No, to już mamy superbohater(ów)ki
Ciekawe jakie mają niezwykłe moce? ![]()
6,046 2022-05-30 21:44:45
6,047 2022-05-30 21:44:55
KoralinaJones napisał/a:paslawek napisał/a:a na rozmnażaniu przez podział mało kto się zna
Trzeba się dzielić z bliźnimi
Ale nie że tam od razu drugim pantofelkiem
No wiem że tych szpilek z pomponami w życiu na oddasz
Jeszcze nie, jeszcze nie teraz ![]()
6,048 2022-05-30 21:47:25
KoralinaJones napisał/a:paslawek napisał/a:a na rozmnażaniu przez podział mało kto się zna
Trzeba się dzielić z bliźnimi
Ale nie że tam od razu drugim pantofelkiem
No wiem że tych szpilek z pomponami w życiu na oddasz
XD
Różowe?? ![]()
6,049 2022-05-30 21:48:16
No, to już mamy superbohater(ów)ki
Ciekawe jakie mają niezwykłe moce?
No właśnie dziewczęta jakie macie niezwykłe moce ?
6,050 2022-05-30 21:49:56
bagienni_k napisał/a:Nie wierzcie horoskopom
Plus dla Ciebie Deep . Wyraźna deklaracja.
Toć to zbój i łapserdak! Wodniki to bezpłciowe pantofelki i kropka. Komu wierzysz? Horoskopowi czy facetowi? ![]()
6,051 2022-05-30 21:52:50
Komu wierzysz? Horoskopowi czy facetowi?
Ty się jeszcze pytasz? ![]()
6,052 2022-05-30 21:52:53 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-05-30 21:53:06)
Preczz różowym! Apage! ![]()
Aż sobie sprawdziłem z ciekawości, czy astrologia jest uznawana za naukę - niestety nie bardzo... ![]()
6,053 2022-05-30 21:56:58
Evergreen napisał/a:bagienni_k napisał/a:Nie wierzcie horoskopom
Plus dla Ciebie Deep . Wyraźna deklaracja.
Komu wierzysz? Horoskopowi czy facetowi?
Eeeee.... no rzeczywiście racja
Nie wiadomo, kto jest większą abstrakcją.
6,054 2022-05-30 21:57:57
Preczz różowym! Apage!
Aż sobie sprawdziłem z ciekawości, czy astrologia jest uznawana za naukę - niestety nie bardzo...
Najlepsze rzeczy które nas spotykają w życiu nie dają się wyjaśnić naukowo ![]()
6,055 2022-05-30 22:00:08
Wodniki to bezpłciowe pantofelki i kropka.

no skomplikowanie to to nie jest fakt tylko nie wiem czy nie zbyt proste ![]()
6,056 2022-05-30 22:00:19
bagienni_k napisał/a:No, to już mamy superbohater(ów)ki
Nie mogę powiedzieć, bo musiałbyś się zaczerwienić ![]()
Jak miałam 9 lat uważałam, że mam władzę nad pogodą, konkretnie nad wiatrem. Byłam również przekonana, że mam zdolności telekinetyczne (ukryte, bo eksperymenty nie wychodziły).
6,057 2022-05-30 22:04:02
paslawek napisał/a:bagienni_k napisał/a:No, to już mamy superbohater(ów)ki
Nie mogę powiedzieć, bo musiałbyś się zaczerwienić
Jak miałam 9 lat uważałam, że mam władzę nad pogodą, konkretnie nad wiatrem. Byłam również przekonana, że mam zdolności telekinetyczne (ukryte, bo eksperymenty nie wychodziły).
moce tajemne
6,058 2022-05-30 22:13:14
Odchodzę ludzie. Idę do łóżka z pudełkiem chusteczek. Takie rozczarowanie dzisiaj... Pierwszy raz od podstawówki ![]()
Deep podaj mi adres podeślę Ci też, bo drugie pudełko kupiłam specjalnie dla Ciebie. Spokojnej nocy.
