pozbawcie mnie zludzen, mam 36 lat - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » pozbawcie mnie zludzen, mam 36 lat

Strony Poprzednia 1 … 92 93 94 95 96 … 129 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6,046 do 6,110 z 8,335 ]

6,046

Odp: pozbawcie mnie zludzen, mam 36 lat

No, to już mamy superbohater(ów)ki smile Ciekawe jakie mają niezwykłe moce? wink

Zobacz podobne tematy :

6,047

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:

a na rozmnażaniu przez podział mało kto się zna smile

Trzeba się dzielić z bliźnimi tongue Ale nie że tam od razu drugim pantofelkiem tongue

No wiem że tych szpilek z pomponami w życiu na oddasz tongue

Jeszcze nie, jeszcze nie teraz tongue

6,048

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:

a na rozmnażaniu przez podział mało kto się zna smile

Trzeba się dzielić z bliźnimi tongue Ale nie że tam od razu drugim pantofelkiem tongue

No wiem że tych szpilek z pomponami w życiu na oddasz tongue

XD

Różowe?? smile

6,049

bagienni_k napisał/a:

No, to już mamy superbohater(ów)ki smile Ciekawe jakie mają niezwykłe moce? wink

No właśnie dziewczęta jakie macie niezwykłe moce ?

6,050

Evergreen napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Nie wierzcie horoskopom tongue

Plus dla Ciebie Deep . Wyraźna deklaracja.

Toć to zbój i łapserdak! Wodniki to bezpłciowe pantofelki i kropka. Komu wierzysz? Horoskopowi czy facetowi? tongue

6,051

DeepAndBlue napisał/a:

Komu wierzysz? Horoskopowi czy facetowi? tongue

Ty się jeszcze pytasz? big_smile

6,052 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-05-30 21:53:06)

Preczz różowym! Apage! tongue

Aż sobie sprawdziłem z ciekawości, czy astrologia jest uznawana za naukę - niestety nie bardzo... sad

6,053

DeepAndBlue napisał/a:
Evergreen napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Nie wierzcie horoskopom tongue

Plus dla Ciebie Deep . Wyraźna deklaracja.

Komu wierzysz? Horoskopowi czy facetowi? tongue

Eeeee.... no rzeczywiście racja hmm Nie wiadomo, kto jest większą abstrakcją.

6,054

bagienni_k napisał/a:

Preczz różowym! Apage! tongue

Aż sobie sprawdziłem z ciekawości, czy astrologia jest uznawana za naukę - niestety nie bardzo... sad

Najlepsze rzeczy które nas spotykają w życiu nie dają się wyjaśnić naukowo tongue

6,055

DeepAndBlue napisał/a:

Wodniki to bezpłciowe pantofelki i kropka.

https://www.sklep.fpnnysa.com.pl/userdata/gfx/a2f41a2997132c2d755e929c39106e05.jpg

no skomplikowanie to to nie jest fakt tylko nie wiem czy nie zbyt proste tongue

6,056

paslawek napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Nie mogę powiedzieć, bo musiałbyś się zaczerwienić big_smile

Jak miałam 9 lat uważałam, że mam władzę nad pogodą, konkretnie nad wiatrem. Byłam również przekonana, że mam zdolności telekinetyczne (ukryte, bo eksperymenty nie wychodziły).

6,057

Evergreen napisał/a:
paslawek napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Nie mogę powiedzieć, bo musiałbyś się zaczerwienić big_smile

Jak miałam 9 lat uważałam, że mam władzę nad pogodą, konkretnie nad wiatrem. Byłam również przekonana, że mam zdolności telekinetyczne (ukryte, bo eksperymenty nie wychodziły).

moce tajemne

6,058

Odchodzę ludzie. Idę do łóżka z pudełkiem chusteczek. Takie rozczarowanie dzisiaj... Pierwszy raz od podstawówki sad
Deep podaj mi adres podeślę Ci też, bo drugie pudełko kupiłam specjalnie dla Ciebie. Spokojnej nocy.

