pozbawcie mnie zludzen, mam 36 lat - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » pozbawcie mnie zludzen, mam 36 lat

Strony Poprzednia 1 109 110 111 112 113 129 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7,151 do 7,215 z 8,335 ]

7,151

Odp: pozbawcie mnie zludzen, mam 36 lat

Nie wstawiaj.
Buuuu...(lecą łzy)
Ja chcę do Lwa!

Zobacz podobne tematy :

7,152

Hejka,

To się tutaj rozwinęło ostatnio smile Cieszy mnie to.

Myślałam, że Be. postanowił się zaangażować w ten wątek szczerze (lub, bo mu się nudzi) Niezależnie jaka intencja, ważne, że nie było z początku bełkotu, ale jednak wrócił na stare tory i tzw BEZET doznałam. Przynajmniej grunt poznany, twardy i stały, nie jakieś grząskie niepewne dno. Deep nie musi mnie znowu bić abym otrzeźwiała z tego zachwytu, wystarczy tylko wyczekać odpowiednią ilość czasu i stary dobry schemat ujawnia się jako ten wschód co rano tongue

Ross ze starych Twoich postów: jestem w szoku, że myślisz, że nie masz prawa mieć własnych preferencji, bo Ci partner się zawinie jak będziesz miała coś do powiedzenia yikes. Myślę, że może się raczej zawinąć, bo nie masz nic do powiedzenia i nie masz zdania niż odwrotnie.
Oraz, tak Ross Be. i spółka czyli nasi trzej muszkieterowie to banda mizoginów (Atos, Portos i Aramis). Z jednej strony je wielbią - z drugiej nienawidzą. Ile energii temu poświęcają, zamiast się skupić na swoim uleczeniu z niemocy. No ale co zrobisz, tylko oni mają władzę w tym zakresie, aby tą energię przekierować hmm

Deep zgadzam się, jak ktoś jest zakochany to ma większe branie (jest zauważany). Rozszerzam to nie tylko do zakochania w kimś innym, ale też w sobie samym. Czyli im lepiej się czujesz w swojej skórze, tym bardziej jesteś lubiany czy adorowany przez otoczenie, ludzie rozpływają się w zachwycie nad tą aurą jaką roztaczasz. Nie potrzebuję "badań", aby to potwierdzić wystarczy zwykła obserwacja twarzy znajomych i nieznajomych, a znajomi komplementują Cię wtedy nadmiernie (choć masz na sobie te same ciuchy co zwykle, związałaś na odwal się włosy, a manicure błaga o korektę smile). No ale o to wewnętrzne coś chodzi, błysk w oku, niedopowiedzenie, żar.

7,153

adela 07 napisał/a:

Nie wstawiaj.
Buuuu...(lecą łzy)
Ja chcę do Lwa!

Też musiałam odwrócić głowę. Za słodkie, zbyt sugestywne, za bardzo pobudzające tęsknoty smile

Evergreen

Z Be. to kwestia czasu jak znowu coś nabroi. Aczkolwiek też wyczuwam niewielką zmianę, jedną maleńką jaskółkę smile Byle do wiosny! Tymczasem garda wink

Tak, dokładnie. Nie tylko w fazie zakochania człowiek roztacza wokół siebie taką aurę, która ściąga do siebie ludzi ale również ludzie szczęśliwi co być może częściej występuje w związkach aczkolwiek kto to policzy? Kwestia osobistych doświadczeń. Pozna się taką osobę i Cię coś do niej ciągnie. Pogadacie trochę, coś tam serduszko zaczyna mocniej pikać, jest jakaś ekscytacja i... okazuje się, że ta osoba jest zajęta i wtedy się myśli "kurczę, szkoda" i trochę podniecenie opada, ale nadal ten ktoś się podoba. A czasami taki ktoś jest akurat wolny, choć częściej wolny oznacza po przejściach bądź niespełniony aczkolwiek zdążają się takie niezmarnowane single smile Albo single z pozytywnym usposobieniem. I do takich ciągnie o ile nie są więźniami swoich własnych lęków i potrafią się tą swoją energią podzielić ze światem lub spokojnie sobie nią emanować. Być może masz rację, że to takie zdrowe zakochanie w samym sobie. Ja np jak założę marynarkę to się w sobie zakochuję tongue Taki mój amulet, +50 do pewności siebie smile

Historyjka smile

Wczoraj późnym wieczorem chodziłam po supermarkecie i minęłam się z takim niskim, grubawym i no... brzydkim facetem. Ile miał lat? Cholera go wie smile Do tego twarz zaorana bliznami po trądziku. Potrójny podbródek. Gdybym zobaczyła jego zdjęcie na portalu to bym pewnie nie była zainteresowana. Ale! Minęliśmy się ponownie w innej alejce i tym razem jakoś tak niespokojnie szedł szybko czy biegł... W każdym razie niezgrabnie. I tak trochę zwolnił przede mną żeby mnie nie staranować i przeprosił, że omal na mnie nie wpadł... I poczułam coś fajnego smile Jego energia. W oczach, w aurze. Poczułam, że to fajny człowiek w środku. I tak każdego dnia można się przekonać, że wygląd to nie to czego szukamy. Szukamy kogoś fajnego w środku smile Z fajną energią. Z dobrą aurą. Kogoś przy kim będziemy się czuć po prostu dobrze... Chociaż przez chwilkę. No i ten brzydal na chwilkę poruszył moje serce smile Właśnie przez swoją aurę. I zapamiętam go i wnukom czy tam pracownikom domu starców będę o nim opowiadała. I Wam opowiadam o nim. "A widzieli się przez kilkanaście sekund" tongue Piosenkę chyba napiszę zaraz big_smile

7,154 Ostatnio edytowany przez Evergreen (2022-08-04 23:47:31)

Oooo tak Deep podoba mnie się ta historyjka! Pyszka! I oto właśnie chodzi. Nie jakieś wydumane statystyki, warunki wizerunkowe, oceny 8/10. Można zaczarować metafizyką jakąś lub zostać zaczarowanym. Można pokochać nigdy się nie widząc, można zachwycić się czyimś ogniem, którego nie widać.

