Randkowanie po 40-stce ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Randkowanie po 40-stce ?

Strony Poprzednia 1 30 31 32 33 34 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,016 do 2,080 z 2,170 ]

2,016

Odp: Randkowanie po 40-stce ?
Farmer napisał/a:
Nowe_otwarcie napisał/a:

I właśnie dlatego nie ujawniam czegokolwiek, co pozwoliłoby na namierzenie mnie psychopatkom z jakiegoś forum... wyżej opisane jazdy to przekroczenie jakiejkolwiek granicy i od takich psychicznie chorych indywiduów jak (zwłaszcza) twojesłowo czy Kassja (a widać że i Koralinka robi co może by równać do tej dwójki) lepiej trzymać się w realu jak najdalej.

A beacia96 to dopiero mizoandryczka.
Nie przeszkadza jej to jednak wysyłać do mnie zdjęcia i propozycje spotkań.

Co? XD Mam nadzieję, że nie jest to prawda lol

Zobacz podobne tematy :

2,017 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-04-02 20:16:29)

Nowe_otwarcie napisał/a:

I właśnie dlatego nie ujawniam czegokolwiek, co pozwoliłoby na namierzenie mnie psychopatkom z jakiegoś forum... wyżej opisane jazdy to przekroczenie jakiejkolwiek granicy i od takich psychicznie chorych indywiduów jak (zwłaszcza) twojesłowo czy Kassja (a widać że i Koralinka robi co może by równać do tej dwójki) lepiej trzymać się w realu jak najdalej.

Mnie niezmiennie śmieszy jak facet, który założył 6 tematów na babskim forum, aby dowiedzieć się jak żyć jednocześnie czuje się kompetentny do krytykowania i pouczania jakiejkolwiek kobiety.

Nie muszę wiedzieć jak wygląda Pan Kaszpir. Mnie nie interesuje ani życiowy nieudacznik w średnim wieku zgrywający luzaka używający przy tym młodzieżowego slangu ani podstarzały alimenciarz z przestrzelonym ego.

W głowę zachodzę po co miałabym namierzać takiego faceta jak Ty.

2,018

KoralinaJones napisał/a:
Nowe_otwarcie napisał/a:

Mnie niezmiennie śmieszy jak facet, który założył 6 tematów na babskim forum, aby dowiedzieć się jak żyć jednocześnie czuje się kompetentny do krytykowania i pouczania jakiejkolwiek kobiety.

Nie muszę wiedzieć jak wygląda Pan Kaszpir. Mnie nie interesuje ani życiowy nieudacznik w średnim wieku zgrywający luzaka używający przy tym młodzieżowego slangu ani podstarzały alimenciarz z przestrzelonym ego.

Nie wiem, na pewno nie z porządnych powodów; w każdym razie już widać że dwie psycholki zdolne do tego się znalazły, co potwierdza tylko że lepiej (niezależnie czy akurat ty chcesz czy nie chcesz mnie namierzać)
za wiele o sobie tu nie pisać.

2,019 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-04-02 20:46:25)

Nowe_otwarcie napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Nowe_otwarcie napisał/a:

Nie wiem, na pewno nie z porządnych powodów; w każdym razie już widać że dwie psycholki zdolne do tego się znalazły, co potwierdza tylko że lepiej (niezależnie czy akurat ty chcesz czy nie chcesz mnie namierzać)

Sami tu przychodzicie. Sami tu piszecie te swoje żałosne historie życiowe. Sami wysyłacie swoje zdjęcia i propozycje. Osobiście nie znam żadnego powodu, dla którego miałabym namierzać akurat coś takiego. Wystarczy że czytam to wszystko, więcej wiedzieć i widzieć nie muszę. Litości.

Nie muszę pytać, aby się domyślać, o co może być aż tak wzburzona użytkowniczka.

2,020

KoralinaJones napisał/a:
Nowe_otwarcie napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Sami tu przychodzicie. Sami tu piszecie te swoje żałosne historie życiowe. Sami wysyłacie swoje zdjęcia i propozycje. Osobiście nie znam żadnego powodu, dla którego miałabym namierzać akurat coś takiego. Wystarczy że czytam to wszystko, więcej wiedzieć i widzieć nie muszą. Litości.

Nie muszę pytać, aby się domyślać, o co może być aż tak wzburzona użytkowniczka.

Komu niby wysłałem zdjęcia i propozycje? Na pewno nikomu stąd. Kaszpir chyba nikomu stąd też nic nie wysyłał, a jednak te dwie wariatki (Kassja i twojeslowo) postanowiły go namierzyć na portalu. To że ty jeszcze nie osiągnęłaś aż takiego poziomu powalenia, to jeszcze nie znaczy (co widać na załączonym obrazku) że jakaś inna go nie osiągnęła.

2,021 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-04-02 21:02:11)

Nowe_otwarcie napisał/a:

Komu niby wysłałem zdjęcia i propozycje? Na pewno nikomu stąd. Kaszpir chyba nikomu stąd też nic nie wysyłał, a jednak te dwie wariatki (Kassja i twojeslowo) postanowiły go namierzyć na portalu. To że ty jeszcze nie osiągnęłaś aż takiego poziomu powalenia, to jeszcze nie znaczy (co widać na załączonym obrazku) że jakaś inna go nie osiągnęła.

Poziom powalenia osiągam za każdym razem kiedy czytam Twoje wypociny. A zdjęcia jakiegoś przedstawiciela handlowego mnie nie interesują.

2,022

Kasssja napisał/a:

Cóż, ona jest tak spragniona jakiejkolwiek atencji ze strony mężczyzn, że chyba próbuje już u wszystkich, a teraz padło na mnie lol
A dziwisz się? Kobiety lubią starszych.

2,023 Ostatnio edytowany przez Kasssja (2023-04-02 21:22:00)

Nowe_otwarcie napisał/a:

Kaszpir chyba nikomu stąd też nic nie wysyłał, a jednak te dwie wariatki (Kassja i twojeslowo) postanowiły go namierzyć na portalu. To że ty jeszcze nie osiągnęłaś aż takiego poziomu powalenia, to jeszcze nie znaczy (co widać na załączonym obrazku) że jakaś inna go nie osiągnęła.

Z przyjemnością donoszę, że gdy umawiałam się parę miesięcy temu z jednym z tutejszych panów na obejrzenie jego zdjęć i ocenę jego profilu na apce randkowej, Kaszpir nagle sam z siebie, nieproszony, wysłał mi w prywatnej wiadomości swoje dwa profile, na Sympatii (gdzie nie mogłam wejść, bo nie mam tak konta) i na Badoo, które jest dostępne bez logowania. Weszłam, zobaczyłam. Co więcej, podał mi w wiadomości prywatnej miejsce swojego zamieszkania, a w mailu były też jego dane osobowe. Tak więc śledzić go nie trzeba, sam podaje się na tacy obcym kobietom.

Gdy przeczytałam tu gdzieś w wątkach, że odchodzi z apek, poprosiłam mojego gościa (gościnię teraz się mówi XD), która ma opłacone konto na Sympatii, żeby sprawdziła, czy typ nadal tam siedzi. Wystarczyło wpisać wiek (chyba 48) i Toruń i wyskoczył jako jeden z pierwszych, aktywny i dostępny online. Potwierdziło się, że łże nie tylko z miejscem zamieszkania (wpisuje sobie miasto, choć mieszka w pizdu daleko od niego, a kobiet z apek się agresywnie czepia, że robią to samo) ale tez z tym, że niby skończył z randkowaniem.