6,059

paslawek napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

https://www.sklep.fpnnysa.com.pl/userdata/gfx/a2f41a2997132c2d755e929c39106e05.jpg

No, jak z legitymacji wyjęte smile

6,060

Evergreen napisał/a:

Odchodzę ludzie. Idę do łóżka z pudełkiem chusteczek. Takie rozczarowanie dzisiaj... Pierwszy raz od podstawówki sad
Deep podaj mi adres podeślę Ci też, bo drugie pudełko kupiłam specjalnie dla Ciebie. Spokojnej nocy.

Jakie rozczarowanie nie daj się nabrać ,z tymi Wodnikami to już było raz przerabiane - nie znoszą się horoskopowo i to też zdania astrofizyków podzielone są radykalnie
a z tym seksem to też chodzi o dwa Wodniki ze sobą i nie zawsze nie wszędzie .
z innymi znakami skolko godno
chyba że Ty też jesteś Wodnik ale nie sądzę

6,061 Ostatnio edytowany przez Evergreen (2022-05-30 22:23:59)

paslawek napisał/a:
Evergreen napisał/a:

Jakie rozczarowanie nie daj się nabrać ,z tymi Wodnikami to już było raz przerabiane - nie znoszą się horoskopowo i to też zdania astrofizyków podzielone są radykalnie
a z tym seksem to też chodzi o dwa Wodniki ze sobą i nie zawsze nie wszędzie .
z innymi znakami skolko godno
chyba że Ty też jesteś Wodnik ale nie sądzę

Nie, żaden Wodnik, ale z wodnego środowiska smile
W horoskopy nie wierzę, więc raczej nie podyskutujemy w temacie. Wiem, wiem, nietypowo wink Miłego serfowania Panie Swatko big_smile

6,062

DeepAndBlue napisał/a:
paslawek napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

A co to właściwie jest?

6,063

KoralinaJones napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:
paslawek napisał/a:

A co to właściwie jest?

A pantofelek smile

6,064

model DeepAndBlue "DAB"- niby smile  pantofelek

6,065 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-05-30 22:27:29)

Takich ładnych modeli...pantofelków to się nawet na biologii w szkole nie miało smile

pasławku Nic nie poradzisz, jak panie wierzą bardziej w horoskopy niż w naukę wink

A wodniki mogą się wydać ciekawe, jak odzywają się głosem zarzynanego prosiaka big_smile

6,066

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Krupnik z suszonymi grzybkami - mniam, mniam

Mój pierwszy krupnik zawierał 99% kaszy - sypnęłam od serca smile
łyżka to nie tyle stała co trudno ją było włożyć jak zgęstniało big_smile

Jak stoi to akurat łatwo włożyć.

102 strony? Na 100ną się nie załapałam. yikes

6,067

paslawek napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Z tego co przeczytałam to Evergreen ma moce ożywiana korzonków:)

6,068

rossanka napisał/a:

To jeszcze raz https://i.pinimg.com/originals/41/cb/c9/41cbc9d9da836508d9aeb5710e2275dc.gif

https://i1.memy.pl/obrazki/19e81031561_biba_.jpg

6,069

adela 07 napisał/a:
paslawek napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Korzonki nie, wolałabym konary, jeśli już zmieniamy temat kulinarny na ogrodniczy yikes

6,070

paslawek napisał/a:

model DeepAndBlue "DAB"- niby smile  pantofelek

Każdy Wodnik tak wygląda wink Od razu rozpoznasz na ulicy smile

Evergreen wodny znak to ryba, rak albo skorpion. Z wodnikiem hmm...

https://i.ibb.co/TvSZLkL/thinking-woman.gif

6,071

paslawek napisał/a:
rossanka napisał/a:

To jeszcze raz https://i.pinimg.com/originals/41/cb/c9/41cbc9d9da836508d9aeb5710e2275dc.gif

https://i1.memy.pl/obrazki/19e81031561_biba_.jpg

Coś jak ten kawał

Najlepsza tesciowa na 102:
100km dalej i 2.metry  pod ziemia

Sorry trochę chamskie, ale gdzieś to usłyszałam. Nie chciałam obrażać czyjejś teściowej jakby co.:o

6,072

NIezwykłe moce i panowanie nad pogodą, skojarzyły się od razu z mitologią germańśką...W sumie taka żeńska wersja Odyna byłaby całkiem ciekawa wink

6,073

rossanka napisał/a:

Bez Ciebie te dwie się nie liczą! smile Mamy setną stronę, kochani. Woohoo!

https://c.tenor.com/7wBaQ6JcEp4AAAAC/wow-fireworks.gif

6,074

rossanka napisał/a:
adela 07 napisał/a:
paslawek napisał/a:

Korzonki nie, wolałabym konary, jeśli już zmieniamy temat kulinarny na ogrodniczy yikes

Ross, widzę że te plany na lato są bardzo konkretne smile

6,075

Popieram Rossankę. Konary.