Ale dzisiaj również rozmawiałam ze znajomą, która właśnie z przeciwnego niż ja bieguna spłodzona, bo mówi do mnie, że ona odrzuca adoratorów, bo dla niej wygląd jest ultra ważny. I te mięśnie i szczupła sylwetka, i wzrost, i piękne dłonie i stopy (?!) Adonisa prosto z nieba. Oczywiście w drugiej kolejności inteligencja i coś tam z umysłem również, w miarę z klepkami, żeby było. A to, że Adonis, którego z taki pietyzmem opisywała jest skończoną świnią, to nie przekreśla go w myślach jako ideału, tylko tłumaczy niedoskonałości osobowe traumą z dzieciństwa czy innej młodości. I co mają tacy ludzie, którzy na tym swoje wybory opierają, mają uczynić? Skoro tylko wzrok i bazowy słuch wystarcza do akceptacji kandydata? Można wpaść w depresję, bo takiego drugiego, to ze świecą szukać, bo najlepiej gdyby prezentował się w identycznych proporcjach.
No i mamy teraz taką mnie, która zachwyca się właśnie samym środkiem i tym co ukryte, odnajduje iskry w oczach, i żary w sercach, ukryte znaczenia w słowach i dobro w duszach. No i jak tu nas porównać Deep do kogoś takiego i jak do wyborów naszych wagi jakieś przypisać?

P.S. Przeprowadziłaś się już? Jak tam? smile

Edit: jaskółkę też zauważyłam, ale chyba skrzydełko ma jakieś przetrącone wink Frufru, ale potem na ziemię opada i pewnie z głodu zdechnie, biedaczka. Szkoda hmm

7,155

paslawek napisał/a:

Innych gifów z parą lwów gdzie jest ona i on nie wstawię przed 22:00 smile

Przypominam, że jest po 22 big_smile

7,156 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-08-04 23:49:10)

Panna z Dworu napisał/a:
paslawek napisał/a:

Innych gifów z parą lwów gdzie jest ona i on nie wstawię przed 22:00 smile

Przypominam, że jest po 22 big_smile

znowu będzie że jestem zepsutym ponurym świrem big_smile
o plotkach nie wspomnę smile

delikatnie
ale to pieszczochy są te koty smile

https://c.tenor.com/rmnUarWUsAYAAAAd/lions-lioness.gif

7,157

paslawek napisał/a:

o plotkach nie wspomnę smile

To tym bardziej big_smile

7,158

ten jest niezły

https://i.chzbgr.com/full/7994084864/h0DAF6BDB/lion-with-a-christmas-tree-proves-that-lions-are-just-big-cats

7,159

Deep, Evergreen ciekawe jaką aurę byście wyczuły ode mnie ^^, ogólnie ciekawe jest to jak różnie odbierają nas różni ludzie.

7,160

paslawek napisał/a:

delikatnie
ale to pieszczochy są te koty smile

Oddadzą za nie życie tongue wink

7,161 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-08-05 01:12:28)

Serberys napisał/a:

Deep, Evergreen ciekawe jaką aurę byście wyczuły ode mnie ^^

Panna z Dworu napisał/a:

Oddadzą za nią życie tongue wink

big_smile

7,162

Evergreen napisał/a:

Edit: jaskółkę też zauważyłam, ale chyba skrzydełko ma jakieś przetrącone wink Frufru, ale potem na ziemię opada i pewnie z głodu zdechnie, biedaczka. Szkoda hmm

big_smile

Pewnie tak będzie smile

No, trudno tongue

Życie smile

Z mieszkaniem komplikacji trochę więc na czas wakacji odwołałam te śmiałe plany. Dziecko pozapisywałam na różne zajęcia, żeby się nie nudził. Byliśmy na kajakach niedawno smile Nie mam głowy teraz do niczego tongue W tych urzędach to też wszyscy jacyś tacy... zamotani.

Ej, też mam taką przyjaciółkę smile Wygląd jest dla niej bardzo bardzo ważny i to dość specyficzny i nigdy byśmy się o chłopa nie pobiły, na bank tongue Lubi takich wymuskanych, wyrzeźbionych, niemal metroseksualnych, np tureckich gwiazdorów telenowel wink Poza kwestiami gustu to być może podobnie jak z przyswajaniem wiedzy ludzie mają jeden zmysł dominujący. Np jeśli chodzi o rozumienie ogólne to u mnie jest słuch a z kolei zapamiętywanie, liczenie itd wzrok. Trudne do zapamiętania rzeczy to skojarzenia. Wzrokowcy, słuchowcy, skojarzeniowcy. Jeśli chodzi o związki to ja bardziej węchowiec jestem ale i wrażliwiec energetyczny. Z kolei ta koleżanka to typowy wzrokowiec. Muskuły muszą być wyraźne, zadbanie oczywiste, zapach sztucznych perfum, ubranie modne itd
No i co zabawne smile Ona mi tych swoich chłopaków przedstawiała a ja zawsze im w oczy a resztę jak tło, czyli czytanie energii takie trochę, teraz bym to tak nazwała, bo kiedyś nie wiedziałam co robię, naturalnie to robiłam, nie specjalnie. I np ona podniecona i cała w skowronkach pytała mnie co o nim myślę, jak mi się podoba, uśmiecha się i czuję, że czeka... czeka aż jej powiem "kurde, ale fajny, wow, laska, czaderski, ty to masz"... A ja zaduma... I chodzę, trzy kroki do przodu, w tył zwrot, trzy kroki do przodu, w tył zwrot, trzy kroki... I tak dalej smile Co powiedzieć. Jak to powiedzieć. Myśl, dziełcha. Nic nie mów. O! A ona dopytuje "gadaaaaaj!" Widzi moją minę. Zachęca. "Mów bo Cię jebnę". Dobra. "Nie podoba mi się. To zarozumiały bubek, zwykły cwaniak. Nie szanuje Cię. Nie lubię go." "E tam, był trochę spięty, poznacie się lepiej to zmienisz zdanie, może się trochę..." "Nie, dziełcha! To głupek." A ona się zaśmiała... dalej zakochana i cała w skowronkach smile Nie zburzyłam jej spokoju. Ufff. Po kilku miesiącach przyznała mi rację. Opowiedziała jakie obrzydliwe rzeczy zrobił z stosunku do niej. Prostak i tyle. I tak kolejnych poddawała mojej ocenie. Taka tradycja się z tego zrobiła smile