Ciebie śledzić nie planuję, żadnego z tutejszych inceli też nie.

Farmer napisał/a:

Cóż, ona jest tak spragniona jakiejkolwiek atencji ze strony mężczyzn, że chyba próbuje już u wszystkich, a teraz padło na mnie lol

Na szczęście nie aż tak starych jak Kaszpir big_smile

2,024

Kasssja napisał/a:
Nowe_otwarcie napisał/a:

Kaszpir chyba nikomu stąd też nic nie wysyłał, a jednak te dwie wariatki (Kassja i twojeslowo) postanowiły go namierzyć na portalu. To że ty jeszcze nie osiągnęłaś aż takiego poziomu powalenia, to jeszcze nie znaczy (co widać na załączonym obrazku) że jakaś inna go nie osiągnęła.

Z przyjemnością donoszę, że gdy umawiałam się parę miesięcy temu z jednym z tutejszych panów na obejrzenie jego zdjęć i ocenę jego profilu na apce randkowej, Kaszpir nagle sam z siebie, nieproszony, wysłał mi w prywatnej wiadomości swoje dwa profile, na Sympatii (gdzie nie mogłam wejść, bo nie mam tak konta) i na Badoo, które jest dostępne bez logowania. Weszłam, zobaczyłam. Co więcej, podał mi w wiadomości prywatnej miejsce swojego zamieszkania, a w mailu były też jego dane osobowe. Tak więc śledzić go nie trzeba, sam podaje się na tacy obcym kobietom.

Gdy przeczytałam tu gdzieś w wątkach, że odchodzi z apek, poprosiłam mojego gościa (gościnię teraz się mówi XD), która ma opłacone konto na Sympatii, żeby sprawdziła, czy typ nadal tam siedzi. Wystarczyło wpisać wiek (chyba 48) i Toruń i wyskoczył jako jeden z pierwszych, aktywny i dostępny online. Potwierdziło się, że łże nie tylko z miejscem zamieszkania (wpisuje sobie miasto, choć mieszka w pizdu daleko od niego, a kobiet z apek się agresywnie czepia, że robią to samo) ale tez z tym, że niby skończył z randkowaniem.

Ciebie śledzić nie planuję, żadnego z tutejszych inceli też nie.

Farmer napisał/a:

Na szczęście nie aż tak starych jak Kaszpir big_smile

No cóż, jak widać Kaszpir jest albo tak naiwny jak ja dekadę temu... chociaż nie, ja nigdy nikomu nic nie wysyłałem, bo zawsze krążyła mi po głowie myśl że co wyślę, to potem wbrew mojej woli będzie latać po necie.
Niestety, chyba jest totalnie pozbawiony instynktu samozachowawczego i dziś za to płaci. Ja ten instynkt na szczęście jeszcze mam...

2,025

Farmer napisał/a:
Kasssja napisał/a:

Taaa... wystarczy wrzucić konto na ero-coś i już będzie kilometr propozycji.

2,026

Gary napisał/a:
Farmer napisał/a:
Kasssja napisał/a:

No właśnie, może ona pracy szuka? Innego logicznego wytłumaczenia oferowania Farmerowi seksu nie widzę wink

2,027 Ostatnio edytowany przez Farmer (2023-04-02 22:17:27)

Kasssja napisał/a:
Gary napisał/a:
Farmer napisał/a:

No właśnie, może ona pracy szuka? Innego logicznego wytłumaczenia oferowania Farmerowi seksu nie widzę wink

Ja też nie widzę.
Widać jeszcze tych ero-coś nie poznała.

A z wyglądu jest taka jak z charakteru ... Brzydka.

2,028 Ostatnio edytowany przez Kaszpir007 (2023-04-02 22:53:15)

Szaleństwo ...

Tak wysłałem LINKA kiedyś Kassja aby zobaczyła kobiecym okiem mój profil. Chodziło mi o opis i aby zobaczyła jakie zdjęcie zostawić.
Pomogła mi lekko zmodyfikować opis i zasugerowała aby zostawić jedno zdjecie.
ŻADNYCH DANYCH poza linkiem do profilu na portalu nie podałem.
ŻADNYCH ZDJĘĆ nikomu tutaj nie przesyłałem.
Moje miejsce zamieszkania było na moim profilu.
NIC poza linkiem do mojego profilu więcej nie było.
Nie podałem ŻADNYCH danych osobowych.

Jak nie chciała pomóc. To trzeba było wykasować wiadomość, potraktować jako SPAM i zapomnnieć.
Pomogła mi i to była NAJGŁUPSZA rzecz o jaką poprosiłem. Poprosiłem o POMOC osobę z forum a zostałem potem przez nią obrzucony i obrzucany nonstop gównem.
To była prośba PRYWATNA skierowana do PRYWATNEJ osoby. Gdybym chciał pomoc i radę wszystkich to przecież podałbym linka na forum.
To chyba zrozumiałe ...

Inna rzecz że po raz kolejny czytam OSZCZERSTWA i KŁAMSTAWA o mojej osobie. Pełno rzeczy całowicie zniekształconych, dopowiedzianych - KŁAMLIWYCH.

Niektóre panie widzę że wierzą w kłamstwa które SAME WYMYŚLIŁY i je ciągle powtarzają. Te same brednie i bzdury.

Co ciekawe jak kobieta hejtuje faceta, obraża to nic się nie dzieje a wręcz włączają sie inne kobiety.
Ale jak facet powie coś co wejdzie na ambicje kobiety, albo coś co jest odmienne od jej  sposobu myślenia to zaczyna się zmasowany hejt.

Forum na tym polega że ludzie mają różne opinie i różne poglądy. Tutaj widać jak ma ktoś innne poglądy to jest gnojony.

NIGDY nie napisałem że kobieta która dostaje wiaodmości to dziwka. Bo jaki ma wpływ kobieta na wiadomosci jaki dostaje ? ŻADEN.
Jedynie powiedziałem że JA uważam OSOBIŚCIE że kobieta która uprawia sex nonstop z różnymi facetami to dla mnie prostytutka. Powtarzam DLA MNIE.
Jak komuś to nie przeszkadza i prowadzi takie życie to JEGO SPRAWA.

Tak samo nie interesuje mnie kto głosuje na PIS a kto na PO czy Konferederacje. Mamy wolność wypowiedzi, słowa i każdy SAM decyduje.

A tutaj widzę że ten co nie jest "z nami" to nasz wróg. I wszystkie możliwe sposoby aby go zgnoić są dozwolone. Oczywiście pod warunkiem że tym wrogiem jest facet , bo kobiety tu są chronione i one mogą wszystko ...

2,029 Ostatnio edytowany przez rossanka (2023-04-02 23:32:43)

Kaszpir007 napisał/a:

Jedynie powiedziałem że JA uważam OSOBIŚCIE że kobieta która uprawia sex nonstop z różnymi facetami to dla mnie prostytutka. Powtarzam DLA MNIE.
Jak komuś to nie przeszkadza i prowadzi takie życie to JEGO SPRAWA.
.

Ale dlaczego prostytutka? Może po prostu lubi seks i czerpie z niego przyjemnośc, niekoniecznie chcąć się wiązac od razu. Traktuje seks jak czystą czynność, ulżenie sobie coś takiego, jak robo spora cześć mężczyzn, ale ich nikt nie nazywa "prostytutkami". po prostu ta kobieta lubi to robic i nie ma co dorabiać jakiejś filozofii i oczerniać ja, oraz obrzucać inwektywami, przy założeniu, ze jest wolna.

