rossanka napisał/a:Zamierzam jeszcze poużywać życia i mieć seks dużo seksu. I to fajnego. Z polotem.
Ross czadu !
![]()
Czyli dzikie org....
Właśnie. Abym w wieku 90 paru lat,jak już będę stara, nie żałowała, że 50lat wcześniej nie używałam życia.
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » pozbawcie mnie zludzen, mam 36 lat
Strony Poprzednia 1 … 80 81 82 83 84 … 129 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
rossanka napisał/a:Zamierzam jeszcze poużywać życia i mieć seks dużo seksu. I to fajnego. Z polotem.
Ross czadu !
![]()
Czyli dzikie org....
Właśnie. Abym w wieku 90 paru lat,jak już będę stara, nie żałowała, że 50lat wcześniej nie używałam życia.
Rumunski_Zolnierz napisał/a:rossanka napisał/a:Nie, dzięki. Zamierzam jeszcze poużywać życia i mieć seks dużo seksu. I to fajnego. Z polotem.
Be. napisał/a:Uuu dobrze, dobrze! O to chodziło...chyba
.
Super udało mi się wyciągnąć wilka z lasu albo bardziej ,,drugą twarz" tego leśnego stworzenia
Robisz z siebie taką męczennicę, która jest sama i z tego powodu nie jest do końca spełniona, że nie posiada faceta.
Potem zaczęłaś pisać, że jednak dajesz sobie siana i trochę wrzucasz na luz w tych tematach a jak ktoś się znajdzie to się znajdzie, a jak nie to nieTutaj nagle wyszło szydło z worka, jednak cały czas z tyłu głowy masz cudzołożenie z wieloma mężczyznami, zależy Ci po prostu na oddawaniu się facetom, by mieć z nimi seks.
A całe te wypowiedzi o byciu w szczęśliwym związku, założeniu rodziny itp. to była zwykła bajka skierowana do nas, by wycisnąć łzyNiezłe ziółko z Ciebie.
Czyli jednak rządzę wygrały nad ustabilizowaniem się w związku.
Tylko jak uzyskasz ten seks skoro od prawie 10 lat jojczysz, że żaden facet pod tym względem nie zakręcił się koło Twojej osoby?
Zaczniesz szukać znajomości typowo pod FWB albo ONS?Strasznie upadłaś, na samo dno i szorujesz po rafie.
O maj gad.
Hahaha jednak prawda wyszła na jaw, bo aż Cię zatkało
rossanka napisał/a:Rumunski_Zolnierz napisał/a:Super udało mi się wyciągnąć wilka z lasu albo bardziej ,,drugą twarz" tego leśnego stworzenia
Robisz z siebie taką męczennicę, która jest sama i z tego powodu nie jest do końca spełniona, że nie posiada faceta.
Potem zaczęłaś pisać, że jednak dajesz sobie siana i trochę wrzucasz na luz w tych tematach a jak ktoś się znajdzie to się znajdzie, a jak nie to nieTutaj nagle wyszło szydło z worka, jednak cały czas z tyłu głowy masz cudzołożenie z wieloma mężczyznami, zależy Ci po prostu na oddawaniu się facetom, by mieć z nimi seks.
A całe te wypowiedzi o byciu w szczęśliwym związku, założeniu rodziny itp. to była zwykła bajka skierowana do nas, by wycisnąć łzyNiezłe ziółko z Ciebie.
Czyli jednak rządzę wygrały nad ustabilizowaniem się w związku.
Tylko jak uzyskasz ten seks skoro od prawie 10 lat jojczysz, że żaden facet pod tym względem nie zakręcił się koło Twojej osoby?
Zaczniesz szukać znajomości typowo pod FWB albo ONS?Strasznie upadłaś, na samo dno i szorujesz po rafie.
O maj gad.
Hahaha jednak prawda wyszła na jaw, bo aż Cię zatkało
Jesteś księdzem?
Jakim Księdzem? O czym Ty piszesz teraz?
Po prostu wyszło, że ta cała gadka o związku i posiadaniu dzieci to jedna wielka bajeczka pisana przez ostatnie 10 lat.
Tak naprawdę zależy Ci tylko i wyłącznie na seksie z facetami, FWB i ONS.