Do czego zmierzam... Nawet jeśli jedynym kryterium doboru jest wygląd to i tak z charakterem się zmierzą prędzej czy później. A wtedy nie ma zmiłuj smile

7,163

paslawek napisał/a:
Serberys napisał/a:

Panna z Dworu napisał/a:

big_smile

Co Ty za składanki robisz? tongue

7,164

Panna z Dworu napisał/a:

Wesołe big_smile

7,165

Serberys napisał/a:
Panna z Dworu napisał/a:

Wesołe big_smile

Taki mały przekręt

https://mocgwiazd.pl/img/tarot/classic_kolor/karta_swiat.jpg https://mocgwiazd.pl/img/tarot/classic_kolor/karta_rydwan.jpg https://mocgwiazd.pl/img/tarot/classic_kolor/karta_gwiazda.jpg https://mocgwiazd.pl/img/tarot/classic_kolor/karta_slonce.jpg https://mocgwiazd.pl/img/tarot/classic_kolor/karta_kolo_fortuny.jpg

Jest świetnie Serberys to ataku i działaj, sama pomyślność w przedsięwzięciach Twych

7,166

paslawek napisał/a:
Serberys napisał/a:

Panna z Dworu napisał/a:

big_smile

Taaa prały by się po gymbach do upadłego smile

Serberys Najlepiej na żywo smile Niektórzy, wzrokowcy, potrafią widzieć, czasami nawet ze zdjęcia. Ja muszę być w pobliżu. Czuję ale nie widzę. Ale jesteś bardzo przystojnym mężczyzną. Zadziwiłeś mnie, bo z postów taki niepozorny bardzo a tu facet jak się patrzy.

W ogóle po tych sesjach zdjęciowych to mnie wszyscy zaskoczyli na plus smile I nasz BossMan również. Nie będę pokazywać jak mniej więcej go sobie wyobrażałam...

Albo dobra tongue

https://ic-cdn.flipboard.com/bustle.com/567d426673d0224b9525b02bf2050ea904ba88c4/_xlarge.jpeg

Standard, jak większość Panów w jego wieku tongue big_smile tongue

Ale nie... wink Ale nie... Nie, nie.

Nio! W każdym razie Serberysie nie popadaj przypadkiem w apatię. Musisz trochę poruszyć meridianami. Pamiętaj, wygląd to nie wszystko smile

7,167

DeepAndBlue napisał/a:

Nio! W każdym razie Serberysie nie popadaj przypadkiem w apatię. Musisz trochę poruszyć meridianami. Pamiętaj, wygląd to nie wszystko smile

Dzięki za komplement big_smile, to że wygląd to nie wszystko doskonale przećwiczyłem już wink

7,168

paslawek napisał/a:
Serberys napisał/a:

Panna z Dworu napisał/a:

big_smile

O Ty! Fabuły sobie paslawek dopowiadasz? tongue Czy młodzieńca pocieszasz wink?

Serberys trudno orzec z tą aurą, ale wydaje się, że dobrze Ci z oczu na tym zdjęciu patrzyło. Nie to, że nie doceniam dzieła Stwórcy zaklętym w Twym wizerunku, bo doceniam smile Z resztą, z Deep tutaj pochyliłyśmy się szczególnie nad Twoją fizjonomią big_smile NIE, DEEP big_smile?

Też chyba musiałabym Cię w akcji zobaczyć (BUAHAHA żadnych insynuacji big_smile big_smile - chodzi o sposób wypowiadania się, poruszania i wygląd wewnętrzny), aby coś wyczuć. Z tego co czytałam już, koleżanka-czarownica Deep wink, podobnie postrzega. No to zapraszamy na forumowe spotkanko, to sobie przestawimy, tak by Deep dołączyła. Kiedy to Deep teraz możesz? Bo ja już się zgubiłam?

