Duży i żylasty penis - co o tym sądzicie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Duży i żylasty penis - co o tym sądzicie?

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 60 z 67 ]

1

Temat: Duży i żylasty penis - co o tym sądzicie?

Witam

Pisze do was ponieważ zauważyłem że są na tym forum same inteligentne i życiowe kobietki, facet jako żadki okaz na tym forum mam do Was dwa pytanka ze sfery intymnej,ponieważ chciałbym się dowiedzieć jak Wy drogie kobietki zapatrujecie się na te problemy,hmmm...no może nie problemy
ale watpliwości.A więc do rzeczy.

Wygląd,chodzi o to że mój penis jest żylasty niby nic dziwnego ale żyły
są jak przewody wysokiego napięcia to znaczy grube i widoczne tylko podczas erekcj.No i właśnie nie wiem czy to wpływa na estetyke czy nie ma
żadnego znaczenia?Aha czytałem gdzieś kiedyś że żyły potęgują doznania
u partnerki czy to prawda?

Druga wątpliwość to rozmiar,większość facetów jeśli już ma wątpliwości co do rozmiaru to przewaznie wydaje im sie że jest za mały u mnie jest na odwrót 18-19cm długości i 14cm obwód, w połączeniu z tymi żyłami wysokiego napięcia jest to taki jak ja to mówie "drągal toporem wyciosany",
wolałbym tak z 15cm dł. i 12obw.

Jak waszym zdaniem może być?Nie wygoni mnie kobieta z łóżka?

pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Duży i żylasty penis - co o tym sądzicie?

mathey, każda kobieta inaczej na to patrzy, więc najważniejsze co myśli/będzie myślała, Twoja partnerka.

Mi by nie przeszkadzało, bo przecież w trakcie seksu i tak bym go nie podziwiała, więc ważniejsze jak się sprawuje, a nie jak wygląda wink

3

Heh, z calym szacunkiem, ale penis raczej nie jest obiektem do sfotografowania i podziwiania na zdjeciu smile

4

wiekszosci kobieta podobaja sie duze penisy wiec partnerka powinna byc zadowolona. co do zyl to poczas seksu by tego nie widziala smile a nawet jakby zauwazyla to jesli kocha to zaakceptuje. kobietki tez maja rozne problemy z cialem i jakos sobie radza. nie kazdy wyglada tak samo. i co niektorzy napewno maja gorsze problemy- np. kompleksy bo szybko dochodza albo ze maja za malego

5

Mathey, jeśli Twój post nie jest jakąś prowokacją do prezentacji nam własnych atutów to powiem Ci, że Twój problem nie jest problemem. Co najwyżej młodziutka dziewica mogłaby się go przestraszyć smile Dla większości kobiet (zdecydowanej większości) jest to duży atut.

Nie zgodzę się natomiast z tym, że w trakcie seksu penisa się nie podziwia. Dziewczyny - seks to nie tylko ruchy frykcyjne! Nie wiem co Wy robicie w łóżku, ale ja lubię sobie sprzęt mojego partnera popodziwiać. W różnych sytuacjach. I generalnie nie widziałam penisa, który bym uznała za paskudny i odpychający. A taki, jakiego opisuje Mathey podobałby mi się z pewnością smile

6

Spotykam się z pewną dziewczyną 6 miesięcy,i wszystko zmierza w oczywistym kierunku tzn.rozmawiamy o tych sprawach coraz częściej,ostatnio spytałem się mojej myszki czy rozmiar ma dla niej znaczenie powiedziała standardowo że nie,no chyba że ma mniej niż10cm,
była troche skrępowana moim pytaniem eee to mam troszeczke więcej
ile spytała (śmiech) ja na to 19 (zrobiła duże oczy i rumieńce znikły),jak
bym wiedział że tak zareaguje  to bym nie powiedział.

Wogóle przy moim wzroście i gabarytach to taka kruszynka boje się że coś nie wyjdzie  i będzie kwas

7

vinnga napisał/a:

Nie zgodzę się natomiast z tym, że w trakcie seksu penisa się nie podziwia. Dziewczyny - seks to nie tylko ruchy frykcyjne! Nie wiem co Wy robicie w łóżku, ale ja lubię sobie sprzęt mojego partnera popodziwiać. W różnych sytuacjach. I generalnie nie widziałam penisa, który bym uznała za paskudny i odpychający. A taki, jakiego opisuje Mathey podobałby mi się z pewnością smile

Moze zle sie wypowiedzialam - tez lubie podziwiac, glaskac, calowac i w ogole. I zgodzie sie tutaj z Toba Vinnga - nie wiem, jaki penis musialby byc, by mi sie nie spodobal.

Mathey - spokojnie. Sprzet mojego partnera jest podobnych rozmarow co Twoj (o mamo, jak to glupio brzmi wink ), a sama jestem raczej drobna - kiedy go pierwszy raz zobaczylam to sie szczerze przestraszylam gdzie ja go zmieszcze smile. Na poczatku bylo ciezko, trzeba bylo mnostwa delikatnosci i cierpliwosci ze strony mojego faceta - bo jednak bolalo mnie przy wejsciu. Ale po kilku tygodniach prob przyzwyczailam sie i wszystko jest cacy.

Zatem glowa do gory! smile

8

vinnga napisał/a:

A taki, jakiego opisuje Mathey podobałby mi się z pewnością smile

Entuzjazm ostatniego zdania vinngi powinien Cię przekonać, drogi Mathey wink Zgodzę się w 100% z tym, co napisała.

