BARDZO PROSZE O RADE DOTYCZACA ZYCZEN NA PRZYJECIE KOMUNIJNE - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » BARDZO PROSZE O RADE DOTYCZACA ZYCZEN NA PRZYJECIE KOMUNIJNE

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: BARDZO PROSZE O RADE DOTYCZACA ZYCZEN NA PRZYJECIE KOMUNIJNE

Witam, takie dziwne pytanie wieeeeem ;-) Ale nie chce jako matka chrzestna popelnic gafy. Wypisuję życzenia dla mojej kochanej Zosi ;-)
Wiec chodzi o to że Zosia mieszka w A( gdzie odbedzie się przyjecie komunijne w domu). Ja mieszkam w B. a sama Komunia Św trwa w kosciele w mieście C.
W życzeniach zaraz za Życzeniami i podpisem KTO KOMU ZYCZY- mam napisać datę (31.05.2015r.) i miejscowość....No właśnie. I jaką miejscowość wpisać ? A ? B? a może C ?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez gojka102 (2015-05-31 08:45:46)

Odp: BARDZO PROSZE O RADE DOTYCZACA ZYCZEN NA PRZYJECIE KOMUNIJNE

No to oczywiste,że piszesz miejscowość,w której teraz jesteś i wypisujesz życzenia..
A swoją drogą chyba nieodpowiedni dział wybrałaś.

3

gojka102 napisał/a:

No to oczywiste,że piszesz miejscowość,w której teraz jesteś i wypisujesz życzenia..
A swoją drogą chyba nieodpowiedni dział wybrałaś.

witaj ;-)
dzieki za odpowiedz. No dla mnie tez jest to oczywiste ale przeglądajac moje własne zyczenia z komunii wlasnie większośc życzen byla z miejscowościa nie w tej z ktorej gość pochodziła a miejscowość do której jechał na moją komunię. Dlatego to pytanie ;-) w koncu zwątpiłam ;-P

4

Ja pisałam zawsze miejscowość gdzie była komunia.

5 Ostatnio edytowany przez Cayenne81 (2015-06-01 13:45:36)

.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » BARDZO PROSZE O RADE DOTYCZACA ZYCZEN NA PRZYJECIE KOMUNIJNE

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024