Rumunski_Zolnierz napisał/a:Co to są wg. Ciebie oszołomskie teorie?
To teorie:
1. Każda kobieta szuka faceta mającego powyżej 185 cm wzrostu - Uważam, że tak nie jest. Kobiety chcą facetów wyższych niż same one ale nie trzeba mieć 185 czy tam 195. Duży wzrost to często jest czynnik konieczny, ale nie czynnik wystarczający 
2. Samotne matki wszystkie zostały same, bo latały za badboyami i z nimi zaszły w ciążę, a potem szukają spokojnego i nieatrakcyjnego ojca dla swoich dzieci - Z pierwszą częścią tej wypowiedzi nie wiem jak faktycznie jest ale to drugie ma dużo prawdy, samotne matki często szukają już tych spokojnych i ułożonych, popytaj innych facetów na tym forum.
3. Wszystkie Polki są z Polakami tylko dlatego, że nie miały możliwości wiązać się z obcokrajowcem - No dobra, tutaj muszę spasować, może nie wszystkie (100%) ale jakieś 80%-90% już tak
4. Polki mające za mężów Polaków po nocach śnią o
A. Czarnoskórych
B. O samcach alfa, bo na pewno ich mężowie to samcy delta
- Jest w tym dużo prawdy, aczkolwiek nie jest to oczywiście pełne 100%
5. Kobiety powinny sobie wywalczyć obowiązkowa służbę wojskową
- Równouprawnienie, fajnie, że się zgadzamy
6. Kobiety po 30 dochodzą do ściany, są już nieatrakcyjne, nie podobają się panom, bo wisi im skóra i maja zmarszczki, braki w uzebieniavh i nieświeży oddech - Jest to teoria, w którą sam wierzyłem przez wiele lat ale ostatnimi czasy widzę, że nie ma czegoś takiego jak ,,ściana" u kobiet po 30stce, nawet 40latka może przebierać w facetach do woli
7. Powinny być obowiązkowe testy DNA dla każdego noworodka, aby mężczyzna miał pewność, że to jego - Zgadzam się z tym
8. Kobiety powinny obnizyc wymogi, bo nikt ich nie zechce, zostaną same z kotami. Jakby bycie samej z kotami było gorsze, niż bycie i mieszkanie z kimś, z kim się nie chce być. - Kwestia indywidualna, niech każdy robi ze swoimi wymogami co tylko chce. Ja mogę wystawić na sprzedaż ogórka za 4000 złotych ale pytanie czy znajdę kupca czy też nie? Raczej nie.
9. Kobiety patrzą tylko na chadow z kwadratowa szczęką i określonymi rysami twarzy. - Jest w tym dużo prawdy, gdyż określone cechy fizyczne u mężczyzn są atrakcyjne dla dobitnej większości kobiet, czyli: duży wzrost, gęste włosy, białe zęby, szerokie bary itp.
10. Kobiety za atrakcyjnych uważają pijaków, agresorów, którzy je biją, są nieobliczlni, wybuchowi, najlepiej jeszcze jak są kryminalistami - Miliony historii z życia codziennego i internetu pokazują, że tak jest. Kobiety potrafią latami narzekać na swoich partnerów - oprawców, ale jakimś dziwnym trafem są z nimi przez 15 lat i codziennie dają im tyłka, nieźle co?
Tyle zebrałam z forum.