Istnieje taka możliwość, że wypędziłabym faceta z sypialni po tym, jak się rozebrał - gdybym zobaczyła/poczuła, że jest wyjątkowo niezadbany lub miałby jakieś zmiany chorobowe... A do tego Ci jak sądzę daleko wink
Poza tym jeżeli miałeś więcej niż jedną partnerkę seksualną to na pewno zdajesz sobie sprawę z tego, że my kobiety również się różnimy, wielkością warg sromowych itd - a jednak rzadko się mówi o jakiejś "idealnej pochwie", tak, jak nie ma "idealnego penisa" wink

9

Idealna pochwa istnieje. To ta, której właścicielką jest partnerka mężczyzny smile

A co do tematu to może i jestem nazbyt ostrożny, ale dla mnie to prowokacja. A już jak słyszę tekst chciałbym mieć takiego 15cm to już w ogóle śmiech ogarnia. Facet czy będziesz miał 10, 15 czy 20cm to ważne byś umiał się tym sprzętem posługiwać. Wtedy żadna kobieta nie wyrzuci Cie z łóżka. A swojej dziewczynie nie wiem po co się chwalisz wielkością. Jak się pytała trzeba było odpowiedzieć że jest w sam raz i tyle. Albo że nigdy nie mierzyłeś. Przyjdzie czas to zobaczy smile

A co do żył to masakra jakaś. Niektórzy mają więcej żył na nogach inni mniej. Tak samo na rękach. I nie mówię tutaj o żyłach widocznych z powodu pakowania na siłowni. Po prostu niektórzy tak mają. I co mam się powiesić bo mam dużo żył na rekach? Przecież niektórym kobietom może się to nie podobać.

Moja rada jest jedna. Przestań wyszukiwać problemów tam gdzie ich nie ma smile

10

pochwa jest elastyczna i rozciagliwa wiec jak sie popiesci... no dalej wiadomo:)

11

vinnga napisał/a:

Nie zgodzę się natomiast z tym, że w trakcie seksu penisa się nie podziwia.

Jesteś w stanie równocześnie uprawiać seks i widzieć penisa? To chyba masz jakieś przezroczyste ciało wink

12

Rafix napisałeś że według ciebie to prowokacja,może to i tak wygląda ale nie jest moim celem zbieranie komplementów i pochwał kobiet na temat moich rozmiarów,oraz robienia z siebie super kochanka,bo nim nie jestem.
Wybrałem to forum ponieważ wg mnie jest  na poziomie i już uzyskałem sporo wiadomości od kobiet,przecież nie będe się radził koleżanek ani kumpli bo by ze mnie "łacha ciągli":/

Moje doświadczenie jest bardzo małe jeśli chodzi o sex,a tak naprawde to jest zerowe i jeszcze w dodatku dziewczyne wielkością przestraszyłem,już
na tematy łużkowe nie rozmawiamy.Tak jak pisałem "jak bym wiedział to bym nie poweidział".

13

...ale jak dziewczyna jest zorientowana, to nie powinna się wystraszyć ani rozmiarem, ani wyglądem i w żadnym wypadku nie wygoni Cię z łóżka. No chyba, że porządnie jej podpadniesz  big_smile Coś Ty, nie jeden by się ucieszył, a Ty narzekasz smile

14

No to jeśli miałeś szczere intencje, to już uzyskałeś myślę odpowiedź na swoje pytanie. Powinieneś spać spokojnie. A co do tej żylastości to jedna rzecz mi przyszła do głowy. Piszesz, że masz niewielkie doświadczenie i ogólnie wydajesz się taki nieśmiały w temacie seksu. Powiedz mi skąd wiesz, że Twój penis jest jakoś bardziej żylasty niż penisy innych mężczyzn? Wydaje mi się, że każdy penis jest żylasty w czasie erekcji smile Czymś ta krew musi dopłynąć smile No chyba że widziałeś dostatecznie wiele penisów nieżylastych, by wiedzieć że ten Twój jest jakiś nienormalny.

Broń Boże się nie czepiam smile Tak tylko mi teraz przyszło do głowy.

A co do dziewczyny to skoro jest niedoświadczona, to musisz się po prostu postarać by z pierwszych Waszych prób miała wyłącznie przyjemne doznania. Wierz mi że nie jest to takie trudne wink Centymetry to nie wszystko Mathey.

Pozdrawiam.

15

Jeśli chodzi o wspomnianą żylastość pytasz skąd wiem że mój penis jest bardziej żylasty od innych,otóż nie trzeba być doświadczonym,ani o
odmiennej orientacji seksualnej aby się że tak powiem zaznajomić z tematem,internet to wielka skarbnica wiedzy.A jesli chodzi o te żyły to napewno nie mam przez nie żadnych kompleksów spytałem z ciekawości co kobiety o tym sądzą.

Aha przed napisaniem tego posta zuważyłem temat:co preferują mężczyźni bułeczki czy motylki,gdybym nie poczytał tego tematu to nadal bym myślał że to motylki to rodzaj pieczywa ew.pozycje seksualne.
Tak więc już wiesz skąd takie dziwne pytania do kobiet poprostu "0" doświadczenia.

16

<rży jak nastolatka>
Ty jej nie mów, Ty jej pokaż big_smile.