Wcześniej pisałaś, że podobają Ci się tylko zajęci.
Potem, że poznajesz wiele mężczyzn ale jakoś żaden nie chciał się zakręcić wokół Ciebie.
Czyli stawiasz już kartę tylko na przelotne kontakty seksualne a w odstawkę kładziesz założenie rodziny.
Jesteś zwykłą cudzołożnicą.
Jakim Księdzem? O czym Ty piszesz teraz?
Po prostu wyszło, że ta cała gadka o związku i posiadaniu dzieci to jedna wielka bajeczka pisana przez ostatnie 10 lat.
Tak naprawdę zależy Ci tylko i wyłącznie na seksie z facetami, FWB i ONS.
Wcześniej pisałaś, że podobają Ci się tylko zajęci.
Potem, że poznajesz wiele mężczyzn ale jakoś żaden nie chciał się zakręcić wokół Ciebie.Czyli stawiasz już kartę tylko na przelotne kontakty seksualne a w odstawkę kładziesz założenie rodziny.
Jesteś zwykłą cudzołożnicą.
Gadasz jak ksiądz.Ksiadz na kazaniu zwraca się do wiernych, ocenia ich, nazywa cudzoloznikami itd. Normalnego człowieka nie obchodzi co robi inny nieznajomy mu człowiek w łóżku, z kim, jak , w jakich pozycjach, układach i jak czesto. Ty piszesz zupełnie jak ksiadz.
Po prostu pokazuję wszystkim Twoją obłudę.
Nie chcę, aby inni nabierali się na tę bajeczkę
Wyszło szydło z worka, zamiast zakładać rodzinę, jak o tym wspominałaś, okazało się, że jednak bardziej celujesz w luźny seks.
Jesteś zwykłym kłamcą, oszukałaś nas wszystkich.
Nie chcę, aby inni nabierali się na tę bajeczkęWyszło szydło z worka, zamiast zakładać rodzinę, jak o tym wspominałaś, okazało się, że jednak bardziej celujesz w luźny seks.
A wiesz, że jak spia ze sobą dwie osoby, które ani on ani ona nie mają męża i żony, to nie jest cudzołóstwo?
Czyli mogę to robić z wolnym mężczyzną i to będzie w porządku.
Jak bybył żonaty, to co innego ale żonatych omijam z daleka.
Wstydź się ross żeby chcieć uprawiać seks, podczas gdy Rumuński nie ma na to najmniejszej szansy
Nie chcę, aby inni nabierali się na tę bajeczkęWyszło szydło z worka, zamiast zakładać rodzinę, jak o tym wspominałaś, okazało się, że jednak bardziej celujesz w luźny seks.
To jakaś schizofrenia już Doktor powinien zbadać.
Sorry, ale ksiądz tak nie gada, chyba, że jakiś głupi i nawiedzony. Jednak poznałam wielu mądrych kaznodziejów i po przeczytaniu tych wpisów poszedł by po egzorcystę i kropidło ze święconą wodą… dla Rumuna
Aż tak nie rozumieć co się czyta to analfabetyzm wsteczny, niestety coraz bardziej powszechny w społeczeństwie. A Rumun to taki przypadek crème de la crème
Niech żyje różnorodność
Dobrze że to nie 16 wiek, bo Rumun już by stos podpalał.
Mów za siebie ,ja się nie czuje oszukany i nie osądzam Rossanki to wolna osoba i jeżeli nie krzywdzi nikogo to jest jak najbardziej w porządku.
Rumunski_Zolnierz napisał/a:Jesteś zwykłym kłamcą, oszukałaś nas wszystkich.
Mów za siebie ,ja się nie czuje oszukany i nie osądzam Rossanki to wolna osoba i jeżeli nie krzywdzi nikogo to jest jak najbardziej w porządku.
Cóż mi pozostaje? Nic innego, jak tylko się podpisać Skoro ktoś jest wolny, to co stoi na przeszkodzie, aby wejść w taki związek FWB czy ONS?
Co do kaznodziei, to jakoś nagle przyszedł mi na myśl ksiądz Natanek..Choć akurat jego wypowiedzi nie powinny być brane na poważnie...
