pozbawcie mnie zludzen, mam 36 lat - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » pozbawcie mnie zludzen, mam 36 lat

Strony Poprzednia 1 … 98 99 100 101 102 … 129 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6,436 do 6,500 z 8,335 ]

6,436

Odp: pozbawcie mnie zludzen, mam 36 lat
Szeptuch napisał/a:
rossanka napisał/a:
Szeptuch napisał/a:

Rozumiem że spotykałeś się z kobietami z każdej warstwy społecznej i każdego zawodu tak?
Masz takie rozeznane że zostały ci jzu tylko grubaski i karyny?
co prawda z karanymi to ja sam nigdy nic wspólnego nie chciałem mieć ale co masz do grubasek?
Swoja droga nie wiem od ilu kg u ciebie zaczyna  się grubaska ale widziałem naprawdę fajne metamorfozy gdy taka grubaska została pokochana i to dało jej motywacje do rozpoczęcia zmian w tej sferze życia.
Czasami człowiek wpadnie w taki marazm, gdzie w zasadzie jedyna przyjemnością jest jedzenie. I spotkanie kogoś kto nie traktuje cie jako zapuszczonego zwierzęcia pozwala z tego marazmu wyjść i dojrzeć ze zabłądziło się w życiu.

rossanka: bycie wyrazistą/błyszczącą sprawi tylko że przykujesz uwagę pewnego typu mężczyzn, którzy lubią świecidełka.
Sa spoko do zabawy która planujesz ale do jakieś dłuższej relacji to na pewno nie.
Moja rada: idz na jakieś wydarzenie kulturalne, rozejrzyj sie, na pewno będzie tam jakiś facet który przyszedł sam, siedzi gdzieś w kącie i jeżeli ci sie spodoba to zagadaj do niego, będziesz miała świetny pretekst do rozmowy( to co się dzieje do okola) a może przerodzi sie to w coś więcej.

Evergreen
Japonia jest droga jak jedziesz przez biuro podroży, gdy ogarniesz wszystko sama, z lotami 3 miesiące wcześniej zarezerwowanymi to spędzisz naprawdę fajne 2 tyg za 10tyś.
Zalezy oczywiście od tego ile atrakcji będziesz chcaila zobaczyć, ile pamiątek kupić( a sa one w każdej świątyni, i tak ładne ze nie można się oprzeć).

co do południowców to tez nie lubię tych ludzi: sa dla mnie zbyt otwarci i sympatyczni.
Nie znają pojęcia przestrzeni osobistej, czasami masz ochotę posiedzieć sam, zjesz, czy pokontemplować widoki to juz cie zaczepiają i proponują wspólna zabawę.
Nie dla mnie takie cos, o wiele bardziej lubię mentalność Skandynawów.

To mnie rozbawiłeś of kat chodziłam na wydarzenia kulturalne. Wiesz kto tam chodzi? Pary, albo grupy koleżanek, albo samotne kobiety. Samotni faceci tam nie chadzają. Samotnych kobiet multum, przed covidem często chadzalam na koncerty pod chmurką. Dominiwaly rodziny z dziećmi, małżeństwa w różnym wieku, młode pary ludzi, albo dwie, trzy, piec koleżanek razem. Samotnych facetów nue widziałam. Chyba, że to był fotograf, który był w pracy, dźwiękowiec czy oświetleniowiec.

Jak to nie chadzają, skoro gdy ja byłem sam to chadzałem  smile

Koralina: zgadza sie, ale ja uważam ze nie am co sie tym przejmować, to jak nas inni odbierają
Zyc w zgodzie ze sobą i tyle

To ewenement. Kiedyś specjalnie patrzyłam i wyciągnęłam taki wniosek , że samotne kobiety pojda same, albo z koleżankami. Z resztą na wernisażach, wystawach, koncertach, wieczorkach poetyckich jakoś tak organizuje się grupa koleżanek, czasem już wiekowych, to wdowy, uniwersytet 3go wieku, chodzą razem na ćwiczenia, koncerty. W dwie, piec. Zastanawiałam się gdzie są faceci i wniosek taki , że albo siedzą przed TV w kapciach w domu, albo nie żyją.

Zobacz podobne tematy :

6,437

Skąd pomysł, że nieśmiałek z kąta chce poważnego związku? Ex był taki nieśmiałek z kąta, cichy i spokojny i nie rzucający się w oczy. A wiązać się nie chciał tylko bawic w chodzenie jak widać.
Że ktoś cichy i spokojny, to żadna zaletą bez powiazania z innymi cechami.

6,438 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-02 17:06:50)

Powiedziałem, że lubię mieszkać w chatce, w szałasie ze słomy. Mieszkam tam. I już nudny? Powiem wam tyle. Prymitywne życie bywa o wiele ciekawsze, niż wam się wydaje. Ludzie za to płacą wiele tysięcy złotych. Afryka ma swój popyt.

6,439

GOSTY napisał/a:

Powiedziałem, że lubię mieszkać w chatce, w szałasie ze słomy. Mieszkam tam. I już nudny? Powiem wam tyle. Prymitywne życie bywa o wiele ciekawsze, niż wam się wydaje. Ludzie za to płacą wiele tysięcy złotych.

I ile wytrzymasz tam bez internetu?

6,440 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-02 17:12:18)

rossanka napisał/a:
GOSTY napisał/a:

Powiedziałem, że lubię mieszkać w chatce, w szałasie ze słomy. Mieszkam tam. I już nudny? Powiem wam tyle. Prymitywne życie bywa o wiele ciekawsze, niż wam się wydaje. Ludzie za to płacą wiele tysięcy złotych.

Jest na komórce. Jest prąd, jest Internet. smile

Nawet gram sobie w gierki. Oj to już grzech.

Zresztą, sama wiesz, nie po to tam jestem... nie dla internetu... więc długo wytrzymam... jest tam wiele innych wrażeń i emocji...

