pozbawcie mnie zludzen, mam 36 lat - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » pozbawcie mnie zludzen, mam 36 lat

Strony Poprzednia 1 119 120 121 122 123 129 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7,801 do 7,865 z 8,335 ]

7,801 Ostatnio edytowany przez Misinx (2023-01-21 23:20:34)

Odp: pozbawcie mnie zludzen, mam 36 lat
Rumunski_Zolnierz napisał/a:
Misinx napisał/a:

To jest takie coś, z którego wypływa biały krem, rozumiesz już?

Marzysz o czymś takim, co ? big_smile
Każdy psycholog by Ci powiedział, że ta Twoja fiksacja na punkcie siusiaków ma swoje powody big_smile Tylko jeszcze sobie tego nie uświadomiłeś.

Jestem coraz bardziej pewien, że jesteś zakamuflowanym gejem. To żaden wstyd smile

Te żarty na tle gejowskim robią się już jakieś niesmaczne.

Ja nie żartuję smile Masz obsesję na punkcie siurków. Im ciemniejsze tym lepsze. Tym Polkom co miały seks z takimi gośćmi, normalnie zazdrościsz.
Nie wychodzi Ci z kobietami, bo czują w Tobie geja big_smile

Zobacz podobne tematy :

7,802 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2023-01-21 23:21:14)

rossanka napisał/a:

Wtręty o rogalach też.

Co jest złego w rogalu? To Żywność, którą wkłada się do ust.

7,803

Co jest złego w rogalu? To Żywność, którą wkłada się do ust.

lol "Głodnemu chleb na myśli" big_smile

7,804

Misinx napisał/a:

Ja nie żartuję smile Masz obsesję na punkcie siurków. Im ciemniejsze tym lepsze.

misinx przecież to ty ciągle piszesz o ktuasach a nie ja.

7,805

Misinx napisał/a:

Ja nie żartuję smile Masz obsesję na punkcie siurków. Im ciemniejsze tym lepsze.

misinx przecież to ty ciągle piszesz o ktuasach a nie ja.

Ja reaguję na Twoje wpisy. Ja tu ciemnych rogalach nie piszę big_smile

7,806

Twoje reakcje są takie, że ciągle opisujesz coś o gejach i fiutkach, zobacz sobie własne wpisy.

7,807

Twoje reakcje są takie, że ciągle opisujesz coś o gejach i fiutkach, zobacz sobie własne wpisy.

Ja nie mam problemu z gejami smile

7,808

Misinx napisał/a:

No to smacznego! smile

7,809

Misinx napisał/a:

No to smacznego! smile

Smacznego ?? Tyyyyy świntuchuuuuu.... A Ty tylko o jednym big_smile

7,810

Sam zacząłeś pisać o gejach.

7,811

Farmer napisał/a:
rossanka napisał/a:
Farmer napisał/a:

Ależ było.
Ale nie jako ocena punktowa.

Czyli nie było. Pisałam o punktach.
Może i dobrze, że wychowałam się bez internetu pod tym względem, szkodliwe treści mieszają niektórym w głowach.

A myślisz, czym się różni:
ładna - 5
bardzo ładna - 6
piękna - 7
przepiękna - 8
zjawiskowa - 9
ideał - 10

Jeżeli ładna to 5, to jak określić przeciętną?

7,812

Farmer napisał/a:

ładna - 5
bardzo ładna - 6
piękna - 7
przepiękna - 8
zjawiskowa - 9
ideał - 10

Gustem oceniającego.

7,813 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2023-01-22 11:49:22)

5/10 to nie jest ładna tylko punkt nad pasztetem.
6/10 to jest średniawka, taka typowa Justyna z technikum.
7/10 Już jest przyjemna w odbiorze, nie jakaś miss Torunia ale na pewno ładna
8 i powyżej to już cukiereczki.

Zresztą nawet jak kobieta jest 4/10 to i tak zawsze może sobie znaleźć jakiegoś napaleńca z aplikacji do randkowania, facet musi być minimum 7/10 ale to i tak niczego nie gwarantuje.

7,814

rakastankielia napisał/a:
Farmer napisał/a:
rossanka napisał/a:

Czyli nie było. Pisałam o punktach.
Może i dobrze, że wychowałam się bez internetu pod tym względem, szkodliwe treści mieszają niektórym w głowach.