Wstydź się ross
żeby chcieć uprawiać seks, podczas gdy Rumuński nie ma na to najmniejszej szansy
Nie wiem dlaczego tak się mnie uczepiłaś.
Sama oddawałaś się na lewo i prawo obcokrajowcom.
Gwarantuję Tobie, że żaden szanujący się mężczyzna nie wziąłby Ciebie pod uwagę jakby chciał znaleźć kobietę, która miałaby mu urodzić jakieś dziecko.
Przeczytaj sobie w internecie definicję słowa SIMP, nie dziękuj.
Cóż mi pozostaje? Nic innego, jak tylko się podpisać
Skoro ktoś jest wolny, to co stoi na przeszkodzie, aby wejść w taki związek FWB czy ONS?
Kolejny...
Popierasz FWB/ONS dla Rossanki ale jakimś cudem takie przyjemności są dla Ciebie poza radarem Szkoda...
Przeczytaj sobie w internecie definicję słowa SIMP, nie dziękuj.
Nie pouczaj mnie zasmarkańcu,nie prosiłem o radę - spadaj
Dawno temu już przeczytałem z resztą jak jeszcze rżnąłeś w pieluchy,
do mnie kompletnie nie pasuje,
jeżeli to durna insynuacja z Twojej strony
widocznie brak Ci życiowego doświadczenia i coś Ci się pomyliło
błędnie zinterpretowałeś tą definicje.
Przepraszam dziadku, wybacz mi dziadku
To, co ja robię to jest moja sprawa, ale nic mi do tego, co sobie Ross tam wyrabia..
Niech robi, co tylko chce, mi nic do tego..NIe zamierzam jej osądzać ani kamienować..Nie jestem tu po to, aby komentować jej życie czy pragnienia lub marzenia/oczekiwania.
pasławek się wkurzył...No, tego jeszcze nie było..Ale w sumie się nie dziwię..
Tylko, że jak taka Ross będzie chciała kiedyś wejść w związek małżeński to faceci będą ją odrzucać bo miała za dużo partnerów seksualnych.
Lecz ona jeszcze nie jest świadoma tego, smutne trochę, przyznaj mi rację.
KoralinaJones napisał/a:Wstydź się ross
żeby chcieć uprawiać seks, podczas gdy Rumuński nie ma na to najmniejszej szansy
Nie wiem dlaczego tak się mnie uczepiłaś.
Sama oddawałaś się na lewo i prawo obcokrajowcom.
Gwarantuję Tobie, że żaden szanujący się mężczyzna nie wziąłby Ciebie pod uwagę jakby chciał znaleźć kobietę, która miałaby mu urodzić jakieś dziecko.
A ja Ci gwarantuję, że z Twoją zrytą psychiką w sferze seksu w najlepszym wypadku pozostaniesz zdziwaczałym teoretykiem.
W zasadzie to już nim jesteś.
Lepiej być teoretykiem niż oddawać się na lewo i prawo jak Ty, bez żadnej godności.
Boże co za latawiec
Lepiej być teoretykiem niż oddawać się na lewo i prawo jak Ty, bez żadnej godności.
Ale za to z czystą przyjemnością
0 Moralność.
Żaden facet nie będzie chciał Ci zrobić dziecka i wyjść za Ciebie*
*Żaden normalny.
0 Moralność.
Żaden facet nie będzie chciał Ci zrobić dziecka i wyjść za Ciebie*
*Żaden normalny.
Nooo, takiego, co by chciał WYJŚĆ za mnie, to istotnie, trudno będzie znaleźć
Rumunski_Zolnierz napisał/a:Lepiej być teoretykiem niż oddawać się na lewo i prawo jak Ty, bez żadnej godności.
Ale za to z czystą przyjemnością
dzikie org....
*istnieje szansa i prawdopodobieństwo, że mi przejdzie wkrótce głupawka z tymi dzikimi orgiami
Nooo, takiego, co by chciał WYJŚĆ za mnie, to istotnie, trudno będzie znaleźć
O tym właśnie piszę.
KoralinaJones napisał/a:Nooo, takiego, co by chciał WYJŚĆ za mnie, to istotnie, trudno będzie znaleźć
O tym właśnie piszę.