6,441

Be. napisał/a:

Ross bo masa facetów pieprzy byle co i jest nauczonych, że tak trzeba bo tak się podoba kobietom i wtedy są męscy i w ogóle... niektórzy może to lubią, ale wbrew pozorom nie aż tak wielu...ale to że facet chce zaliczyć laskę nie świadczy o jej atrakcyjności w żaden sposób. O tym świadczy ewentualnie to ilu facetów się o nią stara jako kobietę na życie. Wtedy mało kto weźmie byle co...

Be, skoro tak uważsz i oczywiście twoja teoria jest jedyna słuszna, to powiedz mi, jak wyłumaczysz fakt, że 4 facetów mi się oświadczyło, w tym 2 kiedy byłam już po 30-stce? Skoro ja weług Ciebe należę do tych, które na żonę nie nadają.
A byli/są to faceci co na powodzenie nie narzekali i nie narzekają.
Widzisz, Ty boisz takich kobiet bo jedyne co Tobą kieruje, to strach, że zostaniesz zdradzony czy choćby porównany do innego. Ja mam to gdzieś bo znam swoją wartość.
Z drugiej strony jak Szeptuch zasugerował byś zaczął rozglądać wśód kobiet, na które dotychczas nie zwracałeś uwagi oburzyłeś się, że wtedy Ci tylko Karyny i grubaski zostają. Coś za coś. Atrakcyjna kobieta, podobnie jak mężczyzna ma większe powodzenie i choćby czysto teoretycznie więcej możliwosci, większy wybór. Ty z jednej strony podbijasz do takich kobiet, a z drugiej jesteś oburzony, że nie są dziewicami, a wokół nich zawsze się znajdzie jakiś adorator.
Nie trudno być dziewicą czy prawiczkiem, kiedy się nie ma powodzenia.
Poza tym z tego co kojarzę, to Ty wcale taki święty nie jesteś, a wymagasz tego od kobiety. Jak chcesz mieć kobietę "czystą", to zmień target. Tylko, że Ty czy Tobie podobni nie zainteresujecie się mało atrakcyjnymi kobietami bo... faceci to przecież wzrokowcy itd. Jest mnóstwo kobiet niepewnych siebie, swojej urody, które nigdy nie miały faceta. Ty z kolei gardzisz takimi kobietami, nawet mi wytknąłeś, że na pewno jestem brzydka, skoro muszę tyle inwestować w swój wygląd. I zaraz mi wytykasz, że pewnie jestem przerobiona (zresztą kolejna Twoja nadinterpretacja). A to kolejny dowód na to, że wiesz o kobietach tyle co nic, a to co Ci się wydaje, że wiesz sobie dopowiadasz, tylko ma to się nijkak do rzeczywistości. Facet tylko z boku ocenia kobiecą figurę, ubiór, fryzurę itd. nie zdając chyba do końca sprawy, ile trzeba wysiłku włozyć w to by mieć piękną, zadbaną chociażby skórę, włosy i paznokcie czy olśniewjący uśmiech. Sama dieta nie wystarczy, choć to podstawa.
Ale do Ciebie żadne argumenty nie przemawiają bo Ty i tak wiesz swoje i jestem przekonana, że powiedziałbyś, że na pewno mam doczepy czy doklejane paznokcie, a moja promienna cera to żmudny efekt chirurgów. wink Otóż nie, ale prawda taka, że np. na fryzjerze nie oszczędzam. I to nie są małe pieniądze, a to tylko włosy. Tak wiem, zaraz powiesz, że znasz kobiety, które nic nie robią, a mają długie, piękne, lśniące, poodbnie jak ładny, zdrowy uśmiech czy zadbane paznokcie itd. No bo według Ciebie przecież krem na noc wystraczy wink

6,442

GOSTY napisał/a:
rossanka napisał/a:
GOSTY napisał/a:

Zresztą, sama wiesz, nie po to tam jadę... nie dla internetu... więc długo wytrzymam... jest tam wiele innych wrażeń i emocji...

Miało być bez internetu. Ile wytrzymasz w tym prostym życiu w chatce?

6,443

rossanka napisał/a:

Skąd pomysł, że nieśmiałek z kąta chce poważnego związku? Ex był taki nieśmiałek z kąta, cichy i spokojny i nie rzucający się w oczy. A wiązać się nie chciał tylko bawic w chodzenie jak widać.
Że ktoś cichy i spokojny, to żadna zaletą bez powiazania z innymi cechami.

No to próbowałaś sad. Ok, no to pozostaje poznawanie wielu i różnych, bo wtedy chyba będziesz miała jakiś pogląd co Cię kręci, a co na pewno nie. I myślę, że portal randkowy, to tylko Cię załamie, bo mnie ten poziom załamał, a nie jestem osobą, która szybko się poddaje.

6,444

GOSTY napisał/a:
paslawek napisał/a:
GOSTY napisał/a:

Dobrze. Ale przejdźmy do Ciebie.

Wytłumacz wszystkim,

Ktoś, kto wyprodukował prawie 13,000 postów?

Wytłumacz, wszystkim, co w tym fajnego?

Wal się niczego nie będę tłumaczył ludzie mają swój rozum na szczęście nie jest to tylko twój rozum

Przechodź gdzie se chcesz
nie jesteś w stanie przeczytać wszystkich moich postów to niemożliwe dla ciebie i jest to pewnik
twoje wrażenie to nie mój problem .

Ktoś, kto wyprodukował prawie 13,000 bezsensownych postów?

Co za marnowanie życia i czasu!!! Na tym niby forum.

Jesteś głupcem smile Więc spadaj, jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia. smile Nie pajacuj.

Nie obrażam Cię, bo nie jestem takim gnojem jak Ty smile

No ja pierd*** jakim nudziarzem trzeba być, aby ciągle 24 godz. siedzieć na kobiecym forum???