2,030

a w ogóle to obrażające. Gdy wolny mężczyzna, spotyka się z kobietami i sypia z nimi, bo lubi seks, bo chce sobie ulżyć, nikogo przy tym nie zdradza i jest uczciwy, to jest przyzwolenie. Jak to samo robi kobieta, chce sie umawiac tylko na seks, lubi seks, ma z tego przyjemność, jest wolna i jest uczciwa - zostanie wyzwana od dzi/wek, albo łagodniej od szmat,
Co się z ludzmi dzieje?
Mężczyzna może korzystać z seksu, kobieta już nie może.

Poza tym tu jest haczyk, gdyby nie istniały kobiety lubiące seks, mężczyźni nie mieliby go z kim uprawiac, więc ja tam bym tych kobiet tak surowo nie oceniała.

2,031 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2023-04-02 23:50:09)

Czego wymagasz Rossanko, by Kaszpir zrozumiał, że coś jest nie halo?
By zauważył w swoim ograniczonym myśleniu że wielokrotnie przyznaje inne prawa kobietom i mężczyznom?
By zauważył w ogóle, że jest grubym nietaktem ujawniać takie poglądy na kobiecym forum?
Nie ,nie zauważy.
Za mało bystry jest na to.
Pozwala sobie na takie gadanie na forum, bo w realu byłby uznany za prostaka.
Bez sensu jest mu poświęcać  czas, jedyne co to pozostaje strach,  że w realu możesz spotkać takiego gościa i nie wiedzieć co ma w głowie, a on może się hamować, bo się mu z wyglądu spodobasz smile I nie poznasz się na nim od razu.
Ciekawe, jaki stopień zakaszpirzenia panuje w Polsce...:/

2,032 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-04-02 23:53:38)

Kaszpir007 napisał/a:

A tutaj widzę że ten co nie jest "z nami" to nasz wróg. I wszystkie możliwe sposoby aby go zgnoić są dozwolone. Oczywiście pod warunkiem że tym wrogiem jest facet , bo kobiety tu są chronione i one mogą wszystko ...

Nie jest to prawdą - mizoandryczki,toksyczne panny,księżniczki  i tym podobne zawsze miały tu pod górkę i były odrzucanie przez kobiety też czasem dość zdecydowanie i ostro krytykowane
pełno jest na to dowodów,
ostatnio tylko proporcje się zmieniły i jakiś dziwny trynd pojawił - zalew piwniczniaków, pigularzy,frustratów,cymbałów różnej maści ma miejsce.
Krótko tu jesteś a już napracowałeś się nad swoją opinią,miedzy innymi robiąc z siebie ofiarę niewiniątko

2,033

Może kobieta korzystać z seksu, robić co chce, ile chce, z kim chce.
Nie trzeba się tak bronić. smile
Lepiej spotykać się.

2,034 Ostatnio edytowany przez Kasssja (2023-04-02 23:53:06)

Kaszpir007 napisał/a:

Tak wysłałem LINKA kiedyś Kassja aby zobaczyła kobiecym okiem mój profil.
To była prośba PRYWATNA skierowana do PRYWATNEJ osoby.

Prywatna to by była, gdybyśmy byli znajomymi i umówilibyśmy się na taką przysługę. Ty mi nieproszony wjechałeś na skrzynkę ze swoimi zdjęciami, opisem i tak, danymi osobowymi. Znam twoje imię i nazwisko, bo było w wiadomości od ciebie.
Z dobroci serca doradziłam ci to i owo, sam powiedziałeś, że ci to pomogło.
A potem zacząłeś być tutaj chamem, obrażać kobiety, snuć te swoje toksyczne śpiewki, paskudnie wypowiadać się o osobach, z którymi się spotykałeś, a do tego łżeć. Czujesz się anonimowy w necie, uważasz, że można wszystko napisać, każdą najpaskudniejszą podłość i nikt tego nie powiąże z tobą. No to wiedz, że ktoś może powiązać i pokazać to całej Polsce. Nic nie stoi na przeszkodzie, żebym ja, twojesłowo albo inne osoby, którym możemy przesłać pakiecik na twój temat, podpisywały twoją parszywą gębą wszystkie te twoje złośliwości dotyczące prawdziwych ludzi, w tym twojej ex żony. Na tym forum nie ma moderacji, więc będzie taki podpis wisiał długo, pewnie aż ktoś przestanie płacić za ten serwer. Miarkuj więc to, co tu wypisujesz, skoro już musisz się produkować na tym forum.

2,035

rossanka napisał/a:

a w ogóle to obrażające. Gdy wolny mężczyzna, spotyka się z kobietami i sypia z nimi, bo lubi seks, bo chce sobie ulżyć, nikogo przy tym nie zdradza i jest uczciwy, to jest przyzwolenie. Jak to samo robi kobieta, chce sie umawiac tylko na seks, lubi seks, ma z tego przyjemność, jest wolna i jest uczciwa - zostanie wyzwana od dzi/wek, albo łagodniej od szmat,
Co się z ludzmi dzieje?

Poza tym tu jest haczyk, gdyby nie istniały kobiety lubiące seks, mężczyźni nie mieliby go z kim uprawiac, więc ja tam bym tych kobiet tak surowo nie oceniała.

Przyzwolenie jest, bo same kobiety wolą doświadczonych niż prawiczków. Już nie mówiąc o tym, że mężczyzna musi się bardzo postarać, żeby zaciągnąć kobietę do łóżka (nie licząc oczywiście płatnego seksu), natomiast kobieta nie musi robić nic, tak więc w przypadku mężczyzny jest to jednak jakieś osiągnięcie, a w przypadku kobiety nie.

Dla mnie seks z kim popadnie jest tak samo obrzydliwy zarówno w wykonaniu kobiet, jak i mężczyzn.

2,036 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-04-03 01:51:52)

Kaszpir007 napisał/a:

NIGDY nie napisałem że kobieta która dostaje wiaodmości to dziwka. Bo jaki ma wpływ kobieta na wiadomosci jaki dostaje ? ŻADEN.

Dupościsk Pana Kaszpira chyba zaczął się od tego tekstu.

Kaszpir007 napisał/a:

Wiesz w burdelu za dziwkę się płaci a na Tinderze można mieć za darmo, wiec nie ma się co dziwić że pełno facetów tam szuka okazji wink

Kryzys mamy i nawet faceci oszczędzają wink

A że w obecnych czasach wiele kobiet uprawia wolontariat na Tinderze, więc nie ma się co dziwić wink

2,037

KoralinaJones napisał/a:
Kaszpir007 napisał/a:

Kaszpir007 napisał/a:

Wiesz w burdelu za dziwkę się płaci a na Tinderze można mieć za darmo, wiec nie ma się co dziwić że pełno facetów tam szuka okazji wink

A że w obecnych czasach wiele kobiet uprawia wolontariat na Tinderze, więc nie ma się co dziwić wink

To jest tak ohydny, brudny i obleśny tekst, że aż brak mi słów. I jeszcze te jego pasywno-agresywne uśmieszki po dosłownie każdym jego zafajdanym zdaniu. Kaszpir jest śmieciem.