ładna - 5
bardzo ładna - 6
piękna - 7
przepiękna - 8
zjawiskowa - 9
ideał - 10

Jeżeli ładna to 5, to jak określić przeciętną?

Ponieważ wszystkie kobiety są ładne (tylko alkoholu brakuje), to przeciętna to takie 4-5/10

7,815

Zresztą nawet jak kobieta jest 4/10 to i tak zawsze może sobie znaleźć jakiegoś napaleńca z aplikacji do randkowania, facet musi być minimum 7/10 ale to i tak niczego nie gwarantuje.

Jeśli uważasz, że 4/10 jest pasztetem, to co powiesz na 1/10 lub 2/10?

7,816

Farmer napisał/a:

Jeśli uważasz, że 4/10 jest pasztetem, to co powiesz na 1/10 lub 2/10?

5/10 - punkt nad pasztetem
4/10 - pasztet (np ładnie ubrana i wymalowana ale dalej pasztet)
3/10 - Niezadbany pasztet
2/10 - Pasztet combo, czyli np. nieumyte, tłuste włosy, nadwaga, brakujące zęby z przodu, IQ poniżej 80 itp.
1/10 - Osoby, które nie są zdolne do samodzielnej egzystencji, z bardzo silnym upośledzeniem umysłowym, ich wartość na rynku matrymonialnym jest bliska zeru.

7,817

KoralinaJones napisał/a:
Farmer napisał/a:

ładna - 5
bardzo ładna - 6
piękna - 7
przepiękna - 8
zjawiskowa - 9
ideał - 10

Gustem oceniającego.

Choć różne kultury różnie postrzegają piękno, to istnieją ogólne kanony piękna.
Dla jednego ta sama kobieta jest 5/10, dla drugiego 7/10, ale to nie jest tak, że jest rozrzut miedzy 2/10 a 8/10 (choć makijaż potrafi zdziałać cuda).
Kobieta przyciąga urodą, a odrzuca charakterem smile

7,818

Farmer napisał/a:

Albo jak się dowiadujesz, że kobieta oddaje się obcokrajowcowi i nic z tym nie możesz zrobić lol

7,819

2/10 - Pasztet combo, czyli np. nieumyte, tłuste włosy, nadwaga, brakujące zęby z przodu, IQ poniżej 80 itp.
1/10 - Osoby, które nie są zdolne do samodzielnej egzystencji, z bardzo silnym upośledzeniem umysłowym, ich wartość na rynku matrymonialnym jest bliska zeru.

5/10 - ładna, przeciętna
4/10 - niezadbana ładna
3/10 - brzydka
2/10 - brzydka niezadbana
1/10 - "pasztet"

Osoby, które nie są zdolne do samodzielnej egzystencji, z bardzo silnym upośledzeniem umysłowym, ich wartość na rynku matrymonialnym jest bliska zeru - to jeszcze mało widziałeś takich mężów takie mają smile

7,820

Farmer napisał/a:

5/10 - ładna, przeciętna
4/10 - niezadbana ładna
3/10 - brzydka
2/10 - brzydka niezadbana
1/10 - "pasztet"

Osoby, które nie są zdolne do samodzielnej egzystencji, z bardzo silnym upośledzeniem umysłowym, ich wartość na rynku matrymonialnym jest bliska zeru - to jeszcze mało widziałeś takich mężów takie mają smile

4/10 to niezadbana ładna? No chyba nie big_smile

7,821

O Jezusmario yikes

7,822

Rossanka jak długo chcesz ciągnąć ten temat? Przecież nic się nie zmienia w Twoim stanie cywilnym?

7,823

Rossanka jak długo chcesz ciągnąć ten temat? Przecież nic się nie zmienia w Twoim stanie cywilnym?

A co to ma do rzeczy?

Od teraz będzie to kafejka, nie zaleznie od mojego, jak to ująłeś stanu cywilnego, tamten temat zamykam.

Możemy tu teraz porozmawiać o różnych rzeczach, oczywiście kulturalnie i bez oszołomskich teorii.

7,824

4/10 to niezadbana ładna? No chyba nie big_smile

A dlaczego nie?
Nowa fryzura, kilka zabiegów kosmetycznych, trochę ruchu i bez problemu 5/10.

