ciągle samotna mimo upływu lat - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » ciągle samotna mimo upływu lat

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: ciągle samotna mimo upływu lat

Cześć, to mój pierwszy post na tym forum i przychodzę tu z problemem o którym myślę już jakiś czas. Mam obecnie 23 lata jestem na 4 roku studiów i ciągle jestem sama. Myślałam że na studiach się to zmieni, ale mimo wychodzenia na imprezy nie poznałam nikogo z kim mogłabym stworzyć jakiś związek. Na moim kierunku, który jest typowo kobiecy nie poznałam wielu chłopaków. Niedługo skończę studia i boję się że przegapiłam swoje najlepsze lata życia i okazje na znalezienie kogoś. Zastanawiam się jaki jest powód tego, że w moim życiu praktycznie nie było mężczyzn. Nie jestem typem dziewczyny która ma wielkie grono znajomych, trzymam się raczej w małej grupce i są to dziewczyny. Ogólnie widzę, że może być coś w moim zachowaniu co odpycha facetów, choć staram się być uśmiechnięta i miła na codzień.  Czasem zaczynam rozmowy, ale widzę że z drugiej strony nie ma entuzjazmu więc odpuszczam. Macie jakieś rady dla mnie? Jak zmienić swoje podejscie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: ciągle samotna mimo upływu lat

Koniec studiów to nie koniec życia. Spokojnie smile Osobiście polecam Ci m.in. konferencję OP Adama Szustaka "Młodość mija, a ja niczyja" na YT. Zresztą...wiele mówi na ten temat, nie tylko w tym filmiku. Serdecznie zapraszam smile Powodzenia

3

Odp: ciągle samotna mimo upływu lat

A w internecie nie możesz kogoś poszukać?

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » ciągle samotna mimo upływu lat

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024