Tylko paslawek... chyba jedyny z facetów tutaj...

Dalej skaczesz jak ci zagram smile
czyli jak pchła na grzebieniu smile

6,445 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-02 17:25:05)

rossanka napisał/a:
GOSTY napisał/a:
rossanka napisał/a:

Zresztą, sama wiesz, nie po to tam jadę... nie dla internetu... więc długo wytrzymam... jest tam wiele innych wrażeń i emocji...

Jak Internet przestanie istnieć, to całe moje życie. Jaki będzie wybór? Wyboru wtedy nie będzie. Tak samo, jak nadejdzie wojna. A to w przyszłości też możliwe. III Wojna Światowa, według ekspertów, to tylko kwestia czasu.

Więc cieszmy się, póki jeszcze możemy. Nikt nie zna jutra.

Tak, może i nudne, ale prawdziwe.

paslawek napisał/a:

Dalej skaczesz jak ci zagram smile
czyli jak pchła na grzebieniu smile

Nie ośmieszaj się. Idź z tym do TV. Na pewno poklepią cię po plecach.

BTW, jaką masz oglądalność?

6,446

GOSTY napisał/a:
rossanka napisał/a:
GOSTY napisał/a:

Jak Internet przestanie istnieć, to całe moje życie. Jaki będzie wybór? Wyboru wtedy nie będzie. Tak samo, jak nadejdzie wojna. A to w przyszłości też możliwe. III Wojna Światowa, według ekspertów, to tylko kwestia czasu.

?

Czyli dobrze zdecydowałam, że będę szaleć?

6,447 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-02 17:30:23)

rossanka napisał/a:
GOSTY napisał/a:
rossanka napisał/a:

?

Jeśli taki wybór, jeśli są chętni? Nie każdemu to pasuje, aleee.... to Twój wybór...

6,448

GOSTY napisał/a:
rossanka napisał/a:
GOSTY napisał/a:

?

Jeśli taki wybór, jeśli są chętni? Nie każdemu to pasuje, aleee.... to Twój wybór...

Skoro jutra może nie być to lepiej korzystać.

6,449

GOSTY napisał/a:

Nie ośmieszaj się GOSTY.

Masz rację nie rób z siebie durnia Gosty "pgromco"

Napisz wreszcie coś w temacie Autorki merytorycznie w temacie jej relacji na przykład
,na razie nieudolnie szumisz i śmiecisz tylko wszędzie
najlepiej nie dawać ci się wciągać to najgorsza kara dla ciebie już cierpisz jak się ciebie ignoruje
ja z tobą kończę bo cierpliwość Ross ma swoje granice
sorry Ross  na dziś starczy zabawy z tym dupkiem i przygłupem
koniecznie chcącym i za wszelką cenę zwrócić na siebie uwagę innych to bywa zabawne ale tylko do czasu .
twoj czas minął Gosty smile

6,450 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-02 17:33:22)

rossanka napisał/a:

Jest jedna ważna rzecz: aby innych nie krzywdzić. Tylko o to się rozchodzi.

paslawek napisał/a:
GOSTY napisał/a:

Nie ośmieszaj się GOSTY.

Napisz wreszcie coś w temacie Autorki merytorycznie w temacie jej relacji na przykład
najlepiej nie dawać ci się wciągać to najgorsza kara dla ciebie już cierpisz jak się ciebie ignoruje
koniecznie chcącym i za wszelką cenę zwrócić na siebie uwagę innych to bywa zabawne ale tylko do czasu .

Może nie pij tyle? To szkodzi na umysł. Wyrzuć to z siebie, wypłakaj to tutaj. Nie mam nic przeciwko smile

6,451

GOSTY napisał/a:
rossanka napisał/a:

paslawek napisał/a:
GOSTY napisał/a:

Nie ośmieszaj się GOSTY.

Może nie pij tyle? To szkodzi na umysł. Wyrzuć to z siebie, wypłakaj to tutaj. Nie mam nic przeciwko smile

Ktoś inny też skorzysta, spokojna głowa:)

6,452

rossanka napisał/a:
Szeptuch napisał/a:
rossanka napisał/a:

To mnie rozbawiłeś of kat chodziłam na wydarzenia kulturalne. Wiesz kto tam chodzi? Pary, albo grupy koleżanek, albo samotne kobiety. Samotni faceci tam nie chadzają. Samotnych kobiet multum, przed covidem często chadzalam na koncerty pod chmurką. Dominiwaly rodziny z dziećmi, małżeństwa w różnym wieku, młode pary ludzi, albo dwie, trzy, piec koleżanek razem. Samotnych facetów nue widziałam. Chyba, że to był fotograf, który był w pracy, dźwiękowiec czy oświetleniowiec.

Koralina: zgadza sie, ale ja uważam ze nie am co sie tym przejmować, to jak nas inni odbierają

To ewenement. Kiedyś specjalnie patrzyłam i wyciągnęłam taki wniosek , że samotne kobiety pojda same, albo z koleżankami. Z resztą na wernisażach, wystawach, koncertach, wieczorkach poetyckich jakoś tak organizuje się grupa koleżanek, czasem już wiekowych, to wdowy, uniwersytet 3go wieku, chodzą razem na ćwiczenia, koncerty. W dwie, piec. Zastanawiałam się gdzie są faceci i wniosek taki , że albo siedzą przed TV w kapciach w domu, albo nie żyją.