7,825

Tylko, że dla jednego 4ka, a inny powie, że to 8ka i poleci po pierścień zaręczynowy.

7,826

Załóż swój temat i wszyscy będą zadowoleni.
Ale nie sądzę, że dociągniesz do takiej ilości stron.

7,827

rossanka napisał/a:

Możemy tu teraz porozmawiać o różnych rzeczach, oczywiście kulturalnie i bez oszołomskich teorii.

Co to są wg. Ciebie oszołomskie teorie?

Farmer napisał/a:

Ale nie sądzę, że dociągniesz do takiej ilości stron.

Mój temat ma 6 stron a Twój ile?
Zresztą nie jestem w Gimnazjum, aby prześcigać się kto ile ma stron w temacie lol

7,828

Mój temat ma 6 stron a Twój ile?:

A mój przekracza sporo średnią europejską smile

7,829

rossanka napisał/a:

To teorie:

1. Każda kobieta szuka faceta mającego powyżej 185 cm wzrostu
2. Samotne matki wszystkie zostały same, bo latały za badboyami i z nimi zaszły w ciążę, a potem szukają spokojnego i nieatrakcyjnego ojca dla swoich dzieci
3. Wszystkie Polki są z Polakami tylko dlatego, że nie miały możliwości wiązać się z obcokrajowcem
4. Polki mające za mężów Polaków po nocach śnią o
A. Czarnoskórych
B. O samcach alfa, bo na pewno ich mężowie to samcy delta
5. Kobiety powinny sobie wywalczyć obowiązkowa służbę wojskową
6. Kobiety po 30 dochodzą do ściany, są już nieatrakcyjne, nie podobają się panom, bo wisi im skóra i maja zmarszczki, braki w uzebieniavh i nieświeży oddech
7. Powinny być obowiązkowe testy DNA dla każdego noworodka, aby mężczyzna miał pewność, że to jego
8. Kobiety powinny obnizyc wymogi, bo nikt ich nie zechce, zostaną same z kotami. Jakby bycie samej z kotami było gorsze, niż bycie i mieszkanie z kimś, z kim się nie chce być.
9. Kobiety patrzą tylko na chadow z kwadratowa szczęką i określonymi rysami twarzy.
10. Kobiety za atrakcyjnych uważają pijaków, agresorów, którzy je biją, są nieobliczlni, wybuchowi, najlepiej jeszcze jak są kryminalistami

Tyle zebrałam z forum.

7,830

rossanka napisał/a:

To teorie:

1. Każda kobieta szuka faceta mającego powyżej 185 cm wzrostu - Uważam, że tak nie jest. Kobiety chcą facetów wyższych niż same one ale nie trzeba mieć 185 czy tam 195. Duży wzrost to często jest czynnik konieczny, ale nie czynnik wystarczający smile

2. Samotne matki wszystkie zostały same, bo latały za badboyami i z nimi zaszły w ciążę, a potem szukają spokojnego i nieatrakcyjnego ojca dla swoich dzieci - Z pierwszą częścią tej wypowiedzi nie wiem jak faktycznie jest ale to drugie ma dużo prawdy, samotne matki często szukają już tych spokojnych i ułożonych, popytaj innych facetów na tym forum.

3. Wszystkie Polki są z Polakami tylko dlatego, że nie miały możliwości wiązać się z obcokrajowcem - No dobra, tutaj muszę spasować, może nie wszystkie (100%) ale jakieś 80%-90% już tak

4. Polki mające za mężów Polaków po nocach śnią o
A. Czarnoskórych
B. O samcach alfa, bo na pewno ich mężowie to samcy delta
- Jest w tym dużo prawdy, aczkolwiek nie jest to oczywiście pełne 100%

5. Kobiety powinny sobie wywalczyć obowiązkowa służbę wojskową
- Równouprawnienie, fajnie, że się zgadzamy

6. Kobiety po 30 dochodzą do ściany, są już nieatrakcyjne, nie podobają się panom, bo wisi im skóra i maja zmarszczki, braki w uzebieniavh i nieświeży oddech - Jest to teoria, w którą sam wierzyłem przez wiele lat ale ostatnimi czasy widzę, że nie ma czegoś takiego jak ,,ściana" u kobiet po 30stce, nawet 40latka może przebierać w facetach do woli

7. Powinny być obowiązkowe testy DNA dla każdego noworodka, aby mężczyzna miał pewność, że to jego - Zgadzam się z tym

8. Kobiety powinny obnizyc wymogi, bo nikt ich nie zechce, zostaną same z kotami. Jakby bycie samej z kotami było gorsze, niż bycie i mieszkanie z kimś, z kim się nie chce być. - Kwestia indywidualna, niech każdy robi ze swoimi wymogami co tylko chce. Ja mogę wystawić na sprzedaż ogórka za 4000 złotych ale pytanie czy znajdę kupca czy też nie? Raczej nie.

