Przestrzegam przed panem co ma profil kuba01. Facet stale dzwoni, wysyła sms, mówi że kocha. Potem na randkach. Wykorzystuje kobietę. Jak dostanie sex już się nie odzywa. Sama nabrałam się na jego słowa. Ostrzegam inne kobiety przed tym kłamcą.
Jak kobieta jest dojrzała emocjonalnie to nie da się omamić na czułe słówka, a po drugie jak pójdzie do łóżka to dlatego że tego chciała, w efekcie nie będzie się czuć pokrzywdzona.
Raczej zadaj pytanie sobie, na jakim poziomie desperacji jesteś skoro tak łatwo można Cię oszukać.
Nie oceniam i przykro mi ,że trafiłaś na takiego ale mnie osobiście wyznania miłości wystraszyły by od razu
Przecież to reklama, a nie historia
Przecież to reklama, a nie historia
Chociaż ktoś to rozkminił iż to reklama
Od kiedy reklamuje się portale nadając im złą opinię?
Nieważne, jak gadają, byle gadali jak jest post krytyczny, to mniejsza szansa, że zostanie usunięty, bo reklama jest właśnie mniej oczywista, a każdy taki link to plus dla pozycjonowania.
Takie zasady raczej obowiązują w show biznesie, bo tak normalnie to każdy dba o dobrą reputację, no chyba że tonący brzytwy się chwyta.
9 2016-11-18 17:43:27 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-11-18 17:43:47)
Chomikowa ma rację chodzi o jak największą ilość stron z danym adresem, nieważne, co jest napisane, ponieważ wpływa to na pozycję konkretnej strony w wyszukiwarkach
Pozycjonowanie stron to ciężki kawałek chleba, zajmują się tym specjalne firmy, google ma inteligentne algorytmy które są ciągle rozwijane, aby właśnie blokować sztuczne windowanie stron przez takich januszy biznesu.
Pozycjonowanie stron to ciężki kawałek chleba, zajmują się tym specjalne firmy, google ma inteligentne algorytmy które są ciągle rozwijane, aby właśnie blokować sztuczne windowanie stron przez takich januszy biznesu.
Trochę przesadzasz
Nie przesadzam, siedze w temacie.
Jakby to bylo takie latwe to nie zakladano by firm oferujacych tego typu uslug, tylko wlasciciel serwisu posiedzialby caly dzien wpisujac caly dzien dana fraze i gotowe.
Jedyne co ten reklamiarz zrobil to to ze odoba szukajaca opinii na temat tego portalu dowie sie ze tam sa nieuczciwi ludzie. Brawo.
Dobra, jux nie offtopuje.
wlasciciel serwisu posiedzialby caly dzien wpisujac caly dzien dana fraze i gotowe.
Też siedzę w temacie i nie powiedziałam, że to wystarczy. Ale jest pomocne, a niektóre "specjalistyczne" firmy od pozycjonowania właśnie takie metody stosują, jak nieraz widać na różnych forach. Nieważne, co pisze, ważne, żeby był link, fraza albo przynajmniej odnośnik w sygnaturce...
I fakt, wystarczy tego offtopu
14 2016-11-18 19:53:52 Ostatnio edytowany przez Amethis (2016-11-18 19:56:01)
Od kiedy reklamuje się portale nadając im złą opinię?
Opinia zła jest na temat uzytkownika, a portal to tło, przecie, w domyśle musisz gdzieś tego złego umiejscowić
Zastanówmy się gdzie,
Na drugim forum mym branżowym
Tego typu akcje wylatują, tutaj się nie orientuję
Lenistwo z czytaniem regulaminów mam