rossanka napisał/a:Evergreen napisał/a:Ross próbowałam Cię uratować z tego frontu, ale nie słyszałaś mego wołania! Jesteśmy u Panny. Schowałam się przed ostrzałem
Ale ja się nie denerwuje. Nie odbieram tego personalnie za bardzo, każdy pisze co chcesz mimo, że może to tak wyglądać.
Tylko mnie jedna rzecz, jedyna wkurza. Jak mnie się zmusza do relacji z kimś z kim nie chce(np z tymi facetami z przeszlosci) jakiś zarzut tu jest, że kogoś odrzuciłam i jak mnie się zmusza do seksu z osobami, z którymi nie chce seksu uprawiać. A sami sobie uprawiajcie z kobietami, z którymi nie chcecie sypiać. Ja się nie zamierzam zmuszać.Hej Ross, nikt Cię do niczego nie zmusza, decyzja zawsze po Twojej stronie, a poza tym panowie, którzy tu pisali chcieli tylko Twojej uwagi i żebyś się zdenerwowała. No chyba, że chciałaś się na kimś wyżyć i go zrównać z błotem, to nie przeszkadzam
Ja na posty tych ludzi nie odpowiadam, bo to umysły z innej galaktyki, które nie mówią ludzkim językiem. A mogą mi przypisywać co chcą, leje na nich szerokim strumieniem
Jak to nie. Cały czas zmuszają, z sami jak im panna nie pasuje, mówią jej papa. Nie bawią się w dalsze poznawanie, bo i po co. Koleżanki też mnie wiecznie namawialy: No nie jest atrakcyjny, ale się z nim spotkaj , nie wybrzydzaj, co Ci nie pasuje. Spotkaj się z nim bo on tak prosi. In chce się z tobą spotykać, czemu ty nie chcesz?
Dodam, że same były z tych co jak im facet nie podpasowal, drugiego spotkania nie było.