6,076

bagienni_k napisał/a:

NIezwykłe moce i panowanie nad pogodą, skojarzyły się od razu z mitologią germańśką...W sumie taka żeńska wersja Odyna byłaby całkiem ciekawa wink

A to nie można na tym.forum, po niektórzy powiedzą, że to by była jakaś feministka.
No może Westa by przeszła bo już Atena niebezpieczna.

6,077

Nooo, dawno tak wesołej Ross tu nie widziałem wink

6,078

DeepAndBlue napisał/a:
rossanka napisał/a:

Bez Ciebie te dwie się nie liczą! smile Mamy setną stronę, kochani. Woohoo!

https://c.tenor.com/7wBaQ6JcEp4AAAAC/wow-fireworks.gif

I zrobił się kącik kulinarny. 102 przepisy na...

6,079

adela 07 napisał/a:
rossanka napisał/a:
adela 07 napisał/a:

No ba moja droga.
A co mi w życiu pozostało:o

6,080

bagienni_k napisał/a:

To ze stresu, gdzieś trzeba odreagować:)

6,081 Ostatnio edytowany przez Evergreen (2022-05-30 22:50:19)

rossanka napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Nie żartuj Ross, że czytałaś wszystkie te brednie, które powstały od czasu Twego zniknięcia jak Kopciuszek przed północą wink

NO, ale jeszcze raz: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!

6,082

adela 07 napisał/a:
rossanka napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Ja bardziej od tych konarów big_smile

6,083

Evergreen napisał/a:
rossanka napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Nie żartuj Ross, że czytałaś wszystkie te brednie, które powstały od czasu Twego zniknięcia jak Kopciuszek przed północą wink

NO, ale jeszcze raz: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!

Dziękuję Ci moja droga.
Ale możecie wydać e- booka kulinarnego, dobrze Wam szło;)

6,084

Boss zamiast szamki szminki przyniósł to załoga już fatamorgany zaczęła widzieć smile

Setna strona i 10 lat. Epicki temat.

6,085

Ja tam wiem ,że Bagiennik nie znosi Bezy, bo już była kiedyś dyskusja w tym temacie.
Ale narobił mi smaku- przełożona mascarpone z karmelem, a na wierzchu maliny...borówki..

6,086

O rany, big_smile Mnie na samą myśl o bezie z karmelem bolą zęby tongue

6,087

Jestem w stanie zrozumieć. Nie dla każdego takie ekstrema.

6,088

W kwestii słodyczy działa u mnie ten mechanizm " im mniej tym lepiej". Absolutnie nigdy nie czułem specjalnego "ciągu" do tych produktów. Nadmiar cukru sprawia, że zaczyna mnie mdlić. Zjem mały kawałeczek ciasta czy czekolady i mam dość wink A na samą myśl o wszelkich tortach, piankach czy innych wypiekach tego typu to aż mną wstrząsa. Dlatego prawie nigdy deserów nie zamawiam a nie pamiętam, kiedy ostatni raz jadłem lody smile

6,089

adela 07 napisał/a:

Może ma zgagę po bezach ?

6,090

paslawek napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Co to jest zgaga? tongue

6,091

KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Co to jest zgaga? tongue

Cuż za podchwytliwe pytanie smile

6,092 Ostatnio edytowany przez Evergreen (2022-05-31 11:19:32)

adela 07 napisał/a:

Ja tam wiem ,że Bagiennik nie znosi Bezy, bo już była kiedyś dyskusja w tym temacie.
Ale narobił mi smaku- przełożona mascarpone z karmelem, a na wierzchu maliny...borówki..