2,038

Kasssja napisał/a:
Kaszpir007 napisał/a:

Prywatna to by była, gdybyśmy byli znajomymi i umówilibyśmy się na taką przysługę. Ty mi nieproszony wjechałeś na skrzynkę ze swoimi zdjęciami, opisem i tak, danymi osobowymi. Znam twoje imię i nazwisko, bo było w wiadomości od ciebie.
A potem zacząłeś być tutaj chamem, obrażać kobiety, snuć te swoje toksyczne śpiewki, paskudnie wypowiadać się o osobach, z którymi się spotykałeś, a do tego łżeć. Czujesz się anonimowy w necie, uważasz, że można wszystko napisać, każdą najpaskudniejszą podłość i nikt tego nie powiąże z tobą. No to wiedz, że ktoś może powiązać i pokazać to całej Polsce. Nic nie stoi na przeszkodzie, żebym ja, twojesłowo albo inne osoby, którym możemy przesłać pakiecik na twój temat, podpisywały twoją parszywą gębą wszystkie te twoje złośliwości dotyczące prawdziwych ludzi, w tym twojej ex żony. Na tym forum nie ma moderacji, więc będzie taki podpis wisiał długo, pewnie aż ktoś przestanie płacić za ten serwer. Miarkuj więc to, co tu wypisujesz, skoro już musisz się produkować na tym forum.

Kasssja, niezależnie od tego co ci się wydaje, to rozpowszechnienie tego co dostałaś w dobrej wierze na priva w celu wyśmiania wysyłającego to dno totalne.

2,039 Ostatnio edytowany przez Nowe_otwarcie (2023-04-03 07:25:51)

Kasssja napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Kaszpir007 napisał/a:

Kaszpir007 napisał/a:

To jest tak ohydny, brudny i obleśny tekst, że aż brak mi słów. I jeszcze te jego pasywno-agresywne uśmieszki po dosłownie każdym jego zafajdanym zdaniu. Kaszpir jest śmieciem.

A co, masz do niego pretensję o to że Tinder to nie jest portal o takim profilu jak choćby Sympatia, ale w lwiej części po prostu ruchalnia, na której przede wszystkim szuka się kogoś w okolicy na (często jednorazowy) numerek? I że tamtejsze kobiety szukają tak samo jak tamtejsi faceci? Przykro mi, niestety nie funkcjonuje za bardzo w obiegu żeński odpowiednik słowa "ruchacz", a dziwkarz i dziwka nie do końca mają to samo (oczywiście adekwatnie do płci) znaczenie (chyba że za odpowiednik ruchacza uznamy puszczalską, bo to oficjalnie nie ma nic wspólnego z prostytucją). I sam mam negatywne podejście do tego zjawiska i to NIEZALEŻNIE OD PŁCI!

2,040

rossanka napisał/a:

Co się z ludzmi dzieje?

Skąd jest to przyzwolenie?
Kobietom to nie przeszkadza.

2,041

Ela210 napisał/a:

Czego wymagasz Rossanko, by Kaszpir zrozumiał, że coś jest nie halo?
By zauważył w swoim ograniczonym myśleniu że wielokrotnie przyznaje inne prawa kobietom i mężczyznom?
By zauważył w ogóle, że jest grubym nietaktem ujawniać takie poglądy na kobiecym forum?
Nie ,nie zauważy.
Za mało bystry jest na to.
Pozwala sobie na takie gadanie na forum, bo w realu byłby uznany za prostaka.
Bez sensu jest mu poświęcać  czas, jedyne co to pozostaje strach,  że w realu możesz spotkać takiego gościa i nie wiedzieć co ma w głowie, a on może się hamować, bo się mu z wyglądu spodobasz smile I nie poznasz się na nim od razu.
Ciekawe, jaki stopień zakaszpirzenia panuje w Polsce...:/

Bardzo ładnie powiedziane Ela. Człowieka poznaje się z czasem, i pięknie na przestrzeni kilku tygodni, wylazła na forum prawdziwa twarz Kaszpira. Użytkownicy zareagowali poprawnie, bo jakimś cudem ten system forumowy dąży do prawdy, harmonii, obnaża kłamstwo i hipokryzję. I będzie też tak w prawdziwym życiu, jeśli będzie się on dłużej spotykał z kimś na poważnie. Nie ma szans na związek z doświadczoną i poukładaną babką, żadna takiej talibowej, opresyjnej mentalności nie zniesie. Pozostaje mu tylko jakaś łapanka, udawanie i maskowanie swojej prawdziwej natury i charakteru, jak już to zwiąże się z kimś, na swoim poziomie, inaczej nie bywa.

2,042

Kasssja napisał/a:
Kaszpir007 napisał/a:

@Kaszpir - w necie nie jesteś anonimowy, więc sobie nie pozwalaj, widać twoje IP i lokalizację. Gdybym miała taki kaprys, to wyplułoby mi każdy twój ruch w polskim Internecie, treści, które z twoją facjatą, imieniem i nazwiskiem, byłyby tutaj opublikowane. A stąd prosta droga do twoich byłych kobiet, ciężarnej, córek, pracodawcy. Lepiej uprawiaj zatem swój szariat w ciszy, w przydomowym ogródku, wraz z arbuzami.

2,043 Ostatnio edytowany przez Kasssja (2023-04-03 11:21:17)

Nowe_otwarcie napisał/a:

Kasssja, niezależnie od tego co ci się wydaje, to rozpowszechnienie tego co dostałaś w dobrej wierze na priva w celu wyśmiania wysyłającego to dno totalne.

Zawsze dodawaj: moim zdaniem. Bo tobie wydaje się że dno, a komuś innemu, że wręcz przeciwnie. Nie masz monopolu na prawdę.
A w wypowiedzi Kaszpira obleśne i godne pożałowania (i solidnego strzała w zęby) jest nie to, że przyrównuje Tindera do "ruchalni" jak byłeś uprzejmy się wyrazić, tylko że lubiące seks i korzystające z niego kobiety porównuje do prostytutek, natomiast robiących to samo mężczyzn uznaje za gości, którzy biorą ten seks jako darmową prostytucję, są więc nie dość, że fajni, to jeszcze sprytni i oszczędni. Ja wiem, że w twoim ptasim móżdżku teraz pojawił się neon "ale to przecież prawda" i dlatego zarówno ty, jak i kaszpir, zasługujecie tylko na splunęcie w twarz.

twojeslowo napisał/a:

@Kaszpir - w necie nie jesteś anonimowy, więc sobie nie pozwalaj, widać twoje IP i lokalizację. Gdybym miała taki kaprys, to wyplułoby mi każdy twój ruch w polskim Internecie, treści, które z twoją facjatą, imieniem i nazwiskiem, byłyby tutaj opublikowane. A stąd prosta droga do twoich byłych kobiet, ciężarnej, córek, pracodawcy. Lepiej uprawiaj zatem swój szariat w ciszy, w przydomowym ogródku, wraz z arbuzami.

+1

twojeslowo napisał/a:

Pozostaje mu tylko jakaś łapanka, udawanie i maskowanie swojej prawdziwej natury i charakteru, jak już to zwiąże się z kimś, na swoim poziomie, inaczej nie bywa.

Przypominam, że ten gość niedawno rozważał przyjęcie pod swój dach przypadkowej bezdomnej, a jego jedynym problemem było czy zniesie to, że ona pali. Bo może będzie palić nie tylko na zewnątrz, bo to spoko, ale np. w kuchni, co by było trudne do zaakceptowania XD Kaszpir to jest poziom desperacji którego my, normalni ludzie, nie obejmujemy umysłem.

2,044 Ostatnio edytowany przez Legat (2023-04-03 11:54:01)

rossanka napisał/a:

Co się z ludzmi dzieje?

Poza tym tu jest haczyk, gdyby nie istniały kobiety lubiące seks, mężczyźni nie mieliby go z kim uprawiać, więc ja tam bym tych kobiet tak surowo nie oceniała.