A tak na poważnie...
Istnieje coś takiego jak niedopasowanie fizyczne. I nie, nie zależy to tylko od wielkości "pala namiętności", ale w dużym stopniu.
Niestety ja miałam taką dziwną sytuację. Niedopasowanie sprawiało, że każde zbliżenie kończyło się, mimo przyjemności i kompletnego braku bólu... no niefortunnie - czyli praniem.
Ale o dziwo następny partner* przy podobnych parametrach już w ten sposób nie działał na moje ciało.
Zatem z autopsji wiem, że prócz rozmiarów liczy się budowa i zdobyte zdolności harc... harcownika. O. big_smile

----------------------------------------------
*nie, nie poprzednia relacja nie skończyła się z powodu niefortunnych zbliżeń smile

17

Pixy napisał/a:

Niedopasowanie sprawiało, że każde zbliżenie kończyło się, mimo przyjemności i kompletnego braku bólu... no niefortunnie - czyli praniem.

Praniem? W jakim sensie? smile Teraz to chyba ja nie łapię tej aluzji wink

18

a_normalna napisał/a:
vinnga napisał/a:

Jesteś w stanie równocześnie uprawiać seks i widzieć penisa? To chyba masz jakieś przezroczyste ciało wink

Jestem w stanie a_normalna. Np w czasie seksu oralnego. Seks to nie tylko wkładanie i wyjmowanie, jeśli nie zrozumiałaś mojego poprzedniego posta.

Pixy - roztłumacz smile Ja tez nie rozumiem jak się kończy przygodę w łóżku praniem?

19 Ostatnio edytowany przez Pixy (2010-09-16 10:14:40)

yvette napisał/a:
Pixy napisał/a:

Niedopasowanie sprawiało, że każde zbliżenie kończyło się, mimo przyjemności i kompletnego braku bólu... no niefortunnie - czyli praniem.

Praniem? W jakim sensie? smile Teraz to chyba ja nie łapię tej aluzji wink

No... niestety było tak, jakby rozdziewiczał mnie za każdym razem, mimo braku bólu...
Blood's everywhere...
;/

Nawet pytałam o to mojej ginekolożki... To mnie chciała wysłać do seksuologa. Tyle, że to był wybitnie "mechaniczny" problem...

20

Przychodzi mi tylko do głowy, że można skończyć poza partnerką i pobrudzić pościel, ale może mam błędne skojarzenia? tongue

21

Akurat to gdzie kończy - nie gra przecież roli...
Jak się szaleje, to się nie widzi niektórych rzeczy. A skoro nikogo nie bolało, to skąd mielim wiedzieć, że coś się dzieje?
Za drugim razem już monitorowane niby było, ale...
Ja chrzanie takie zbliżenia, kiedy muszę odmawiać własnemu temperamentowi dzikich pchnięć i szarpania za włosy, bo potem będę musiała się wcielać w praczkę, czy coś. No i nie jest to estetyczne, ani fajne.
Nie w takiej roli widzę krew we zbliżeniach ;/.

Wracając do tematu - po prostu tamten mój Pan miał duże parametry, a co najważniejsze - niedopasowane. Następny mimo podobnych rozmiarów już mnie nie "krzywdził"*.

----------------------------
*dodam, ze nie czułam się krzywdzona, tylko speszona. O.

22 Ostatnio edytowany przez mathey (2010-09-16 10:26:18)

Jedziemy na weekend do Zakopanego,po długich rozmowach tej nocy,zdecydowaliśmy na "relaks i rozluźnienie " właśnie tam;)

23

Mathey w takim razie poczytaj jak najwięcej na temat tego co zrobić żeby dziewczynie było z Tobą dobrze.
Nie musicie od razu "iść na całość'- lepiej poznać swoje ciała i reakcje.

24

Tych wszystkich porad naczytałem się tyle że tylko mnie oczy bolą,teoria a praktyka to dwie różne rzeczy.

25

Dlatego napisałam żebyście się na początek dobrze poznali a potem zaczęli współżyć.

26

Dwa dni to aż nadto na poznawanie:P

27

ja chciałam tylko dodać, że żylasty penis zdecydowanie może się podobać!  Ba, nawet jest bardziej podniecający!!!

Jeśli już o skrajnościach mowa, to lepszy zbyt duży niż zbyt mały. Opanujesz technikę, dojdziesz do perfekcji i będzie super.

28 Ostatnio edytowany przez mathey (2010-09-17 09:06:04)

Dzięki fajnie że tak piszesz.

A tak pozatym to lipa nie jedziemy,rzekomo rodzice jej nie pozwalają ale jak ją znam to sama nie chce,wkurzyłem sie powiedziałem że możemy wyskoczyć poza miasto na jakąś dróżke leśną.Powiedziała że nie jest dziwką żeby jeździć gdzieś samochodem po lesie,i że jej już nie kocham i spotykam się z nią tylko dla seksu!!! Taaaaaak faktycznie 6miesięcy się z nią spotykam tylko dla seksu !!!Którego nie ma no faktycznie nabzykałem się że ho ho.
Gada takie głupoty że ręce opadają,to ja się staram załatwiam pokój w zakopcu(wujek prowadzi pensjonat),mówie że przyjade z dziewczyną że chciałem jeden pokój nie osobne z dobrym widokiem,załatwiam lub przekładam swoje sprawy weekendowe żeby tylko pojechać a tu zonk!

