głównej mierze tylko bankomatem. Nie ma co się dalej oszukiwać, skoro przez te wszystkie lata nie było między Wami więzi, mąż nie starał się mieszkać z rodziną bo jemu  było wygodnie nie przewijać dzieci, słuchać kłótni, marudzenia i znosić trud codziennego wychowania bo Ty się tym zajmowałaś. A on zapewniał Wam luksusowe życie i tym zagłuszał wyrzuty sumienia. Z pewnością już wcześniej zaspakajał swoje potrzeby fizyczne w ten sposób. Teraz ma stałą, młodą dziewczynę o którą chce dbać i się troszczyć... kryzys wieku średniego pewnie ma też to swoje znaczenie. Ona pewnie go nie zostawi, on jej tym bardziej- teraz czuje się za nią odpowiedzialny tak samo jak za dzieci. Pozostaje Ci albo żyć dalej na jakiego warunkach co pewnie uczynisz albo w końcu przestać liczyć na niego i wziąść odpowiedzialność za swoje życie.
Mój były mąż też zarabiał obrzydliwie dużo. Jezdziłam z nim w najpiękniejsze miejsca na świecie i bywaliśmy w  najdroższych hotelach w Polsce i za granicą. I nigdy i nigdzie nie byłam tak bardzo szczęśliwa jak teraz z moim obecnym narzeczonym. Największą wartość w związku ma czas jaki sobie poświęcamy a zwłaszcza jego jakość. Czy Ty tak naprawdę znasz swojego męża?

5

Propozycja brzmi sensownie, może warto rozważyć ją na spokojnie.
Zycie i tak sie toczy swoim torem.

6

Brakuje mi slow. Nie wiem nawet jak to napisac. Przed chwila z nim rozmawialam...

7

Nigdy nie pracowalam wiec nie wiem co mialabym robic, jak sie utrzymywac. Rzucilam studia gdy sie zareczylismy bo wiedzialam ze nigdy mi sie do niczego nie przydadza.
On mnie traktuje teraz jak biznes ktory trzeba zalatwic a jedno jest pewne
Kiedy przedstawia oferte to jest ona ostateczna. Oczywiscie na wszystko beda umowy podpisywane przy prawnikach wiec to mam pewne

8

Autorko, a Tobie nie było wygodnie przez te wszystkie lata? Mąż gdzieś daleko, więc tez nie jęczy o obiadki i kapcie przyniesione pod nos. Chcieliście mieć dzieci, macie, poświeciłaś się wychowywaniu i zajmowaniu domem, do tego miałaś kasy jak lodu i pewnie mogłaś wydawać ile chciałaś na wszelkie swoje zachcianki. gdybym ja żyła takim trybem nie byłabym naiwna i nie wierzyłabym, że mąż mnie nie zdradza. A jak Ty wytrzymywałaś bez seksu tyle czasu? nigdy nie miałaś żadnego romansiku?

Facet zaproponował Ci bardzo korzystny układ, a Wasze małżeństwo od lat było układem, nie wierzę, że o tym nie wiedziałaś. 
Z ciekawości: w jakim wieku macie dzieci?

A i ja nigdy nie dałabym mu rozwodu, pamiętaj żona też dziedziczy i nie chodzi nawet o to, żebyś miała kasę dla siebie, ale ja osobiście bym nie chciała, żeby mój facet ożenił się z kimś innym, kto dziedziczyłby to co należy się moim dzieciom. A żona dziedziczy minimum 1/4

9 Ostatnio edytowany przez Havanna (2018-02-11 00:01:58)

Nirvanka
Wygodnie, nie wygodnie, co za roznica, i tak nie mial prawa mnie zdradzac
Nie ukrywam ze to ja naciskalam zeby byl daleko, bo do zwiazku nie trzeba byc kolo siebie, za to pieniadze zapewniaja pewna stabilizacje i brak problemow. Wolalam miec go dalej ale zeby nie dotykaly nas codzienne problemy jak innych ludzi. To chyba logiczne ze wydawalam na swoje zachcianki, tak to wyglada przeciez.