To dobrze, bo ja jestem zainteresowana takim, który potencjalnie mógłby się za mną OŻENIĆ
To raczej się nie stanie, przykro mi.
To raczej się nie stanie
A to podobnie jak Twój seks
Ja Seks mogę sobie kupić nawet jutro za 200 zł
Ale za Ciebie nie wyjdzie żaden facet (normalny)
To dobrze, bo ja jestem zainteresowana takim, który potencjalnie mógłby się za mną OŻENIĆ
A więc jednak
Żaden normalny facet jej się nie oświadczy.
Nie kobiecie z takim przebiegiem.
Life is brutal, prawda?
Ja Seks mogę sobie kupić nawet jutro za 200 zł
Ale Ty nawet tego nie potrafisz
Czego nie potrafię?
Zrobić zakupów za 200zł u jakiejś ściery?
Odklejka totalna widzę.
Żaden normalny facet jej się nie oświadczy.
Wieść gminna niesie, że oświadczają się właśnie Ci nienormalni Wystarczy poczytać tutejsze tematy, w których Panowie zastanawiali się gdzie mieli rozum żeniąc się
Nie Dla Karoliny to.
Nie dla niej
Czego nie potrafię?
Zrobić zakupów za 200zł u jakiejś ściery?
Nie wiem, nie pomogę. Nigdy za seks nie musiałam płacić
Łatwe rzeczy są darmowe
Łatwe rzeczy są darmowe
Ty byś nie wiedział co z tą rzeczą robić nawet jakby Ci dopłacali
Nazwałem Ciebie rzeczą i to potwierdziłaś.
No to się tu porobiło . Podsumujmy zatem.
Deep Koralina Ross należycie do cudzołożnic, ja wpadam w ku..wy lub puszczalskie. Skategoryzujmy to zatem, żeby nie było wątpliwości. Pewnie mnie tu jakiś bagienni-k poprawi, bo chyba siedzi w temacie. Proszę najuprzejmiej:
RODZAJ: cudzołożnice
- cudzołożnice populis - Ross, Koralina z podgatunku domestic (bo zdaje się w zaciszu domowym) - EDIT: wykreślam Koralinę z tej kategorii, po uwagach. Ross, jako jedyna przedstawicielka.
- codzołożnica endemiczna - Deep - bo tylko z foreigner'ami - tu też podgatunek domestic, EDIT: po korekcie Koraliny wstawiam ją w w kategorię endemiczną, podgatunek domestic
- puszczalska lub ku..wa Evergreen - podgatunek outdoor, popularnie zwana "ulicznicą"
Nie wiem, czy ktoś coś jeszcze dołoży do tej kategoryzacji.
Druga sprawa, chyba mamy sparowanie. Niestety pasławek Twoje wieloletnie wysiłki zostały daleko w tyle. Ross, Deep, Koralina i ja dokonałyśmy pierwszego sparowania, mianowicie: Be. i Rumuński . Myślę, że się mogą chłopcy dogadać elegancko i będzie im dobrze razem. Mówią praktycznie jednym głosem w tej sprawie, a przecież na tym polega związek, aby się skupić na tym co Was łączy, a nie dzieli. Do dzieła chłopcy! Lepszego dopasowania nie będzie.
Pasławek się nie denerwuj, bo równy z Ciebie gościu. Punkt dla Ciebie (mimo porażki w parowaniu ).
Hej, fundamentów takich jak Ty nie mam. Po 20 niespecjalnie szalałam, owszem były jakieś imprezy, wyjścia z koleżankami, ale byłam tą, co zawsze była sama, gdy koleżanki ochoczo zmieniały chłopaków. Drugiego fundamentu, swojej rodziny nigdy nie mialam. .
Nie chciałabym, abyś miała takie same, bo czasu nie cofniesz, ale widzę, że budujesz sobie swoje i dlatego chciałam, abyś się nimi podzieliła. Udało się Jak niżej:
Nie, dzięki. Zamierzam jeszcze poużywać życia i mieć seks dużo seksu. I to fajnego. Z polotem.
Oddaje berło dziadzienia Tobie. .