6,059 2022-05-30 22:13:47
DeepAndBlue napisał/a:Wodniki to bezpłciowe pantofelki i kropka.
no skomplikowanie to to nie jest fakt tylko nie wiem czy nie zbyt proste
No, jak z legitymacji wyjęte ![]()
6,060 2022-05-30 22:18:26
Odchodzę ludzie. Idę do łóżka z pudełkiem chusteczek. Takie rozczarowanie dzisiaj... Pierwszy raz od podstawówki
Deep podaj mi adres podeślę Ci też, bo drugie pudełko kupiłam specjalnie dla Ciebie. Spokojnej nocy.
Jakie rozczarowanie nie daj się nabrać ,z tymi Wodnikami to już było raz przerabiane - nie znoszą się horoskopowo i to też zdania astrofizyków podzielone są radykalnie
a z tym seksem to też chodzi o dwa Wodniki ze sobą i nie zawsze nie wszędzie .
z innymi znakami skolko godno
chyba że Ty też jesteś Wodnik ale nie sądzę
6,061 2022-05-30 22:20:41 Ostatnio edytowany przez Evergreen (2022-05-30 22:23:59)
Evergreen napisał/a:Odchodzę ludzie. Idę do łóżka z pudełkiem chusteczek. Takie rozczarowanie dzisiaj... Pierwszy raz od podstawówki
Deep podaj mi adres podeślę Ci też, bo drugie pudełko kupiłam specjalnie dla Ciebie. Spokojnej nocy.Jakie rozczarowanie nie daj się nabrać ,z tymi Wodnikami to już było raz przerabiane - nie znoszą się horoskopowo i to też zdania astrofizyków podzielone są radykalnie
a z tym seksem to też chodzi o dwa Wodniki ze sobą i nie zawsze nie wszędzie .
z innymi znakami skolko godno
chyba że Ty też jesteś Wodnik ale nie sądzę
Nie, żaden Wodnik, ale z wodnego środowiska ![]()
W horoskopy nie wierzę, więc raczej nie podyskutujemy w temacie. Wiem, wiem, nietypowo
Miłego serfowania Panie Swatko ![]()
6,062 2022-05-30 22:22:20
paslawek napisał/a:DeepAndBlue napisał/a:Wodniki to bezpłciowe pantofelki i kropka.
No, jak z legitymacji wyjęte
A co to właściwie jest?
6,063 2022-05-30 22:24:24
DeepAndBlue napisał/a:paslawek napisał/a:
No, jak z legitymacji wyjęte
A co to właściwie jest?
A pantofelek ![]()
6,064 2022-05-30 22:25:47
model DeepAndBlue "DAB"- niby
pantofelek
6,065 2022-05-30 22:26:49 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-05-30 22:27:29)
Takich ładnych modeli...pantofelków to się nawet na biologii w szkole nie miało
pasławku Nic nie poradzisz, jak panie wierzą bardziej w horoskopy niż w naukę
A wodniki mogą się wydać ciekawe, jak odzywają się głosem zarzynanego prosiaka ![]()
6,066 2022-05-30 22:28:40
KoralinaJones napisał/a:Krupnik z suszonymi grzybkami - mniam, mniam
Mój pierwszy krupnik zawierał 99% kaszy - sypnęłam od serca
![]()
łyżka to nie tyle stała co trudno ją było włożyć jak zgęstniało
Jak stoi to akurat łatwo włożyć.
102 strony? Na 100ną się nie załapałam. ![]()
6,067 2022-05-30 22:31:43
bagienni_k napisał/a:No, to już mamy superbohater(ów)ki
Z tego co przeczytałam to Evergreen ma moce ożywiana korzonków:)
6,068 2022-05-30 22:32:40
102 strony? Na 100ną się nie załapałam.
To jeszcze raz 

6,069 2022-05-30 22:33:04
paslawek napisał/a:bagienni_k napisał/a:No, to już mamy superbohater(ów)ki
Korzonki nie, wolałabym konary, jeśli już zmieniamy temat kulinarny na ogrodniczy ![]()
6,070 2022-05-30 22:33:13
model DeepAndBlue "DAB"- niby
pantofelek
Każdy Wodnik tak wygląda
Od razu rozpoznasz na ulicy ![]()
Evergreen wodny znak to ryba, rak albo skorpion. Z wodnikiem hmm...

