Również u nas były "przeboje"na samym początku,nawet ciężko było,ale jest coraz lepiej.Nie wiem czy moja dziewczyna jest "wąska"czy to może ja "za duży",ponieważ nie mam porównania.Niedopasowanie fizyczne zapewne istnieje,ale wydaje mi się,że to muszą być jakieś znaczące różnice żeby występował problem na tyle duży aby był przeszkodą w normalnym stosunku.
jak dla mnie - bomba
ps. możesz wysłać foto oceni się hehe
Niedopasowanie fizyczne zapewne istnieje,ale wydaje mi się,że to muszą być jakieś znaczące różnice żeby występował problem na tyle duży aby był przeszkodą w normalnym stosunku.
Istnieje, bo nawet czasami bywa tak, ze kobietę muszą tam poszerzać..
Również u nas były "przeboje"na samym początku,nawet ciężko było,ale jest coraz lepiej
A to też i dla tego, ze i poznajecie się powoli i że nie ma już tego skrępowania, które mimo wszystko zawsze na początku u któregoś z partnerów występuje (choćby minimalne), no i ufacie sobie i jesteście rozluźnieni.
ps. możesz wysłać foto oceni się hehe.
Wiem co w spodniach noszę,oceny nie potrzebuję.
niki_82-Tak jak napisałem muszą występować znaczące różnice,ale z tym poszerzaniem to nie wiedziałem.
lisek napisał/a:ps. możesz wysłać foto oceni się hehe.
Wiem co w spodniach noszę,oceny nie potrzebuję.
niki_82-Tak jak napisałem muszą występować znaczące różnice,ale z tym poszerzaniem to nie wiedziałem.
więc jak ma się do tego nazwa tematu "co o tym sądzicie" skoro oceny nie potrzebujesz ?
więc jak ma się do tego nazwa tematu "co o tym sądzicie" skoro oceny nie potrzebujesz ? .
Na pierwszej stronie wszystko pisze,to co tam napisałem wystarczy Ci jeśli chcesz tak bardzo ocenić.