On chce się rozstać - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » On chce się rozstać

Strony Poprzednia 1 10 11 12

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 716 do 728 z 728 ]

716

Odp: On chce się rozstać
Bert44 napisał/a:
SmutnaDziewczyna007 napisał/a:
Bert44 napisał/a:

Minnie olej rodzinę. Teraz powiem cos nieodpowiedzialnego i tak naprawde tak nie mysle. Najlepsze co mozesz zrobic dla swojej corki to pokazac ze sa na swiecie fajni faceci, zo mozna z nimi być szczęśliwa i nie ma czego sie bac. To 1000 raz wazniejsze niz jakis spoleczny twor zwany rodzina. A w jaki sposob mozesz to pokazac?

Tylko chłop mógł coś tak głupiego napisać. Musisz mieć faceta, dla narodu, dla rodziny, dla córki!!! big_smile
Sorry, ale nastolatka dowie się więcej o chłopakach jak jej mama kupi kolonie w wakacje i przypilnuje żeby nie spotykała się z jakimś brudasem w dredach. Dla nastolatki 40 letni obcy facet w domu,  to śmierdzący, brzydki, spocony typek, co udaje ojca, z którym będzie miała wieczne spiny. Bo on zacznie ją ustawiać że nie zmyła po obiedzie i trzaska głośno drzwiami, a mama nic jej na to nie mówiła wcześniej.
Jak minnie ma ciśnienei to niech się bawi, ale udawanie że to jest jakiś element wychowawczy albo wzorzec dla córki to jest top level chłopskiego rozumu. Przecież Minnie może trafić jeszcze na 4 nieciakwych kolesi i zanim trafi jakiegoś super hiper wzorzec dla dziecka jaj córka może dawno być dorosła. Nie. Za wychowanie dziecka i wzorzec odpowiada opiekun tu i teraz i przez całe życie, a nie jakiś obcy facet, który nawet jeszcze nie istenieje i go M. nie spotkała big_smile

Tylko slepa baba może nie dostrzec tego że minnie pragnie związku,  bardzo bardzo by chciała ale sie boi. Zazdrości kolezankom.  I teraz albo świadomie z tego zrezygnuje albo z tym glodem będzie szla przez życie

To.jezeli chce,ale sie boi to zrobi sobie przerwe nacieszy sie wolnościa i zobaczy co woli

Zobacz podobne tematy :
Bert44 napisał/a:

Tylko slepa baba może nie dostrzec tego że minnie pragnie związku,

Ona nie pragnie. Ona jest boy crazy wink

718

Do brzegu i zupełnie szczerze to tak chciałabym jakaś część mnie i to wcale nie taka mała by tego chciała, jednakże tak jak tu zostało słusznie wskazane, w grę wchodzą tylko i wyłącznie relacje bez wspólnego zamieszkania.

Myślę, że moja córka jest na tylko ogarnięta, ze przyjmie ten fakt z czasem,  ze mam ma jakiegoś kolegę, że czasem się z nim spotyka ale w sumie to ona go nie zna i jest ok.

Zgadam się w pełni z tym, że dla nastolatki, 40 latek to stary typ który będzie jej zrzędził, zabierał przestrzeń i lepiej, żeby nie istniał.

Jasne, że zazdroszczę innym którzy są w fajnych relacjach ale ja świadomie wybieram nie wolność absolutnie nie wolność ale ja wybieram po prostu spokój.

719

nie masz pojęcia, jaki spokój można czuć przy właściwym mężczyźnie.
nie jesteś tylko matką, także kobietą.
czas szybko płynie i za chwile córka będzie mieć swoje życie, mniej interesować będzie się Twoim.

720

Ela210 napisał/a:

nie masz pojęcia, jaki spokój można czuć przy właściwym mężczyźnie.
nie jesteś tylko matką, także kobietą.
czas szybko płynie i za chwile córka będzie mieć swoje życie, mniej interesować będzie się Twoim.

Tak nie mam, bo tego nie doświadczyłam, ciągłe nerwy, stres o co mnie tym razem opierdoli ...