6,071 2022-05-30 22:35:12
rossanka napisał/a:102 strony? Na 100ną się nie załapałam.
To jeszcze raz
Coś jak ten kawał
Najlepsza tesciowa na 102:
100km dalej i 2.metry pod ziemia
Sorry trochę chamskie, ale gdzieś to usłyszałam. Nie chciałam obrażać czyjejś teściowej jakby co.:o
6,072 2022-05-30 22:35:16
NIezwykłe moce i panowanie nad pogodą, skojarzyły się od razu z mitologią germańśką...W sumie taka żeńska wersja Odyna byłaby całkiem ciekawa ![]()
6,073 2022-05-30 22:35:44
102 strony? Na 100ną się nie załapałam.
Bez Ciebie te dwie się nie liczą!
Mamy setną stronę, kochani. Woohoo!

6,074 2022-05-30 22:37:03
adela 07 napisał/a:paslawek napisał/a:No właśnie dziewczęta jakie macie niezwykłe moce ?
Korzonki nie, wolałabym konary, jeśli już zmieniamy temat kulinarny na ogrodniczy
Ross, widzę że te plany na lato są bardzo konkretne ![]()
6,075 2022-05-30 22:38:37
Popieram Rossankę. Konary.
6,076 2022-05-30 22:38:58
NIezwykłe moce i panowanie nad pogodą, skojarzyły się od razu z mitologią germańśką...W sumie taka żeńska wersja Odyna byłaby całkiem ciekawa
A to nie można na tym.forum, po niektórzy powiedzą, że to by była jakaś feministka.
No może Westa by przeszła bo już Atena niebezpieczna.
6,077 2022-05-30 22:39:17
Nooo, dawno tak wesołej Ross tu nie widziałem ![]()
6,078 2022-05-30 22:40:21
rossanka napisał/a:102 strony? Na 100ną się nie załapałam.
Bez Ciebie te dwie się nie liczą!
Mamy setną stronę, kochani. Woohoo!
I zrobił się kącik kulinarny. 102 przepisy na...
6,079 2022-05-30 22:41:21
rossanka napisał/a:adela 07 napisał/a:Z tego co przeczytałam to Evergreen ma moce ożywiana korzonków:)
Korzonki nie, wolałabym konary, jeśli już zmieniamy temat kulinarny na ogrodniczy
Ross, widzę że te plany na lato są bardzo konkretne
No ba moja droga.
A co mi w życiu pozostało:o
6,080 2022-05-30 22:44:06
Nooo, dawno tak wesołej Ross tu nie widziałem
To ze stresu, gdzieś trzeba odreagować:)
6,081 2022-05-30 22:48:30 Ostatnio edytowany przez Evergreen (2022-05-30 22:50:19)
bagienni_k napisał/a:Nooo, dawno tak wesołej Ross tu nie widziałem
Nie żartuj Ross, że czytałaś wszystkie te brednie, które powstały od czasu Twego zniknięcia jak Kopciuszek przed północą ![]()
NO, ale jeszcze raz: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!
6,082 2022-05-30 22:49:34
rossanka napisał/a:adela 07 napisał/a:Z tego co przeczytałam to Evergreen ma moce ożywiana korzonków:)
Ross, widzę że te plany na lato są bardzo konkretne
Ja bardziej od tych konarów ![]()
6,083 2022-05-30 22:58:49
rossanka napisał/a:bagienni_k napisał/a:Nooo, dawno tak wesołej Ross tu nie widziałem
Nie żartuj Ross, że czytałaś wszystkie te brednie, które powstały od czasu Twego zniknięcia jak Kopciuszek przed północą
NO, ale jeszcze raz: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!
Dziękuję Ci moja droga.