Ja nigdy nie potrzebowalam seksu. Nigdy mnie nie interesowal a jak juz to z przymusu. Na poczatku przed slubem troche udawalam ale pozniej wiadomo, dzieci i zycie codzienne. Nie, nie mialam romansikow bo mnie to nie podnieca w ogole. Dla mnie to obrzydliwe ze faceci tak bardzo tego potrzebuja, nie rozumiem czemu dla mojego meza to takie wazne bylo, przeciez nie na tym zwiazek polega
Mialam to na uwadze ze on ma jakies chore potrzeby wiec go pilnowalam. Wiem ze jego zycie to 95% praca wiec nie jestem zaskoczona ze placi za seks, bo tak mu wygodnie, z reszta gdzie by mial kogos poznac jak nigdzie nie wychodzi.

Edit. Akurat jestem pewna na 100% ze poza ta malolata nigdy mnie nie zdradzil. Robia mu w pracy coroczne badania tez na choroby (w zwiazku z wyjazdami) i gdyby cos bylo to by stracil prace ktora jest najwazniejsza

10 Ostatnio edytowany przez adiafora (2018-02-11 00:08:01)

Nirvanka87 napisał/a:

A i ja nigdy nie dałabym mu rozwodu, pamiętaj żona też dziedziczy i nie chodzi nawet o to, żebyś miała kasę dla siebie, ale ja osobiście bym nie chciała, żeby mój facet ożenił się z kimś innym, kto dziedziczyłby to co należy się moim dzieciom. A żona dziedziczy minimum 1/4

rany, co za materialistyczne podejście. Dzieci chyba mają dwie ręce i nogi i jak dorosną, mogą same na siebie pracować i się dorabiać, zamiast żerować na dorobku tatusia. Powinno się uczyć dzieci samodzielności, zamiast takiego podejścia że trzeba się nachapać, ile się da, i żeby broń Boże inni nie uszczknęli z tego.

11

Havanna napisał/a:

Nirvanka
Nie ukrywam ze to ja naciskalam zeby byl daleko, bo do zwiazku nie trzeba byc kolo siebie, za to pieniadze zapewniaja pewna stabilizacje i brak problemow. Wolalam miec go dalej ale zeby nie dotykaly nas codzienne problemy jak innych ludzi. To chyba logiczne ze wydawalam na swoje zachcianki, tak to wyglada przeciez.

Ja nigdy nie potrzebowalam seksu. Nigdy mnie nie interesowal a jak juz to z przymusu. Na poczatku przed slubem troche udawalam ale pozniej wiadomo, dzieci i zycie codzienne. Nie, nie mialam romansikow bo mnie to nie podnieca w ogole. Dla mnie to obrzydliwe ze faceci tak bardzo tego potrzebuja, nie rozumiem czemu dla mojego meza to takie wazne bylo, przeciez nie na tym zwiazek polega
Mialam to na uwadze ze on ma jakies chore potrzeby wiec go pilnowalam. Wiem ze jego zycie to 95% praca wiec nie jestem zaskoczona ze placi za seks, bo tak mu wygodnie, z reszta gdzie by mial kogos poznac jak nigdzie nie wychodzi.

Edit. Akurat jestem pewna na 100% ze poza ta malolata nigdy mnie nie zdradzil. Robia mu w pracy coroczne badania tez na choroby (w zwiazku z wyjazdami) i gdyby cos bylo to by stracil prace ktora jest najwazniejsza

wczesniej mialam wątpliwości, ale teraz mam pewność, że jesteś trollem.

12

adiaphora napisał/a:
Havanna napisał/a:

Nirvanka

wczesniej mialam wątpliwości, ale teraz mam pewność, że jesteś trollem.

Niby dlaczego?? Bo historia nieprawdopodobna? Ludzie z pieniedzmi tez zyja w spoleczenstwie i tez maja problemy

13

adiaphora napisał/a:
Nirvanka87 napisał/a:

rany, co za materialistyczne podejście. Dzieci chyba mają dwie ręce i nogi i jak dorosną, mogą same na siebie pracować i się dorabiać, zamiast żerować na dorobku tatusia. Powinno się uczyć dzieci samodzielności, zamiast takiego podejścia że trzeba się nachapać, ile się da, i żeby broń Boże inni nie uszczknęli z tego.

