Jak sobie poradzić z tym że nie mam ochoty jeść? Próbuje coś zjeść od 2 dni i nic (zwracam). Jedynie co mi wchodzi to picie i nic poza tym. (Wiem że to jest skutek zerwania) Ktoś miał podobnie ?
Wyjdz z domu i idz pobiegac. umyj okna, przejdz 20 km, skop ogrodek sasiadce, cokolwiek zeby zmeczyc cialo. Tak zmeczyc, zebys ledwo mial sily wrocic do domu, styraj sie do bolu miesni - zapewniam cie, ze kiedy cie bedzie bolal kazdy miesien w ciele przez nastepne 3 dni nie bedziesz mial ochoty roztkliwiac sie nad zlamanym sercem.
Bo na razie to jestes rozszlochaną miękką ....
Wątek raportuje do zamkniecia
Zbierz jajka w garść i wyjdź do dziewczyn. Nowych. Czy to na imprezie, czy to w sklepie, czy to na internetach. Zwyczajnie... szukaj kontaktu
I proszę... nie skamlaj, że to ta jedyna, że ją lofciasz, że świat Ci się skończył. Świat Ci się dopiero zaczął Bo masz doświadczenie i praktykę o której mogą sobie pomarzyć tysiące innych, którym tego zaznać "świat" nie dał
Jak powyżej, rusz się do zmęczenia fizycznego, pisz tutaj raz na tydzień (nie częściej) i raportuj jak Ci się podłoga błyszczy i ile ubiegałeś.
5 2017-07-16 18:25:44 Ostatnio edytowany przez jjbp (2017-07-16 18:25:57)
Poza tym jak się ostro fizycznie zmęczysz to i problem nie jedzenia zniknie, będziesz głodny jak nigdy
Jak powyżej, rusz się do zmęczenia fizycznego, pisz tutaj raz na tydzień (nie częściej) i raportuj jak Ci się podłoga błyszczy i ile ubiegałeś.
Witam po tygodniu
Podłoga błyszczy, płot pomalowany, i pojezdzone rowerem
Czuje że chyba już mi przechodzi
7 2017-07-24 18:32:01 Ostatnio edytowany przez deszka (2017-07-24 18:32:55)
miałam tak jak mnie rzucił chlopak nic nie jadlam przez tydzien!
random.further napisał/a:Jak powyżej, rusz się do zmęczenia fizycznego, pisz tutaj raz na tydzień (nie częściej) i raportuj jak Ci się podłoga błyszczy i ile ubiegałeś.
Witam po tygodniu
Podłoga błyszczy, płot pomalowany, i pojezdzone roweremCzuje że chyba już mi przechodzi
Mistrzowski tekst
majestatyczny napisał/a:random.further napisał/a:Jak powyżej, rusz się do zmęczenia fizycznego, pisz tutaj raz na tydzień (nie częściej) i raportuj jak Ci się podłoga błyszczy i ile ubiegałeś.
Witam po tygodniu
Podłoga błyszczy, płot pomalowany, i pojezdzone roweremCzuje że chyba już mi przechodzi
Mistrzowski tekst
Staram się myśleć pozytywnie
Brawo!
11 2017-07-28 20:44:08 Ostatnio edytowany przez random.further (2017-07-28 20:45:14)
i skocznych, pozytywnych rytmów słuchaj...