Hej, prosze o pomoc. Jest mi wstyd co zrobilem i zalowalem od 1 sekundy ze to napisalem do niej.... Poznalem dziewczyne idealna ktora cisnie na takiej samej fali co ja. Oczywiscie przez internet. Duzo pisalismy duzo sobie mowilismy tajemnice ... Po 3 miesiacach owocnej rozmowy napisalem jej: odpie*dol sie ode mnie. Draznila mnie tego dnia ... Wiem jestem lajdak ale mialem slaby dzien. Zdarzylo mi sie to pierwszy raz zeby cos takiego powiedzial/napisal dziewczynie... Zablokowala mnie wszedzie fb, gg, itd. Minal juz miesiac a zaczynam sobie uswiadamiac ze chyba przeszla mi milosc zycia kolo nosa. Czy mi kiedys wybaczy? Czy mam szanse jeszcze raz? Mnie tez wyzywala czesto ale mnie to nie ruszalo. Ehh jeden blad ... Chyba nie jestem mezczyzna jeszcze..22l, ona ma 18l. Poradzcie mi cos bo bez niej posypalo mi sie wszystkow zyciu
Dopiero dzisiaj czytalem tamta rozmowe w ktorej mnie drazila.... Widac ze to byla zabawa tylko z jej strony bo sie nudzilo a ja tak ją potraktowalem... Naprawde zalezy mi na niej
Okazałeś jej zupełny brak szacunku i brawo dla niej, że tak zareagowała. Wystarczyło napisać: "przepraszam, ale mam kiepski dzień na takie rozmowy" i poczekać aż emocje opadną.
Wyobraź sobie, co ona mogła sobie pomyśleć o Tobie, skoro już na na starcie pokazujesz na co Cię stać. Co będzie dalej? Ja nie wyobrażam sobie jakiejkolwiek relacji ( nie wspomnę o związku), w której partner używa wobec mnie wulgaryzmów. To nie ten poziom, sorry
Czym takim Cię drażniła? Co takiego napisała,że tak zareagowałeś? W nerwach mówi(pisze) się różne rzeczy, jednak dobór słów jest ważny.
Ale o co Tobie chodzi? Napisałeś, żeby się odpie*doliła, to się odpie*doliła, spełniła Twoje życzenie, czego chcieć więcej?
Swoją drogą bardzo mądra dziewczyna, brawa dla niej!
A Ty jesteś niedojrzałym chłopaczkiem, co można stwierdzić m.in. po następującym zdaniu:
"Poradzcie mi cos bo bez niej posypalo mi sie wszystkow zyciu"
Dorośnij, zachowujesz się jak 16.-latek
6 2016-11-18 12:19:35 Ostatnio edytowany przez Anonim227 (2016-11-18 12:24:56)
Czym takim Cię drażniła? Co takiego napisała,że tak zareagowałeś? W nerwach mówi(pisze) się różne rzeczy, jednak dobór słów jest ważny.
Zaczęła mi wytykać wady wszystkie... naśmiewała się... takie rzeczy mnie nie ruszają ale taki był jakiś nijaki dzień.
Do reszty autorek: Dla Was, jako gatunku kobiet robi się wszystko. Są takie czasy, że feminizm jest dla Was najważniejszy, spoko. Dla Was facet ma tańczyć. Ty możesz wariować i szaleć, zdradzać, spoko facet przeżyje. Ja napiszę coś niestosownego i widzę swój błąd - NIE, wszystko skreślone. Nie rozumiem tego.
P.S. nie dziwię się czasami, że tyle moich koleżanek miało już naście chłopaków wciągu kilku lat. Skoro nawet za "puszczenie bąka" potraficie przekreślić xD - sorry, może i się śmieję ale potrafię oddzielić niektóre rzeczy.
7 2016-11-18 12:34:29 Ostatnio edytowany przez grenade (2016-11-18 12:43:58)
Każdy może mieć gorszy dzień jednak mogłeś to rozegrać inaczej. Troszkę dramatyzujesz pisząc, ze miłość życia przeszła Ci koło nosa. Po 3 miesiącach znajomości przez internet, można śmiało powiedzieć, że się nie znacie i nic o sobie nie wiecie. Niech to będzie nauczka na przyszłość, że słowa mają wielką moc i należy uważać na to czego sobie życzymy.