9. Kobiety patrzą tylko na chadow z kwadratowa szczęką i określonymi rysami twarzy. - Jest w tym dużo prawdy, gdyż określone cechy fizyczne u mężczyzn są atrakcyjne dla dobitnej większości kobiet, czyli: duży wzrost, gęste włosy, białe zęby, szerokie bary itp.

10. Kobiety za atrakcyjnych uważają pijaków, agresorów, którzy je biją, są nieobliczlni, wybuchowi, najlepiej jeszcze jak są kryminalistami - Miliony historii z życia codziennego i internetu pokazują, że tak jest. Kobiety potrafią latami narzekać na swoich partnerów - oprawców, ale jakimś dziwnym trafem są z nimi przez 15 lat i codziennie dają im tyłka, nieźle co?

Tyle zebrałam z forum.

7,831 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-01-22 13:50:04)

Farmer napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Farmer napisał/a:

ładna - 5
bardzo ładna - 6
piękna - 7
przepiękna - 8
zjawiskowa - 9
ideał - 10

Gustem oceniającego.

Choć różne kultury różnie postrzegają piękno, to istnieją ogólne kanony piękna.

Tak, współcześnie są to: doczepione grube sztuczne rzęsy, brwi widoczne z 10 km, usta glonojada napęczniałe po wypełniaczu, implanty w pośladkach oraz usunięte żebra dla efektu talii osy i inne możliwości medycyny estetycznej koniecznie zaprezentowane na Instagramie w pozie przed lustrem z wypiętym tyłkiem i ustami w dziubek. U boku koniecznie Chad...

Konkluzja jest taka, że wszystkie współcześnie piękne dziewczyny wpisujące się w obowiązujący kanon "urody" nie wyróżniają się niczym i są zrobione na jedno kopyto. Całkowita jednorodność i unifikacja.

Farmer napisał/a:

[Dla jednego ta sama kobieta jest 5/10, dla drugiego 7/10, ale to nie jest tak, że jest rozrzut miedzy 2/10 a 8/10 (choć makijaż potrafi zdziałać cuda).

...lub zatrzymuje, podobnie jak mężczyzna.

Także, przypadkiem nie popadaj zbytnio w incelskie tony. W Twoim wieku to średnio wypada.

7,832

A jak kobieta nie ma urody, to czym ma przyciągnąć?
A jeszcze jak charakter kiepski(cokolwiek to znaczy)?
Może jest bałaganiarą?

7,833

rossanka napisał/a:

Może jest bałaganiarą?

Jesteś na tyle dorosłą kobietą, że nie muszą chyba pisać o pszczółkach i kwiatkach.

7,834

KoralinaJones napisał/a:

Tak, współcześnie są to: doczepione grube sztuczne rzęsy, brwi widoczne z 10 km, usta glonojada napęczniałe po wypełniaczu, implanty w pośladkach oraz usunięte żebra dla efektu talii osy i inne możliwości medycyny estetycznej koniecznie zaprezentowane na Instagramie w pozie przed lustrem z wypiętym tyłkiem i ustami w dziubek. U boku koniecznie Chad...

Konkluzja jest taka, że wszystkie współcześnie piękne dziewczyny wpisujące się w obowiązujący kanon "urody" nie wyróżniają się niczym i są zrobione na jedno kopyto. Całkowita jednorodność i unifikacja.

I uważasz, że takie kobiety podobają się przeciętnemu mężczyźnie?
Jeśli tak, to się mylisz.

KoralinaJones napisał/a:

W Twoim wieku to średnio wypada.