Nie no, nie przesadzajmy.
Fakt, w takich miejscach większość to kobiety, ale to nie jest tak ze faceci tylko przez tv siedzą. co prawda było to ponad 6 lat temu, gdy chadzałem sam po takich miejscach w celach matrymonialnych ( teraz głównie z żona) ale czasami na spektakl czy jakiś wernisaż wybieram się sam i widzę tez sporo facetów, którzy albo przyszli dla sztuki albo dla kobiet (czyli na jedno wychodzi)
Sa ciekawi świata tak samo jak kobiety, może tylko poznają go inaczej.
Z kolei na przykład nigdy, realnie nigdy w życiu od czasu kiedy prawie zawodowa jeżdżę rowerem (czyli 10 lat) nie spotkałem samotnej kobiety na rowerze, która by trenowała albo po prostu wybrała się an wycieczkę, zawsze z partnerem.
To znaczy ze kobiety nie uprawiają sportu? I siedzą tylko na kawce i plotach?
Nie.
Po prostu człowiek nie zauważa pewnych rzeczy

6,453 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-02 17:44:08)

rossanka napisał/a:

Hmm... czyli skoro inni krzywdzą innych, to Ty też możesz?

Jak dla mnie, dobro drugiego człowieka, kobiety, to podstawa.

Tak, może jestem prymitywny według paslawka, ale tego już niestety nie zmienię.

6,454

rossanka napisał/a:
GOSTY napisał/a:
rossanka napisał/a:

paslawek napisał/a:

Ross! Osłaniam Cię, ewakuuj się! Na bezpieczny teren wink Dawaj, dawaj, dawaj! Trututututututu!!!

6,455

Szeptuch napisał/a:
rossanka napisał/a:
Szeptuch napisał/a:

Nie no, nie przesadzajmy.
Fakt, w takich miejscach większość to kobiety, ale to nie jest tak ze faceci tylko przez tv siedzą. co prawda było to ponad 6 lat temu, gdy chadzałem sam po takich miejscach w celach matrymonialnych ( teraz głównie z żona) ale czasami na spektakl czy jakiś wernisaż wybieram się sam i widzę tez sporo facetów, którzy albo przyszli dla sztuki albo dla kobiet (czyli na jedno wychodzi)
Sa ciekawi świata tak samo jak kobiety, może tylko poznają go inaczej.
Z kolei na przykład nigdy, realnie nigdy w życiu od czasu kiedy prawie zawodowa jeżdżę rowerem (czyli 10 lat) nie spotkałem samotnej kobiety na rowerze, która by trenowała albo po prostu wybrała się an wycieczkę, zawsze z partnerem.
To znaczy ze kobiety nie uprawiają sportu? I siedzą tylko na kawce i plotach?
Nie.
Po prostu człowiek nie zauważa pewnych rzeczy

Jak to? Ja zawsze sama wybierałam się na przejazdzki rowerowe. I to przez parę lat.
Raz nawet kogoś zapoznałam ( nie wyszło, bo zaraz będzie krzyk, facet był dziwny, z resztą podejzewam, ze kłamał, że wolny, kończył szybko rozmowę, jak tylko usłyszałam w słuchawce damski głos, mówił, że to siostra przyszła.).

6,456

Evergreen napisał/a:
rossanka napisał/a:
GOSTY napisał/a:

Ross! Osłaniam Cię, ewakuuj się! Na bezpieczny teren wink Dawaj, dawaj, dawaj! Trututututututu!!!

Ja nie mogę, co w tym niebezpiecznego jest? Chore!

6,457

GOSTY napisał/a:
rossanka napisał/a:

Ale kogo krzywdzić? Ten drugi też pewnie będzie chciał tylko pokorzystac big_smile

6,458 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-06-02 17:48:25)

Przypomniało mi się, że masz w zwyczaju omijać niewygodne pytania, Ross;).

Portal.

6,459 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-02 17:57:39)

rossanka napisał/a:
GOSTY napisał/a:
rossanka napisał/a:

Ale kogo krzywdzić? Ten drugi też pewnie będzie chciał tylko pokorzystac big_smile

Skąd to wiesz? Jak wiadomo nie każdy... musisz to widzieć i wiedzieć...

paslawek to wie. Ale nie powie. On tylko depta innych tutaj.

Bo to sprawia mu największą przyjemność. Po to wyprodukował 12,000 postów.

Co za marnowanie życia i czasu!

6,460

Be. napisał/a:

Portal.

Ty też omijasz niewygodne pytania:
"Be, skoro tak uważsz i oczywiście twoja teoria jest jedyna słuszna, to powiedz mi, jak wyłumaczysz fakt, że 4 facetów mi się oświadczyło, w tym 2 kiedy byłam już po 30-stce? Skoro ja weług Ciebe należę do tych, które na żonę nie nadają.
A byli/są to faceci co na powodzenie nie narzekali i nie narzekają."
No powiedz jak ma się do tego Twoja teoria?

6,461

Be. napisał/a:

Portal.

To gdzie ten post o moich ciagotkach do badboyow???
Haha

Żaden portal nie wchodzi w grę. Na portale też mam alergie. Jak na żonatych.
A na żonatych na portalach podwójną:O

6,462 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-02 18:00:30)

rossanka napisał/a:
Be. napisał/a:

Portal.

Haha

6,463

GOSTY napisał/a:
rossanka napisał/a:
GOSTY napisał/a:

!

Zejdź na ziemię. Ktoś teoretycznie mnie pozna i będzie chciał się żenić i stawiać domek z ogródkiem, no proszę Cię. Na początku chodzi o zabawę, a potem albo mężczyźnie chce się czegoś głębszego albo mówi, następna. Ewentualnie: teraz chce pobyć sam.

6,464

GOSTY napisał/a:
rossanka napisał/a:
Be. napisał/a:

Portal.

Haha

Za bycie dziwką, nie będę nikogo gnoił. Bo masz do tego prawo.

Praca jak każda inna. Jest usługa, są pieniądze.

6,465

Typowa Ross...odrzuci wszystkie opcje i narzeka. Nie dajcie się jej oszukać;).

Roxann ja nie chcę już Cię wkurzać. Mam wrażenie, że nie znosisz najlepiej tych dyskusji. Nie becz mi tutaj.

6,466 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-02 18:04:26)

rossanka napisał/a:
GOSTY napisał/a:
rossanka napisał/a:

!