A co do koleżanki Deep, to jak ja, Moja Droga, doskonale wiem o czym mówisz. Ja się naprawdę staram, robię co mogę by prawdy o tym człowieku nie powiedzieć, ale jak zalewała mnie tymi zachwytami nad nim, a jednocześnie pokazywała ile i jakie cuda to ona dla niego robi, a on i tak nią gardzi, a dodała na końcu, ze ona mu źle nie życzy, bo to taki dobry człowiek, to nie wytrzymałam i popuściłam: "A JA MU ŻYCZĘ, ŻEBY ZDECHŁ!!!" To się koleżanka zadziwiła mą reakcją, a słowa moje już płynęły nieprzerwanym strumieniem, bo powstrzymywałam się ze względu na jej zachwyt i zaangażowanie, ale nie mogłam, no nie mogłam już dłużej. Jestem słaba i za miękkie mam serce, by na krzywdę patrzeć i potakiwać. Nawet na taką "samokrzywdę" hmm Ufff

7,169

A gdzie to spotkanie, albo jakiś wątek o nim? Już czytałem coś wcześniej ale nie mogę znaleźć informacji sad

7,170

Serberys napisał/a:

A gdzie to spotkanie, albo jakiś wątek o nim? Już czytałem coś wcześniej ale nie mogę znaleźć informacji sad

A gdzie, to jeszcze nie ustalone do końca, ważne, ze w centrum ojczyzny naszej. Była koncepcja Łódź i okolice. Propozycja terminowa ostatnia 9-11 września. Co z tego wyjdzie to się zobaczy. Deep miała na kolejne się wybrać chyba w dalszej jesieni, eee październik zdaje się. Sama się powinna wypowiedzieć tongue Na łajbie było mówione - znaczy "Wolni..." itd. wątek, na którym zdjęcie wstawiałeś.

7,171

To może warto zrobić wątek dotyczący spotkania? Bo tak to zginie w tłumie.

7,172

Badania nie, bo co to za przykład np 10000 kobiet hehe. Lepszy jest tarot, Instagram i celebryci. Ross, Deep po Was się trochę więcej spodziewałem.

7,173

Deep ja bardzo lubię Twój tarot, jakby coś wink

7,174 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-08-05 12:16:18)

Evergreen napisał/a:
paslawek napisał/a:
Serberys napisał/a:

Panna z Dworu napisał/a:

big_smile

O Ty! Fabuły sobie paslawek dopowiadasz? tongue Czy młodzieńca pocieszasz wink?

To forma wsparcia,przez zamieszanie
Seberys teraz nie może siedzieć w domu,bo go "coś " ominie .

Panna z Dworu napisał/a:

No cieszymy się smile bezwieżowy tym razem pewnie
Wiem a raczej domyślam się, że Cię korci się pochwalić co tam było w nim tongue
,ale się nie wygadaj tajne/poufne
NMZ krąży będzie próbował zniszczyć Twą radość.

DeepAndBlue napisał/a:

I nasz BossMan również. Nie będę pokazywać jak mniej więcej go sobie wyobrażałam...

Standard, jak większość Panów w jego wieku tongue big_smile tongue

Ale nie... wink Ale nie... Nie, nie.

Nio! W każdym razie

To  nieśmiało i skromnie należy podkreślić big_smile
Dzięki za dobre słowo Deep.

7,175

Serberys napisał/a:

Dzięki za komplement big_smile

paslawek napisał/a:

Dzięki za dobre słowo Deep.

smile

Miło mi ^.^

Tylko jeszcze Włodka przekonać, że przyjąć komplement to żadna zbrodnia big_smile a się znajdzie więcej dziewczyn, które się ośmielą smile

Evergreen napisał/a:

Z resztą, z Deep tutaj pochyliłyśmy się szczególnie nad Twoją fizjonomią big_smile NIE, DEEP big_smile?

Huh! Niom smile

https://c.tenor.com/ZoFwiCAnVbUAAAAM/little-hot-in-here.gif

Co do spotkania to ja faktycznie tylko jesień mogę brać pod uwagę. Koniec października/początek listopada. Ale nie czekajcie na mnie tylko korzystajcie, wtedy kiedy uda Wam się zorganizować smile Musicie poćwiczyć tongue tongue tongue

Eh, z tymi psiółami to czasami są niezłe jaja smile Widzę, że też masz zapędy opiekuńcze jak ja smile Raz mnie zaskoczyła, już wcięta i wesoła jak zatrzymało się auto obok nas, kolesie do nas "wskakujcie, podwieziemy was". I co ta zazwyczaj do bólu rozsądną w niemal każdych kwestiach dziewuszka zrobiła? Za rękę mnie i jedziemy! Wcieliłam się w rolę bodyguarda i zaczęłam z chłopakami licytować się gdzie chcemy wysiąść. "Dobra noc jest, możemy was zawieźć gdzie chcecie!" "O! Tu! Tu..." "Ale to 50 metrów" "Tak, 50 metrów big_smile" "Jesteś pewna? Co koleżanka na to?" "Aaaa... my wszędzie razem, nawet do kibla smile" Wysiadłyśmy. Mi pikawa zaczęła zwalniać obroty. "Czeeeeemu???" do niej. A ta się tylko śmiała "no co? Nic się nie stało nie?" Dżizas! smile

Be. napisał/a:

Lepszy jest tarot Deep się spodziewałem.