Wyglądam jak dwudziestokilkulatek, to chyba mogę tongue

7,835 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-01-22 17:39:49)

Farmer napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

A komu się podobają i kto do nich podbija?

Farmer napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

W Twoim wieku to raczej nie jest atut tongue. Zastanawiające dlaczego Ty sądzisz inaczej. Kryzys wieku średniego?

Farmer napisał/a:
rossanka napisał/a:

Może jest bałaganiarą?

Jesteś na tyle dorosłą kobietą, że nie muszą chyba pisać o pszczółkach i kwiatkach.

No ale widzisz  - to jest sprzeczność, bo jeśli jest nieatrakcyjna to jak może nabyć ten niebywały bądź co bądź "atut" i jak może tym "atutem" kogoś przyciągnąć i zatrzymać tongue?

7,836

Farmer napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

KoralinaJones napisał/a:

Chad mimo woli ? big_smile

7,837

paslawek napisał/a:

Chad mimo woli ? big_smile

Chad light smile
Nie mam min. 1,8 m.

7,838

KoralinaJones napisał/a:

Odpowiednikom w wersji męskiej, ale atrybuty są inne.

KoralinaJones napisał/a:

W Twoim wieku to raczej nie jest atut tongue. Zastanawiające dlaczego Ty sądzisz inaczej. Kryzys wieku średniego?

Poniekąd.

KoralinaJones napisał/a:

No ale widzisz  - to jest sprzeczność, bo jeśli jest nieatrakcyjna to jak może nabyć ten niebywały bądź co bądź "atut" i jak może tym "atutem" kogoś przyciągnąć i zatrzymać tongue?

Nie widziałaś brzydkiej kobiety, ale z dzieciakiem i jakimś psychicznie zbitym facetem u boku?
Ja to nawet często widzę. Po alkoholu facet robi różne rzeczy i później są konsekwencje.

Jak to Rossanka napisała:
- jak kobieta nie ma urody
- jeszcze jak charakter kiepski
- jest bałaganiarą
to wystarczy by była w odpowiednim miejscu i czasie, a facet musi być ostro pijany, to przyciągnie łatwym seksem, a zatrzyma dzieckiem.

7,839

Farmer napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Odpowiednikom w wersji męskiej, ale atrybuty są inne.

KoralinaJones napisał/a:

Poniekąd.

KoralinaJones napisał/a:

Nie widziałaś brzydkiej kobiety, ale z dzieciakiem i jakimś psychicznie zbitym facetem u boku?
Ja to nawet często widzę. Po alkoholu facet robi różne rzeczy i później są konsekwencje.

- jest bałaganiarą
to wystarczy by była w odpowiednim miejscu i czasie, a facet musi być ostro pijany, to przyciągnie łatwym seksem, a zatrzyma dzieckiem.

A jak seks będzie kiepski i dziecka nie będzie na dodatek?

7,840

Farmer napisał/a:
rossanka napisał/a:

Może jest bałaganiarą?

Na seks się akurat nie przyciągnie, chyba, że na 5 minut, albo na sam seks. A na sam seks to szkoda czasu wink

7,841

Rossanka, jakie próby podejmiesz w 2023, aby znaleźć mężczyznę? Jakie masz plany?

7,842

Farmer napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

- jest bałaganiarą

Załamujesz mnie.

7,843

KoralinaJones napisał/a:

Załamujesz mnie.

Ja się załamuję, jak widzę minę tych chłopaków.

7,844

Uprzejmie wnoszę o reaktywację tego tematu.

7,845

Po co ?

7,846 Ostatnio edytowany przez Farmer (2023-03-10 10:44:07)

A co Rossanka znalazła faceta, że temat zamknięty?

7,847

Chyba po to, żeby Rumuński i pochodne mieli gdzie  frustrację u pogardę wypuszczać.

7,848

Misinx napisał/a:

Po co ?

Abyśmy mogli kulturalnie podyskutować.

Farmer napisał/a:

A co Rossanka znalazła faceta, że temat zamknięty?

Też mnie to ciekawi, jakiś rok temu pisała, że w lato (2022) będzie miała gorące romanse i przelotne znajomości. Jak już naszła jesień to powiedziała, że nic z tego nie wyszło bo musiała jeździć do lekarza, więc ciekawi mnie jakie teraz będą wizje na 2023r smile

adela 07 napisał/a:

Chyba po to, żeby Rumuński i pochodne mieli gdzie  frustrację u pogardę wypuszczać.