Zejdź na ziemię. Ktoś teoretycznie mnie pozna i będzie chciał się żenić i stawiać domek z ogródkiem, no proszę Cię. Na początku chodzi o zabawę, a potem albo mężczyźnie chce się czegoś głębszego albo mówi, następna. Ewentualnie: teraz chce pobyć sam.

Pozna? Zanim pozna, to trzeba się zaangażować. Wiele spotkań itp.

Ale.... za bycie dziwką, nie będę nikogo gnoił. Bo masz do tego prawo. Ja mam prawo skorzystać. smile

Tak jak mówię, lepiej nie krzywdzić innych, bo nic dobrego z tego nie wyjdzie.

Trzeba od razu mówić takiej osobie, co masz w głowie. A nie bawić się uczuciami czy coś...

6,467

GOSTY napisał/a:
rossanka napisał/a:
GOSTY napisał/a:

!

Ale.... za bycie dziwką, nie będę nikogo gnoił. Bo masz do tego prawo. Ja mam prawo skorzystać. smile

Trzeba od razu mówić takiej osobie, co masz w głowie. A nie bawić się uczuciami czy coś...

A ja facet prześpi sie z kobietą to już jest męska dziwka?

6,468 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-02 18:40:07)

rossanka napisał/a:
GOSTY napisał/a:
rossanka napisał/a:

A ja facet prześpi się z kobietą to już jest męska dziwka?

Widzisz, ja tak akurat nie robię z pierwszą lepszą. Muszę najpierw poznać, czy pasujemy do siebie.

No, chyba że kobieta chce tylko seksu. Jej decyzja.

Wszystko zależy: widziałem niepełnoletnie w podstawówce, które dawały dupę za nic.

Czy to fajne? Mnie to się nigdy nie podobało. Takie gówniarskie dowartościowanie się.

Z drugiej strony, sama wiesz, Japonia... tam masz pornografię w autobusach, metrach... to jest tam normalne. Puszczanie się, lizanie, najgorsze zboczenia w gazetach...

Moi rodzice to katolicy. Teraz pogódź te dwa światy...

6,469 Ostatnio edytowany przez Roxann (2022-06-02 18:40:11)

Be. napisał/a:

Roxann ja nie chcę już Cię wkurzać. Mam wrażenie, że nie znosisz najlepiej tych dyskusji. Nie becz mi tutaj.

Wręcz przeciwnie lubię jak facet nie ma arumentów, kiedy wcześniej uważał, że wie wszystko wink
Spoko, nie musisz odpowiadać bo to burzy całą Twoją teorię a to chyba by nie przeszło, skoro tym tylko żyjesz i kierujesz.
Wiesz, mi to lotto, co Ty o mnie sądzisz. W Twoich oczach mogę być eskortem przerobionym do granic możliwści, która po kilkudzuesięciu, a nawet kilkuset facetach trafiła na starego milionera wink
Chodzi mi o to, że Twoje teorie mają nijak do rzeczywistości i już nie pamiętam jakich słów użyłeś ale stwierdziłeś coś w stylu, że od razu dużo widzisz i wiesz, a to guzik prawda bo większość sobie sam dopowiadasz i tworzysz niestworzone historie/teorie, które mają nijak do rzeczywiśtości.
Nawet o Rossance, która wprost przyznała, że nie miała niemal żanych doświadczeń z facetami, powiedziałeś, że takiej kobiety byś się bał bo kiedyś miała skłonność do badobya, podczas gdy ona co najmniej dwukrotnie temu zaprzeczyła. Ty jednak nadal swoje.
Zresztą mi też przypisujesz takie rzeczy, że nawet ja bym tego nie wymyśliła wink
Dlatego nie wiem czy wiesz w jakiej paranoi życjesz? No nie wiesz. Bo skąd. Twoja prawda jest jedyna i obowiazująca wink

6,470

GOSTY napisał/a:

widziałem niepełnoletnie w podstawówce, które dawały dupę za nic.

Czy to fajne? Mnie to się nigdy nie podobało. Takie gówniarskie dowartościowanie się.

Czyli że podglądacz. I to jeszcze nieletnich.

6,471

KoralinaJones napisał/a:
GOSTY napisał/a:

Twoje żarty nie na miejscu smile Na prawdę, żarty żartami, ale ku*wa bądźmy ludźmi. smile

6,472 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-02 19:04:59)

KoralinaJones napisał/a:
GOSTY napisał/a:

Twoje żarty nie na miejscu smile Na prawdę, żarty żartami, ale ku*wa bądźmy też ludźmi. smile

Tobie właśnie tego brakuje. Jesteś nieludzka. Tak jak Salomonka i kilka innych.

Mają po kilkanaście tysięcy postów. I się nad innymi tylko znęcają. big_smile big_smile

Nieletnich? Uważaj, co mówisz. Bo to w Polsce to grozi sądem.

Więzieniem to na pewno.

Jeszcze raz tak powiesz i pożałujesz tego surowo. Obiecuję Ci TO. Stara głupia dziwka.

Dziwka, w co Ty innych tu wkręcasz, co? Widać, żeś patologia i trzeba wsadzić do więzienia. Takie jak TY.

6,473 Ostatnio edytowany przez Roxann (2022-06-02 19:00:55)

GOSTY napisał/a:

Twoje żarty nie na miejscu smile Na prawdę, żarty żartami, ale ku*wa bądźmy też ludźmi. smile

One też są ludźmi.

GOSTY napisał/a:

Więzieniem to na pewno.

GOSTY ale sam napisałeś że:
"widziałem niepełnoletnie w podstawówce, które dawały dupę za nic".
Więc to Ty uważaj, zboczeńcu!

6,474 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-02 19:01:33)

Roxann napisał/a:
GOSTY napisał/a:

Dziwi też są ludźmi.

GOSTY napisał/a:

Więzieniem to na pewno.

