Irytacja samotnością - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Irytacja samotnością

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Irytacja samotnością

Nudzi mi się, mam znajomych, którzy liczą, że ja wymyślę extra wypady, chłopak nie zabiera mnie do swoich znajomych bo sam ma ich mało i nie mają czasu, a jak mają to piją przy stole i tyle. Ludzie na fb zwiedzają, bawią się, rozwijają, ciągną ich znajomi w górę. A ja siedzę w domu i się nudzę, chociaż jestem bardzo wesoła, sympatyczna i energiczna, a przyciągam samych nudziarzy. Koleżanka poznała chłopaka, ten co chwilę ją zabiera do swoich kumpli na imprezy ( w hotelach itp). Wiem, że każdy ma inne życie, a ja swoje chyba uzależniam od obecności innych ludzi, których przy mnie Nie ma! Ehh co robić? Wypalam się wewnętrzne, siedzę w miejscu.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Irytacja samotnością

Ja wiem jedno - na FB to każdy ma cudowne życie, zabawnych przyjaciół, ekskluzywne wakacje, drogie gadgety... Z FB się nie porównuj.

3

Samo nic się nie wydarzy, trzeba temu dopomóc. Jeśli Ci się nudzi, to zamiast narzekać i czekać aż inni wypełnią Twój czas, sama wyjdź z inicjatywą i go sobie organizuj. Znajdź jakieś nowe hobby, dzięki któremu będziesz mogła poznać nowych ludzi i zacznie się dziać coś interesującego, zaplanuj wakacyjną podróż, zacznij biegać albo jeździć na rolkach (to, rzecz jasna, tylko luźne przykłady), zapisz się na jakiś kurs, ucz czegoś nowego. Możliwości jest ogrom, dlatego osobiście nie rozumiem, jak w ogóle można się nudzić.

4

Haha facebook proszę cię o kurde ja z ręką na sercu powiadam wam drodzy przyjaciele to jest rak naszych czasów. Ty wes ty się może na początek zapisz do szkoły tanca jakiegoś od razu poznasz ludzi normalnych i jak się nauczysz tańca jakiego shuffle to twój lans na Facebooku skoczy o 100% i każdy będzie chciał być tobą. Popatrzy na filmik mnóstwo fotek i pomyśli "ale ona ma ciekawe życie"....

5

Doris> czekasz na księcia z bajki na białym koniu wink ? Nie przyjedzie niestety. To nie jest wina innych, że sie nudzisz. To Ty się nudzisz, nie oni więc sama musisz sobie coś zorganizować. Jak napisała Olinka. Znajdź jakieś hobby, zapisz się tu, tam... szukaj swojej drogi, aż cie coś zafascynuje i zechcesz w tym zostać. Chcesz wyjechać, to wyjedź... zwiedzać, to zwiedź... spać w hotelach, to tam sobie zamów nocleg. Nic samo nie przyjdzie.

Zgadzam się z poprzednikami, że z Fb to ja się nie radze porównywać. Chcesz by wyglądało super, by Ci inni zazdrościli? To zrób sobie fotkę przy motocyklach i napisz, że jesteś na zjeździe wink . Jedź do wesołego miasteczka i pstryknij fotkę,weź jazdę konną i pochwal się, że jesteś na wyścigach konnych wink . Jeśli chodzi ci o to żeby się przed innymi pochwalić. Jeśli chcesz po prostu sama coś przeżyć, to rób to i tyle.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Irytacja samotnością

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024