Adela, dziękuję Ci bardzo, bo miałam coś nabazgrać, i aż mi było głupio, że znowu będę pierwsza w dniu. Co do bezy to ja mam na ich punkcie fizia. Gdziekolwiek nie jadę to jak jestem w przypadkowo w cukierni, zawsze patrzę czy mają bezy i biorę na spróbę. Bo bezy to trzeba umieć zrobić. Jak bywałam w Zakopanem, to za każdym razem chodziłam do pewnej zapyziałej cukierni, nawet i kilka kilometrów od miejsca zamieszkania, aby tylko tych bezików wziąć trochę, mieli naprawdę wyborne (mocno przypieczone, kruche na zewnątrz i ciągnące w środku, i nie czuć cytryny - uwielbiam takie). Cukierni już nie ma niestety, zburzyli ten budynek, a Zakopane stało się plastikową lalką Barbie, niestety. Paradoksalnie, za ciastami nie przepadam, chyba, że sama robię, ale bezy dobrej nigdy nie udało mi się zrobić, więc to kupuję. Połączenie beza, bita śmietana lub mascarpone i maliny, i odrobina mięty - to chyba moje ulubione połączenie bezowe.

Co do tematów, które chciałam poruszyć:

1. mam wyrzuty sumienia, ze zaśmieciliśmy jak banda orangutanów wątek Ross - mam nadzieję, że jak czytała to chociaż miała trochę zabawy.
2. Teraz będzie prywata, seriówa i intymność: bagienni_k poświęciłam Ci wczoraj trochę czasu na przemyślenia mojego do Ciebie stosunku, którego nie bardzo rozumiałam. Przeczytałam sobie Twoje wpisy i moje na nie reakcje i mnie olśniło. Najmocniej Cię przepraszam (może Deep bardziej tongue), ale stwarzasz we mnie taki jakiś sentyment za dawnymi czasy, a wynika to z tego, że bardzo przypominasz mi swoim sposobem bycia i wypowiedzi mojego chłopaka z liceum. Nie martw się, to był dobry chłopak smile. I może dlatego tak mnie to nakręca na głupawki i inne docinki. To nic osobistego (jakby), zwyczajnie dokonałam podświadomej projekcji tego człowieka na Ciebie. Sorry bardzo, bo to nie jest w porządku, powinnam Cię poznawać od początku i z czystą kartą, a nie z bagażem, i to jeszcze moich doświadczeń. paslawek mam nadzieję, że nie masz na imię Sławek i nie mieszkasz w Wawie, bo też mi kogoś przypominasz i to nawet bardziej niż Bagiennik smile Ross zaangażowałam się w Ciebie, no sorry smile i jak nikomu więcej tutaj życzę Ci mózgo-eksplozji i orgii takich, że będziesz to przeżywać jeszcze na łożu śmierci za kolejne 45 lat! Tylko otwieraj te oczęta szeroko, a okazja się zdarzy, wierze w to. Koralina i Deep mam wrażenie, że Wy to takie siostry jesteście smile, jedna pyskata i chichata, druga bardziej new romantic and drama i macie fajne poczucie humoru big_smile Bez urazy, to pozytywne komentarze wink. Adela z rzadka coś napiszesz, ale potrafisz się zdystansować i jak czasem rąbniesz, to w punkt. Miej rękę na pulsie, zaganiaj do obory to bydło czasem wink. Więcej grzechów nie pamiętam, za wszystkie serdecznie żałuję, bla bla bla itd.

P.S. Specjalnie zaczęłam od Panów, bo wiadomo, że trzeba im piórka trochę poczesać big_smile, ale wiadomo też: "kto zjada ostatki ten jest... " No i wszystko jasne.

6,093 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-05-31 10:48:05)

Evergreen napisał/a:

Koralina i Deep mam wrażenie, że Wy to takie siostry jesteście smile, jedna pyskata i chichata, druga bardziej new romantic and drama i masz fajne poczucie humoru big_smile Bez urazy, to pozytywne komentarze wink.

Haha, no tak big_smile Jeśli pyskata, to pewnie było to o mnie.
Pozory tongue

6,094

Życzyć komuś orgii ja wale. Czy na tym świecie znajdzie się dosłownie na te kilka miliardów chociaż kilka sztuk lasek, które mają w głowie coś innego niż pindole?