Ja jestem już stary koń mam 22lata ona też a w sprawach seksu zachowuje się jak by mniała 16.Mówi że mi tylko jedno w głowie,no bo tak jest bardzo mnie pociąga ale jej to chyba przeszkadza.Inna dziewczyna byłaby zadowolna z tego że pociąga swojego partnera a ona jest jakaś obojętna.
Oprócz tego dużo sportu jest  w moim życiu siłownia,bieganie przełajowe,
automobil klub to wszystko rozkręca mój testosteron i jestem że tak powiem pełen energii,przecież nie traktuje jej jak do zaspokojenia moich potrzeb,ostatnio nie wspominam tak często o seksie.
Ona się mnie boi?Przecież ma we mnie oparcie w każdej chwili może na mnie liczyć,codziennie się spotykamy,często zawoże i odbieram ją z uczelni,
czasem dzwoni np.o 2 czy 3 w nocy bo ma jakiś egzamin i się go boi i mimo że jestem zmęczony po pracy jak cholera,pracuje u swojego taty w firmie ale żeby zarobić musze pracować lekko nie jest bo to budowlanka,i jakoś potrafie spokojnie wysłuchać tego co ma do powiedzenia i pocieszyć,nie robie awantur z tego powodu,ciekawe jak ja bym tak zadzwonił.

Czy ona się mnie boi???Chyba chodzi o ten rozmiar o którym jej niepotrzebnie wspomniałem,przecież wie że nic na siłe,niczego w brew jej woli nie zrobie.Jak tak dalej będzie to popadne jakieś kompleksy

29 Ostatnio edytowany przez aburrida (2010-09-17 09:55:01)

Myślisz że za odbieranie dziewczyny z uczelni  i inne miłe gesty zbierasz "punkty" a w nagrodę za zgromadzenie większej ich ilości dostaniesz seks? big_smile hahaha

Może brakuje Wam porozumienia? Nie wiesz, czy Twoja dizewcyzna w ogóle chce seksu... może nie chce. Nie wszystkie chcą chodzić do łóżka przed 18 / przed ukończeniem studiów/ przed uniezależnieniem się finansowym / przed ślubem. Różne są granice.
Poza tymi z serii "Nie chcę przed..." istnieje jeszcze odkładanie "problemu"w nieskończoność, a także osobiste przekonania np. religijne wartości , paniczny (!!!) lęk przed ciążą która zmienia życie [a "wpadka" w przeciwieństwie do ciaży planowanej przynosi wstyd.....]

Ja ją rozumiem. W wieku licealnym w ogóle nie myslałam o seksie, teraz też prawie nie, a jestem Twoją rówieśniczką.

Ona może co innego uważa za "esencję" związku.

Wiesz; są ludzie którzy lubią seks i chcą go - niejedna dziewczyna byłaby zachwycona Twoją propozycją (po uprzednim "chodzeniu ze sobą" oczyiwście), a gdyby doszło już do rzeczy, to byłaby zachwycona również Twoim rozmiarem.

Czy ona się mnie boi???Chyba chodzi o ten rozmiar o którym jej niepotrzebnie wspomniałem

Jeżeli ona nie chce to może warto wybadać/ zapytać wprost dlaczego.

Pamiętaj że świat jest wieeeelki , dziewczyn mnóóóóóstwo. Ty znalazłbyś niejedną  "chętną" a Twoja dziewczyna niejednego "czekającego".
Jeśli to nie jest wielka i jedyna miłość, to może dobrze byłoby przestać się kisić w przypadkowym związku? smile
To jak z Wami jest, wiecie tylko Wy, ja chciałam podać rozwiązanie z dystansu, z perspektwy "z boku".

Pozdrawiam!!!
Powodzenia!

30 Ostatnio edytowany przez falka (2010-09-17 19:03:56)

mathey napisał/a:

A tak pozatym to lipa nie jedziemy,rzekomo rodzice jej nie pozwalają ale jak ją znam to sama nie chce,wkurzyłem sie powiedziałem że możemy wyskoczyć poza miasto na jakąś dróżke leśną.Powiedziała że nie jest dziwką żeby jeździć gdzieś samochodem po lesie,i że jej już nie kocham i spotykam się z nią tylko dla seksu!!! Taaaaaak faktycznie 6miesięcy się z nią spotykam tylko dla seksu !!!Którego nie ma no faktycznie nabzykałem się że ho ho.

Sory stary, ale jakby mi facet powiedział "wyskoczmy za miasto na dróżke leśną" to bym go w pysk zdzieliła. I jeszcze poleciała paroma epitetami, z niewyżytym frustratem na czele.

mathey napisał/a:

Ja jestem już stary koń mam 22lata ona też a w sprawach seksu zachowuje się jak by mniała 16.Mówi że mi tylko jedno w głowie,no bo tak jest bardzo mnie pociąga ale jej to chyba przeszkadza.Inna dziewczyna byłaby zadowolna z tego że pociąga swojego partnera a ona jest jakaś obojętna.

A pytałeś ją czy ona w ogóle chce iść z Tobą do łóżka? Czy jest na to gotowa? Z czego wynika jej obojętność?
Co to w ogóle znaczy że zachowuje się jakby miała 16 lat? Że jest "cnotką-niewydymką", a nie szalonym demonem seksu? Może po prostu nie dorosła do tego.

Aburrida ma rację, z Twoich wypowiedzi wynika że starasz się "zasłużyć" na seks, Że Twoja dziewczyna pomyśli sobie (przepraszam za wulgaryzm) "ojejku, on jest taki słodki, dba o mnie, stara się, to dam mu d... żeby też mu było miło".

Moim zdaniem Twoje podejście do tego problemu ejst bardzo niedojrzałe. Kilka przykładów:

1.  co Ty właściwie wiesz o spojrzeniu swojej dziewczyny na seks? Z Twoich postów wynika, że praktycznie nic.

