Szaleństwo ...
Tak wysłałem LINKA kiedyś Kassja aby zobaczyła kobiecym okiem mój profil. Chodziło mi o opis i aby zobaczyła jakie zdjęcie zostawić.
Pomogła mi lekko zmodyfikować opis i zasugerowała aby zostawić jedno zdjecie.
ŻADNYCH DANYCH poza linkiem do profilu na portalu nie podałem.
ŻADNYCH ZDJĘĆ nikomu tutaj nie przesyłałem.
Moje miejsce zamieszkania było na moim profilu.
NIC poza linkiem do mojego profilu więcej nie było.
Nie podałem ŻADNYCH danych osobowych.
Jak nie chciała pomóc. To trzeba było wykasować wiadomość, potraktować jako SPAM i zapomnnieć.
Pomogła mi i to była NAJGŁUPSZA rzecz o jaką poprosiłem. Poprosiłem o POMOC osobę z forum a zostałem potem przez nią obrzucony i obrzucany nonstop gównem.
To była prośba PRYWATNA skierowana do PRYWATNEJ osoby. Gdybym chciał pomoc i radę wszystkich to przecież podałbym linka na forum.
To chyba zrozumiałe ...
Inna rzecz że po raz kolejny czytam OSZCZERSTWA i KŁAMSTAWA o mojej osobie. Pełno rzeczy całowicie zniekształconych, dopowiedzianych - KŁAMLIWYCH.
Niektóre panie widzę że wierzą w kłamstwa które SAME WYMYŚLIŁY i je ciągle powtarzają. Te same brednie i bzdury.
Co ciekawe jak kobieta hejtuje faceta, obraża to nic się nie dzieje a wręcz włączają sie inne kobiety.
Ale jak facet powie coś co wejdzie na ambicje kobiety, albo coś co jest odmienne od jej sposobu myślenia to zaczyna się zmasowany hejt.
Forum na tym polega że ludzie mają różne opinie i różne poglądy. Tutaj widać jak ma ktoś innne poglądy to jest gnojony.
NIGDY nie napisałem że kobieta która dostaje wiaodmości to dziwka. Bo jaki ma wpływ kobieta na wiadomosci jaki dostaje ? ŻADEN.
Jedynie powiedziałem że JA uważam OSOBIŚCIE że kobieta która uprawia sex nonstop z różnymi facetami to dla mnie prostytutka. Powtarzam DLA MNIE.
Jak komuś to nie przeszkadza i prowadzi takie życie to JEGO SPRAWA.
Tak samo nie interesuje mnie kto głosuje na PIS a kto na PO czy Konferederacje. Mamy wolność wypowiedzi, słowa i każdy SAM decyduje.
A tutaj widzę że ten co nie jest "z nami" to nasz wróg. I wszystkie możliwe sposoby aby go zgnoić są dozwolone. Oczywiście pod warunkiem że tym wrogiem jest facet , bo kobiety tu są chronione i one mogą wszystko ...