6,095

Evergreen napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Adela, dziękuję Ci bardzo, bo miałam coś nabazgrać, i aż mi było głupio, że znowu będę pierwsza w dniu. Co do bezy to ja mam na ich punkcie fizia. Gdziekolwiek nie jadę to jak jestem w przypadkowo w cukierni, zawsze patrzę czy mają bezy i biorę na spróbę. Bo bezy to trzeba umieć zrobić. Jak bywałam w Zakopanem, to za każdym razem chodziłam do pewnej zapyziałej cukierni, nawet i kilka kilometrów od miejsca zamieszkania, aby tylko tych bezików wziąć trochę, mieli naprawdę wyborne (mocno przypieczone, kruche na zewnątrz i ciągnące w środku, i nie czuć cytryny - uwielbiam takie). Cukierni już nie ma niestety, zburzyli ten budynek, a Zakopane stało się plastikową lalką Barbie, niestety. Paradoksalnie, za ciastami nie przepadam, chyba, że sama robię, ale bezy dobrej nigdy nie udało mi się zrobić, więc to kupuję. Połączenie beza, bita śmietana lub mascarpone i maliny, i odrobina mięty - to chyba moje ulubione połączenie bezowe.

1. mam wyrzuty sumienia, ze zaśmieciliśmy jak banda orangutanów wątek Ross - mam nadzieję, że jak czytała to chociaż miała trochę zabawy.
2. Teraz będzie prywata, seriówa i intymność: bagienni_k poświęciłam Ci wczoraj trochę czasu na przemyślenia mojego do Ciebie stosunku, którego nie bardzo rozumiałam. Przeczytałam sobie Twoje wpisy i moje na nie reakcje i mnie olśniło. Najmocniej Cię przepraszam (może Deep bardziej tongue), ale stwarzasz we mnie taki jakiś sentyment za dawnymi czasy, a wynika to z tego, że bardzo przypominasz mi swoim sposobem bycia i wypowiedzi mojego chłopaka z liceum. Nie martw się, to był dobry chłopak smile. I może dlatego tak mnie to nakręca na głupawki i inne docinki. To nic osobistego (jakby), zwyczajnie dokonałam podświadomej projekcji tego człowieka na Ciebie. Sorry bardzo, bo to nie jest w porządku, powinnam Cię poznawać od początku i z czystą kartą, a nie z bagażem, i to jeszcze moich doświadczeń. paslawek mam nadzieję, że nie masz na imię Sławek i nie mieszkasz w Wawie, bo też mi kogoś przypominasz i to nawet bardziej niż Bagiennik smile Ross zaangażowałam się w Ciebie, no sorry smile i jak nikomu więcej tutaj życzę Ci mózgo-eksplozji i orgii takich, że będziesz to przeżywać jeszcze na łożu śmierci za kolejne 45 lat! Tylko otwieraj te oczęta szeroko, a okazja się zdarzy, wierze w to.

Tak, też tak myślę. W zasadzie nie wiem, skąd te potępienia. Trzeba uważać na choroby. I ewentualne ciążę. I jeśli in i ona są wolne, brak żon, mężów czy oartneri, co w tym złego?

6,096

rossanka napisał/a:
Evergreen napisał/a:
adela 07 napisał/a:

2. Teraz będzie prywata, seriówa i intymność: bagienni_k poświęciłam Ci wczoraj trochę czasu na przemyślenia mojego do Ciebie stosunku, którego nie bardzo rozumiałam. Przeczytałam sobie Twoje wpisy i moje na nie reakcje i mnie olśniło. Najmocniej Cię przepraszam (może Deep bardziej tongue), ale stwarzasz we mnie taki jakiś sentyment za dawnymi czasy, a wynika to z tego, że bardzo przypominasz mi swoim sposobem bycia i wypowiedzi mojego chłopaka z liceum. Nie martw się, to był dobry chłopak smile. I może dlatego tak mnie to nakręca na głupawki i inne docinki. To nic osobistego (jakby), zwyczajnie dokonałam podświadomej projekcji tego człowieka na Ciebie. Sorry bardzo, bo to nie jest w porządku, powinnam Cię poznawać od początku i z czystą kartą, a nie z bagażem, i to jeszcze moich doświadczeń. paslawek mam nadzieję, że nie masz na imię Sławek i nie mieszkasz w Wawie, bo też mi kogoś przypominasz i to nawet bardziej niż Bagiennik smile Ross zaangażowałam się w Ciebie, no sorry smile i jak nikomu więcej tutaj życzę Ci mózgo-eksplozji i orgii takich, że będziesz to przeżywać jeszcze na łożu śmierci za kolejne 45 lat! Tylko otwieraj te oczęta szeroko, a okazja się zdarzy, wierze w to.