2. "że jej już nie kocham i spotykam się z nią tylko dla seksu!!! Taaaaaak faktycznie 6miesięcy się z nią spotykam tylko dla seksu !!!Którego nie ma no faktycznie nabzykałem się że ho ho." - dziewczyna mówi Ci, że czuje jakbyś traktował ją przedmiotowo, a Ty reagujesz na to sarkazmem. Może trzeba byłoby ją wysłuchać i zastanowić się, dlaczego tak się czuje?

3. "Gada takie głupoty że ręce opadają,to ja się staram załatwiam pokój w zakopcu(wujek prowadzi pensjonat),mówie że przyjade z dziewczyną że chciałem jeden pokój nie osobne z dobrym widokiem,załatwiam lub przekładam swoje sprawy weekendowe żeby tylko pojechać a tu zonk!" - znów o tym staraniu. Starasz się ale po co? Żeby spędzić z nią miło czas, odpocząć? Nie. Starasz się, żeby ją zaliczyć.

4. "Czy ona się mnie boi???Chyba chodzi o ten rozmiar o którym jej niepotrzebnie wspomniałem,przecież wie że nic na siłe,niczego w brew jej woli nie zrobie.Jak tak dalej będzie to popadne jakieś kompleksy" - kochanie, super że masz fantastyczny sprzęt, ale jest jedno "ale" - świat się nie kręci wokół niego. Wiem żew to bolesne i ta wiadomość zmieni Twój światopogląd, ale tak jest.

5. W ogóle po co Ty się jej chwaliłeś tymi swoimi centymetrami? Żeby wpadła w zachwyt i tym podbudowała Twoje ego czy jak?

6. "Dwa dni to aż nadto na poznawanie:P" - z teorii i doświadczenia wiem, że 2 dni na poznanie drugiej osoby od strony jej seksualności to nic. Trzeba wielu godzin, wrędcz wielu nocy by powiedzieć "wiem, co ona lubi i jak jej to dać". No, chyba że zależy Ci na poznaniu tylko na tyle żeby jej swój superowy sprzęcior włożyć.

Dobra, koniec bo coś patrze że mi się język wyostrzył. Nie chciałam Cie pocisnąć, no może trochę, ale to tylko dlatego, żeby zmusić Cię do porządnego zastanowienia się co się z wami dzieje i dlaczego ona od Ciebie ucieka.
Powoidzenia smile

PS. i nie wciskaj kitu z rozbudzonym testosteronem który musi się wyszaleć, bo sam wiesz że to taka sama ściema jak "kiedy długo nie bzykam to mnie boli" wink

31

uuu ale tu ostro się dzieję big_smile
Cóż doradzać więcej, dziewczyny mają rację, chciałam coś dopisać na temat rozmiarów, ale po ostatnich wątkach już nie wiem co pisać, chyba faktycznie chcesz się tylko nam pochwalić rozmiarami. Zmień stosunek do seksu i wyluzuj z ta swoją męskością.

32

falka napisał/a:

Sory stary, ale jakby mi facet powiedział "wyskoczmy za miasto na dróżke leśną" to bym go w pysk zdzieliła. I jeszcze poleciała paroma epitetami, z niewyżytym frustratem na czele.

Niepotrzebnie to powiedziałem wiem,bardzo żałuje

33 Ostatnio edytowany przez mathey (2010-09-18 09:54:28)

falka napisał/a:

Starasz się ale po co? Żeby spędzić z nią miło czas, odpocząć? Nie. Starasz się, żeby ją zaliczyć.

Jeśli chodzi o wyjazd to sama go zaproponowała a na następny dień powiedziała że nie  bo jej rodzice nie pozwolili,nawet gdybyśmy tam pojechali to moim priorytetem na pewno nie byłoby jej zaliczenie.

Nie wiem jak mam prowadzić teraz rozmowy i żeby np.wyjście na miasto
(kino,spacer itp.),nie powodowało u niej myśli że robie to aby ją udobruchać.Wbrew pozorą bardzo mi na niej zależy.

34

Powiedz jej to (ze ci zalezy) i zachowuj sie tak samo jak dotychczas. I nie naciskaj na ten seks.
Moze niedlugo wpadniecie na pomysl innego wyjazdu wink

35 Ostatnio edytowany przez mathey (2010-09-19 12:11:32)

women napisał/a:

chyba faktycznie chcesz się nam pochwalić swoimi rozmiarami.

Nie!Nie!Nie,wiem że to może tak wyglądać z waszej strony ale nie miałem zamiaru chwalić się swoimi wymiarami i czekać na komplementy w celu podbudowania swojego ego.
Moje "wyznanie" i późniejsze zachowania były chamskie i porostackie teraz to wiem.I tak się dziwie że nie dostałem po gębie ,może bym się wcześniej opamiętał.

paulina20 napisał/a:

Powiedz jej to (ze ci zalezy) i zachowuj sie tak samo jak dotychczas. I nie naciskaj na ten seks.
Moze niedlugo wpadniecie na pomysl innego wyjazdu .

Wczoraj wieczorem byliśmy na kolacji w fajnej drewnianej restauracji nad wodą, były kwiaty,przeprosiny i wyznania a że w takich sytuacjach się stresuje jak cholera i się troche jąkam ale było przy okazji troche śmiechu.

Relacje między nami od wczorajszej kolacji nie są już takie napięte,właśnie się przekonałem że spokojna dojrzała rozmowa i wyjaśnienie sobie wszystkich niejasności to najlepszy "lek",tak szczerej rozmowy z mojej strony w naszym związku jeszcze nie było.