Ja tutaj widzę ponad 130 stron płakania, że nie ma się faceta.

7,849

Misinx napisał/a:

Po co ?

Mam dysonans poznawczy.

7,850

To Twoje zdanie, masz do niego prawo.

7,851

Misinx napisał/a:

Po co ?

A...rozumiem. Żart big_smile

7,852

Ja tutaj widzę ponad 130 stron płakania, że nie ma się faceta.

I nagle zabrakło Ci tego płakania? Dlaczego?

7,853

Coż za niezdrowa ciekawośc, nic sie nie dzieje, to i nie mam o czym pisać.
Tzn w temacie, o który chodzi (damsko- męskim). Przecież nie będe tu pisać o innych rzeczach, które sie wydarzają, bo to nie ten temat.
big_smile
Na wiosnę czekam bo ten dzisiejszy śnieg mnie zniesmaczył sad

7,854

Ale dlaczego niezdrowa ciekawość?

Długo nie pisałaś co u Ciebie i sam byłem ciekaw.

rossanka napisał/a:

nic sie nie dzieje, to i nie mam o czym pisać

szkoda
Myślałem, że kręcisz z kilkoma z tindera naraz smile

Śnieg był zaskoczeniem, ale teraz tak zimno się zrobiło, że lodowisko na ulicach jest.

7,855

Farmer napisał/a:

Ale dlaczego niezdrowa ciekawość?

Długo nie pisałaś co u Ciebie i sam byłem ciekaw.

rossanka napisał/a:

nic sie nie dzieje, to i nie mam o czym pisać

szkoda
Myślałem, że kręcisz z kilkoma z tindera naraz smile

Śnieg był zaskoczeniem, ale teraz tak zimno się zrobiło, że lodowisko na ulicach jest.

To nie jest możliwe, bo obecnie nie ma mnie na żadnym portalu typu Tinder i nie przewiduje pobytu w takim miejscu. Takie szukanie na siłę, patrząc z perspektywy czasu jest bez sensu.

A snieg leży nadal, niechże już stopnieje, w marcu snieg, kto to widział.

7,856

rossanka napisał/a:

Ja widziałem smile

7,857

Farmer napisał/a:
rossanka napisał/a:

Ja widziałem smile

wolałabym widziec już kwitnieniei rozkwit życia. Zieleń trawy i tak dalej.

7,858

a ile czasu spedzilas na tinderach i tym podobnych?

7,859

blueangel napisał/a:

a ile czasu spedzilas na tinderach i tym podobnych?

To było z przerwami. Najwięcej w latach 2013- 2016 z tego co pamiętam. Potem wróciłam ale jakoś już bez przekonania, miewałam konta przez parę tygodni, miesięcy  i na tym sie kończyło.
Póżniej, to jest od około 2 lat zaczęłam poznawać dużo ludzi na żywo (coś tam zmieniłam w swoim życiu, w codziennych czynnościach) to i nie czułam potrzeby logowania. Z resztą wole kontakt na zywo niż internetowy.
Poza tym na żywo a przewagę, że poznajesz człowieka bez ciśnienia, a na portalu - po spotkaniach , druga osoba chce, abyś się po 2 czy 3 spotkaniach już określiła, a ja jeszcze wtedy nie znam człowieka, mogę się tylko wypowiedzieć, czy chce utrzymywać kontakt, czy nie chce, nawet po koleżeńsku.
To duża presja.
Może to dobre dla tych, co się szybko zakochują, nie wiem.
(tzn te portale randkowe).

Albo nawet takie pisanie.
Na np Tinderze, logujesz się, piszezs i tam jest oczekiwanie poszukiwania: skoro ktoś zakłada tam konto, to znaczy, że kogoś szuka. A wtedy każda nowa znajomość t o potencjalny partner. a nie osoba, do pitu-pitu przez klawiature (odrzucam przypadki poszukiwania jedynie luźnego seksu - o tym tu nie pisze).
Ale już na przykład Netkobiety - to ogólne forum, mozna tu rozmawiać, pisać, poznawać czyjś styl pisania i tak dalej bez oczekiwań i nacisku. Pisząc z mężczyzną, można pisać normalnie, tak jak z człowiekiem, a nie z potencjalnym kandydatem na męża. To dużo ułatwia.
Oczywiście do końca też nie jest dobre, bo jednak pisanie jedno, a kontakt na żywo to drugie. Czasem te dwa obrazy są po weryfikacji bardzo rozbieżne.