Dzieci chciała mieć już 20 lat temu. Powiesz, trzeba było zrobić z byle kim- ale jak to ma wyglądać, ludzie pobierają się, tworzą pary, mają dzieci, a mi się to zabiera, nie mogę mieć dzieci z ta osoba, z którą chce, jak inni ludzie, tylko z byle kim, byle gdzie , aby zajść tylko w ciążę. To bezsensu. .
A nigdy w życiu bym tak nie powiedziała! Planując założenie rodziny nie myślałam o tym, żeby dorwać byle jakiego z łapanki, prosto z chodnika, tylko na podstawie wcześniejszych doświadczeń dokonać pewnego podsumowania i selekcji. Przecież w takim wieku myśli się bardziej o tym, aby ten wybór partnera był jak najlepszy, właśnie na zawsze i do grobowej deski. Czas weryfikuje, jak grobowa była ta deska, a naiwność młodości podlega testom i niestety znika bezpowrotnie jeśli związek nie wyjdzie.
Dziecka już nie będę mieć, w wieku 45 kat byłabym szalona decydując się na nie, jest ogromna szansa różnego rodzaju wad, nie zrobiłabym tego komuś.
Tak, wątek ciągnie się, prawie dekadę.
Pewnie też tak bym postąpiła, gdyby los inaczej mną pokierował. Rozsądne podejście, ale rozważ proszę jedną rzecz. Może teraz zabrzmię nieco filozoficznie i zapewne jakieś młodzieniaszki będą się naigrywać z tego (niestety dla nich ich opinię "mam w wełnie" ), ale czy nie masz tak czasem, że myślisz sobie o... wieczności, kontynuacji, przedłużeniu siebie? Skoro jesteśmy w tym samym wieku, to możliwe, że wiesz co mam na myśli
I w tym właśnie momencie patrzę sobie na Ciebie i myślę, że masz ogromny potencjał Ross i byłoby to niesprawiedliwe i nieekologiczne
, aby kiedyś on sobie tak - pstryk - i zniknął. Jak To wymyślisz, Twoja sprawa, pewnie podałabym Ci parę przykładów, ale po co, jak fajniej byłoby zasiąść w fotelu z kawką, spojrzeć przez okno i powiedzieć do siebie: "No nie, koniecznie muszę...", i zwyczajnie to zrobić. A może już Ci się to zdarzyło...
. Jak śpiewała Nosowska swego czasu: "Lubię ten stan, papierosy, kawa, ja". Ja też go lubię.
Nie uwierzysz, ale zakładając go sądziłam, że przetrwa tydzień. A w zasadzie nic nie sądziłam byłam po ciężkim rozstaniu i w słabym stanie psychicznym, potrzebowałam dodatkowo się wygadać. Potem myślałam, że jeszcze trochę będę sana, może nie za rok czy dwa, ale za trzy to juz pewnie będę z kimś innym. Kto by orzypuszczak, że 10 lat później nadal będzie wątek aktualny. Ja nie. Moje otoczenie też nie. W zasadzie, jak sięgnę pamięcią, miałam wtedy 36 lat i co z kim z otoczenia rozmawiałam to słyszałam, że nie mam się co zadręczać, że nie będę mieć już partnera, rodziny, bo do 40 jeszcze dużo może się zmienić ( co brzmiało sensownie, koleżanka od 35 do 40 roku życia urodziła jeszcze 2 zdrowych chłopaków w odstępie 3 lat).
A jednak jest jak jest.
Czasem się śmieje, że prędzej jak widać wybuchnie pandemia czy wojna, aby ten temat z netkobiet stał się nieaktualny.
Nie wiem, czy to pech, szczęście, decyzje: dobre czy złe, doprowadziły Cię do tego miejsca, gdzie teraz jesteś, ale ważne, aby to co się dzieje było zgodne z Tobą, abyś Ty była żeglarzem i okrętem. I ja czuję, że u Ciebie tak jest.
Nazwałem Ciebie rzeczą i to potwierdziłaś.
Mogę Ci podbić służbową pieczątką i autoryzować własnoręcznym podpisem jeśli Ci od tego ulży w lędźwiach
Łatwe rzeczy są darmowe
No i ?
swobodnie i dobrowolnie
darmowe łatwe aha
jakieś przeszkody ?