Dowiedziałem się że żadko mówie o uczuciach,brakowało mojej ukochanej myszce słowa kocham,brakowało jej jak to powiedziała "przytulasów" bo lubi się chować w moich ramionach,brakowało komplementów,i właśnie przypomniało mi się że tydzień temu zmieniła troszkę fryzurę i gdy spytała się mnie "no i jak",odpowiedziałem "może być",musiało być jej bardzo przykro(idiota),oczywiście bardzo mi się podoba każdy cm jej ciała tylko bardzo rzadko to okazywałem.

A ja głupi naciskałem na seks mówiąc nie wiadomo po co o rozmiarze i argumentując to tym że nie chce bo się boi,teraz wiem że to nie o rozmiar chodziło tylko o brak poczucia miłości,czułości krórych zabrakło mojej ukochanej a ja nie zdawałem sobie sprawy że to dla kobiet jest bardzo ważne,nic dziwnego że nie myślała o seksie skoro nie odczuwała mojej miłości.
Gdzieś kiedyś przeczytałem że "kobieta ma seks w głowie" i ja się pod tym
podpisuje.

Zobaczcie jak  mój temat się nazywa a do czego doszedł wątek,aż mi głupio.

Falka twój post sprawił że dotałem pozytywnego kopa w tyłek dzięki.

36

Nawet nie wiesz jak miło mi przeczytać coś takiego smile

Powodzenia Ci  (Wam) zyczę, pamiętaj że każdemu się zdarza zachować jak cham i prostak (albo jak beznadziejna idiotka), najważniejsze to potrafić to zauważyć, przyznać się do tego i przeprosić.

Dawaj swojej ukochanej dużo miłości i ciepła, a zobaczysz, że w zamian dostaniesz jeszcze więcej smile i nie tylko o seks mi tu chodzi, ale kupę innych fajnych doznań.

37

Gdzieś, kiedyś coś takiego wyczytałam: " Kobiety muszą kochać aby uprawiać seks a mężczyźni muszą uprawiać seks aby kochać". Wiem że mało ma to wspólnego z tematem ale jest w tym odrobina prawdy wink

Rozmiarem sie nie przejmuj, każdy jest inny. Ja uważam że najpierw powinniście poznać swoje ciała poprzez pieszczoty i tak jak ktoś wcześniej napisał dwa dni to zdecydowanie za mało aby się dostatecznie poznać.

Życzę powodzenia;)

38

Według mnie nie masz się czym martwic i przejmować. Ja bym była bardzo zadowolona gdyby mój facet miał takiego penisa jak Twój. A wystające żyły z penisa są bardzo podniecające i zachęcają kobiety do sexu( bynajmniej mnie).

39

dantek napisał/a:

Gdzieś, kiedyś coś takiego wyczytałam: " Kobiety muszą kochać aby uprawiać seks a mężczyźni muszą uprawiać seks aby kochać". Wiem że mało ma to wspólnego z tematem ale jest w tym odrobina prawdy .

Tak coś w tym jest, sam się o tym przekonałem.

dantek napisał/a:

Ja uważam że najpierw powinniście poznać swoje ciała poprzez pieszczoty i tak jak ktoś wcześniej napisał dwa dni to zdecydowanie za mało aby się dostatecznie poznać. .

Też tak uważam,ale tylko gdy obie strony tego chcą.Próbowałem przyśpieszyć te sprawy,ale to była głupota z mojej strony,ponieważ to tylko oddalało nas od siebie,teraz nie naciskam wszystko w swoim czasie.

lubieto napisał/a:

Według mnie nie masz się czym martwic i przejmować. Ja bym była bardzo zadowolona gdyby mój facet miał takiego penisa jak Twój. A wystające żyły z penisa są bardzo podniecające i zachęcają kobiety do sexu( bynajmniej mnie).

Dzięki,pewnie jest zadowolona ale i tak uważam że moim "wyznaniem"przegiąłem,jak się spotykamy i mi się przypomni to jest mi wstyd.

40

MATHEY to fakt,że swoim wyznaniem przesadziłeś. Ja sama wiem z doświadczenia jak się można poczuć po takich słowach faceta choć wiem również,że facetowi niedokładnie o to chodziło ale źle  ujął to w słowa no ale wy faceci tak macie i trzeba brać wasze słowa z lekkim dystansem. Teraz musisz zrobić wszystko aby Twoja kobieta poczuła się wyjątkowa dla Ciebie. Powinieneś jej uświadomić,że nie zalezy Ci na zaliczeniu jej tylko na czymś  więcej. Jak się  postarasz to napewno Ci się uda przekonać ją do siebie. Tylko taka rada na przyszłość: unikaj takich tekstów!!
smile

41

lubieto napisał/a:

wiem również,że facetowi niedokładnie o to chodziło ale źle  ujął to w słowa no ale wy faceci tak macie i trzeba brać wasze słowa z lekkim dystansem.

Już cię lubię;)

lubieto napisał/a:

Teraz musisz zrobić wszystko aby Twoja kobieta poczuła się wyjątkowa dla Ciebie. Powinieneś jej uświadomić,że nie zalezy Ci na zaliczeniu jej tylko na czymś  więcej. Jak się  postarasz to napewno Ci się uda przekonać ją do siebie.