Bardzo to wszystko upraszczasz. Ja znam kilka kobiet, które dzięki swojej urodzie wywłaszczyły kilku nieszczęśników z ich majątku. Znasz takie przypadku w drugą stronę? Tu można by było powiedzieć, że taka kobieca miłość jest bardziej niebezpieczna, bo nieszczęśnik został wykorzystany seksualnie i puszczony w skarpetkach.
Odnośnie tych ruchaczy, którzy mają dzieci z kilkoma kobietami, albo nawet z jedną kilka - można spotkać się z określeniem dzieciorob, albo jeszcze gorzej buhaj. Kobiety tu z reguły są ofiarami chuci tych panów.
No i ostatnia sprawa co mi do głowy przyszło. Często gdy kobieta zdradzi i nieszczęsny pan mąż się o tym dowie, to nie jest sprawa między nimi. Tylko między panem rogaczem i ruchaczem. Kobieta zapewne miała chwile słabości i dała się panu ruchaczowi omotać. Winy tu jej są niewielkie i wytłumaczalne. A w obronie jej czci warto stanąć. smile
Zatem to wszystko różnie wygląda, wystarczy tylko zmienić perspektywę. smile Kto ma większe do czego przyzwolenie, na kim jest większa presja i bardziej kategoryczny osąd.

2,045

Kasssja napisał/a:
Nowe_otwarcie napisał/a:

Zawsze dodawaj: moim zdaniem. Bo tobie wydaje się że dno, a komuś innemu, że wręcz przeciwnie. Nie masz monopolu na prawdę.

Według mnie też jest to niewłaściwe.

Kasssja napisał/a:

A w wypowiedzi Kaszpira obleśne i godne pożałowania (i solidnego strzała w zęby) jest nie to, że przyrównuje Tindera do "ruchalni" jak byłeś uprzejmy się wyrazić

Ta aplikacja została do tego stworzona.

Kasssja napisał/a:

tylko że lubiące seks i korzystające z niego kobiety porównuje do prostytutek, natomiast robiących to samo mężczyzn uznaje za gości, którzy biorą ten seks jako darmową prostytucję, są więc nie dość, że fajni, to jeszcze sprytni i oszczędni. Ja wiem, że w twoim ptasim móżdżku teraz pojawił się neon "ale to przecież prawda" i dlatego zarówno ty, jak i kaszpir, zasługujecie tylko na splunęcie w twarz.

Ja widziałem na tinderze ogłoszenia już z cennikiem.
Każda normalna kobieta, którą znam usunęła konto na tinderze w zaledwie kilka dni po zarejestrowaniu.

Nie czytałem tych jego wypocin o darmowej prostytucji.
Wbrew pozorom mężczyźni nie cenią "ruchaczy".
Pierwsze 5, czy 10 kobiet to jeszcze zazdrość, ale później to mężczyźni patrzą z politowaniem ta takiego "ruchacza".

Kasssja napisał/a:

Przypominam, że ten gość niedawno rozważał przyjęcie pod swój dach przypadkowej bezdomnej, a jego jedynym problemem było czy zniesie to, że ona pali. Bo może będzie palić nie tylko na zewnątrz, bo to spoko, ale np. w kuchni, co by było trudne do zaakceptowania XD Kaszpir to jest poziom desperacji którego my, normalni ludzie, nie obejmujemy umysłem.

To pozostawię bez komentarza, bo mną aż wzdrygnęło.

2,046 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-04-03 12:21:58)

Legat napisał/a:
rossanka napisał/a:

Co się z ludzmi dzieje?

Poza tym tu jest haczyk, gdyby nie istniały kobiety lubiące seks, mężczyźni nie mieliby go z kim uprawiać, więc ja tam bym tych kobiet tak surowo nie oceniała.

Bardzo to wszystko upraszczasz. Ja znam kilka kobiet, które dzięki swojej urodzie wywłaszczyły kilku nieszczęśników z ich majątku. Znasz takie przypadku w drugą stronę? Tu można by było powiedzieć, że taka kobieca miłość jest bardziej niebezpieczna, bo nieszczęśnik został wykorzystany seksualnie i puszczony w skarpetkach.

Przesadzasz i to bardzo. Uroda u kobiety jest jej kartą przetargową, bo jest tym przez co definiują ją mężczyźni. Jeszcze nie tak dawno w temacie https://www.netkobiety.pl/p3966892.html#p3966892 jęczący nam tutaj o złych kobietach przedstawiciel handlowy twierdził że:

Nowe_otwarcie napisał/a:

Wiesz co, wygląd to suma kilku czynników i mogą być one na wyższym lub niższym poziomie (najczęściej robi się bilans wszystkiego) , ale każdy musi być na jakimś minimalnie akceptowalnym dla danej osoby. Ty Ross zdajesz się dbać o ciało, ale z tej sporej liczby postów jaką wyprodukowałaś zdaje się wynikać że Twoim słabym punktem jest twarz, którą nawet Twoje opisy (zwłaszcza porównania do zdjęć wrzucanych z netu i uwagi o zawyżaniu kryteriów przez facetów) zdają się lokować w okolicach (nie lubię tej skali, ale to chyba najlepsze w tej sytuacji kryterium) 2-3/10 (no, 4/10, wziąwszy pod uwagę tradycyjną bardziej krytyczną ocenę własnego wyglądu). I jak dla kogoś te 5/10 to granica nie do przeskoczenia jeśli chodzi o jakiekolwiek zaiskrzenie, to...

Nie mając nawet mglistego pojęcia jak użytkowniczka może wyglądać.

Wskaż choć jeden powód, dla którego kobieta mając kartę przetargową w dłoni nie miałaby jej wykorzystać? Przecież - jak twierdzi Pan Kaszpir - szanująca się kobieta nie uprawia wolontariatu big_smile.

2,047

Kasssja napisał/a:
Nowe_otwarcie napisał/a:

A w wypowiedzi Kaszpira obleśne i godne pożałowania (i solidnego strzała w zęby) jest nie to, że przyrównuje Tindera do "ruchalni" jak byłeś uprzejmy się wyrazić, tylko że lubiące seks i korzystające z niego kobiety porównuje do prostytutek, natomiast robiących to samo mężczyzn uznaje za gości, którzy biorą ten seks jako darmową prostytucję, są więc nie dość, że fajni, to jeszcze sprytni i oszczędni. Ja wiem, że w twoim ptasim móżdżku teraz pojawił się neon "ale to przecież prawda" i dlatego zarówno ty, jak i kaszpir, zasługujecie tylko na splunęcie w twarz.

twojeslowo napisał/a:

+1

twojeslowo napisał/a:

Pozostaje mu tylko jakaś łapanka, udawanie i maskowanie swojej prawdziwej natury i charakteru, jak już to zwiąże się z kimś, na swoim poziomie, inaczej nie bywa.

Kaszpir to generalnie poglądami na życie, szczególnie na seks, zatrzymał się z 60 lat temu. Tylko robi wyjątek dla siebie samego, on może żyć jak chce, ale inni mają się dopasować.

2,048

Farmer napisał/a:

Każda normalna kobieta, którą znam usunęła konto na tinderze w zaledwie kilka dni po zarejestrowaniu.