Ale możecie wydać e- booka kulinarnego, dobrze Wam szło;)
6,084 2022-05-30 23:52:31
Boss zamiast szamki szminki przyniósł to załoga już fatamorgany zaczęła widzieć ![]()
Setna strona i 10 lat. Epicki temat.
6,085 2022-05-31 09:39:11
Ja tam wiem ,że Bagiennik nie znosi Bezy, bo już była kiedyś dyskusja w tym temacie.
Ale narobił mi smaku- przełożona mascarpone z karmelem, a na wierzchu maliny...borówki..
6,086 2022-05-31 09:48:45
O rany,
Mnie na samą myśl o bezie z karmelem bolą zęby ![]()
6,087 2022-05-31 09:57:08
Jestem w stanie zrozumieć. Nie dla każdego takie ekstrema.
6,088 2022-05-31 09:58:51
W kwestii słodyczy działa u mnie ten mechanizm " im mniej tym lepiej". Absolutnie nigdy nie czułem specjalnego "ciągu" do tych produktów. Nadmiar cukru sprawia, że zaczyna mnie mdlić. Zjem mały kawałeczek ciasta czy czekolady i mam dość
A na samą myśl o wszelkich tortach, piankach czy innych wypiekach tego typu to aż mną wstrząsa. Dlatego prawie nigdy deserów nie zamawiam a nie pamiętam, kiedy ostatni raz jadłem lody ![]()
6,089 2022-05-31 10:00:09
Jestem w stanie zrozumieć. Nie dla każdego takie ekstrema.
Może ma zgagę po bezach ?
6,090 2022-05-31 10:00:44
adela 07 napisał/a:Jestem w stanie zrozumieć. Nie dla każdego takie ekstrema.
Co to jest zgaga? ![]()
6,091 2022-05-31 10:06:34
paslawek napisał/a:adela 07 napisał/a:Jestem w stanie zrozumieć. Nie dla każdego takie ekstrema.
Co to jest zgaga?
Cuż za podchwytliwe pytanie ![]()
6,092 2022-05-31 10:25:13 Ostatnio edytowany przez Evergreen (2022-05-31 11:19:32)
Ja tam wiem ,że Bagiennik nie znosi Bezy, bo już była kiedyś dyskusja w tym temacie.
Ale narobił mi smaku- przełożona mascarpone z karmelem, a na wierzchu maliny...borówki..
Adela, dziękuję Ci bardzo, bo miałam coś nabazgrać, i aż mi było głupio, że znowu będę pierwsza w dniu. Co do bezy to ja mam na ich punkcie fizia. Gdziekolwiek nie jadę to jak jestem w przypadkowo w cukierni, zawsze patrzę czy mają bezy i biorę na spróbę. Bo bezy to trzeba umieć zrobić. Jak bywałam w Zakopanem, to za każdym razem chodziłam do pewnej zapyziałej cukierni, nawet i kilka kilometrów od miejsca zamieszkania, aby tylko tych bezików wziąć trochę, mieli naprawdę wyborne (mocno przypieczone, kruche na zewnątrz i ciągnące w środku, i nie czuć cytryny - uwielbiam takie). Cukierni już nie ma niestety, zburzyli ten budynek, a Zakopane stało się plastikową lalką Barbie, niestety. Paradoksalnie, za ciastami nie przepadam, chyba, że sama robię, ale bezy dobrej nigdy nie udało mi się zrobić, więc to kupuję. Połączenie beza, bita śmietana lub mascarpone i maliny, i odrobina mięty - to chyba moje ulubione połączenie bezowe.
Co do tematów, które chciałam poruszyć:
1. mam wyrzuty sumienia, ze zaśmieciliśmy jak banda orangutanów wątek Ross - mam nadzieję, że jak czytała to chociaż miała trochę zabawy.