GOSTY ale sam napisałeś że:
"widziałem niepełnoletnie w podstawówce, które dawały dupę za nic".
Więc to Ty uważaj, zbiczeńcu!

Bo tak było. Dawały, ale nie mnie.

Dlaczego? Bo ja nie chciałem nawet.

6,475 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-02 19:02:15)

GOSTY napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
GOSTY napisał/a:

Czyli nie widziałeś żadnych małoletnich w podstawówce dających dupę za nic, tylko tak pleciesz trzy po trzy, że dawały dupy, że za nic, i że Ty to widziałeś? 

A może Ci się to śniło?

6,476 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-02 19:03:51)

KoralinaJones napisał/a:
GOSTY napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Czyli nie widziałeś żadnych małoletnich w podstawówce dających dupę za nic, tylko tak pleciesz trzy po trzy, że dawały dupy, że za nic, i że Ty to widziałeś? 

A może Ci się to śniło?

Cała szkoła o tym wiedziała. Sąsiedzi na osiedlu. Daj mi spokój. tongue

Ostatniej nocy, to tylko o Tobie śniłem. Na prawdę.

6,477 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-02 19:04:49)

GOSTY napisał/a:

Czyli nikt nic nie widział w rzeczywistości. Wszyscy wiedzą, że.. ale nikt nic naprawdę nie widział.

6,478 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-02 19:07:21)

KoralinaJones napisał/a:
GOSTY napisał/a:

Czyli nikt nic nie widział w rzeczywistości. Wszyscy wiedzą, że.. ale nikt nic naprawdę nie widział.

Nie, wszyscy wiedzą, wliczając w to nauczycielki. Ale co zrobić? Może doradź coś, przydasz się do czegoś w końcu...

6,479

KoralinaJones napisał/a:
GOSTY napisał/a:

Bo to najpewniej plotka, a GOSTy podnieca.

6,480 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-02 19:08:14)

Roxann napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
GOSTY napisał/a:

się big_smile

Jak to w podstawówce tongue

6,481 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-02 19:12:03)

KoralinaJones napisał/a:
Roxann napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

się big_smile

Nie, wszyscy wiedzą, wliczając w to nauczycielki. Ale co zrobić? Może doradź coś, przydasz się do czegoś w końcu...

Noo... nie ma to jak trollować smile

Jesteś bardzo poważna i życiowa. big_smile

6,482

KoralinaJones napisał/a:
Roxann napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

się big_smile

Dokładnie, dlatego zarówno Ty jak i be z tego poziomu jeszcze jak widać nie wyroślićie, a już konie pod 3 tychy. Wstyd!

6,483 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-02 19:13:08)

GOSTY napisał/a:

Noo... nie ma  to jak trollować smile

Po prostu lubię. Zapytaj Burzowego big_smile Z jakiejś przyczyny wyjątkowo gra mu to na nerwach tongue

6,484

GOSTY napisał/a:
paslawek napisał/a:
GOSTY napisał/a:

Dobrze.  OKI.  Dziękuję za (o)błędną ocenę. Być może masz troszkę racji? Kto to wie? W sumie można by to samo powiedzieć o Tobie.

Bo w środku jestem może prostym człowiekiem, ale dobrym. Tego nie zaprzeczysz.

Jednak Ty. Hmm... nie chciałbym Cię oceniać tu na podstawie ponad 12,000 postów. Pewnie musiałbym robić krzywdę, a nie po to tu jestem.

Mówisz o kimś? To teraz powiedz mi, w czym się różnisz? Udowadniać, nie chcesz, ale oceniać i krytykować, to już pierwszy.

Gratulacje! Ty kogucie mój smile

Test zdałeś na piątkę! Nie muszę czytać 12,000 postów, bo wiem, z kim mam do czynienia.

Taaa - znowu to samo nuda wiejesz straszną nudą , po za tym kogo to obchodzi te twoje olśnienia big_smile i na takich podstawach

zanim tu się pojawiłeś już wiedziałeś wszystko o wszystkich ,nie przebijesz tego widocznie na ten moment przerasta cię inny sposób myślenia i jet to poza twoim zasięgiem czego więcej może potrzebujesz doświadczyć - nie moja spraw twój to problem
co poradzić "dobry, prosty człowieku" poużalaj się jeszcze jak musisz droga wolna
ohh niezrozumiany big_smile

Dobrze. Ale przejdźmy do Ciebie. Wytłumacz wszystkim, czemu jestem nudny, a Ty nienudny? Czemu Ty taki fajny i przebojowy, a ja niefajny? Od czegoś trzeba zacząć, tak?

Co za marnowanie życia i czasu!!!

Nieźle wszystkim w dupę wchodziłeś. Powiedz mi, co jest fajnego we wchodzenie obcym ludziom w dupę? Do tego w Internecie?

Wytłumacz, wszystkim, co w tym fajnego? Czy to nienudne dla przeciętnej kobiety? Jesteś posłuszny chłopiec, to bardzo prymitywne i dla kobiety nudne.

Jak mówię, chcesz więcej, to płać za usługę. Ja tu nie zarabiam. Chociaż piszę teraz książkę, którą wkrótce wydam.

GOSTY, tak szczerze to ty możesz Pasławkowi buty czyścić big_smile Oczywiście jak urośniesz na tyle, żeby sięgnąć cholewek smile

6,485 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-02 19:33:46)

Salomonka napisał/a:
GOSTY napisał/a:
paslawek napisał/a:

Taaa - znowu to samo nuda wiejesz straszną nudą , po za tym kogo to obchodzi te twoje olśnienia big_smile i na takich podstawach

zanim tu się pojawiłeś już wiedziałeś wszystko o wszystkich ,nie przebijesz tego widocznie na ten moment przerasta cię inny sposób myślenia i jet to poza twoim zasięgiem czego więcej może potrzebujesz doświadczyć - nie moja spraw twój to problem
co poradzić "dobry, prosty człowieku" poużalaj się jeszcze jak musisz droga wolna
ohh niezrozumiany big_smile

Dobrze. Ale przejdźmy do Ciebie. Wytłumacz wszystkim, czemu jestem nudny, a Ty nienudny? Czemu Ty taki fajny i przebojowy, a ja niefajny? Od czegoś trzeba zacząć, tak?