7,860

A moge zapytać czy to bywał dluższy kontakt czy 2 spotkania i koniec. Kto kończył? Przeszło mi przez myśl zalożyć, ale przede mną mężczyźni będąpewnie uciekqć po 1-spotkaniach.

7,861

Inkwizytorka napisał/a:

A moge zapytać czy to bywał dluższy kontakt czy 2 spotkania i koniec. Kto kończył? Przeszło mi przez myśl zalożyć, ale przede mną mężczyźni będąpewnie uciekqć po 1-spotkaniach.

W większości było to jednorazowe spotkanie, mam wrażenie, że brak zainteresowania z żadnej stron.
Raz ja sie bardziej zainteresowałam i przez pisanie i w czasie spotkania na żywo, chetnie pokontynuowałabym znajomość, ale na spotkaniu widziałam, że kolejnego nie będzie.

Ze dwa, trzy razy spotkałam się kolejny raz, ale jakoś kontakty też się urywały, niby mieliśmy się jeszcze spotkać, ale też jakoś sie rozmywało, ale to były może ze trzy, cztery przypadki.

Raz po jednym sppotkaniu widziałam, że dalej nie chcę, ale facet nalegał na kolejne a wstydziłam się odmówić, to się zgodziłam (to było dawno, może 7 lat temu).

7,862

rossanka, mam nadzieję, że dobrze się czujesz wśród znajomych. Często o nich piszesz, więc zdecydowanie masz się gdzie odnaleźć.

7,863

rossanka napisał/a:

witam.
Mam 36 lat i juz dosyć bycia samej.Było parę znajomości ,albo ktoś mnie odrzucal,albo ja kogos i tak mijały lata.W końcu pojawił się Ktoś, byłam pewna,ze to już To,niestety po kilku latach sie skończyło.Jak stwierdził,nie ma juz między nami iskry.Bardzo to przezylam.
Aby nie przedłużać,chciałam się wyzalic,ze mi źle,szukam ,szukam i nic.Mówi się,ze miłości się nie szuka,ale tonie prawda,bo jak się tylko siedzi i czeka to nic samo nie przyjdzie.Z drugiej strony,jak się usilnie za czymś goni,to tez się tego nie osiąga.Błędne kolo.Męcze się bardzo.
A ze juz mam swoje lata,to chyba jestem zmuszona dacsobie juz spokój.
Jak miałam 20lat w zyciu bym nie powiedziała,ze tak to się s kończy,

Tak zapytam, widzę że temat już dość stary, ale myślisz że coś z tego jeszcze będzie? Masz teraz ponad 45 lat, moim skromnym zdaniem its over. Jak się nie udało w młodości to potem już nie ma co próbować. Mam teraz taki przypadek w robocie, też kobieta, i widzę bezsens położenia takich osób.

7,864 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-04-06 09:26:39)

Nigdy nie jest koniec. Koniec jest dla tych którzy wierzą w stereotypy, przyjmują do wiadomości , że to jest koniec i zamiast być otwartym i potrafić ocenić sytuacje, odpowiednio zareagować , to z góry  reakcja jest na nie, bo tak zostałem zaprogramowany przez obecne swe przekonania i zdanie ludzi myślących podobnie . W rzeczywistości wygląda to  inaczej .Nigdy niczego nie można być pewnym i nie należy się poddawać. smile

Rossanka, wyglądasz mi na nieśmiałą osobę , taką trochę cichą myszkę smile

7,865

Aaandrzej napisał/a:

rossanka, mam nadzieję, że dobrze się czujesz wśród znajomych. Często o nich piszesz, więc zdecydowanie masz się gdzie odnaleźć.

Tak, dobrze się czuje, ale  to kiedy się razem spotykamy, potem, oni wracają do swoich rodzin. Ja do siebie.

Posty [ 7,801 do 7,865 z 8,335 ]

Strony Poprzednia 1 119 120 121 122 123 129 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » pozbawcie mnie zludzen, mam 36 lat

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024