Owszem dzieci trzeba uczyć zaradności, rozwijania swoich pasji i chęci pracy. To jest dla mnie priorytet, żeby wychować dzieci na rozumne i szczęsliwe osoby. Ale nie wyklucza to tego, że mogą dziedziczyć po ojcu, bo dlaczego nie? to też jest norma. Wiesz kiedyś miałam takie podejście, że unosiłam się honorem, że ok ktoś mnie skrzywdził, niech spada na drzewo, ja dam sobie sama radę (bo dam), ale teraz wychodze z innego załozenia, dlaczego ja mam się unosić honorem, wobec człowieka, który honoru nie ma i mnie zdradza?

Ludzie dziedziczą po sobie, a ja jako matka mam prawo walczyć, żeby moje dzieci dostały jak najwięcej i żeby je zabezpieczyć na przyszłość. Ludzie którzy dziedziczą majątki wyobraź sobie, ze też pracują i zarabiają na siebie wink

14

Nie wiem co robic teraz. Pije wino sama i caly czas do niego dzwonie zaplakana i sie klocimy

15

Dlaczego mam nieodparte wrażenie, że autorce jest bardziej szkoda tego, że pieniążki męża lecą do młodej, a nie do niej, niż tego że małżeństwo zdechło.

Jeszcze te teksty, że odbierzesz mu wszystko, haha.
Mam nadzieję, że dostaniesz alimenty, takie żeby wystarczyły dla dzieci na rozwój i ruszysz dupę do roboty.

16 Ostatnio edytowany przez adiafora (2018-02-11 00:36:33)

Nirvanka, wiem, że ludzie dziedziczą, ale nie rozumiem takiego podejścia - będę walczyć żeby moje dzieci dostały najwięcej a inni w ogole albo najmniej. Nigdy nie byłam taka pazerna, stąd nie rozumiem tego. Alimenty aż dzieci dorosną i się usamodzielnią - ok. Ale potem, dlaczego mialabym walczyć o wielkie pieniądze dla nich? To wg mnie żerowanie na czyjejś pracy. Rodzic nie ma obowiązku utrzymywać doroslych dzieci ani ich finansować całe życie tylko dlatego, że ma kupę kasy i jest ich ojcem.  Gdy dzieci i matka normalne, nie zmanierowane, to ojciec nie ma powodu, nawet po rozwodzie, skąpić dzieciom, gdy są w potrzebie, skoro ma tej kasy dużo. Ale gdy widzi takie podejście, że - wycyckajmy z tatusia, ile się da, bo nam się należy, to nie dziwi mnie, że ma ochotę zakręcić kurek z kasą i powiedziećc - wypad do roboty, darmozjady! Sama bym tak zrobiła. Nie znoszę takiej roszczeniowej postawy. Jak w tym zasługa dzieci, że ojciec ma pieniądze?

A autorka troll, bo sposob w jaki pisze o życiu i problemach sa na poziomie gimnazjalnym smile Nie sądzę, aby taki światowy facet, jak go opisuje,  wziął sobie takiego bezrefleksyjnego tlumoka za żonę wink

17

adiaphora napisał/a:

Nirvanka, wiem, że ludzie dziedziczą, ale nie rozumiem takiego podejścia - będę walczyć żeby moje dzieci dostały najwięcej a inni w ogole albo najmniej. Nigdy nie byłam taka pazerna, stąd nie rozumiem tego. Alimenty aż dzieci dorosną i się usamodzielnią - ok. Ale potem, dlaczego mialabym walczyć o wielkie pieniądze dla nich? To wg mnie żerowanie na czyjejś pracy. Rodzic nie ma obowiązku utrzymywać doroslych dzieci ani ich finansować całe życie tylko dlatego, że ma kupę kasy i jest ich ojcem.  Gdy dzieci i matka normalne, nie zmanierowane, to ojciec nie ma powodu, nawet po rozwodzie, skąpić dzieciom, gdy są w potrzebie, skoro ma tej kasy dużo. Ale gdy widzi takie podejście, że - wycyckajmy z tatusia, ile się da, bo nam się należy, to nie dziwi mnie, że ma ochotę zakręcić kurek z kasą i powiedziećc - wypad do roboty, darmozjady! Sama bym tak zrobiła. Nie znoszę takiej roszczeniowej postawy.