Tak, też tak myślę. W zasadzie nie wiem, skąd te potępienia. Trzeba uważać na choroby. I ewentualne ciążę. I jeśli in i ona są wolne, brak żon, mężów czy oartneri, co w tym złego?

Teraz TY, Ross. Twój czas, Twój moment, Twoje 5 minut. Jak nie dzisiaj to kiedy? I nic w tym złego, masz do tego prawo i się należy jak psu zupa, nie wolno Ci się ze swoich decyzji tłumaczyć. Nie wyrobiłaś normy i teraz sobie nadrobisz.

6,097

KoralinaJones napisał/a:
Evergreen napisał/a:

Koralina i Deep mam wrażenie, że Wy to takie siostry jesteście smile, jedna pyskata i chichata, druga bardziej new romantic and drama i masz fajne poczucie humoru big_smile Bez urazy, to pozytywne komentarze wink.

Haha, no tak big_smile Jeśli pyskata, to pewnie było to o mnie.
Pozory tongue

Tak, tak wink widzę to oczyma mej duszy jak po jakiejś wymianie pyskówek podskakujesz jak mały gnom i podśpiewujesz pod nosem i chichoczesz big_smile Mnie nie oszukasz tongue

6,098

Be. napisał/a:

Życzyć komuś orgii ja wale. Czy na tym świecie znajdzie się dosłownie na te kilka miliardów chociaż kilka sztuk lasek, które mają w głowie coś innego niż pindole?

"Szukajcie,a znajdziecie"

6,099 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-05-31 12:09:09)

I wtedy przypominasz sobie mój temat. To nie jest normalne by wymagało to przesiania aż takiej ilości.

6,100 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-05-31 14:10:30)

Be. napisał/a:

I wtedy przypominasz sobie mój temat. To nie jest normalne by wymagało to przesiania aż takiej ilości.

A co na tym świecie jest normalne - w konsekwencji jak tak wziąć wiele zjawisk przemielić to emocjami i rozumem to nic nie jest normalne i wszystko mieści się w naturze nawet zaburzenia, wyjątki, wzory.
Punkty widzenia i odniesienia,doświadczenia różne po prostu i Twoje moje Ross i Evergreen.

Dla facetów z Twoim podejściem,stosunkiem do przeszłości to Ross jest super obiektem akurat tylko gdzie
byli tacy faceci wcześniej,że nie widzieli Ross jak dla mnie wymagania Ross to nie jest i nie był jakiś totalny kosmos.Wstrzemięźliwość,wymuszona abstynencja jako narzędzie tłumienia, bywa taką samą szkodliwą kompulsją ja nałogi
W wieku Ross mało prawdopodobne żeby nagle zachorowała na seksoholizm,uzależnienie od seksu i "miłości",dostała dwubiegunówki,plus nimfomania która jej często towarzyszy od uprawiania seksu w wakacje dla przyjemności i zabawy z ciekawością .
Dobieranie się ludzi w pary w związek jest znacznie bardziej skomplikowane niż wiele wzorów,które funkcjonują na forum i w stereotypach.

6,101

Evergreen napisał/a:

Tak, tak wink widzę to oczyma mej duszy jak po jakiejś wymianie pyskówek podskakujesz jak mały gnom i podśpiewujesz pod nosem i chichoczesz big_smile Mnie nie oszukasz tongue

Haha Wzrost się zgadza big_smile

6,102

Jak to gdzie byli tacy faceci? Przecież Ross o nich pisała, że byli. Tylko przypomnę, że chemię dawał jej tylko ten co rękę w majtki chciał pchać od razu. Ja jej temat akurat od samych początków pamiętam. Potem ci ułożeni, fajni i przystojni faceci o których też pisała, a co nie dawali jej chemii poszli się zastanawiać pewnie gdzie są jakieś normalne kobiety;)

6,103

Be. napisał/a:

Jak to gdzie byli tacy faceci? Przecież Ross o nich pisała, że byli. Tylko przypomnę, że chemię dawał jej tylko ten co rękę w majtki chciał pchać od razu.