2. Teraz będzie prywata, seriówa i intymność: bagienni_k poświęciłam Ci wczoraj trochę czasu na przemyślenia mojego do Ciebie stosunku, którego nie bardzo rozumiałam. Przeczytałam sobie Twoje wpisy i moje na nie reakcje i mnie olśniło. Najmocniej Cię przepraszam (może Deep bardziej
), ale stwarzasz we mnie taki jakiś sentyment za dawnymi czasy, a wynika to z tego, że bardzo przypominasz mi swoim sposobem bycia i wypowiedzi mojego chłopaka z liceum. Nie martw się, to był dobry chłopak
. I może dlatego tak mnie to nakręca na głupawki i inne docinki. To nic osobistego (jakby), zwyczajnie dokonałam podświadomej projekcji tego człowieka na Ciebie. Sorry bardzo, bo to nie jest w porządku, powinnam Cię poznawać od początku i z czystą kartą, a nie z bagażem, i to jeszcze moich doświadczeń. paslawek mam nadzieję, że nie masz na imię Sławek i nie mieszkasz w Wawie, bo też mi kogoś przypominasz i to nawet bardziej niż Bagiennik
Ross zaangażowałam się w Ciebie, no sorry
i jak nikomu więcej tutaj życzę Ci mózgo-eksplozji i orgii takich, że będziesz to przeżywać jeszcze na łożu śmierci za kolejne 45 lat! Tylko otwieraj te oczęta szeroko, a okazja się zdarzy, wierze w to. Koralina i Deep mam wrażenie, że Wy to takie siostry jesteście
, jedna pyskata i chichata, druga bardziej new romantic and drama i macie fajne poczucie humoru
Bez urazy, to pozytywne komentarze
. Adela z rzadka coś napiszesz, ale potrafisz się zdystansować i jak czasem rąbniesz, to w punkt. Miej rękę na pulsie, zaganiaj do obory to bydło czasem
. Więcej grzechów nie pamiętam, za wszystkie serdecznie żałuję, bla bla bla itd.
P.S. Specjalnie zaczęłam od Panów, bo wiadomo, że trzeba im piórka trochę poczesać
, ale wiadomo też: "kto zjada ostatki ten jest... " No i wszystko jasne.
6,093 2022-05-31 10:44:12 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-05-31 10:48:05)
Koralina i Deep mam wrażenie, że Wy to takie siostry jesteście
, jedna pyskata i chichata, druga bardziej new romantic and drama i masz fajne poczucie humoru
.
Haha, no tak
Jeśli pyskata, to pewnie było to o mnie.
Pozory ![]()
6,094 2022-05-31 10:44:19
Życzyć komuś orgii ja wale. Czy na tym świecie znajdzie się dosłownie na te kilka miliardów chociaż kilka sztuk lasek, które mają w głowie coś innego niż pindole?
6,095 2022-05-31 11:31:09
adela 07 napisał/a:Ja tam wiem ,że Bagiennik nie znosi Bezy, bo już była kiedyś dyskusja w tym temacie.
Ale narobił mi smaku- przełożona mascarpone z karmelem, a na wierzchu maliny...borówki..Adela, dziękuję Ci bardzo, bo miałam coś nabazgrać, i aż mi było głupio, że znowu będę pierwsza w dniu. Co do bezy to ja mam na ich punkcie fizia. Gdziekolwiek nie jadę to jak jestem w przypadkowo w cukierni, zawsze patrzę czy mają bezy i biorę na spróbę. Bo bezy to trzeba umieć zrobić. Jak bywałam w Zakopanem, to za każdym razem chodziłam do pewnej zapyziałej cukierni, nawet i kilka kilometrów od miejsca zamieszkania, aby tylko tych bezików wziąć trochę, mieli naprawdę wyborne (mocno przypieczone, kruche na zewnątrz i ciągnące w środku, i nie czuć cytryny - uwielbiam takie). Cukierni już nie ma niestety, zburzyli ten budynek, a Zakopane stało się plastikową lalką Barbie, niestety. Paradoksalnie, za ciastami nie przepadam, chyba, że sama robię, ale bezy dobrej nigdy nie udało mi się zrobić, więc to kupuję. Połączenie beza, bita śmietana lub mascarpone i maliny, i odrobina mięty - to chyba moje ulubione połączenie bezowe.
1. mam wyrzuty sumienia, ze zaśmieciliśmy jak banda orangutanów wątek Ross - mam nadzieję, że jak czytała to chociaż miała trochę zabawy.