A autorka troll, bo sposob w jaki pisze o życiu i problemach sa na poziomie gimnazjalnym smile Nie sądzę, aby taki światowy facet, jak go opisuje,  wziął sobie takiego bezrefleksyjnego tlumoka za żonę wink

ja też nie znoszę roszczeniowej postawy, ja pisze przyszłościowo, facetowi źle nie życze, ale mówię już o kwestii dziedziczenia, czyli po jego śmierci co się stanie z jego pieniędzmi. Nie mówie, o dodatkowych alimentach, czy dawaniu kasy za jego życia. Ja też nigdy nie byłam pazerna i nie jestem, dla siebie nigdy nie chciałam nic od nikogo, ale tak, jak pisałam wcześniej dla mnie priorytetem są dzieci- na razie potencjalne i zabezpieczenie ich. Z tym, że autorka ewidentnie chce kase dla siebie bo do tej pory dobrze jej się żyło, ja nie rozumiem, jak można całe życie nie pracować, ja teraz jestem 3 miesiąc na zwolnieniu i wariuję, a 20 lat? zanudziłabym sie i czułabym się hmmm małowartościowa sama dla siebie.

A to, że troll to też prawdopodobne.

18

adiaphora napisał/a:

Mam podobne podejrzenia, chociaż sytuacja nie jest wyjątkowa, gdy żona zamożnego męża nie ma żadnych ambicji zawodowych i żyje beztrosko dopóki wygodny układ się nie kończy.

19 Ostatnio edytowany przez adiafora (2018-02-11 01:55:31)

josz napisał/a:
adiaphora napisał/a:

Mam podobne podejrzenia, chociaż sytuacja nie jest wyjątkowa, gdy żona zamożnego męża nie ma żadnych ambicji zawodowych i żyje beztrosko dopóki wygodny układ się nie kończy.

ale brak ambicji i beztroskie życie nie wyklucza inteligencji. W tak durny sposob nie moze pisac inteligentna kobieta. A facet, ktory zarabia tyle kasy też nie może być skonczonym durniem, więc zakladam, że jest bardzo inteligentny a taki nie wziłaby sobie takiej ograniczonej kobiety, ktora nie rozumie i dziwią ją oczywiste rzeczy i zależności. Przez 20 lat nie ogarnęla na czym związek polega, skoro pisze, że do zwiazku nie trzeba byc razem? big_smile Dziwi ją, że faceci seksu potrzebują? No wszystko ją dziwi. Dzieci pewnie znalazla w kapuście, skoro seksu nie lubi ani męża, ktorego sama wypychala byle dalej od siebie, i też byla zdziwiona wink Szkoda klawiatury. Przecież każde jej poźniejsze zdanie to prowokacja. Nie wierzę w tę historię. Wątek pasuje do dzialu Debiuty literackie wink

20

Troll na 100%
Bzdury totalne

21

stokrotka88 napisał/a:

Troll na 100%
Bzdury totalne

które województwa maja teraz ferie? smile

22

starr napisał/a:

które województwa maja teraz ferie? smile

Np. małopolskie wink

23

Dopiero skonczylam z nim rozmowe.
Mamy dzieci 18, 14 i 8 letniego syna najmlodszego ktory jest jego oczkiem w głowie. Nie rozumiem skąd ten hejt na mnie.
Od wielu lat rozwijam sie artystycznie i dzialam w tym srodowisku, tyle, ze z tego nie ma pieniedzy, a raczej w to ida.  Nie wiem skad zalozenia ze jestem glupia, malo ambitna? Z zaledwie kilku postow wyciagneliscie na moj temat jakies dziwne wnioski kompletnie nie znajac sytuacji. Owszem, jestem pod wplywem silnych emocji i nie umiem zebrac mysli ale nie jestem osoba malo inteligentna tak jak uwazacie. Mowie plynnie po angielsku a porzucilam studia politechniczne. Tak, wybralam wygodne zycie u boku meza, swiadomie i wiedzac na co sie godze.
Rozumiem ze wiekszosc z was by tak nie postapila, ale mnie maz nigdy nie musial sie w towarzystwie wstydzic.