No, no... Be. zaskakujesz mnie smile

Panna z Dworu napisał/a:

Jestem zobowiązana wywiązać się smile

7,176

DeepAndBlue napisał/a:
Panna z Dworu napisał/a:

Jestem zobowiązana wywiązać się smile

W szkole to miałem wymówkę ,że jeszcze tylko na czysto przepisać i spokojna czaszka smile

7,177 Ostatnio edytowany przez Evergreen (2022-08-05 13:10:20)

paslawek napisał/a:

W szkole to miałem wymówkę ,że jeszcze tylko na czysto przepisać i spokojna czaszka smile

Ja to byłam nienormalna i wyrywałam kartki z zeszytu jak jakieś przekreślenie niestosowne mi się zdarzyło i przepisywałam całą lekcję, do czasu aż będzie perfekcyjnie (czyli zadowalająco) big_smile I najpierw pisałam prace w brudnopisie, bo nigdy od razu na żywo w zeszycie (Boże broń byłaby pomyłka! yikes) i przepisanie na czysto było kropką nad "i", zwieńczeniem, dokonaniem, ulgą (sentymentem mi tu paslawek zajechało- senkju). Na całe szczęście nie byłam jedyną, która tak czyniła, a po drugie pod koniec liceum mnię przeszło smile więc terapia nie była potrzebna tongue

Dobra Deep trzymam Cię za słowo (tudzież za wiedźmowe włosy), że tu zawitasz wraz z jesiennymi słoty. Szykuj miotłę! tongue

7,178

Huh, we wrześniu mam jakieś wyjazdy integracyjne z pracy, ale nie wiem kiedy dokładnie xd

7,179

Deep ma najgorszy tarot na świecie.

7,180 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-08-05 14:08:54)

Be. napisał/a:

najgorszy tarot na świecie.

dla ciebie Be - no niestety masz  przegwizdane
szefowa  cię pogoni do roboty
zbierzesz tęgi opierdziel za opierdzielanie się

https://mocgwiazd.pl/img/tarot/classic_kolor/karta_smierc.jpg https://mocgwiazd.pl/img/tarot/classic_kolor/karta_eremita.jpg https://mocgwiazd.pl/img/tarot/classic_kolor/karta_umiarkowanie.jpg https://mocgwiazd.pl/img/tarot/classic_kolor/karta_mag.jpg  https://mocgwiazd.pl/img/tarot/classic_kolor/karta_wisielec.jpg https://mocgwiazd.pl/img/tarot/classic_kolor/karta_kaplanka.jpg

7,181

Evergreen no mnie na odkurzaczu wypatrujcie big_smile Nowoczesna dziełcha!

https://media.very.co.uk/i/very/MHR9Y_SQ1_0000000017_RED_SLf?$300x400_retinamobilex2$

Be. a coś ty dzisiaj taki be smile i niemiły. Wczoraj byłeś inny. Zmieniłeś się smile

O! Ale paslawkowy tarot już Ci się spodoba big_smile

7,182

paslawek napisał/a:
Panna z Dworu napisał/a:

Nikt i nic nie jest w stanie zniszczyć mojej radości tongue

7,183

Paslawku, ale bez gejowskich fantazji;). Nie zaczepialem Ciebie tylko Deep.

7,184 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-08-05 14:30:23)

Panna z Dworu napisał/a:
paslawek napisał/a:
Panna z Dworu napisał/a:

Nikt i nic nie jest w stanie zniszczyć mojej radości tongue

https://c.tenor.com/JXRGC1CE3SoAAAAC/wild-animals-lioness.gif

Jeżeli miałaś Urodziny lub będziesz je mieć - życzę Wszystkiego Najlepszego Panno Kapitanno
z tej okazji smile

7,185 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-08-05 14:45:05)

Be. napisał/a:

gejowskich fantazji;).

dziwne masz te skojarzenia i fantazje
wtórne o gejach już było BeBi tongue 
Pamiętaj o alimentach żeby zapłacić tongue

7,186 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-08-05 14:54:54)

DeepAndBlue napisał/a:

Nie idźmy w tę stronę Deep smile wybierz inną firmę

https://thumbs.gfycat.com/DistortedLividCoypu-size_restricted.gif

coś z Allegro w stylu retro vintage ?
https://c.tenor.com/aBTSWaDj13IAAAAC/housewife-hula_hoop.gif

https://media4.giphy.com/media/FpSSSPfJLXmAU/giphy.gif

https://www.antiquetrader.com/.image/t_share/MTc1Mjg2MzUxNTgxNjg1Mjc4/electrolux-1950s-model-2.jpg

7,187

O tej porze już xD Paslawek tongue

Moje zawiasy szczękowe big_smile

7,188 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-08-05 15:08:05)

DeepAndBlue napisał/a:

Niebawem FAJRANT big_smile

7,189

paslawek napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Niebawem FAJRANT big_smile

I raz! I dwa! I...

ᕕ( ᐛ )ᕗ   

ᕕ( ᐕ )ᕗ 

٩( ᐛ )و     

ᕠ( ᐛ )و

trzyyyyy..

三三ᕕ( ᐛ )ᕗ

7,190 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-08-05 15:33:36)

Widzę, że załoga przeniosła się na inną łajbę big_smile

Piraci humoru i dobrej zbawy zawładnęli kolejną jednostką pływającą tongue

7,191

https://i.gifer.com/Mgvo.gif

7,192 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2022-08-05 15:58:56)

Taaa
Ja mam już fajrant.
Czekam pod gabinetem Joli.

Deep, nadleci jak Małgorzata, nasmarowania balsamem...takie mam skojarzenie

7,193 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-08-05 16:57:56)

adela 07 napisał/a:

Deep, nadleci jak Małgorzata, nasmarowania balsamem...takie mam skojarzenie

ale dlaczego nasmarowana na zielono ?

https://i.gifer.com/FLBY.gif

7,194

Czy ja napisałam " na zielono'?
Na złoto, goła, z rozwianym włosem.

7,195 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-08-05 20:03:03)

adela 07 napisał/a:

Czy ja napisałam " na zielono'?