2. Teraz będzie prywata, seriówa i intymność: bagienni_k poświęciłam Ci wczoraj trochę czasu na przemyślenia mojego do Ciebie stosunku, którego nie bardzo rozumiałam. Przeczytałam sobie Twoje wpisy i moje na nie reakcje i mnie olśniło. Najmocniej Cię przepraszam (może Deep bardziej), ale stwarzasz we mnie taki jakiś sentyment za dawnymi czasy, a wynika to z tego, że bardzo przypominasz mi swoim sposobem bycia i wypowiedzi mojego chłopaka z liceum. Nie martw się, to był dobry chłopak
. I może dlatego tak mnie to nakręca na głupawki i inne docinki. To nic osobistego (jakby), zwyczajnie dokonałam podświadomej projekcji tego człowieka na Ciebie. Sorry bardzo, bo to nie jest w porządku, powinnam Cię poznawać od początku i z czystą kartą, a nie z bagażem, i to jeszcze moich doświadczeń. paslawek mam nadzieję, że nie masz na imię Sławek i nie mieszkasz w Wawie, bo też mi kogoś przypominasz i to nawet bardziej niż Bagiennik
i jak nikomu więcej tutaj życzę Ci mózgo-eksplozji i orgii takich, że będziesz to przeżywać jeszcze na łożu śmierci za kolejne 45 lat! Tylko otwieraj te oczęta szeroko, a okazja się zdarzy, wierze w to.
Tak, też tak myślę. W zasadzie nie wiem, skąd te potępienia. Trzeba uważać na choroby. I ewentualne ciążę. I jeśli in i ona są wolne, brak żon, mężów czy oartneri, co w tym złego?
6,096 2022-05-31 11:39:55
Evergreen napisał/a:adela 07 napisał/a:Ja tam wiem ,że Bagiennik nie znosi Bezy, bo już była kiedyś dyskusja w tym temacie.
Ale narobił mi smaku- przełożona mascarpone z karmelem, a na wierzchu maliny...borówki..Adela, dziękuję Ci bardzo, bo miałam coś nabazgrać, i aż mi było głupio, że znowu będę pierwsza w dniu. Co do bezy to ja mam na ich punkcie fizia. Gdziekolwiek nie jadę to jak jestem w przypadkowo w cukierni, zawsze patrzę czy mają bezy i biorę na spróbę. Bo bezy to trzeba umieć zrobić. Jak bywałam w Zakopanem, to za każdym razem chodziłam do pewnej zapyziałej cukierni, nawet i kilka kilometrów od miejsca zamieszkania, aby tylko tych bezików wziąć trochę, mieli naprawdę wyborne (mocno przypieczone, kruche na zewnątrz i ciągnące w środku, i nie czuć cytryny - uwielbiam takie). Cukierni już nie ma niestety, zburzyli ten budynek, a Zakopane stało się plastikową lalką Barbie, niestety. Paradoksalnie, za ciastami nie przepadam, chyba, że sama robię, ale bezy dobrej nigdy nie udało mi się zrobić, więc to kupuję. Połączenie beza, bita śmietana lub mascarpone i maliny, i odrobina mięty - to chyba moje ulubione połączenie bezowe.
2. Teraz będzie prywata, seriówa i intymność: bagienni_k poświęciłam Ci wczoraj trochę czasu na przemyślenia mojego do Ciebie stosunku, którego nie bardzo rozumiałam. Przeczytałam sobie Twoje wpisy i moje na nie reakcje i mnie olśniło. Najmocniej Cię przepraszam (może Deep bardziej), ale stwarzasz we mnie taki jakiś sentyment za dawnymi czasy, a wynika to z tego, że bardzo przypominasz mi swoim sposobem bycia i wypowiedzi mojego chłopaka z liceum. Nie martw się, to był dobry chłopak
i jak nikomu więcej tutaj życzę Ci mózgo-eksplozji i orgii takich, że będziesz to przeżywać jeszcze na łożu śmierci za kolejne 45 lat! Tylko otwieraj te oczęta szeroko, a okazja się zdarzy, wierze w to.