Tak tak, bo te rzesze ludzi, którzy się na tinderze poznali, pokochali i założyli rodziny to są ci "nienormalni". Tzn. kobiety nienormalne, wiadomo XD A powinny były usunąć konto po kilku dniach tylko dlatego, że jakieś inne, obce dla nich kobiety podają w swoich profilach cennik swoich usług.
Prostytutka może reklamować się wszędzie, a plakat z cennikiem powiesić nawet w kościele (póki ktoś go nie zdejmie). Tylko czego to dowodzi? Że kościół to ruchalnia i każda "normalna" kobieta powinna z niego wyjść? Oczywiście, że na tinderze reklamuje się ich więcej niż w kościele XD, bo więcej tam jest ich potencjalnych klientów. Ja widywałam też profile reklamujące inne usługi, np. ubezpieczenia big_smile Ale to nadal nie zmienia faktu, że każdy na tinderze może sobie robić co chce - szukać seksu, pracy, miłości, każdemu według potrzeb. Bredzenie, że "każda normalna kobieta powinna usunąć konto" jest równie ohydne jak wysrywy kaszpira. Nie tobie oceniać, co jest normalne i co kobiety powinny robić.

2,049

Farmer napisał/a:

@Farmer - już lepiej pozostań przy uprawie swojej roli i daj żyć innym.

2,050

Lady Loka napisał/a:

Kaszpir to generalnie poglądami na życie, szczególnie na seks, zatrzymał się z 60 lat temu. Tylko robi wyjątek dla siebie samego, on może żyć jak chce, ale inni mają się dopasować.

Już Ela wcześniej nadmieniła, że dewota Kaszpir, stosuje inne moralne oceny dla kobiet, a inne względem siebie. Nic dziwnego, że w głowie mu się miesza i co chwilę eksploduje. Taki arbuz.

2,051

twojeslowo napisał/a:
Farmer napisał/a:

@Farmer - już lepiej pozostań przy uprawie swojej roli i daj żyć innym.

No ja też widziałem, AŻ JEDNO. Na kilka tysięcy xD Więc nie przesadzałbym z tym.

2,052

Kasssja napisał/a:

Bredzenie, że "każda normalna kobieta powinna usunąć konto" jest równie ohydne jak wysrywy kaszpira. Nie tobie oceniać, co jest normalne i co kobiety powinny robić.

A gdzie tak napisałem.

Kasssja lubisz przeinaczać i manipulować.

Napisałem dokładnie: "Każda normalna kobieta, którą znam usunęła konto na tinderze w zaledwie kilka dni po zarejestrowaniu."
Gdzie tu widzisz "powinna"?

Może powinnaś udać się do okulisty?

2,053 Ostatnio edytowany przez Kasssja (2023-04-03 13:50:18)

Farmer napisał/a:
Kasssja napisał/a:

Bredzenie, że "każda normalna kobieta powinna usunąć konto" jest równie ohydne jak wysrywy kaszpira. Nie tobie oceniać, co jest normalne i co kobiety powinny robić.

A gdzie tak napisałem.

Kasssja lubisz przeinaczać i manipulować.

Napisałem dokładnie: "Każda normalna kobieta, którą znam usunęła konto na tinderze w zaledwie kilka dni po zarejestrowaniu."
Gdzie tu widzisz "powinna"?

Może powinnaś udać się do okulisty?

Taaak... i to ja manipuluję. Co oznacza w tym zdaniu "normalna" kobieta? Ile (dokładnie!) znasz kobiet, które z jakiegoś powodu powiedziały ci: założyłam konto na Tinderze, ale zobaczyłam, że tam się reklamują prostytutki, więc je usunęłam zaledwie po kilku dniach?

2,054

Kasssja napisał/a:
Nowe_otwarcie napisał/a:

.

Jednak jesteś obrzydliwą manipulantka, która nie tylko wkłada ludziom w usta słowa których nie wypowiedzieli (GDZIE DOPIERO CO W POPRZEDNIM POSCIE dokładnie napisałem że mam bardzo negatywny stosunek zarówno do ruchaczy jak i puszczalskich i niezależnie od płci to potepiam),  ale dokłada jeszcze do tego niesamowity relatywizm oceny (czyli siebie i swoich rozgrzeszasz praktycznie za kazdd draństwo,a wrog nigdy nie ma racji,a jak nawet ma,to mu zmanipulujesz słowa!); brawo, prawie jak "ad maiorem dei gloriam" dawnej inkwizycji. Tak więc za cholerę nie popieram ruchaczy ani ich cwaniactwa, co usiłujesz mi imputować i nie poprę Kaszpira jesli rzeczywiscie to gloryfikuje. A co do spluniecia... nie,na to nie odpowiem,bo ostatecznie dałaś dowod że nie jesteś godna rozmowy na poziomie ani by cię traktować jak rozmówcę na poziomie. Tacy jak ty i twojeslowo są warci jedynie tego  by  ich eliminować  z dyskusji, by nie karmić takich trolli!

2,055

Dużo tu jadu się rozlało... i nic a nic człowiek się nie dowie jak dalsze losy Kaszpira, no szkoda - liczyłem na jakiś happy end. big_smile

2,056

Moim zdaniem, wysyłanie informacji, które nie zostały ujawnione na forum, jak i ujawnianie miejscowości Kaszpira, nie ujawnionej na forum,  tylko na priv, to jest dno i podłość. Tu Kaszpir i nowe_otwarcie maja rację; jakkolwiek ich wypowiedzi są kontrowersyjne, dziewczyny zachowały się jak samowolny "sąd". Strach mieć z takimi do czynienia nie tylko w necie, ale i w rzeczywistości.

2,057 Ostatnio edytowany przez Gary (2023-04-03 15:45:34)

Legat napisał/a:

Często gdy kobieta zdradzi i nieszczęsny pan mąż się o tym dowie, to nie jest sprawa między nimi. Tylko między panem rogaczem i ruchaczem.

Mistrz tłumaczył to tak...

W dawnych czasach kobiety były traktowane jak własność mężczyzny. Najpierw kobieta należała do tatusia, a potem on ją przekazywał w ręce męża. Mąż oczekiwał, że kobieta będzie dobrej jakości, czyli że będzie dziewicą. Dziewictwo, oraz ślub zaraz po miesiączce oraz miesiac miodowy, gdzie ona spędzała cykl menstruacyjny z nowym mężem gwarantowały, że dziecko będzie na pewno tego męża. Badań genetycznych nie było.

W poźniejszych czasach te poglądy dalej trwały. Mama córkę wychowywała mówiąc "Nie możesz uprawiać seksu przed ślubem, bo jeśli rozdasz mleko za darmo, to krowy nikt nie kupi". Tatuś jej mówił "Nie możesz się oddawać byle komu. Musisz znlaeźć takiego na przykład Staszka, który pracuje w stalowni, dobrze zarabia i z nim będzie Ci dobrze. Ale jeśłi oddasz się innemu, bo Staszek Cię nie będzie chciał". Zarówno matka jak i ojciec niby chcieli dobrze, ale wychowywali ją w poczuciu, że ona odda swoją seksualność w zamian za inne korzyści.

Dlatego jeśli córka się przespała z "ruchaczem", to tak jakby "ruchacz" okradł tatusia z cnoty córki, więc tatus miał pretensje do ruchacza.

2,058 Ostatnio edytowany przez Farmer (2023-04-03 15:57:40)

Kasssja napisał/a:

Taaak... i to ja manipuluję. Co oznacza w tym zdaniu "normalna" kobieta? Ile (dokładnie!) znasz kobiet, które z jakiegoś powodu powiedziały ci: założyłam konto na Tinderze, ale zobaczyłam, że tam się reklamują prostytutki, więc je usunęłam zaledwie po kilku dniach?