721

Niedawno zwróciłam się o pomoc do potężnego czarodzieja miłosnego. Wielu z was może go znać. Mój mąż spotykał się z inną kobietą i kiedy się o tym dowiedziałam, pokłóciliśmy się o to, a podczas kłótni wyprowadził się z domu, zostawiając mnie i moje dwójkę dzieci. Jego telefon był wyłączony i mogłam się z nim skontaktować przez kilka tygodni.
Byłam zmartwiona i zdezorientowana i nie wiedziałam, co jeszcze powinnam zrobić, dopóki nie zdecydowałam się na czar. Próbowałam kilku czarodziejów i czytelników tarota, ale to nie zadziałało. Moja dziewczyna później przedstawiła mi tego czarodzieja o imieniu Great Ojenga; zostawię również jego kontakt e-mail dla tych, którzy szukają prawdziwego czarodzieja. Jego adres e-mail to greatojenga(at)yahoo(dot)co(dot)uk
Skontaktowałam się z nim, rzucił czar i faktycznie zadziałał, a mój mąż zadzwonił do mnie zaledwie kilka dni po zakończeniu czarowania. Powiedział mi, jak bardzo mu przykro i wróciliśmy do siebie.
Teraz zaczynam mieć ten strach z powodu dodatkowej lojalności mojego męża. Zachowuje się, jakby był pod moją kontrolą. Nie lubi już wychodzić ze znajomymi, nie kłóci się i chce robić wszystko, żeby mnie zadowolić. Wiem, że jest pod wpływem tego zaklęcia i nie wiem, czy może mieć na niego jakiś zły wpływ. Rzucający zaklęcie zapewnił mnie, że nie będzie żadnych złych efektów, ale nadal się boję.

722

jakiś czar na więcej kasy niech Ci wrzuci, nie będziesz musiała spamować po necie

723

Hannan212 napisał/a:

Niedawno zwróciłam się o pomoc do potężnego czarodzieja miłosnego. Wielu z was może go znać. Mój mąż spotykał się z inną kobietą i kiedy się o tym dowiedziałam, pokłóciliśmy się o to, a podczas kłótni wyprowadził się z domu, zostawiając mnie i moje dwójkę dzieci. Jego telefon był wyłączony i mogłam się z nim skontaktować przez kilka tygodni.
Byłam zmartwiona i zdezorientowana i nie wiedziałam, co jeszcze powinnam zrobić, dopóki nie zdecydowałam się na czar. Próbowałam kilku czarodziejów i czytelników tarota, ale to nie zadziałało. Moja dziewczyna później przedstawiła mi tego czarodzieja o imieniu Great Ojenga; zostawię również jego kontakt e-mail dla tych, którzy szukają prawdziwego czarodzieja. Jego adres e-mail to greatojenga(at)yahoo(dot)co(dot)uk
Skontaktowałam się z nim, rzucił czar i faktycznie zadziałał, a mój mąż zadzwonił do mnie zaledwie kilka dni po zakończeniu czarowania. Powiedział mi, jak bardzo mu przykro i wróciliśmy do siebie.
Teraz zaczynam mieć ten strach z powodu dodatkowej lojalności mojego męża. Zachowuje się, jakby był pod moją kontrolą. Nie lubi już wychodzić ze znajomymi, nie kłóci się i chce robić wszystko, żeby mnie zadowolić. Wiem, że jest pod wpływem tego zaklęcia i nie wiem, czy może mieć na niego jakiś zły wpływ. Rzucający zaklęcie zapewnił mnie, że nie będzie żadnych złych efektów, ale nadal się boję.

Przestan ludziom glupoty pisać pozniej do egzorcystow beda pielgrzymki te sredniowieczne kacalupy we czorodziejow.  Jak nie wrozki to czarodzieje a 21 wiek mamy

724

minnie.89 napisał/a:

Jasne, że zazdroszczę innym którzy są w fajnych relacjach ale ja świadomie wybieram nie wolność absolutnie nie wolność ale ja wybieram po prostu spokój.