Tylko na ggmnie nie zablokowala, tam zle napisalem w 1 poscie. Odczytuje tylko moje wiadomosci. Wiem ze teraz sie dowartosciowuje, jest to zguba kobiet mysli ze ja nie wiem ale ja wiem xD no skoro mowicie ze juz przepadlo to trudno, zycze jej jak najlepiej. Szkoda tylko ze wszystkie mi mowia zejestem najlepszym kandydatem na meza a potem lipa
No ja bym się odp...liła forever.
grenade napisał/a:Czym takim Cię drażniła? Co takiego napisała,że tak zareagowałeś? W nerwach mówi(pisze) się różne rzeczy, jednak dobór słów jest ważny.
Zaczęła mi wytykać wady wszystkie... naśmiewała się... takie rzeczy mnie nie ruszają ale taki był jakiś nijaki dzień.
Do reszty autorek: Dla Was, jako gatunku kobiet robi się wszystko. Są takie czasy, że feminizm jest dla Was najważniejszy, spoko. Dla Was facet ma tańczyć. Ty możesz wariować i szaleć, zdradzać, spoko facet przeżyje. Ja napiszę coś niestosownego i widzę swój błąd - NIE, wszystko skreślone. Nie rozumiem tego.
P.S. nie dziwię się czasami, że tyle moich koleżanek miało już naście chłopaków wciągu kilku lat. Skoro nawet za "puszczenie bąka" potraficie przekreślić xD - sorry, może i się śmieję ale potrafię oddzielić niektóre rzeczy.
Próbujesz się bronić i atakujesz nas wszystkie. Nie, Facet nie ma tańczyć i skakać tak jak tego chcemy. Ma nas szanować! I to działa w obydwie strony! Co to za związek, gdzie strony zamiast normalnie porozmawiać rzucają na siebie mięsem? Człowiek uczy się na błędach ( przynajmniej powinien) i Ty teraz wiesz, co poszło nie tak. Może spotkasz kogoś tak tolerancyjnego, komu nie będą przeszkadzały Twoje opryskliwe i wulgarne odzywki. Życzę powodzenia.
Czy wy jestescie normalne? Pytam o pomoc a nie ocenianie osoby po 1 zdaniu... Czy ktoras tu mysli logicznie? Jedna z Pań tutaj odpisala obiektywnie a nie subiektywnie. Jej dziekuje za odpowiedz reszta moze nadal zyc w feminizmie.
Jezu kobiety dajcie spokój, nie umiecie rozpoznać byle jakiej prowokacji? Ktoś pisze, że wulgarnie się odniósł do dziewczyny i naciąga strunę, że nie widzi w tym powodu do obrazy, że obraza za takie coś to feminizm i inne tego typu pierdolety po to, byście się nakręcały i próbowały go "przekonywać". A nawet, gdyby to był temat na poważnie, to by znaczyło, że autor jest totalną amebą intelektualną pogubioną społecznie i niereformowalną...
Poszedlbymna meskieforum dostalbym hejtze ona jest jebnieta. Wchodzena damskie, ja jebniety. Serio Polaczki?
Jezu kobiety dajcie spokój, nie umiecie rozpoznać byle jakiej prowokacji? Ktoś pisze, że wulgarnie się odniósł do dziewczyny i naciąga strunę, że nie widzi w tym powodu do obrazy, że obraza za takie coś to feminizm i inne tego typu pierdolety po to, byście się nakręcały i próbowały go "przekonywać". A nawet, gdyby to był temat na poważnie, to by znaczyło, że autor jest totalną amebą intelektualną pogubioną społecznie i niereformowalną...
Masz rację, trzeba odpuścić...
Chomikowa napisał/a:Jezu kobiety dajcie spokój, nie umiecie rozpoznać byle jakiej prowokacji? Ktoś pisze, że wulgarnie się odniósł do dziewczyny i naciąga strunę, że nie widzi w tym powodu do obrazy, że obraza za takie coś to feminizm i inne tego typu pierdolety po to, byście się nakręcały i próbowały go "przekonywać". A nawet, gdyby to był temat na poważnie, to by znaczyło, że autor jest totalną amebą intelektualną pogubioną społecznie i niereformowalną...
Masz rację, trzeba odpuścić...
Nic dodać nic ująć szkoda nawet klawiatury męczyć na takiego chłoptasia jak on...