witam zaglada tu ktos jeszcze?jak pogoda w Polsce bo w de swieci slonce i jest piekna jesien a ja musze w domu siedziec.....
ja zagaldam
u nas tez jeszcze wieczor cieply
dzisiaj z rana ponuro,ale teraz wychodzi słoneczko,ponoć wrzesień ma byc do końca ciepły ![]()
no,tez tak slyszalam.ja jak wroce do domu to pewnie bedzie padalo bo ja mam zawsze takie szczescie.
A jakie plany na dzisiaj dziewczeta?ja juz sie powoli pakuje do domku bo jeszcze tylko 7 dni ale zaj....
zimno , deszczowo malo przyjemnie dzis sie zrobilo
a ja muszę powtórzyć że uwielbiam jesień
ps. czy ktoś tu miał :
1. ślub
2. jesienią?
u mnie już piekne słoneczko,czekam aż mały wstanie i pójdziemy na spacer,potem jakis obiad tylko co?macie jakis pomysł?cos na szybko ![]()
makaron z sosem lub podsmażany makaron z mięsem ( wędlina , kiełbasa) ser zółty, jajko i cebulka
makaron z sosem lub podsmażany makaron z mięsem ( wędlina , kiełbasa) ser zółty, jajko i cebulka
ja to bym z chęcią zjadła,ale mój starszy syn jest tak wybredny a raczej niejadek, że tego nie ruszyłby na pewno ![]()
oj z tymi dziećmi ![]()
dzien dobry dziewczeta jak wam mija dzien?
hej właśnie wstałam kawkę popijam a później zakupki do domu i do pracy
ja juz ogarnęłam troche mieszkanko,czekam jak mały pójdzie spać,ale cos mu nie idzie
i sobie usiade w sokoju posiedze ![]()
a ja właśnie z zakupów wróciłam, przyznam ze udane były buty kupiłam takie do chodzenia, troche do domu
ja zacznę szukać jakiejś kurteczki na zimę ![]()
ja musze buty kupic kozaki i to juz w zasadzi a jeszcze chyba za wyboru wielkiego noe ma.
tak jeszcze nie ma ,sądze że już na początku października będzie w czym wybrać ![]()
no to do poczatku pazdziernika mast troche czasu.dobrze bo bede w czw dopiero w domu to popatrze na spokojnie
hej, kto ma ochote popisać? zapraszam
dziewczyny co u was? ![]()
Hej , kobitki
właśnie przed minutą się zarejestrowałam i także potrzebuje znajomej aby moc w końcu sie komus wygadać i zakupów w miłym gronie tez bym nie wybrzydzała która chętna ?:) Ja mieszkam w Warszawie piszcie śmiało !
Pozdrawiam ![]()
Hej , kobitki
właśnie przed minutą się zarejestrowałam i także potrzebuje znajomej aby moc w końcu sie komus wygadać i zakupów w miłym gronie tez bym nie wybrzydzała która chętna ?:) Ja mieszkam w Warszawie piszcie śmiało !
Pozdrawiam
opowiadaj ja z dolnego śląska Pozdrawiam
kasia a skad dokladnie jestes ?
Legnica
Dokładnie z Mokotowa ![]()
Tak bardzo Chciałabym z kimś porozmawiać nigdy nie czułam sie tak samotna zawsze miałam koło siebie znajomych az do tej pory wszyscy poszli winna stronę i sie rozminęliśmy a teraz ciezko kogoś poznać... Dlatego licze na wasza pomoc !!:)
no to może kilka słów o sobie
dlaczego taka samotna?? coś się w życiu nie ułożyło??
jak wieczor? moj spokojny i samotny. Bedzie dlugi bo jutro wolne:)
widze dziewczyny, ze jak jestem to akurat Was nie ma:(
Ja tez sie dołaczam do samotnych.Jestem z wlkp.Chetnie tutaj popisze z wami albo na gg.Samotnosc zbyt dlugo mnie przytlacza a chce to zmienic...Czy ktos sie przyłaczy do popisania ze mna?Pozdrawiam
Jak miło się dowiedzieć, że nie jest się samą z takim problemem... Wiem, że sie powtarzam, ale naprawdę myślałam, że coś ze mną nie tak. Przecież wszyscy mają znajomych więc dlaczego ja nie mam? Tym bardziej, że lubię aktywny tryb życia- rower, basen, spacery, imprezki, kino a czasami najzwyczajniej muszę z niego zrezygnować ze względu na to, że nie za bardzo mam z kim się nim dzielić... Ehh, wyżaliłam się... Mam 21 lat, jestem z Bydgoszczy i jeśli ktoś ma podobny problem i jest z moich okolic proszę niezwłocznie o kontakt, oczywiście porozmawiam chętnie też z dziewczynami z innych miast Trzymajcie się dziewczyny, razem zawsze raźniej ![]()
dziewczyny co u was? ![]()