Uwazacie ze to, ze mieszka za granica sprawia, ze nie powinnam byc zaskoczona, ze mnie zdradza? Niby z jakiej racji? Zwiazek to nie tylko seks i cielesnosc a raczej porozumienie dusz ktore z mezem mielismy bardzo dobre. Tak, to byl pewien uklad, jak kazde malzenstwo. Ja dbalam o dom i wychowywalam dzieci, on dawal pieniadze. Ale nie byl tylko od tego. Codziennie rozmawialismy. Jego weekendy w domu to byl czas tylko dla nas. Traktowal mnie jak kogos absolutnie wyjatkowego, jakby sie dopiero co zakochal. Seks byl po prostu nie tak duzo. To nie znaczy ze mial prawo mnie zdradzac

Zle sie wyrazilam i juz jestem tylko trollem i nie otrzymam od was zadnego wsparcia?

24

Havanna, otrzymasz wsparcie, tylko założ zbiorkę na zrzutka.pl. Chętnię wspomogę Twoj debiut literacki, zwlaszcza, że lubie fantastykę wink Dobrej nocy.

25

Havanna napisał/a:

czuje sie zraniona, oszukana, potraktowana jak przedmiot ktory mozna wypozyczyc
Nie moge uwierzyc ze przez te wszystkie lata mnie oszukiwal i to bylo jedno wielkie klamstwo
i ze wymienil mnie na jakas zwykla malolate, zwykla dz*wke. Zastanawiam sie czy ja kocha i czy kocha mnie

VS

Traktowal mnie jak kogos absolutnie wyjatkowego, jakby sie dopiero co zakochal. Seks byl po prostu nie tak duzo. To nie znaczy ze mial prawo mnie zdradzac

tak absurdalnego infantylnego podjeścia do życia poniżej "rzekomo" doświadczonej Kobiety nie spotkałam. kosmos.

Uwazacie ze to, ze mieszka za granica sprawia, ze nie powinnam byc zaskoczona, ze mnie zdradza? Niby z jakiej racji? Zwiazek to nie tylko seks i cielesnosc a raczej porozumienie dusz ktore z mezem mielismy bardzo dobre.

no to teraz jakim cudem "porozumienie dusz" po chwili staje się "układem".

Tak, to byl pewien uklad, jak kazde malzenstwo. Ja dbalam o dom i wychowywalam dzieci, on dawal pieniadze.

Havanna forumowicze trola wywąchają z kilometra. w Twojej opowieści brakuje dobrze skonstruowanej emocjonalnie historii. jesteś niespójna w "zeznaniach". nie wzięłaś pod uwagę inteligencji piszących tu osób. nie postarałaś się o emocjonalne tło i wyszedł bohomaz. owszem istnieje mały procent, że Twoja historia jest prawdziwa ale wówczas Ty jesteś mega zaburzona. z dwojga złego lepiej byś była trollem.

26

Havanna napisał/a:

ale mnie maz nigdy nie musial sie w towarzystwie wstydzic.

lol No taka atrakcyjna lol że poszedł do innej.

27

Piszesz, że związek nie polega na tym, żeby być blisko, ani na tym, by uprawiać seks. Nie wspierasz też męża dobrym słowem, na wylewną uczuciowo też nie wyglądasz.

Co takiego więc dałaś mężowi przez te lata, w zamian za wikt i opierunek? Tylko nie pisz, że wychowałaś dzieci, bo to robiłaś dla dzieci, nie dla męża. Co zrobiłaś dla niego, by czuł się kochany?
Przypuszczam że mąż ma rację. Jest dla Ciebie tylko bankomatem, nie kochasz go, a Wasze małżeństwo to układ.