Evergreen
Ja wiem, że wy chciałybyście, abyśmy wam SIMPowali jak taki Pansławeczek czy Bagiennik ale to się nie uda
No i ?
swobodnie i dobrowolnie
darmowe łatwe aha
jakieś przeszkody ?
Hau Hau
No to się tu porobiło
. Podsumujmy zatem.
Deep Koralina Ross należycie do cudzołożnic, ja wpadam w ku..wy lub puszczalskie. Skategoryzujmy to zatem, żeby nie było wątpliwości. Pewnie mnie tu jakiś bagienni-k poprawi, bo chyba siedzi w temacie. Proszę najuprzejmiej:
- cudzołożnice populis - Ross, Koralina z podgatunku domestic (bo zdaje się w zaciszu domowym)
A gdzie tam ! Ja światowa dziewczyna. Sami zagranicznicy
A gdzie tam !
Ja światowa dziewczyna. Sami zagranicznicy
Jeszcze trochę i zwieracze przestaną trzymać
Evergreen
Ja wiem, że wy chciałybyście, abyśmy wam SIMPowali jak taki Pansławeczek czy Bagiennik ale to się nie udapaslawek napisał/a:No i ?
swobodnie i dobrowolnie
darmowe łatwe aha
jakieś przeszkody ?Hau Hau
Ja tu raczej skomlenie słyszę ...
Ja tu raczej skomlenie słyszę ...
Pansławeczek? To tak
Evergreen napisał/a:No to się tu porobiło
. Podsumujmy zatem.
- cudzołożnice populis - Ross, Koralina z podgatunku domestic (bo zdaje się w zaciszu domowym)A gdzie tam !
Łeee to ja, już na ten tychmiast poprawiam w mej wypowiedzi. Najmocniej przepraszam.
KoralinaJones napisał/a:A gdzie tam !
Jeszcze trochę i zwieracze przestaną trzymać
Mówiłam Ci że zostaniesz zdziwaczałym zboczeńcem. Mówiłam... Tak się mózg lasuje od braku seksu
KoralinaJones napisał/a:Evergreen napisał/a:No to się tu porobiło
. Podsumujmy zatem.
- cudzołożnice populis - Ross, Koralina z podgatunku domestic (bo zdaje się w zaciszu domowym)A gdzie tam !
Łeee to ja, już na ten tychmiast poprawiam w mej wypowiedzi. Najmocniej przepraszam.
Spoko. Niech ma chłopak w sobotni wieczór tę przyjemność z Paniami na netkobietach
Druga sprawa, chyba mamy sparowanie. Niestety pasławek Twoje wieloletnie wysiłki zostały daleko w tyle. Ross, Deep, Koralina i ja dokonałyśmy pierwszego sparowania, mianowicie: Be. i Rumuński . Myślę, że się mogą chłopcy dogadać elegancko i będzie im dobrze razem. Mówią praktycznie jednym głosem w tej sprawie, a przecież na tym polega związek, aby się skupić na tym co Was łączy, a nie dzieli. Do dzieła chłopcy! Lepszego dopasowania nie będzie.
Pasławek się nie denerwuj, bo równy z Ciebie gościu. Punkt dla Ciebie (mimo porażki w parowaniu
).
paslawek jest spokojny ,tyle że nie było takiego zapotrzebowania na parowanie samych facetów z forum,
albo nie mięli chłopacy odwagi się ujawnić
jakbym wiedział wcześniej to kto wie
Karolina
a ty jakąś masz przyjemność? Sobota wieczór i użerasz się z jakimś Rumuńskim.
Zdziwaczały może jestem ale na pewno nie zboczeńcem.
Dla mnie nie istniejesz jako kobieta.
Dla mnie nie istniejesz jako kobieta.
Uspokoiłeś mnie
Nie chciałabym odpowiadać za molestowanie seksualne nieletnich
No bo jak można nazwać kobietą kogoś, kto robi tylko za 3 dziury? W tym jedna już niesprawna
No bo jak można nazwać kobietą kogoś, kto robi tylko za 3 dziury? W tym jedna już niesprawna
Czekaj z Tobą jest ten problem,że masz tylko dwie swoje dziury do użytku czy nieużytku .