Normalna kobieta, to normalna kobieta.
Bez problemów psychicznych, mająca zdrowe poczucie własnej wartości, dobre stosunki z ludźmi.
I to były samotne kobiety, około 10-20.

I te kobiety chciały kogoś interesującego poznać i jak zobaczyły kto i co do nich pisze na tinderze, to uciekły całkowicie.

Kasssja wytłumacz mi proszę jak te kobiety miały zobaczyć, że reklamują się tam prostytutki?

2,059

Noble napisał/a:

Moim zdaniem, wysyłanie informacji, które nie zostały ujawnione na forum, jak i ujawnianie miejscowości Kaszpira, nie ujawnionej na forum,  tylko na priv, to jest dno i podłość. Tu Kaszpir i nowe_otwarcie maja rację; jakkolwiek ich wypowiedzi są kontrowersyjne, dziewczyny zachowały się jak samowolny "sąd". Strach mieć z takimi do czynienia nie tylko w necie, ale i w rzeczywistości.

Kontrowersja powiadasz? A ja ci powiem, że sprawy i reprezentowaną przez Kaszpira mentalność należy nazwać po imieniu, co wielu tutaj zrobiło: zwykły cham, prostak, zakłamany kołtun, raptowny, ograniczony mentalnie dziad, który przyszedł na kobiece forum, aby stopniowo kobietom ubliżać, w niewybredny sposób ujawniać szczegóły z ich intymnego pożycia, obmawiać i szerzyć swoje dwulicowe, zakłamane, wsteczne poglądy. To nie czasy, że kobiety się nie obronią, mówimy wypad takiemu poziomowi i toksykom oraz tak jak pisałam wcześniej, w Internecie nikt nie jest anonimowy, bezkarny i łatwo można takiego użytkownika zdemaskować.

2,060

twojeslowo napisał/a:

Kontrowersja powiadasz? A ja ci powiem, że sprawy i reprezentowaną przez Kaszpira mentalność należy nazwać po imieniu, co wielu tutaj zrobiło: zwykły cham, prostak, zakłamany kołtun, raptowny, ograniczony mentalnie dziad, który przyszedł na kobiece forum, aby stopniowo kobietom ubliżać, w niewybredny sposób ujawniać szczegóły z ich intymnego pożycia, obmawiać i szerzyć swoje dwulicowe, zakłamane, wsteczne poglądy. To nie czasy, że kobiety się nie obronią, mówimy wypad takiemu poziomowi i toksykom oraz tak jak pisałam wcześniej, w Internecie nikt nie jest anonimowy, bezkarny i łatwo można takiego użytkownika zdemaskować.

Raczej desperat. Może nawet skopany przez życie.

beacia96 do mnie wysyła pikantne zdjęcia, to miałbym je tutaj wstawiać, albo przesyłać do innych meżczyzn?
Ona też jest desperatką, wyzywa mężczyzn, szerzy swoje dwulicowe, zakłamane, wsteczne poglądy.

Czy też mam zniżyć poziom i powiedzieć wypad toksyczko?

Spójrz w lustro.

2,061 Ostatnio edytowany przez Kasssja (2023-04-03 17:55:05)

Noble napisał/a:

Bzdura, priv za priv, mogę rozmawiać w prywatnych wiadomościach o kimkolwiek tylko chcę i podawać wszystkie informacje, jakie mi się podoba. On moze mi przesłać zdjęcia swojej facjaty, a nawet penisa, a ja mogę to puścić dalej. Nie ma takiego przepisu, który zmuszałby mnie do dyskrecji względem osób z netu, które dobrowolnie (a nawet bez porozumienia) spamują mnie swoimi danymi i zdjęciami. Zresztą poprosiło na priv już o to tyle osób, i to nie tylko kobiet big_smile, że widocznie nie tylko ja rozumuję w ten sposób.

2,062 Ostatnio edytowany przez Kasssja (2023-04-03 17:57:14)

Farmer napisał/a:

Bez problemów psychicznych, mająca zdrowe poczucie własnej wartości, dobre stosunki z ludźmi.

Ja jestem jak najbardziej normalna, nie mam problemów psychicznych, mam dobrą samoocenę i komunikuję się bez problemu i zawodowo, i prywatnie. I nie uciekłam z tindera, tylko wielokrotnie poznałwaam tam normalnych facetów, z którymi spędzałam po kilka miesięcy, a raz nawet lat.

Farmer napisał/a:

I te kobiety chciały kogoś interesującego poznać i jak zobaczyły kto i co do nich pisze na tinderze, to uciekły całkowicie.

No więc ja nie dostawałam żadnych zboczonych tekstów, żadnych linków do penisów, żadnych propozycji seksu. Jedyny mój problem na tinderze to byli faceci, którzy oczekiwali spotkania od razu, bez zamienienia choćby paru zdań, a po mojej odmowie bywali chamscy. Ale takich się usuwało i po sprawie bo to był promil wszystkich znajomosci. Nie mam pojęcia, jakie kobiety dostają na Tinderze propozycje seksu, ale nie ja i nie moje koleżanki 35+. Może to kwestia wieku, może opisu i zdjęć, who knows.

2,063

Kasssja napisał/a:
Farmer napisał/a:

Ja jestem jak najbardziej normalna, nie mam problemów psychicznych, mam dobrą samoocenę i komunikuję się bez problemu i zawodowo, i prywatnie. I nie uciekłam z tindera, tylko wielokrotnie poznałwaam tam normalnych facetów, z którymi spędzałam po kilka miesięcy, a raz nawet lat.

[

lol Po tych jazdach,które dopiero co odwaliłaś, to powyższy post można skwitować tylko tak: masz GIGANTYCZNE poczucie humoru. Co do reszty,to bym polemizował.

2,064 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-04-03 18:05:04)

Kasssja napisał/a:
Noble napisał/a:

Bzdura, priv za priv, mogę rozmawiać w prywatnych wiadomościach o kimkolwiek tylko chcę i podawać wszystkie informacje, jakie mi się podoba. On moze mi przesłać zdjęcia swojej facjaty, a nawet penisa, a ja mogę to puścić dalej. Nie ma takiego przepisu, który zmuszałby mnie do dyskrecji względem osób z netu, które dobrowolnie (a nawet bez porozumienia) spamują mnie swoimi danymi i zdjęciami. Zresztą poprosiło na priv już o to tyle osób, i to nie tylko kobiet big_smile, że widocznie nie tylko ja rozumuję w ten sposób.

Hahaha big_smile Tajemnica "poliszynszyla" że poprosili big_smile Wszyscy tutaj wiedzą jak to działa, tylko dwóch takich szczerze zdziwionych big_smile

2,065 Ostatnio edytowany przez Kasssja (2023-04-03 18:07:43)

Nowe_otwarcie napisał/a:

[
Po tych jazdach,które dopiero co odwaliłaś, to powyższy post można skwitować tylko tak: masz GIGANTYCZNE poczucie humoru. Co do reszty,to bym polemizował.

Poczucie humoru też mam smile I co ja odwaliłam? Napisałam do kogoś na priv? To zupełnie jak pewien Kaszpir big_smile Nie zaglądaj mi w prywatne wiadomości, bo są prywatne XD

KoralinaJones napisał/a:

[
Hahaha big_smile Tajemnica "poliszynszyla" że poprosili big_smile Wszyscy tutaj wiedzą jak to działa, tylko dwóch takich szczerze zdziwionych big_smile

Jakich dwóch? Ze czterech inceli spanikowanych już naliczyłam big_smile

2,066

Kasssja napisał/a:
Noble napisał/a:

Są zasady netykiety,są powszechne zasady...no i wreszcie w kwestii prawnych konsekwencji łamania tajemnicy korespondencji,to też się zdziwisz: jeśli on nie wyraził zgody na udostępnienie tego,to też grozi ci odpowiedzialność karna. I nie przeginaj,bo (nawiązując do ostatniego maila twojeslowo) ciebie i ją TEŻ można namierzyć w necie i pociągnąć do odpowiedzialności.

