Samba napisał/a:Julia life in UK napisał/a:W ktorym to temacie pisalam o sobie samej? Wymien chociaz jeden temat w którym pisala bym nie na temat
Jak bys nie zauwazyla to kazdy tu pisze glownie o sobie,nawet jezeli ludzie komus tu doradzaja to zawsze dodaja cos z własnego doświadczenia
No na przykład tutaj, chociaż nie w pierwszym swoim poście, a troszkę dalej Julia piszesz:
https://www.netkobiety.pl/t136378.htmlNo autorka wyraznie pyta "ze chciala by poznac nasze opinie" ,wiec jej napisałam co ja bym.zrobila
Zauwaz,ze bardzo wiele osób rowniez dodaje elementy swojego życia odpowiadajac na tematy innych osób, a potem sie z tego robia wielkie dyskusje
To rozumiem, ze mam tylko odpowiadac na pytania autorow tematu ok no problem, ale za kazdym razem,gdy zauwaze,ze ktos inny dodaje swoje własne zyciowe doświadczenia i historie, zamiast krótko, zwiezle i na temat odpowiadac na pytania to bede tu przypominac drukowanymi literami "PISZ NA TEMAT,NIE PISZ O SOBIE" i sama zobaczysz ile osob tak robi,ale widzicie oczywiscie tylko mnie
Nie w każdym, ale były tam jeden-dwa posty nie na temat w odpowiedzi do Rozrabiaki chyba. Takich wątków było więcej gdzie Julia wchodzisz i piszesz nie na temat, co ty sama byś... (nie)zrobiła (przy zupełnie innym pytaniu autora wątku), przy czym jesteś bardzo pewna tego co piszesz, chociaż twoje życie - również z tego, co piszesz - weryfikujecie niejednokrotnie inaczej.