Tak, też tak myślę. W zasadzie nie wiem, skąd te potępienia. Trzeba uważać na choroby. I ewentualne ciążę. I jeśli in i ona są wolne, brak żon, mężów czy oartneri, co w tym złego?
Teraz TY, Ross. Twój czas, Twój moment, Twoje 5 minut. Jak nie dzisiaj to kiedy? I nic w tym złego, masz do tego prawo i się należy jak psu zupa, nie wolno Ci się ze swoich decyzji tłumaczyć. Nie wyrobiłaś normy i teraz sobie nadrobisz.
6,097 2022-05-31 11:43:16
Evergreen napisał/a:Koralina i Deep mam wrażenie, że Wy to takie siostry jesteście
, jedna pyskata i chichata, druga bardziej new romantic and drama i masz fajne poczucie humoru
.
Haha, no tak
Jeśli pyskata, to pewnie było to o mnie.
Pozory
Tak, tak
widzę to oczyma mej duszy jak po jakiejś wymianie pyskówek podskakujesz jak mały gnom i podśpiewujesz pod nosem i chichoczesz
Mnie nie oszukasz ![]()
6,098 2022-05-31 11:53:13
Życzyć komuś orgii ja wale. Czy na tym świecie znajdzie się dosłownie na te kilka miliardów chociaż kilka sztuk lasek, które mają w głowie coś innego niż pindole?
"Szukajcie,a znajdziecie"
6,099 2022-05-31 12:08:45 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-05-31 12:09:09)
I wtedy przypominasz sobie mój temat. To nie jest normalne by wymagało to przesiania aż takiej ilości.
6,100 2022-05-31 14:06:02 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-05-31 14:10:30)
I wtedy przypominasz sobie mój temat. To nie jest normalne by wymagało to przesiania aż takiej ilości.
A co na tym świecie jest normalne - w konsekwencji jak tak wziąć wiele zjawisk przemielić to emocjami i rozumem to nic nie jest normalne i wszystko mieści się w naturze nawet zaburzenia, wyjątki, wzory.
Punkty widzenia i odniesienia,doświadczenia różne po prostu i Twoje moje Ross i Evergreen.
Dla facetów z Twoim podejściem,stosunkiem do przeszłości to Ross jest super obiektem akurat tylko gdzie
byli tacy faceci wcześniej,że nie widzieli Ross jak dla mnie wymagania Ross to nie jest i nie był jakiś totalny kosmos.Wstrzemięźliwość,wymuszona abstynencja jako narzędzie tłumienia, bywa taką samą szkodliwą kompulsją ja nałogi
W wieku Ross mało prawdopodobne żeby nagle zachorowała na seksoholizm,uzależnienie od seksu i "miłości",dostała dwubiegunówki,plus nimfomania która jej często towarzyszy od uprawiania seksu w wakacje dla przyjemności i zabawy z ciekawością .
Dobieranie się ludzi w pary w związek jest znacznie bardziej skomplikowane niż wiele wzorów,które funkcjonują na forum i w stereotypach.
6,101 2022-05-31 14:07:53
Tak, tak
widzę to oczyma mej duszy jak po jakiejś wymianie pyskówek podskakujesz jak mały gnom i podśpiewujesz pod nosem i chichoczesz
Mnie nie oszukasz
Haha Wzrost się zgadza ![]()
6,102 2022-05-31 14:09:19
Jak to gdzie byli tacy faceci? Przecież Ross o nich pisała, że byli. Tylko przypomnę, że chemię dawał jej tylko ten co rękę w majtki chciał pchać od razu. Ja jej temat akurat od samych początków pamiętam. Potem ci ułożeni, fajni i przystojni faceci o których też pisała, a co nie dawali jej chemii poszli się zastanawiać pewnie gdzie są jakieś normalne kobiety;)
6,103 2022-05-31 14:12:03
Jak to gdzie byli tacy faceci? Przecież Ross o nich pisała, że byli. Tylko przypomnę, że chemię dawał jej tylko ten co rękę w majtki chciał pchać od razu.
