Brak własnej przestrzeni - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Brak własnej przestrzeni

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 69 z 69 ]

66

Odp: Brak własnej przestrzeni
Lady Loka napisał/a:

Taaaak jak to opisałeś to rozumiem dziewczynę lepiej.

Czuje to samo lol W sumie nie wiem, czego się spodziewałam, ale chyba nie mangi/anime, bo tacy faceci zazwyczaj nie mają dziewczyn. A jak mają, to poduszki łajfu zostawiają u mamy lol

Zobacz podobne tematy :

67 Ostatnio edytowany przez Szeptuch (2023-09-22 17:38:57)

Kasssja napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Czuje to samo lol W sumie nie wiem, czego się spodziewałam, ale chyba nie mangi/anime, bo tacy faceci zazwyczaj nie mają dziewczyn. A jak mają, to poduszki łajfu zostawiają u mamy lol

A ja nie rozumiem.
W końcu to jest ICH mieszkanie, czy JEJ mieszkanie?
Hobby jak hobby, i nie za bardzo rozumiem, czym półka z figurkami, miała by sie różnic od półki gdzie ktoś trzyma swoje ulubione roślinki czy książki,kolekcje minerałów,czy co tam jeszcze chce.
Dziewczyna rozstawia sobie faceta po kontach, i decyduje co ma byc w ich wspólnej przestrzeni, a cobyc nie może.
Zwykła despotka i egoistka.
Na miejscu autora, zamówił bym sobie jakieś półki, i powystawiał te figurki czy maskotki.
I dobitnie zakomunikował, że mam prawo to aranżacji, jakieś części, tej przestrzeni.

Mamy tutaj zahukanego faceta, który zamiast określić swojej kobiecie, swoje granice, to ze strachu przed nia, pyta sie ludzi co robić.

Jak nie dawno pisała tutaj Miri, facet ma sie trzymać swojej ramy.

Facet który jej nie trzyma, w końcu zostaje przez kobietę opuszczony lub zdradzony
Bo kobiety, takich facetów nie szanują.

I zapamiętaj sobie autorze,lepiej byc samemu, niz z byle kimś.
Tolerowanie byle jakości, to pierwszy krok do degradacji naszej osoby.

Miej jaja, i postaw sie swojej kobiecie.

68

Szeptuch napisał/a:
Kasssja napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

A ja nie rozumiem.
W końcu to jest ICH mieszkanie, czy JEJ mieszkanie?
Hobby jak hobby, i nie za bardzo rozumiem, czym półka z figurkami, miała by sie różnic od półki gdzie ktoś trzyma swoje ulubione roślinki czy książki,kolekcje minerałów,czy co tam jeszcze chce.
Dziewczyna rozstawia sobie faceta po kontach, i decyduje co ma byc w ich wspólnej przestrzeni, a cobyc nie może.
Zwykła despotka i egoistka.
Na miejscu autora, zamówił bym sobie jakieś półki, i powystawiał te figurki czy maskotki.
I dobitnie zakomunikował, że mam prawo to aranżacji, jakieś części, tej przestrzeni.

Mamy tutaj zahukanego faceta, który zamiast określić swojej kobiecie, swoje granice, to ze strachu przed nia, pyta sie ludzi co robić.

Jak nie dawno pisała tutaj Miri, facet ma sie trzymać swojej ramy.

Facet który jej nie trzyma, w końcu zostaje przez kobietę opuszczony lub zdradzony
Bo kobiety, takich facetów nie szanują.

I zapamiętaj sobie autorze,lepiej byc samemu, niz z byle kimś.
Tolerowanie byle jakości, to pierwszy krok do degradacji naszej osoby.

Miej jaja, i postaw sie swojej kobiecie.

I bardzo dobrze ,ze sobie go rozstawia

69 Ostatnio edytowany przez Istotka6 (2023-09-22 19:13:24)

Dużo tych gratów chyba nie masz co?

W salonie tego też bym nie chciała mieć, ale nie zabraniała bym np w sypialni (gdzieś gdzie goście nie wchodzą, gdzie można mieć swoją oaze spokoju) o ile nie zabiera zbyt dużo miejsca.
Jeśli to ważne,może kup sobie szafkę/gablotkę na to, plus odnajdź przysłowiowe jaja. Jeśli teraz nie postawisz pewnych granic,dziewczyna nieustannie będzie je przesuwać,tak że niedługo stracisz kontrolę nawet nad tym jakie gacie będziesz nosił. Rozumiesz? Ona ma prawo mieć mieszkanie takie jakie chce, ale Ty też masz prawo do tego. Trzeba szukać kompromisu (rozmowa!),lub innego, większego mieszkania ,ew innej dziewczyny smile

Posty [ 66 do 69 z 69 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Brak własnej przestrzeni

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024