Może już wybierzesz ten spokój i zamkniesz temat żeby siebie i innych dłużej nie męczyć?

725

minnie.89 napisał/a:

Koreanki wyglądają młodo, bo tak jak powiedziała Ela unikają słońca czyli są blade jak ja tongue co nie jest modne smile

Do tego mało jedzą, tj. jedzą mikro posiłki a nie wielka micha makaronu jak we Włoszech tongue

W ich diecie jest bardzo mało cukru, dużo warzyw, białko z ryb i mięsa. To jest inna filozofia, dlatego też żyją długo i w dobrym zdrowiu, tam wiele osób po 70 biega w maratonach a nas po 60 to każdy w kolejce do lekarza i myśli co go dziś będzie bolało.

Lol jak Ty się lubisz udreczyc, blada skóra nie jest modna. Jest jak cholera. Wgl nie ma już czegoś takiego jak modna skóra każdy robi co chce ktoś się opala ktoś stosuje filtry i wszystko jest OK
Ty masz zadatki na robienie z siebie ,,płatka śniegu,, za wszelką cenę musisz czuć się inna wyjątkowa nawet w negatywnym sensie. To jest takie nastoletnie romantyzowanie swoich traum,dram i ogólnie stawianie się - pa jaka jestem unikatowa. Soreczka nie jesteś, to jest takie mega typowe dla niedojrzałych ludzi którzy myślą o sobie jak o pępku świata.

726

Karmaniewraca napisał/a:
minnie.89 napisał/a:

Koreanki wyglądają młodo, bo tak jak powiedziała Ela unikają słońca czyli są blade jak ja tongue co nie jest modne smile

Do tego mało jedzą, tj. jedzą mikro posiłki a nie wielka micha makaronu jak we Włoszech tongue

W ich diecie jest bardzo mało cukru, dużo warzyw, białko z ryb i mięsa. To jest inna filozofia, dlatego też żyją długo i w dobrym zdrowiu, tam wiele osób po 70 biega w maratonach a nas po 60 to każdy w kolejce do lekarza i myśli co go dziś będzie bolało.

Lol jak Ty się lubisz udreczyc, blada skóra nie jest modna. Jest jak cholera. Wgl nie ma już czegoś takiego jak modna skóra każdy robi co chce ktoś się opala ktoś stosuje filtry i wszystko jest OK
Ty masz zadatki na robienie z siebie ,,płatka śniegu,, za wszelką cenę musisz czuć się inna wyjątkowa nawet w negatywnym sensie. To jest takie nastoletnie romantyzowanie swoich traum,dram i ogólnie stawianie się - pa jaka jestem unikatowa. Soreczka nie jesteś, to jest takie mega typowe dla niedojrzałych ludzi którzy myślą o sobie jak o pępku świata.

Jakbym napisał to ja, to byłbym okrzyknięty - kolejny raz - chamem. Ale widzę leczenie ci służy. To dobrze, że z takimi płatkami śniegu przestałaś się utożsamiać. Wyjdzie ci to na zdrowie.

727

Daruję sobie odpowiedzi na komentarze mają tylko na celu obrażanie mnie smile

728

Ela210 napisał/a:

Dzieci rozumieją więcej niż myślisz.
Nawet jak teraz ojciec jest w stanie ją przekupić drogimi prezentami, to wszystko  pouklada jej sie w głowie na właściwym miejscu.kiedyś.
Zakończyłaś z nim wszystkie sprawy formalne? Wiem że nie byliście małżeństwem, ale zawsze są.
Nie pomagaj mu w niczym, powiedz ze nie masz czasu .
Masz szczęście że Twoje malzenstwo z nim skończyło się teraz,  a nie za 10 lat
Minnie życzę Ci dobrych ludzi na ścieżce doświadczeń, ale i tak najwięcej zależy od Ciebie.

Część spraw formalnych tak udało się zakończyć, nie wszystkie ale część tak smile Mam nadzieję, że do końca wakacji wszystko sfinlizujemy smile

Posty [ 716 do 728 z 728 ]

Strony Poprzednia 1 10 11 12

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » On chce się rozstać

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024