Incel, pedał, prawiczek,ksiądz tego nie grali jeszcze na tym forum
Ty mi powiedz z jakiego powodu, skoro za te dziury jesteś w stanie w akcie desperacji zapłacić? Może w takim razie skorzystaj z dziury w płocie
Incel, pedał, prawiczek,ksiądz tego nie grali jeszcze na tym forum
Pomyliłeś mnie ze swoim własnym ojcem chyba?
Ty mi powiedz z jakiego powodu, skoro za te dziury jesteś w stanie w akcie desperacji zapłacić? Może w takim razie skorzystaj z dziury w płocie
Za tania jesteś.
KoralinaJones napisał/a:Ty mi powiedz z jakiego powodu, skoro za te dziury jesteś w stanie w akcie desperacji zapłacić? Może w takim razie skorzystaj z dziury w płocie
Za tania jesteś.
Tak to sobie tłumacz
Evergreen napisał/a:Druga sprawa, chyba mamy sparowanie. Niestety pasławek Twoje wieloletnie wysiłki zostały daleko w tyle. Ross, Deep, Koralina i ja dokonałyśmy pierwszego sparowania, mianowicie: Be. i Rumuński . Myślę, że się mogą chłopcy dogadać elegancko i będzie im dobrze razem. Mówią praktycznie jednym głosem w tej sprawie, a przecież na tym polega związek, aby się skupić na tym co Was łączy, a nie dzieli. Do dzieła chłopcy! Lepszego dopasowania nie będzie.
Pasławek się nie denerwuj, bo równy z Ciebie gościu. Punkt dla Ciebie (mimo porażki w parowaniu
).
paslawek jest spokojny
,tyle że nie było takiego zapotrzebowania na parowanie samych facetów z forum,
albo nie mięli chłopacy odwagi się ujawnić
jakbym wiedział wcześniej to kto wie
Trzeba czytać między wierszami i wyczuwać pismo nosem. Poza tym oni sami nie wiedzą czego chcą, to kto ma im to pokazać? Ktoś starszy i mądrzejszy
Trzymaj rękę na pulsie
Evergreen Tu nie ma już co poprawiać, bo pewne rzeczy są spisane na straty..
Nieodwołalnie..
Rumunski_Zolnierz napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Ty mi powiedz z jakiego powodu, skoro za te dziury jesteś w stanie w akcie desperacji zapłacić? Może w takim razie skorzystaj z dziury w płocie
Za tania jesteś.
Tak to sobie tłumacz
Ile bierzesz za godzinę?
KoralinaJones napisał/a:Rumunski_Zolnierz napisał/a:Za tania jesteś.
Tak to sobie tłumacz
Ile bierzesz za godzinę?
Wystarczy niemieckie obywatelstwo Ale tego chyba nie masz
Wystarczy niemieckie obywatelstwo
Ale tego chyba nie masz
Czyli bierzesz równe 0.
Brawo, jesteś najtańszą dzi...ą w kraju.
BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TYSIĄC KLAŚNIĘĆ DLA CIEBIE
WŁAŚNIE TAK!!
paslawek napisał/a:Incel, pedał, prawiczek,ksiądz tego nie grali jeszcze na tym forum
.
Niemożliwe że bym cię pomylił z moim ojcem,nigdy nie był katolikiem
(z całym szacunkiem dla katolików)
Rumunski_Zolnierz napisał/a:paslawek napisał/a:Incel, pedał, prawiczek,ksiądz tego nie grali jeszcze na tym forum
.
Niemożliwe że bym cię pomylił z moim ojcem,nigdy nie był katolikiem
(z całym szacunkiem dla katolików)
No Katolikiem nie był
Ale reszta tych słów co napisałeś w moją stronę.
Ewidentnie pomyliłeś mnie z własnym ojcem.
KoralinaJones napisał/a:Wystarczy niemieckie obywatelstwo
Ale tego chyba nie masz
Czyli bierzesz równe 0.
Brawo, jesteś najtańszą dzi...ą w kraju.
BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TYSIĄC KLAŚNIĘĆ DLA CIEBIE
WŁAŚNIE TAK!!
I co to zmienia w kwestii Twoich szans na seks? Podpowiem Ci. Niczego to nie zmienia
Strony Poprzednia 1 … 80 81 82 83 84 … 129 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » pozbawcie mnie zludzen, mam 36 lat
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024