Nie smile

adela 07 napisał/a:

Na złoto, goła, z rozwianym włosem.

i co jeszcze ? big_smile

tylko taka jest
złotej gołej z rozwianym włosem nie było lecącej na odkurzaczu

https://c.tenor.com/C5-KW-DXXT0AAAAC/ya-witch.gif

ewentualnie

http://images6.fanpop.com/image/photos/38900000/Sabrina-the-Teenage-Witch-gifs-sabrina-the-teenage-witch-38931606-498-510.gif

7,196

Może być.
Deep, a co Ty na to?:
https://i.postimg.cc/Y9CrpNH3/9f99cfe7011765450e235e2728a6a8c0.jpg

7,197 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-08-05 20:24:52)

Ło matko tongue smile^^

z kotem musi być smile

https://st2.depositphotos.com/1856059/8837/v/380/depositphotos_88370240-stock-illustration-naked-witch-on-broom.jpg?forcejpeg=true

7,198

paslawek napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

O rany... walnęłam big_smile
https://media3.giphy.com/media/MSuY2skV3xbby/giphy.gif?cid=ecf05e47kgajhtadwrtn5bb2pyhneyxnmlxykkgjq8h7kjsh&rid=giphy.gif&ct=g

Ale skoro to odkurzacz z DOPALACZEM to chyba warto właśnie tą markę pasławek big_smile big_smile big_smile Lubię TURBO Deep zahaczaj o Łódź tym wehikułem, chętnie się dołączę big_smile

Pomijając ten fakt, to znowu jest OFFTOP tongue
https://thumbs.dreamstime.com/b/hand-turns-cube-changes-expression-off-topic-to-beautiful-yellow-table-white-background-business-con-concept-copy-200321736.jpg

.... chyba, że czekamy na reakcję Ross jak nas będzie wyganiać... MIOTŁĄ smile

7,199

Evergreen napisał/a:
paslawek napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

O rany... walnęłam big_smile
https://media3.giphy.com/media/MSuY2skV3xbby/giphy.gif?cid=ecf05e47kgajhtadwrtn5bb2pyhneyxnmlxykkgjq8h7kjsh&rid=giphy.gif&ct=g

Ale skoro to odkurzacz z DOPALACZEM to chyba warto właśnie tą markę pasławek big_smile big_smile big_smile Lubię TURBO Deep zahaczaj o Łódź tym wehikułem, chętnie się dołączę big_smile

Pomijając ten fakt, to znowu jest OFFTOP tongue
https://thumbs.dreamstime.com/b/hand-turns-cube-changes-expression-off-topic-to-beautiful-yellow-table-white-background-business-con-concept-copy-200321736.jpg

.... chyba, że czekamy na reakcję Ross jak nas będzie wyganiać... MIOTŁĄ smile

Nic nie napisze, bo nic ciekawego się nie dzieje.

7,200

rossanka napisał/a:

W sumie...to tylko Tarto, jakieś zielone ludziki, kilka czarownic i stado lwów.
Nuda, panie, nuda big_smile

7,201

załamka big_smile

7,202

Pasławek, Tarota byś mi tu jakiegoś postawił wink
Jedną kartę mi wyciągnij big_smile

7,203 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-08-06 13:14:44)

taka się wylosowała nic nie poradzą big_smile
niezłe ziółko jesteś jak tak Agnes smile

https://mocgwiazd.pl/img/tarot/classic_kolor/karta_diabel.jpg

Diabelska karta Tarota wyraża sferę tabu – odrzuconą kulturowo dzikość i niestrawioną stronę cienia, którą każdy z nas nosi w swojej podświadomości. Od najwcześniejszych wersji tarota Diabeł wzbudzał podsycany przez kościół strach, że człowiek może „stracić duszę” na rzecz dzikich i namiętnych sił.

Obraz diabła, który wyłonił się w połowie XVII wieku, daje nam bardziej wyrafinowaną interpretację karty jako zapasy pasji i pierwotnych pragnień, które pozwalają przezwyciężyć presję stereotypowych ról i doświadczyć prawdziwej wolności duszy.
W odwróconej pozycji

Diabelska karta odwrócona sugeruje, że cieszysz się tworzeniem chaosu i oporu. Twoje poczucie humoru może być trochę pokręcone. Twoim motywem może być zemsta a to może wpakować cię w dalsze kłopoty. Takie wybryki na dłuższą metę będą cię kosztować, mimo że w tej chwili wydają się zabawne.
W pozycji rady

Diabelska karta wskazuje, że w tej sytuacji nie można nic zyskać, próbując być subtelnym lub strategicznym. Wyrażaj się szczerze a wszystko się ułoży. Najlepiej byłoby wyrazić swoje prawdziwe emocje, być może nawet złość, przyznać się do uczuć. Chociaż może nie być konieczne, aby działać.

7,204

Agnes76 napisał/a:
rossanka napisał/a:

W sumie...to tylko Tarto, jakieś zielone ludziki, kilka czarownic i stado lwów.
Nuda, panie, nuda big_smile

U mnie związkowo nic się nie dzieje.
Nawiązuje do tematu posta big_smile
A i znajoma babcią została, co prawda 6 lat starsza ode mnie, a pamiętam jej syna, jak w śpiochach chodził.
Starość idzie.

7,205 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2022-08-06 13:32:57)

Kochana Ross, rozumiem Cię, bo sama mam przyjaciółkę, której córka rodzi we wrześniu, a ja pamiętam, jak wyglądał brzuch Jej mamy.

Ale widzę, że mamy na pokładzie drugiego wroza- tarocistę.

7,206

adela 07 napisał/a:

Kochana Ross, rozumiem Cię, bo sama mam przyjaciółkę, której córka rodzi we wrześniu, a ja pamiętam, jak wyglądał brzuch Jej mamy.

Ten syn to rocznik chyba 93 to ma 29 lat już. A pamiętam jak kupy walił w pampersa big_smile

7,207

Ooo coś  w tym stylu. Z przyjaciółką w ciąży obskoczylysmy jeszcze kilka imprez, dziewczyna nie miała jeszcze 30. A teraz będzie babcią.
No jakoś tak to się szybko porobiło....