Co za marnowanie życia i czasu!!!

Nieźle wszystkim w dupę wchodziłeś. Powiedz mi, co jest fajnego we wchodzenie obcym ludziom w dupę? Do tego w Internecie?

Wytłumacz, wszystkim, co w tym fajnego? Czy to nienudne dla przeciętnej kobiety? Jesteś posłuszny chłopiec, to bardzo prymitywne i dla kobiety nudne.

Jak mówię, chcesz więcej, to płać za usługę. Ja tu nie zarabiam. Chociaż piszę teraz książkę, którą wkrótce wydam.

GOSTY, tak szczerze to ty możesz Pasławkowi buty czyścić big_smile Oczywiście jak urośniesz na tyle, żeby sięgnąć cholewek smile

Nie mów mi, co mogę, a co nie. Zwykłe debilstwo i kółko wzajemnej adoracji. Ktoś to już o tym wcześniej tu wspomniał.

Powiem tak, jeśli Tobie wolno, to mi tym bardziej. I tyle w temacie.

Japonki nie mają takich problemów jak Ty. Kur** społecznie to jest przepaść. Polskie kobiety 20 lat do tyłu. W 2022 roku.

Roxann napisał/a:

Dokładnie, dlatego zarówno Ty jak i be z tego poziomu jeszcze jak widać nie wyroślićie, a już konie pod 3 tychy. Wstyd!

No, i ulżyło Ci? Lubisz wbijać komuś nóż w plecy? Po to żyjesz tu na forum?

Dzięki wielkie, ale ja nigdy z tego nie wyrosnę. Taki już jestem i nic z tym nie zrobisz smile

Teraz idę sobie coś oglądać w Internecie: Gumisie i Smerfy. TO moje ulubione big_smile

6,486

Musiałeś niedawno kończyć tę podstawówkę, skoro ją jeszcze wspominasz jak tam było między dziewczynami i chłopakami.  big_smile

6,487 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-02 20:21:37)

KoralinaJones napisał/a:

Musiałeś niedawno kończyć tę podstawówkę, skoro ją jeszcze wspominasz jak tam było między dziewczynami i chłopakami.  :D

Chciałbym widzieć w Tobie zwykłego, prostego człowieka. Czy to tak dużo?

Może być dziecko, ale kuźwa... no masz to dziecko przed sobą... wczoraj był dzień dziecka... co robiłaś w to Święto?

Mówię w sensie... że to, co tu robisz, jest nieżyciowe i nienormalne. I to, co tu piszesz.

Mój przypadek, o którym wspomniałaś, to lata 90. W gwoli ścisłoci. Więc bardzo, bardzo dawno temu. Ale dziś jest jeszcze gorzej pod tym wzgldem.

I niestety wątpię, że coś się zmieniło, bo młode dziewczyny szukają w tym walidacji.

Jak mówię, wolę kochane japoneczki. Są bardziej ludzkie.

I jak coś mówię, to słuchają.

6,488

Oł, dżi. 5 stron naklepane w jeden dzień? Dobrze liczę?
Akurat bym się wbiła na oba tematy: czy wiązać się z facetem o słabej chemii (bo zerowej chyba nigdy nie mam wink ) i czy jego przygody seksualne nie są dla mnie zbyt ekstremalne. Ale... Pozastanawiam się sama big_smile

6,489

GOSTY napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Musiałeś niedawno kończyć tę podstawówkę, skoro ją jeszcze wspominasz jak tam było między dziewczynami i chłopakami.  big_smile

Chciałbym widzieć w Tobie zwykłego, prostego człowieka. Czy to tak dużo?

Może być dziecko, ale kuźwa... no masz to dziecko przed sobą... wczoraj był dzień dziecka... co robiłaś w to Święto?

Mówię w sensie... że to, co tu robisz, jest nieżyciowe i nienormalne. I to, co tu piszesz.

Średnio mnie to interesuje co o tym myślisz.

6,490 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-02 22:12:50)

.

6,491

GOSTY napisał/a:
rossanka napisał/a:
GOSTY napisał/a:

A ja facet prześpi się z kobietą to już jest męska dziwka?

Widzisz, ja tak akurat nie robię z pierwszą lepszą. Muszę najpierw poznać, czy pasujemy do siebie.

No, chyba że kobieta chce tylko seksu. Jej decyzja.

..

Twoja tez
. Ona chce seksu, zawsze może odmówić jej seksu. Przecież Cię nie zmusi, jak nie chcesz to go nie uprawiasz.

6,492

DeepAndBlue napisał/a:

Akurat bym się wbiła na oba tematy: czy wiązać się z facetem o słabej chemii (bo zerowej chyba nigdy nie mam wink ) i czy jego przygody seksualne nie są dla mnie zbyt ekstremalne. Ale... Pozastanawiam się sama big_smile

To u mnie jest zero jedynkowo. Albo mam chemię albo jej nie mam. Mogę się wtedy kolegować.

6,493

Ross próbowałam Cię uratować z tego frontu, ale nie słyszałaś mego wołania! Jesteśmy u Panny. Schowałam się przed ostrzałem wink

6,494

rossanka napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

To u mnie jest zero jedynkowo. Albo mam chemię albo jej nie mam. Mogę się wtedy kolegować.