Ty albo naprawdę niczego nie rozumiesz (łącznie z tym o czym pisała ross) albo celowo, żeby tylko dowalić kobietom i wyszło na Twoje, perfidnie wszystko przekręcasz.
6,104 2022-05-31 14:16:52 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-05-31 14:43:44)
Jak to gdzie byli tacy faceci? Przecież Ross o nich pisała, że byli. Tylko przypomnę, że chemię dawał jej tylko ten co rękę w majtki chciał pchać od razu. Ja jej temat akurat od samych początków pamiętam. Potem ci ułożeni, fajni i przystojni faceci o których też pisała, a co nie dawali jej chemii poszli się zastanawiać pewnie gdzie są jakieś normalne kobiety;)
Byli żonaci głownie ci najbardziej aktywni w chęciach swych.Dla kobiet z nerwicą tacy faceci i obrona przed nimi jest bardzo absorbująca emocjonalnie i mecząca.
Jestem bardziej niż pewny tego że jakby Ross weszła z żonatym w romans to zniweczyłaby efekty podleczonej nerwicy
albo małolaty zainteresowane przygodą ![]()
Evergreen napisał/a:Tak, tak
Mnie nie oszukasz
Haha Wzrost się zgadza
znaczy mały Gnom
@Evergreen Tak DAP i Koralina są jak siostry - sisters of mercy normalnie
paslawek nie ma na imię Sławek nawet na drugie ale jestem z Wawy ![]()
W życiu to jestem pewnie trochę inny niż na forum,na pewno mniej eksperymentuje na innych i nie swatam tak kompulsywnie ludzi.
6,105 2022-05-31 14:40:59
Ale masz fantazje.
6,106 2022-05-31 14:43:43 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-05-31 14:44:52)
Przecież Ty to sama napisałaś what the kurwa fuck. Jak fajny to zawsze łobuz albo ma żonę;)))
Także no kuźwa taktycznie gdzie byli tacy faceci. Może przy kobietach, które ich doceniały?
6,107 2022-05-31 14:47:29 Ostatnio edytowany przez Evergreen (2022-05-31 14:55:01)
@Evergreen Tak DAP i Koralina są jak siostry - sisters of mercy normalnie
![]()
paslawek nie ma na imię Sławek nawet na drugie ale jestem z Wawy
W życiu to jestem pewnie trochę inny niż na forum,na pewno mniej eksperymentuje na innych i nie swatam tak kompulsywnie ludzi.
No to mnie ulżyło. Skojarzenie nie wiązało się z Twoim "swatowaniem", tylko wypowiedziami w stylu "jestem poważny i dużo myślę" coś w guście jak wyżej. Gdyby się jednak potwierdziło.... uwierzyłabym we wszystkie horoskopy, magię, boskie stworzenia i zrobiła jakiś ołtarzyk w domu i odczyniała modły. To byłby niezły mind-blowing. Na szczęście, mój mózg może spać spokojnie.
6,108 2022-05-31 14:52:15
DAB i Koralina są jak siostry, tylko jedna jest wyleczona z psychozy sympatyczna dziwaczka, a druga po prostu uciekła z zakładu i jeszcze w kaftanie bezpieczeństwa siedzi. Kolejność opisów przypadkowa...
6,109 2022-05-31 14:56:29 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-05-31 14:57:07)
DAB i Koralina są jak siostry, tylko jedna jest wyleczona z psychozy sympatyczna dziwaczka, a druga po prostu uciekła z zakładu i jeszcze w kaftanie bezpieczeństwa siedzi. Kolejność opisów przypadkowa...
Przyznaj w końcu otwarcie, że chciałbyś razem w tym kaftanie posiedzieć
Żeby ktoś,choć w ten sposób, Cię przytulił ![]()
6,110 2022-05-31 14:59:28 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-05-31 14:59:53)
Połowicznie przyznam rację, bo nie miałem takiego pomysłu, ale teraz nawet mi się spodobała taka wizja.