BOLI Cię, że on ma teraz kogoś, kto mu okazuje uczucie, kto to słucha. On tego potrzebował i to znalazł. A Ciebie wywali na śmietnik jak zużyte podpaski. Sorry, takie życie, jak się od siebie nie daje nic, a tylko bierze pełnymi garściami...

28

Ha.

Sa ludzie, ktorzy zyją miloscią, i sa tacy, dla ktorych miloscią sa pieniądze. Tu stopien wyrachowania zarowno zony, jak i szanownego malzonka osiagnal chyba maximum.

29 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2018-02-11 10:46:28)

Edytowałam, pomyłka.

30

Cyngli napisał/a:

Piszesz, że związek nie polega na tym, żeby być blisko, ani na tym, by uprawiać seks. Nie wspierasz też męża dobrym słowem, na wylewną uczuciowo też nie wyglądasz.

Co takiego więc dałaś mężowi przez te lata, w zamian za wikt i opierunek? Tylko nie pisz, że wychowałaś dzieci, bo to robiłaś dla dzieci, nie dla męża. Co zrobiłaś dla niego, by czuł się kochany?
Przypuszczam że mąż ma rację. Jest dla Ciebie tylko bankomatem, nie kochasz go, a Wasze małżeństwo to układ.

BOLI Cię, że on ma teraz kogoś, kto mu okazuje uczucie, kto to słucha. On tego potrzebował i to znalazł. A Ciebie wywali na śmietnik jak zużyte podpaski. Sorry, takie życie, jak się od siebie nie daje nic, a tylko bierze pełnymi garściami...

Podpisuję się pod Cyngli.
Nawet tytuł tematu który założyłaś zdradza, że w tej historii najbardziej boli cię to, że kasa leci do młodszej. boli cię, że musisz dzielić się z nią pieniędzmi, a nie to, że dzielisz się mężem. przyznaj uczciwie sama  przed sobą jakie kierowały tobą pobudki w tym małżeństwie i jakie kierują teraz, nie zaklinaj rzeczywistości. wygląda na to, że propozycja układu ze strony męża ma dla ciebie sens. tym bardziej, że skoro jest z młodą już 3 lata to myślę, że może chodzić o coś więcej niż seks więc jak ktoś słusznie zauważył w twoim interesie jest się nie rozwodzić. Mimo wszystko współczuję odkrycia zdrady.

31 Ostatnio edytowany przez Secondo1 (2018-02-11 12:15:41)

Dajcie spokój i nie karmicie trola.

To pisze jakiś zdesperowany facet, w celu ośmieszenia kobiet.
Wymyślił jakaś bajeczna historyjkę , żeby pokazać skąpstwo i infantylizm wymyślonej kobiety, ale poległ na braku wyczucia elementarnych emocji takiej kobiety.
Może mu się marzy, może czuje jakaś misję do spełnienia albo po prosto chce się nami zabawić .

32

Troll nie troll (mąż zarabia miliony euro rocznie i nie może rodziny do siebie za granicę ściągnąć?) najbardziej uderzyło mnie to
jak łatwo niektórym przychodzi przeliczanie w pamięci górnolotnych haseł "mąż", "żona", "małżeństwo", "rodzina" ...
na procenty kto po kim ile będzie dziedziczył. Facet w kwiecie wieku i w pełni sił z tego co czytam, a tu już skórę na nim dzielą, masakra.
Pomijając na razie aspekt prawny kto po kim ile i kiedy, to jak bezwzględnym, pazernym, pustym i obrzydliwym trzeba być,
żeby bezwstydnie żądać forsy, którą facet zarobił i wymachiwać przy tym tasakiem, że łapy urżnę każdemu, kto tylko po nią sięgnie.
Na miejscu tego gościa najpierw bym wszystko "stracił" (istnieją sposoby, żeby bardzo szybko i całkiem legalnie pozbyć się całego majątku)
po czym szybko bym się rozwiódł (istnieją sposoby, że otrzymać rozwód w ciągu miesiąca) a następnie odzyskał to co wcześniej "straciłem"
(istnieją sposoby, żeby w świetle prawa wykonać bezpiecznie taki manewr, ponosząc przy tym minimalne koszta operacyjne)
i byłej już żonie wysłał kurierem wielki bukiet kwiatów z dołączonym liścikiem o treści FUCK YOU i nie chciał jej nigdy więcej oglądać.

