Ostatnio wszystko jest nie tak;/ i przez co czuje, że psuje relacje z chłopakiem, wszystko w większosci przez to, złe emocje gromadze w sobie i zamiast od razu wyjasnić sytuacje po jakimś czasie wybucham....no i chętnie popisałabym sobie z kimś na gg - kto jak ja czuję się trochę samotny i niezrozumiany;) jakby co to zapraszam 36956816 (poprawione^^ - poprzedni podany przeze mnie nr był z małym błedem), (mam 22 lata)
1 2013-07-29 16:32:09 Ostatnio edytowany przez colette (2013-07-29 19:37:33)
Tak tylko ku przestrodze..
Dziewczyny uważajcie z tym podawaniem danych w sieci.. Wujek google jest jak Big Brother i do tego z archiwizacją.
Dzięki twojemu wpisowi tu Kasiu wiem że jesteś osamotniona ,nie zrozumiała ITD
Dzięki innemu wpisowi właśnie po twoim numerze można z łatwością wygoglować gdzie studiujesz i co .Właściwie mógłbym jutro stanąć z tobą twarzą w twarz w realu.
Jeżeli nie zależy wam a anonimowości bo np. Nie ma zła na tym świecie, to pomyślcie czy bliscy z waszego otoczenia jak w tym przypadku chłopak Kasi, byłby ucieszony z takiego postu lubej ,bo ten post jest też "przetrawiony" w google i będzie "świecił" pod twoim nr GG Kasiu już niebawem.. To że ludzie sprawdzają czasem nawet dla draki ,śledztwa ruchy w sieci "niedoinformowanych" Swoich znajomych ,sympatii jest chyba oczywiste .
Troszkę przezorności
Pozdrawiam...
Elu, myślę, że mam ten obraz dosyć precyzyjny, natomiast wiem też, że na ogół nie można mieć wszystkiego