Tak może nawet łatwiej. Przynajmniej jasna sytuacja tak/nie. U mnie to raczej spektrum smile Kiedyś mnie prosto w ryj zamyślony na ruchomych schodach uderzyła zwierzęca chemia, powłóczyłam wzrokiem za molekułami i znalazłam szybko nadawcę. Stał kilka stopni wyżej i też na mnie spojrzał a ja się musiałam zrugać "nie patrz na niego! Nie podchodź! Nie róbcie tego w miejscu publicznym" big_smile Posłuchałam się siebie ale nigdy wcześniej ani później aż tak mi się nie przytrafiło. Zazwyczaj jednak ta chemia daje o sobie znać (czyli wypływa do świadomości) po kilku spotkaniach. Czasem prędzej czasem później. Zdarza się nawet po kilku latach znajomości, że się objawi smile

6,495

Evergreen napisał/a:

Ross próbowałam Cię uratować z tego frontu, ale nie słyszałaś mego wołania! Jesteśmy u Panny. Schowałam się przed ostrzałem wink

Ale ja się nie denerwuje. Nie odbieram tego personalnie za bardzo, każdy pisze co chcesz mimo, że może to tak wyglądać.
Tylko mnie jedna rzecz, jedyna wkurza. Jak mnie się zmusza do relacji z kimś z kim nie chce(np z tymi facetami z przeszlosci) jakiś zarzut tu jest, że kogoś odrzuciłam i jak mnie się zmusza do seksu z osobami, z którymi nie chce seksu uprawiać. A sami sobie uprawiajcie z kobietami, z którymi nie chcecie sypiać. Ja się nie zamierzam zmuszać.

6,496

DeepAndBlue napisał/a:
rossanka napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Tak może nawet łatwiej. Przynajmniej jasna sytuacja tak/nie. U mnie to raczej spektrum smile Kiedyś mnie prosto w ryj zamyślony na ruchomych schodach uderzyła zwierzęca chemia, powłóczyłam wzrokiem za molekułami i znalazłam szybko nadawcę. Stał kilka stopni wyżej i też na mnie spojrzał a ja się musiałam zrugać "nie patrz na niego! Nie podchodź! Nie róbcie tego w miejscu publicznym" big_smile Posłuchałam się siebie ale nigdy wcześniej ani później aż tak mi się nie przytrafiło. Zazwyczaj jednak ta chemia daje o sobie znać (czyli wypływa do świadomości) po kilku spotkaniach. Czasem prędzej czasem później. Zdarza się nawet po kilku latach znajomości, że się objawi smile

To to tak. U mnie nie ma od razu, musi minąć trochę czasu ale nie lata. Chyba, że znałabym kogos 10 lat ale na zasadzie, wiem że taka osoba istnieje ale widuje ją sporadycznie raz na rok i mówimy sobie dzień dobry, ładna pogoda. Wtedy teoretycznie może się udać.
Jak kogoś znam lata, kontakt non stop i nic to nic z tego nie będzie.
Miłość czy zauroczenie od pierwszego razu- nie zdarzyło mi się.

6,497

rossanka napisał/a:
Evergreen napisał/a:

Ale ja się nie denerwuje. Nie odbieram tego personalnie za bardzo, każdy pisze co chcesz mimo, że może to tak wyglądać.
Tylko mnie jedna rzecz, jedyna wkurza. Jak mnie się zmusza do relacji z kimś z kim nie chce(np z tymi facetami z przeszlosci) jakiś zarzut tu jest, że kogoś odrzuciłam i jak mnie się zmusza do seksu z osobami, z którymi nie chce seksu uprawiać. A sami sobie uprawiajcie z kobietami, z którymi nie chcecie sypiać. Ja się nie zamierzam zmuszać.

Hej Ross, nikt Cię do niczego nie zmusza, decyzja zawsze po Twojej stronie, a poza tym panowie, którzy tu pisali chcieli tylko Twojej uwagi i żebyś się zdenerwowała. No chyba, że chciałaś się na kimś wyżyć i go zrównać z błotem, to nie przeszkadzam wink Ja na posty tych ludzi nie odpowiadam, bo to umysły z innej galaktyki, które nie mówią ludzkim językiem. A mogą mi przypisywać co chcą, leje na nich szerokim strumieniem big_smile

6,498

rossanka napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:
rossanka napisał/a:

To to tak. U mnie nie ma od razu, musi minąć trochę czasu ale nie lata. Chyba, że znałabym kogos 10 lat ale na zasadzie, wiem że taka osoba istnieje ale widuje ją sporadycznie raz na rok i mówimy sobie dzień dobry, ładna pogoda. Wtedy teoretycznie może się udać.

Ale od pierwszego razu, to nie jest ani miłość ani zauroczenie, tylko pożądanie. Chcesz kogoś mieć tu i teraz i Cię roznosi. Albo, żeby tylko przeszedł obok, to co pisze Deep.

6,499

Mi się zdarzyło do takiego właśnie z dzieciństwa. Lata żeśmy się kumplowali i nic, uczucie platoniczne takie. Pewnego dnia mnie pocałował znienacka i byłam w szoku. Wtedy nie poczułam chemii. Ale całą noc rozmyślałam, co też on zrobił... I coś mi się w organizmie uruchomiło wink Pstryk z opóźnionym zapłonem można rzec. Na drugi dzień już byłam bardzo ciekawa czy zrobi to ponownie wink Czasem potrzeba takiego gestu. Ale jak nawet taki gest nie zadziała to raczej kaplica tongue

6,500

Evergreen napisał/a:
rossanka napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Ale od pierwszego razu, to nie jest ani miłość ani zauroczenie, tylko pożądanie. Chcesz kogoś mieć tu i teraz i Cię roznosi. Albo, żeby tylko przeszedł obok, to co pisze Deep.

Kolezanka tak miała . Raz zobaczyła i przepadła. I jakoś 20lat są już razem.

Posty [ 6,436 do 6,500 z 8,335 ]

Strony Poprzednia 1 … 98 99 100 101 102 … 129 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » pozbawcie mnie zludzen, mam 36 lat

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024