33

Havanna napisał/a:

Nirvanka

Gdybyśmy byli na sali sądowej i to byłoby Twoje zeznanie w sprawie, to adwokat Twojego męża mógłby z zadowoleniem powiedzieć "Nie mam więcej pytań".

Niestety brutalnie rzecz ujmując brałaś aktywnie udział w kreowaniu wygodnej sobie rzeczywistości, która doprowadziła do tej sytuacji, która właśnie jest.
Z tego co piszesz wyłania się Twój obraz osoby, która jest chyba bardzo zapatrzona w siebie i dba głównie o swoją wygodę i potrzeby. Ta małolata z którą jest Twój mąż chyba nie musiała się wybitnie starać, żeby dać mu to, czego nie dawałaś mu Ty. I naprawdę tu nie chodzi tylko o seks. Myślę, że tak naprawdę Ty też od dawna nie kochasz męża.

34 Ostatnio edytowany przez adiafora (2018-02-11 13:32:45)

Secondo1 napisał/a:

Dajcie spokój i nie karmicie trola.

To pisze jakiś zdesperowany facet, w celu ośmieszenia kobiet.
Wymyślił jakaś bajeczna historyjkę , żeby pokazać skąpstwo i infantylizm wymyślonej kobiety, ale poległ na braku wyczucia elementarnych emocji takiej kobiety.
Może mu się marzy, może czuje jakaś misję do spełnienia albo po prosto chce się nami zabawić .

dokładnie. Nic tu się nie trzyma kupy a głupota i infantylność bohaterki aż razi smile Im dalej w las, tym coraz więcej absurdów. Emocje nie współgrają z akcją. Nie wspominając już o tym, że żadna normalna kobieta nie pisałaby o sobie w taki sposób.
Jeszcze mocno musi się autor podszkolić w pisaniu opowiadań, żeby ludzie to łyknęli smile  Może potem będzie mogł nawet pisać scenariusze historii 'z życia wziętych' do Ukrytej prawdy czy Trudnych spraw big_smile

35 Ostatnio edytowany przez balin (2018-02-11 13:34:24)

josz napisał/a:

Jego propozycja dotycząca Waszej przyszłości jest równie arogancka, jak przyznanie się do zdrady.

A nie przedstawieniem rzeczywistego stanu ich sytuacji?

36

Havanna napisał/a:

Jestesmy malzenstwem od ponad 20 lat. Maz od zawsze dobrze zarabial, choc dobrze to malo powiedziane. Pracowal dla najwiekszych zagranicznych firm, jezdzil po calym swiecie. Nigdy go nie bylo w domu, wyjezdzal np. do Meksyku na 8 miesiecy i w tym czasie 2 razy do nas przylecial. Zapewnial nam dobre zycie, ale pozniej nagle wymyslil ze mu sie odechcialo i chce byc gdzies blizej. Nie bylo opcji zeby wrocil do Polski, bo by tu nigdzie nawet namiastki takich pieniedzy nie dostal, ale wzial kontrakt w Niemczech i tam osiadl na stale.

A Tobie? Tobie się nie odechciało takiego małżeństwa?

Havanna napisał/a:

Oczywiscie nasz poziom zycia drastycznie spadl, wczesniej zarabial z premiami nawet do miliona euro rocznie, a teraz wyciaga maksymalnie 250 tys. Tak juz jest od 6 lat. W tym czasie latal do nas do Polski co 2 tygodnie na weekend. Mamy trojke dzieci, z ktorymi codziennie rozmawia na skype o okreslonej godzinie.
Niedawno przedluzyli mu kontakt, wczesniej firma mu wynajmowala apartament, tym razem on sam mial sobie wybrac mieszkanie i w ten sposob sie przeprowadzil. Polecialam tam do niego zeby zobaczyc jak mu sie zyje i wybadac teren.