Ty albo naprawdę niczego nie rozumiesz (łącznie z tym o czym pisała ross) albo celowo, żeby tylko dowalić kobietom i wyszło na Twoje, perfidnie wszystko przekręcasz.

6,104 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-05-31 14:43:44)

Be. napisał/a:

Jak to gdzie byli tacy faceci? Przecież Ross o nich pisała, że byli. Tylko przypomnę, że chemię dawał jej tylko ten co rękę w majtki chciał pchać od razu. Ja jej temat akurat od samych początków pamiętam. Potem ci ułożeni, fajni i przystojni faceci o których też pisała, a co nie dawali jej chemii poszli się zastanawiać pewnie gdzie są jakieś normalne kobiety;)

Byli żonaci głownie ci najbardziej aktywni w chęciach swych.Dla kobiet z nerwicą tacy faceci i obrona przed nimi jest bardzo absorbująca emocjonalnie i mecząca.
Jestem bardziej niż pewny tego że jakby Ross weszła z żonatym w romans to zniweczyłaby efekty podleczonej nerwicy

albo małolaty  zainteresowane przygodą smile

KoralinaJones napisał/a:
Evergreen napisał/a:

Haha Wzrost się zgadza big_smile

znaczy mały Gnom tongue

@Evergreen Tak DAP i Koralina są jak siostry - sisters of mercy normalnie big_smile

paslawek nie ma na imię Sławek nawet na drugie ale jestem z Wawy smile
W życiu to jestem pewnie trochę inny niż na forum,na pewno mniej eksperymentuje na innych i nie swatam tak kompulsywnie ludzi.

6,105

Be. napisał/a:

Ale masz fantazje.

6,106 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-05-31 14:44:52)

Przecież Ty to sama napisałaś what the kurwa fuck. Jak fajny to zawsze łobuz albo ma żonę;)))

Także no kuźwa taktycznie gdzie byli tacy faceci. Może przy kobietach, które ich doceniały?

6,107 Ostatnio edytowany przez Evergreen (2022-05-31 14:55:01)

paslawek napisał/a:

@Evergreen Tak DAP i Koralina są jak siostry - sisters of mercy normalnie big_smile

paslawek nie ma na imię Sławek nawet na drugie ale jestem z Wawy smile
W życiu to jestem pewnie trochę inny niż na forum,na pewno mniej eksperymentuje na innych i nie swatam tak kompulsywnie ludzi.

No to mnie ulżyło. Skojarzenie nie wiązało się z Twoim "swatowaniem", tylko wypowiedziami w stylu "jestem poważny i dużo myślę" coś w guście jak wyżej. Gdyby się jednak potwierdziło.... uwierzyłabym we wszystkie horoskopy, magię, boskie stworzenia i zrobiła jakiś ołtarzyk w domu i odczyniała modły. To byłby niezły mind-blowing. Na szczęście, mój mózg może spać spokojnie.

6,108

DAB i Koralina są jak siostry, tylko jedna jest wyleczona z psychozy sympatyczna dziwaczka, a druga po prostu uciekła z zakładu i jeszcze w kaftanie bezpieczeństwa siedzi. Kolejność opisów przypadkowa...

6,109 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-05-31 14:57:07)

Be. napisał/a:

DAB i Koralina są jak siostry, tylko jedna jest wyleczona z psychozy sympatyczna dziwaczka, a druga po prostu uciekła z zakładu i jeszcze w kaftanie bezpieczeństwa siedzi. Kolejność opisów przypadkowa...

Przyznaj w końcu otwarcie, że chciałbyś razem w tym kaftanie posiedzieć big_smile Żeby ktoś,choć w ten sposób, Cię przytulił tongue

6,110 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-05-31 14:59:53)

Połowicznie przyznam rację, bo nie miałem takiego pomysłu, ale teraz nawet mi się spodobała taka wizja.

Posty [ 6,046 do 6,110 z 8,335 ]

Strony Poprzednia 1 … 92 93 94 95 96 … 129 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » pozbawcie mnie zludzen, mam 36 lat

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024