Piszę od miesiąca z koleżanką ze studiów. Zaprosiła mnie do siebie do domu i zgodziłem się ale potem musiałem odwołać to i zaproponowałem, że może być w następnym tygodniu, na co się zgodziła. Okazało się, że w ten dzień w który mieliśmy się spotkać to spotkała się z innym chłopakiem. Natomiast dziś zobaczyłem jak wstawiła zdjęcie z jeszcze innym jak pije szampana. Co robić ? Spotkać się z nią czy kulturalnie zgasić i olać ?
Piszę od miesiąca z koleżanką ze studiów. Zaprosiła mnie do siebie do domu i zgodziłem się ale potem musiałem odwołać to i zaproponowałem, że może być w następnym tygodniu, na co się zgodziła. Okazało się, że w ten dzień w który mieliśmy się spotkać to spotkała się z innym chłopakiem. Natomiast dziś zobaczyłem jak wstawiła zdjęcie z jeszcze innym jak pije szampana. Co robić ? Spotkać się z nią czy kulturalnie zgasić i olać ?
Słuchaj. Ja to widzę tak... Jest dziewczyna, nie ma nikogo w związku, teraz chce się bawić i spotyka się z wieloma, narazie z kolegami. Teraz Twoja rola to aby utrzymywać relację, przejść na spotkanie i w odróżnienia od pozostałych typów Ty zaproponuj jej związek. Teraz nie jest w związku to czemu ma nie balować???
3 2017-02-26 12:57:10 Ostatnio edytowany przez piotrek24 (2017-02-26 13:16:47)
.
Dziewczyna ( 24l)mojego Brata(27L) też chodzi na imprezy, też ma kolegów.
Jestem na 3 roku studiów tam.
6 2017-02-26 13:05:58 Ostatnio edytowany przez piotrek24 (2017-02-26 13:16:36)
.
Spotkać się.
Ktoś jeszcze się wypowie ?
Ona odwołała to wasze spotkanie czy jak?
10 2017-02-26 16:16:19 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-02-26 16:16:59)
Jak odwołałeś spotkanie, to ona niby miała siedzieć w domu i czekać na Ciebie, haftując koszule, jak ta Penelopa? Przecież dopiero macie się pierwszy raz spotkać, nie jesteście w związku, nie masz jej na wyłączność... Co w tym złego, że wolna dziewczyna spotyka się z kolegami?
Spotkać się. Chyba, że w trakcie tego pisania do siebie obiecała Ci swoje życie na wyłączność. Ona prowadzi normalne życie towarzyskie i nie widzi powodów, by to ukrywać, a w jakiejś odległej perspektywie ma rozwój relacji z Tobą. No chyba że zależało jej na wzbudzeniu Twojej zazdrości, to wtedy tym bardziej się spotkać :-)