W jaki sposob sie dowiedzialam? w banalny!!! Spotkalismy na parkingu sasiada i po tym jak sie przedstawilam jako zona zapytal kim w takim razie jest ta druga kobieta!!!!

Wpadlam w niemala histerie a moj maz na mnie patrzyl kompletnie nie przejety! Powiedzial tylko ze musimy pogadac po czym juz w mieszkaniu powiedzial mi co jest grane i po prostu nie moge uwierzyc. Od 3 lat spotyka sie z pewna kobieta, zaczeli kiedy ona miala zaledwie 18 lat!! Latala do niego co 2 weekend kiedy nie był u nas az z Polski. Z tego miasta w ktorym mieszkamy!!
Powiedzial mi prosto w twarz ze nasze malzenstwo nie istnieje od dawna a ja go traktuje tylko jak bankomat i utrudniacz zycia. PROSTO W TWARZ powiedzial mi ze mi tez placi ale tamta chociaz go szanuje  i slucha!!! No wlasnie - pieniadze, dawal jej chore sumy ktore mogl spokojnie przeznaczyc na rodzine, po prostu byl jej sponsorem. Nie moglam w to uwierzyc, przeciez nawet w weekend dzwonilam do niego na skype kilka razy dziennie zeby sprawdzic i zawsze byl sam. Powiedzial ze nigdy wczesniej mnie nie zdradzal fizycznie ani emocjonalnie i jak mu nie wierze to trudno

Czyli masz odpowiedź:nigdy go nie szanowałaś ani nie słuchałaś,ba-sama go wypychałaś jak najdalej od domu.Nie masz męża-masz bankomat.

Havanna napisał/a:

Powiedzialam mu ze chce rozwodu, na co on kompletnie zimny jakby zalatwial biznesy zaproponowal mi inne wyjscie. Zebysmy zyli jak do tej pory i udawali ze nic sie nie stalo jeszcze przez kilka lat, az dzieci troche podrosna, a w zamian on zostawi mi wszystko co mamy, posiadlosci, oszczednosci i bedzie placil duze alimenty.

Wylecialam do Polski jeszcze tego samego dnia i teraz nie wiem co mam o tym wszystkim myslec. czuje sie zraniona, oszukana, potraktowana jak przedmiot ktory mozna wypozyczyc

On czuł się zraniony i oszukany zapewne całe Wasze małżeństwo.Nie kochasz go. Przestań myśleć o tym jak go zniszczyć.To ojciec Twoich dzieci,miej szacunek do tego,że postawił sprawę jasno,że chce Cię nadal utrzymywać i zapewnić wszystko dzieciom.

37

anderstud napisał/a:

Na miejscu tego gościa najpierw bym wszystko "stracił" (istnieją sposoby, żeby bardzo szybko i całkiem legalnie pozbyć się całego majątku)
po czym szybko bym się rozwiódł (istnieją sposoby, że otrzymać rozwód w ciągu miesiąca) a następnie odzyskał to co wcześniej "straciłem"
(istnieją sposoby, żeby w świetle prawa wykonać bezpiecznie taki manewr, ponosząc przy tym minimalne koszta operacyjne)
i byłej już żonie wysłał kurierem wielki bukiet kwiatów z dołączonym liścikiem o treści FUCK YOU i nie chciał jej nigdy więcej oglądać.

No mój Klient tak zrobił, tzn. tam chodziło o komorników, długi itp. PRzepisał wszystko na kochającą żonkę i wiecie co? teraz nie ma ani majątku, ani żonki, ma za to 604 zł zasiłku stałego, bo po tym, jak żonka go wykopała ze swojego domu, to zamieszkał w takich warunkach, które spowodowały u niego powazne problemy zdrowotne- nie moge dokładnie opisać sytuacji, ale jest juz po 3 operacjach, a kolejna moze spowodować, że do końca zycia będzie zmuszony być pod opieką osób trzecich.

38

troll na 100%. Szkoda gadać

Posty [ 38 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » MĄŻ DAJE MAŁOLACIE OGROMNE PIENIĄDZE ZA SEKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024