7,208

adela 07 napisał/a:

Ooo coś  w tym stylu. Z przyjaciółką w ciąży obskoczylysmy jeszcze kilka imprez, dziewczyna nie miała jeszcze 30. A teraz będzie babcią.
No jakoś tak to się szybko porobiło....

To ta moja starsza ode mnie. Ale jedna koleżanka rok starsza ode mnie a już ma 2 letniego wnuka. Ale ina też wcześnie zaczęła, wyszła za mąż jak miała 19 lat, zaraz dziecko, drugie i jakiś zleciało.

7,209 Ostatnio edytowany przez Agnes76 (2022-08-06 14:12:50)

paslawek napisał/a:

taka się wylosowała nic nie poradzą big_smile
niezłe ziółko jesteś jak tak Agnes smile

https://mocgwiazd.pl/img/tarot/classic_kolor/karta_diabel.jpg

Diabelska karta Tarota wyraża sferę tabu – odrzuconą kulturowo dzikość i niestrawioną stronę cienia, którą każdy z nas nosi w swojej podświadomości. Od najwcześniejszych wersji tarota Diabeł wzbudzał podsycany przez kościół strach, że człowiek może „stracić duszę” na rzecz dzikich i namiętnych sił.

Obraz diabła, który wyłonił się w połowie XVII wieku, daje nam bardziej wyrafinowaną interpretację karty jako zapasy pasji i pierwotnych pragnień, które pozwalają przezwyciężyć presję stereotypowych ról i doświadczyć prawdziwej wolności duszy.
W odwróconej pozycji

Diabelska karta odwrócona sugeruje, że cieszysz się tworzeniem chaosu i oporu. Twoje poczucie humoru może być trochę pokręcone. Twoim motywem może być zemsta a to może wpakować cię w dalsze kłopoty. Takie wybryki na dłuższą metę będą cię kosztować, mimo że w tej chwili wydają się zabawne.
W pozycji rady

Diabelska karta wskazuje, że w tej sytuacji nie można nic zyskać, próbując być subtelnym lub strategicznym. Wyrażaj się szczerze a wszystko się ułoży. Najlepiej byłoby wyrazić swoje prawdziwe emocje, być może nawet złość, przyznać się do uczuć. Chociaż może nie być konieczne, aby działać.

W życiu bym się nie spodziewała tej karty hahaha
I wiesz co? Wcale się jej nie boję big_smile

Z tą wolnością duszy by się zgadzało. Strachy kościelne już poza mną, a swoje demony potrafię mocno trzymać na uwięzi.
Kiedyś wychodziłam w Cesarzowej albo Eremicie, tylko wówczas do takiej wolności duszy i siły wewnętrznej było mi dosyć daleko.
Tym niemniej trzeba się temu przyjrzeć, może coś przerobić.  Diabeł to mocna karta, oznacza dużą siłę, więc trzeba tą siłą właściwie kierować.
Dzięki pasławek big_smile

adela 07 napisał/a:

Jakby coś, to ja tez  mogę pociągnąć kartę wink

7,210

O, Agnes, no to ja poproszę.

7,211

Adel, wyciągnęłam kartę tylko za nic nie mogę wkleić obrazu. Jak się z tym uporam to napiszę Ci co wyszło, ok?

7,212

rossanka napisał/a:

Nie wiem czy odetchnąć z ulgą czy się załamać smile Tak czy siak zrzuciłaś mi kamień z serca, że się tu nie panoszymy jeszcze za bardzo.

Co do tego wieku i zostania babcia itd. to takie gdybanie, które może zaprowadzić w jakieś mroczne krainy, jeśli zawładnie nami żal.

Krótka historyjka smile

Jakiś czas temu skontaktowałam się telefonicznie z moim pierwszym chłopakiem, z którym nie widziałam się od ponad 20 lat. Pogadaliśmy sobie sympatycznie, obiecując sobie spotkanie, ale on zapytał mnie: co mnie napadło, że akurat teraz zdecydowałam się do niego zadzwonić, i czy przypadkiem nie mam mu czegoś do powiedzenia (i się zaśmiał). Totalnie nie zajarzyłam o co mu chodzi, to wyjawił, że może na spotkanie przyprowadzę jakiegoś synka z dawnych czasów yikes. Uśmiałam się i mówię, że chyba zwariował, nie wyobrażam sobie wpaść do pubu na piwko razem z 26 letnim dzieckiem i go przedstawić ojcu big_smile. Tak chlapnęłam ten wiek z sufitu, ale dotarło wtedy do nas, że rzeczywiście to dziecko miałoby teraz 26 lat, gdyby coś nam się kiedyś "omsknęło". W telefonie nastąpiła chwila milczenia z jednej i drugiej strony, i refleksja, że bylibyśmy już pewnie dziadkami w naszym wieku, właśnie. Później pomyślałam sobie jak moje życie mogłoby się potoczyć, gdyby tak właśnie by się wydarzyło i chyba wolałabym, aby mimo wszystko wyszło tak jak jest teraz, niezależnie od sytuacji z jakimi się w nim spotkałam i czego doświadczyłam.

I teraz trochę pompatycznej treści wink

Doceniajcie to co macie, bo gdyby nie to, co przeżyliście, nie bylibyście tym kim jesteście.

7,213

Jasne.
Albo- karta nie chce być ujawniona.
Magia.