Wiem,ale ciężko jest mi odbudować to zaufanie i poczucie tego że  zależy mi
na czymś więcej niż tylko na seksie,oczywiście staram się jak moge jest troszeczke lepiej ale jeszcze daleka droga przede mną.Zachowywałem się dokładnie tak jak kobiety tego nie lubią,myślalem że w ten sposób zbliżymy się do siebie ale było na odwrót stopniowo oddalaliśmy się od siebie,dopiero po szczerej rozmowie połapałem że nie tędy droga,lecz ta rozmowa powinna  się wydarzyć zdecydowanie wcześniej a tak ehhhhh.

42

I w ten łatwy sposób zyskałam Twoją sympatię wink

Wiesz mój facet czasami też ma głupie teksty dotyczące sexu ale uwierz mi że przywykłam do tego i toleruje to ponieważ chyba milion razy udowadniał mi,że nie jest ze mną tylko dlatego żeby czerpać korzyści z sexu wink
Twoja kobieta też z czasem nabierze do Ciebie zaufania ale sam wiesz,że długa droga przed Tobą;)
Jeżeli naprawdę Ci zalezy to schowasz w kieszeń te wasze "męskie,świńskie" teksty i zagrywki i udowodnisz swojej kobiecie,że zrozumiałeś swój błąd i że masz zamiar się zmienić.

Dużo rozmów bo to podstawa !!!!!!

43

lubieto napisał/a:

Wiesz mój facet czasami też ma głupie teksty dotyczące sexu ale uwierz mi że przywykłam do tego i toleruje to ponieważ chyba milion razy udowadniał mi,że nie jest ze mną tylko dlatego żeby czerpać korzyści z sexu.

Jesteś po prostu wyrozumiałą kobietą.U mnie w związku oprócz naciskania na seks,brakowało również z mojej strony okazywania miłości,czułości,zaangażowania .
Podczas naszej szczerej rozmowy (pisałem o tym kilka postów wyżej),zrozumiałem że nie tędy droga.Podam jeden z przykładów z naszej rozmowy który otworzył mi oczy.
Powiedziała tak "Lubię się do ciebie przytulać,znikać w twoich ramionach,słuchać bicia twojego serca,tego bardzo mi brakuje".Kiedy to mówiła miała łzy w oczach,powiem szczerze że te słowa i kilka innych mocno mnie ruszyły.Każda bliskość czy czułość była odbierana przeze mnie jako zachęta tylko do jednego,więc po jakimś czasie prawie wogóle nie było czułości tej prawdziwej.Przyznaje przez jakiś czas byłem monotematyczny,
myślałem tylko o jednym.

Teraz jest tak jak być powinno ale naważyłem sobie tyle piwa że nie wiem kiedy je wypije.

44

Wiesz każda kobieta potrzebuje przytulić się do swojego faceta !! Ja mam to szczęście,że mój ukochany sam do mnie przychodzi,przytula mnie. Gdy śpimy ze sobą całą noc mnie tuli, delikatnie całuje nawet gdy śpię. I myślę,że to jest podstawą udanego sexu. Skoro wiem,że tak o mnie dba etc. to w pełni mu ufam i dlatego poszłam z nim do łóżka.

Jak sam przyznałeś u Ciebie w związku tego brakowało i to doprowadziło do takiej a nie innej sytuacji. To przykre,że osoby,na którym nam zależy potrafią być dla nas takie okropne ;(

Daleka droga przed Tobą aby było tak jak być powinno, dziewczyna będzie Cie trzymała z dystansem bo na pewno  boi się ,że taka sytuacja może się powtórzyć.

Mam nadzieję,że naprawdę zrozumiałeś jakie błędy popełniłeś i postarasz się żeby więcej nie skrzywdzić tak osoby która jest ważna dla Ciebie.

Potraktowałeś ją przedmiotowo, myślałeś tylko o swojej przyjemności,a nie o niej (mój były taki był-zrezygnowałam z tego związku.)

45

MATHEY ciekawi mnie ile masz lat... Jeśli nie chcesz tu pisać to napisz mi e-mailu smile

46

lubieto napisał/a:

Daleka droga przed Tobą aby było tak jak być powinno, dziewczyna będzie Cie trzymała z dystansem bo na pewno  boi się ,że taka sytuacja może się powtórzyć.

Właśnie chodzi o ten dystans do mnie,wiem że się boi powtórnej sytuacji.
Oczywiście ja wiem że się nie powtórzy,ale zdaje sobie sprawe że z dnia na dzień nie zapomni.Jest troszeczke lepiej ale wiem że jeszcze dużo przede mną.

lubieto napisał/a:

Wiesz każda kobieta potrzebuje przytulić się do swojego faceta .

Ja to wiem sam to lubie tylko każde przytulanie i inne czułości były niepotrzebnie przeze mnie obracane w wiadomym kierunku,przez co czuła się traktowana przedmiotowo i miała prawo się tak czuć.

lubieto napisał/a:

MATHEY ciekawi mnie ile masz lat... Jeśli nie chcesz tu pisać to napisz mi e-mailu .

Żadna tajemnica mam 22lata.

47

frytka292 napisał/a:

wiekszosci kobieta podobaja sie duze penisy wiec partnerka powinna byc zadowolona. co do zyl to poczas seksu by tego nie widziala smile a nawet jakby zauwazyla to jesli kocha to zaakceptuje. kobietki tez maja rozne problemy z cialem i jakos sobie radza. nie kazdy wyglada tak samo. i co niektorzy napewno maja gorsze problemy- np. kompleksy bo szybko dochodza albo ze maja za malego

Frytka przeprowadzałaś jakaś sondę ,że wiesz?:>
dla mnie nie miałoby to znaczenia.