2,067 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-04-03 18:11:41)

Całe forum pójdzie siedzieć big_smile.

2,068

Kaszpir "rządzi"
Ma swoje 5 minut big_smile tu i teraz,po nim choćby potop
Tak hartowała się stal smile
Kaszpir naprzód !

Dlatego zostańcie z nami  big_smile

2,069 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-04-03 18:18:32)

R_ita2 napisał/a:

Nie śledziłam specjalnie wątku autora, ale to co zrobiłyście jest bardzo nie w porządku. Robienie w gruncie rzeczy nagonki i napuszczanie na kogoś jest bardzo nie w porządku. I tak- doszło do złamania korespondencji a za to może grozić na pewno jakaś odpowiedzialność. A jak w gruncie rzeczy autor to wrażliwy facet, który zaufał tej, której wysłał swoją fotę a ona to obróciła przeciwko niemu? Może to lajtowa wersja nagonki ale jest, od czegoś takiego ludzie robią sobie krzywdę. Nigdy nie wiecie kto jest po drugiej stronie. Tu było jedyne miejsce gdzie może mógł wylać swoje frustracje, emocje, żal, poglądy... udostępnianie korespondencji i czyjegoś wizerunku mając przy tym świetną zabawę to świństwo i tyle.

Ktoś to jest tu dłużej wie, że należy być ostrożnym w wysyłaniu swoich zdjęć, bo nigdy nie masz pewności, czy te zdjęcia nie będą potem krążyły na priv. To jest elementarna zasada ostrożności, bo nie masz wpływu na to co się dzieje w prywatnej korespondencji. Plotki i informacje też krążą.

2,070

Nowe_otwarcie napisał/a:

Są zasady netykiety,są powszechne zasady...no i wreszcie w kwestii prawnych konsekwencji łamania tajemnicy korespondencji,to też się zdziwisz: jeśli on nie wyraził zgody na udostępnienie tego,to też grozi ci odpowiedzialność karna. I nie przeginaj,bo (nawiązując do ostatniego maila twojeslowo) ciebie i ją TEŻ można namierzyć w necie i pociągnąć do odpowiedzialności.

Bzdura do kwadratu. Ty w ogóle jesteś poważny? Jaki przepis zabraniałby ludziom pisania w wiadomościach prywatnych informacji, których nie zdobyli podstępem ani żadnym nielegalnym sposobem? Gdybym jeszcze zalożyła osobny wątek, gdzie wstawiłabym te zdjęcia, dane osobowe, miejscowość + parszywe cytaty z tego osobnika, to mooooże by wjechała jakaś ochrona wizerunku, ale też niekoniecznie. Ale zlituj się, maile mogę sobie pisać do kogo chcę i o czym chcę.

2,071

KoralinaJones napisał/a:

Na razie zagrożona jest Kasssja, w dalszej kolejności twojeslowo jeśli puści to dalej. I nie drwij, bo jak ktoś zada sobie trudu by je namierzyć, to faktycznie mogą za to beknąć.

2,072

Nowe_otwarcie napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Na razie zagrożona jest Kasssja, w dalszej kolejności twojeslowo jeśli puści to dalej. I nie drwij, bo jak ktoś zada sobie trudu by je namierzyć, to faktycznie mogą za to beknąć.

Zagrożona XD Policja mi wjedzie na chatę, bo do kogoś napisałam wiadomość prywatną z informacjami z innej wiadomości prywatnej big_smile Ja nie wiem, czy ty taki głupi jesteś czy liczysz na głupotę czytających.

2,073 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-04-03 18:28:31)

Nowe_otwarcie napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Nie strasz, nie strasz, bo się zesr*sz. Zwłaszcza jeśli nie masz bladego pojęcia o treści cudzej korespondencji. Jeśli nie masz pojęcia czy ona w ogóle istnieje big_smile.

2,074

Kasssja napisał/a:
Nowe_otwarcie napisał/a:

Bzdura do kwadratu. Ty w ogóle jesteś poważny? Jaki przepis zabraniałby ludziom pisania w wiadomościach prywatnych informacji, których nie zdobyli podstępem ani żadnym nielegalnym sposobem? Gdybym jeszcze zalożyła osobny wątek, gdzie wstawiłabym te zdjęcia, dane osobowe, miejscowość + parszywe cytaty z tego osobnika, to mooooże by wjechała jakaś ochrona wizerunku, ale też niekoniecznie. Ale zlituj się, maile mogę sobie pisać do kogo chcę i o czym chcę.

Poczytaj sobie jeszcze o udostępnianiu cudzych danych i wizerunku celem ośmieszenia i poniżenia. Pewnie nie zdawałaś sobie sprawy że za to też jest odpowiedzialność karna? No to się dopiero pośmiejesz jak cię namierzą.

2,075

KoralinaJones napisał/a:
Nowe_otwarcie napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Nie strasz, nie strasz, bo się zesr*sz. Zwłaszcza jeśli nie masz bladego pojęcia o treści cudzej korespondencji. Jeśli nie masz pojęcia czy ona w ogóle istnieje big_smile.

Uuuu, jakie wykręty i tłumaczenia. Zaczyna się robić ciepło?  wink

2,076 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-04-03 18:35:40)

Nowe_otwarcie napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Nowe_otwarcie napisał/a:

Głupiś i tyle. Ty jesteś tak beznadziejnie głupi..., że głowa mała.

2,077

Nowe_otwarcie napisał/a:

Poczytaj sobie jeszcze o udostępnianiu cudzych danych i wizerunku celem ośmieszenia i poniżenia. Pewnie nie zdawałaś sobie sprawy że za to też jest odpowiedzialność karna? No to się dopiero pośmiejesz jak cię namierzą.

Ty naprawdę jesteś głupi do kwadratu. Aż żal to komentować. Bardzo bym się cieszyła, gdybyś to zgłosił i posłuchał, co policja ma ci do powiedzenia big_smile

2,078

KoralinaJones napisał/a:
Nowe_otwarcie napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Głupiś i tyle. Ty jesteś tak beznadziejnie głupi...

Zaleciało strachem... teraz wszystko zależy od Kaszpira,czy zechce was (a właściwie głównie ciebie,bo twojeslowo -o ile nie rozeslala dalej - była tu stroną pasywną) ścigać. Jeśli zechce,to będzie zabawnie  wink

2,079 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-04-03 18:41:48)

Nowe_otwarcie napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Nowe_otwarcie napisał/a:

Zaleciało strachem... teraz wszystko zależy od Kaszpira,czy zechce was (a właściwie głównie ciebie,bo twojeslowo -o ile nie rozeslala dalej - była tu stroną pasywną) ścigać. Jeśli zechce,to będzie zabawnie  wink

Tak. Będą mnie ścigać o to, że mogłam dostać na maila - maila od kogoś lol Lecą, pędzą big_smile.

2,080

Nowe_otwarcie napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Nowe_otwarcie napisał/a:

Ty weź kontroluj, komu odpisujesz chociaż XD

Posty [ 2,016 do 2,080 z 2,170 ]

Strony Poprzednia 1 30 31 32 33 34 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Randkowanie po 40-stce ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024