7,214

Pustelnik

https://1.bp.blogspot.com/-RMGbk5GFDu8/T5mqN5stdFI/AAAAAAAACA4/IsUdwbWVUCk/s1600/Hanson-Roberts+Pustelnik.jpg

Eremita jest mędrcem, doświadczonym podróżnikiem i poszukiwaczem prawdy. Jest symbolem człowieka, który pragnie odciąć się od świata, by w samotności zgłębiać tajniki swojego umysłu i uporządkować swoje myśli. Jego izolacja jest dobrowolna i świadoma. Poszukuje oświecenia, analizując własne działania, myśli i uczucia. To one są dla niego życiową lekcją. Osamotnienie umożliwia mu zyskanie nowego spojrzenia na swoją sytuację. Jest całkowicie skupiony na swojej psychice.
Karta w pozycji prostej

W pozytywnym aspekcie Pustelnik symbolizuje poszukiwanie, samotność, medytację, objawienie mądrości, naukę, badania, zdolność do bycia sobą. W negatywnym aspekcie mówi o wycofaniu, izolacji, ukryciu, strachu, a nawet paranoi.
Karta odwrócona

Oznacza lęk przed ludźmi, lęk przed starością, unikanie konfrontacji z problemami, uciekanie w marzenia, ingerowanie w cudze życie, chłód emocjonalny, trudności w relacjach z innymi.
Pustelnik jako rada

Karta Pustelnika radzi, by każdą podróż traktować jak cel.
Osoba

Karta Pustelnik mówi o osobie, której poziom rozwoju duchowego jest bardzo wysoki.Może to być pracodawca, nauczyciel, lekarz, psycholog, filozof, naukowiec, detektyw, przewodnik, dziadek, babcia. Może to również być osoba o duszy refleksyjnej, czująca osamotnienie, mądra, doświadczona, pozostająca w izolacji po to, aby przemyśleć pewne sprawy.

Adel, następny poziom to Diabeł wink xD

7,215

Evergreen napisał/a:
rossanka napisał/a:

Nie wiem czy odetchnąć z ulgą czy się załamać smile Tak czy siak zrzuciłaś mi kamień z serca, że się tu nie panoszymy jeszcze za bardzo.

Co do tego wieku i zostania babcia itd. to takie gdybanie, które może zaprowadzić w jakieś mroczne krainy, jeśli zawładnie nami żal.

Krótka historyjka smile

Jakiś czas temu skontaktowałam się telefonicznie z moim pierwszym chłopakiem, z którym nie widziałam się od ponad 20 lat. Pogadaliśmy sobie sympatycznie, obiecując sobie spotkanie, ale on zapytał mnie: co mnie napadło, że akurat teraz zdecydowałam się do niego zadzwonić, i czy przypadkiem nie mam mu czegoś do powiedzenia (i się zaśmiał). Totalnie nie zajarzyłam o co mu chodzi, to wyjawił, że może na spotkanie przyprowadzę jakiegoś synka z dawnych czasów yikes. Uśmiałam się i mówię, że chyba zwariował, nie wyobrażam sobie wpaść do pubu na piwko razem z 26 letnim dzieckiem i go przedstawić ojcu big_smile. Tak chlapnęłam ten wiek z sufitu, ale dotarło wtedy do nas, że rzeczywiście to dziecko miałoby teraz 26 lat, gdyby coś nam się kiedyś "omsknęło". W telefonie nastąpiła chwila milczenia z jednej i drugiej strony, i refleksja, że bylibyśmy już pewnie dziadkami w naszym wieku, właśnie. Później pomyślałam sobie jak moje życie mogłoby się potoczyć, gdyby tak właśnie by się wydarzyło i chyba wolałabym, aby mimo wszystko wyszło tak jak jest teraz, niezależnie od sytuacji z jakimi się w nim spotkałam i czego doświadczyłam.

I teraz trochę pompatycznej treści wink

Doceniajcie to co macie, bo gdyby nie to, co przeżyliście, nie bylibyście tym kim jesteście.

sad
Tp mam inaczej. w tym wieku jakoś zawsze widziałam się może jeszcze nie babcią ale matką dużych już dzieci w wieku licealnym, albo późna podstawówka. Czasem czuję jakbym na tym polu (mam na myśli rodzinę) żyła czyimś życiem.
Tak nieraz gdybam i dochidzę do wniosku, ze przypuśćmy, ze w wieku 30 lat zakładam rodzinę, to pewnie miałabym dwoje dzieci, męża, mieszkalibyśmy w większym mieszkaniu albo i domku, a może mieszkałaby, już dawno za granicą? Moja nerwica byłaby mniejsza, bo partner bu w tym pomagał (to pisze z wypowiedzi dziewczyn z forum, które też cieroią na nerwicę a obecnośc męża trochę pomaga). W rodzinie byłabym inaczej traktowana, nie jako ta, która ma zawsze czas bo nie ma rodziny, więc może zrobic to to i tamto. Nie słyszałabym docinków typu: pani nie musi gotować obiadów, bo nie ma komu. Albo: pani to może na urlop pojechać w listopadzie, bo nie ma dzieci.  Byłabym weselsza jeśli chodzi o strefe związków i dzieci, bo miałabym tę strefe o nie marudziłabym, ze jestem sama, albo, że nie mam dzieci. Byłabym też pewniejsza siebie i bezpieczniejsza na mieście. Kobietę niektórzy mężczyźni mają za śmieć, który można pbrażać.
Zawodowo pewnie robiłabym to samo. Koleżanki miała te same, plus matki moich dzieci, hobby miałabym to samo, a moze nawet więcej.

Posty [ 7,151 do 7,215 z 8,335 ]

Strony Poprzednia 1 109 110 111 112 113 129 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » pozbawcie mnie zludzen, mam 36 lat

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024