48

MATHEY na pewno uda Ci się to odbudować smile Gdyby Twoja dziewczyna nie chciała mieć już z Tobą nic wspólnego to rozstałaby się z Tobą a nie zrobiła tego;) Trzymam kciuki i wierzę,że będzie wszystko ok wink

49

Witam po długiej przerwie.

Sądząc po ilości odwiedzeń mój temat jest/był "popularny'',pewnie przez idotyczną nazwę tematu,jak sie później okazało to nie przez mój rozmiar
miałem problemy.Ale do rzeczy.

Przez ostatnie półtora miesiąca walczyłem o odbudowę związku,dla jednych to dużo dla innych mało,ale dla mnie to trwało wieczność.
Nie będę pisał jak wyglądały moje starania bo do rana bym wszystkiego nie napisał ale naprawdę robiłem wszystko co było w mojej mocy aby pokazać że nie jestem tą osobą którą nieświadomie byłem.
Traktowanie drugiej osoby bardzo przedmiotowo,bez okazywania uczuć,miłości (mimo że kochałem i kocham jeszcze bardziej),naciskanie na seks,sprawiło że w jej oczach byłem kolejnym chętnym i nastawionym
tylko na jedno na seks.
Tylko a może aż półtora miesiąca zajęło mi dprowadzenie naszego związku do stanu jaki panował na początku kiedy się poznaliśmy,czyli taki jaki powinien być.Choć wiem że dziewczyna będzie mi "patrzeć na ręce" jeszcze przez jakiś czas to wiem że wierzy jednak ze teraz jestem tym prawdziwym facetem którego poznała.

Wyciągnąłem wnioski,jestem mądrzejszy o wiedze której nigdzie bym się nie nauczył,wiem gdzie popełniałem błędy i co robić by takich błędów nigdy więcej nie popełniać.Wiem że sporo tego piwa sobie nawarzyłem,
lecz zdołałem je wypić jeszcze się w głowie kręci ale dam radę.

A co do rozmiaru no bo przecież o tym mówi nazwa tematu to powiem że już nigdy idotycznych przechwalanek swoim rozmiarem,a jeśli jeszcze raz w życiu napomne o tym to żeby uschnął i odpad;).

Pozdrawiam wszystkie kobietki i dzięki za pomoc w zrozumieniu problemu.

50

mathey napisał/a:

A co do rozmiaru no bo przecież o tym mówi nazwa tematu to powiem że już nigdy idotycznych przechwalanek swoim rozmiarem,a jeśli jeszcze raz w życiu napomne o tym to żeby uschnął i odpad;).

To powinno być motto wszystkich facetów smile

51

Heh, fajnie, lubię mądrych facetów, a jeszcze bardziej takich, którzy potrafią zmądrzeć wink

Naprawdę cieszę się, że się Wam poukładało, i życzę żeby było tylko coraz lepiej smile

52

Cieszę się że udało Ci się to uratować wink Oby więcej facetów potrafiło  się przyznać do błędu i robić  wszystko żeby to naprawić !!!!

53

Czyli nawet taki osioł jak ja,jak chce to potrafi.Wychodzi na to że jestem jeszcze coś wart.

54

Na to wychodzi ośle wink

55

Miałem o tym nie pisać,ale jako dopełnienie tematu postanowiłem,że wspomnę.Tak jak pisałem wyżej wszystko powróciło na odpowiednie tory,ale do tego stopnia że moja dziewczyna zdecydowała się na seks.

Zdziwiłem się jej tak szybką decyzją ale nie narzekam;).Od soboty mordka mi się cieszy;),jestem dumny jak paw a tak poza tym było całkiem całkiem,myślałem że będzie gorzej.

Tak ogólnie to się naczekałem trochę,ale było warto oj tak!!!

No to tak w skrócie i żeby nie było że zmuszałem czy namiawiałem nic z tych żeczy,dziewczyna sama podjęła decyzje ja tylko że tak powiem się dostosowałem;)

Pozdrawiam.

56

Doczekałeś się i dostałeś to czego pragnąłeś wink Gratuluje wytrwałości;)

57

Jestem zadowolony z tego jak udało mi się wszystko naprawić,
odbudową zaufania był ten właśnie seks.
Pamiętam jak "koledzy'' radzili mi żebym dał sobie spokój,"co z tego że ładna jak się nie doczekasz,zostaw ją i znajdź sobie porządną dziewczynę ",hehe niezła rada porządną czyli jaką?

Teraz jest bardzo dobrze tak jak być powinno,wcale nie walczyłem o sam seks lecz o naprawę tego co zepsułem,ale nie powiem miła niespodzianka mnie spotkała.

58

Dobrze że zrozumiałeś wszystko.

Zawsze wart czekać;)
I sex nigdy nie powinien być podstawą związku...

Trzymam kciuki za Was;)

59

a_normalna napisał/a:
vinnga napisał/a:

no jesli seks jest tylko wkladaniem i wyjmowaniem....seks to cala gama zmyslow dotyk smak wech i wzrok
Przynajmiej dla mnie ...wiec jak mozna nie podziwiac meskosci swojego mezczyzny...?

60

Pixy napisał/a:

.
Istnieje coś takiego jak niedopasowanie fizyczne.

A tak przy okazji to dodam jeszcze, że tak jak z facetami (rozmiar penisa), jest i z kobietami - każda z nas ma inną. Ja np jestem tam dosyć wąska. smile z czego mój partner jest zadowolony i ja również. ale np z poprzednim facetem miałam małe "problemy" ;]

Posty [ 1 do 60 z 67 ]

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Duży i żylasty penis - co o tym sądzicie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2023