Bo Ty flirtujesz w dodatku na kilku frontach !
Kiełbaska była do Bagiennika, ej!
Przecież dyskutowałaś z nami na temat ziemniaków pieczonych itp
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!
Strony Poprzednia 1 … 57 58 59 60 61 … 205 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Bo Ty flirtujesz w dodatku na kilku frontach !
Kiełbaska była do Bagiennika, ej!
Przecież dyskutowałaś z nami na temat ziemniaków pieczonych itp
Kumbaya to z tych, co jak się przyklei...
Psolog się boi, że zmienimy orientację
Jeszcze się dziś tu nie pojawił (choć podgląda
) a jaki tumult się robi
ostatnio dzielnie bronił koleżanek z forum więc doceńcie go trochę
ostatnio dzielnie bronił koleżanek z forum więc doceńcie go trochę
Co racja to racja.
Wielki buziak dla Psologa (✿˶˘ ³˘)~♡
Kumbaya to z tych, co jak się przyklei...
Trans i hipnoza
O to chodzi ![]()
adela 07 napisał/a:Kumbaya to z tych, co jak się przyklei...
Trans i hipnoza
O to chodzi
Najbardziej tą pieśń pamiętam z filmu Addam's Family 2 ![]()
I oczywiście, Psychologu zachowałeś się jak prawdziwy kogut ![]()
Co do Grasse to chyba go odstraszyliśmy tymi gadkami... może byłby jakimś urozmaiceniem tutaj ![]()
Grasse się grzeje u Adeli w ramionach
Może mu za wygodnie
Trzeba obudzić.
Ej, Grasse wstawaj, nie?

Może wstaje rano do pracy ![]()
Ech, męskie ego
?
?
? ![]()
I oczywiście, Psychologu zachowałeś się jak prawdziwy kogut
żeńskie ego
???
Może mu za wygodnie
Trzeba obudzić.
Ej, Grasse wstawaj, nie?
Może wstaje rano do pracy
Z cukru chyba nie jest ?
jesteście nienormalni
![]()
Z cukru chyba nie jest ?

Jak to sprawdzić? ![]()

paslawek napisał/a:Z cukru chyba nie jest ?
Jak to sprawdzić?
wszystko ma swój właściwy czas
jak takimi tekstami się zniechęcił jak wcześniej to jest cienki Bolek a jak się nie zniechęcił to kto wie
może nie jest z cukru .
Obaczym ![]()

Może mu za wygodnie
Trzeba obudzić.
Ej, Grasse wstawaj, nie?
Może wstaje rano do pracy
Jestem, jestem
O 10 mam rozmowę o pracę ![]()
Jestem, jestem
O 10 mam rozmowę o pracę
Powodzenia zatem
Mam nadzieję, że tulanki Adeli pomogą ![]()
I zostawić Was samopas na dwa dni
I tyle zaległości teraz mam ![]()
I zostawić Was samopas na dwa dni
![]()
I tyle zaległości teraz mam
Koralina! A gdzieś Ty się podziewała?! No tyle tu się działo, i mamy kandydata nowego dla Ciebie - Grasse się nazywa. No sama zobacz ![]()
Edit: no i to moja wina, bo historyjka w odcinkach poszła i się porobiło postów ![]()
Grasse to akurat dość znana przed laty osoba na forum - ze względu na potok panicznych tematów zakładanych regularnie...kiedyś tam. Eh Wy nowicjusze forumowi
.
Grasse to akurat dość znana przed laty osoba na forum - ze względu na potok panicznych tematów zakładanych regularnie...kiedyś tam. Eh Wy nowicjusze forumowi
.
O to tak jak Ty, Be. Tylko może Grasse czegoś się nauczył. ![]()
Tak, tak jak ja jest facetem i zakładał tematy na forum. No wręcz bliźniacy, tyle podobieństw;)). Czego Ciebie nauczył pobyt na forum Evergreen?
Tak, tak jak ja jest facetem i zakładał tematy na forum. No wręcz bliźniacy, tyle podobieństw;)). Czego Ciebie nauczył pobyt na forum Evergreen?
A tego na przykład, aby nie dyskutować z Be. bo to nie ma sensu. Ale dzisiaj mam dzień dobroci dla trolli i innych zwierzątek więc się do Ciebie odezwałam ![]()
Ale ze mną dyskusje są właśnie najlepsze. Staram się już nieco mniej strzelać, po prostu nie chciałem dać Wam zapomnieć o swoich grzeszkach.
Grasse napisał/a:adela 07 napisał/a:Ha, pewnie!
Za dwa lata Ci przejdzie.A ja liczyłem, że chociaż przytulisz
Do diaska Grasse myślę, że użytkownik Psycholog będzie niepocieszony. Lis mu się do kurnika się zakradł
Ale przepraszam, nie wtrącam się.
Podejmę każde wyzwanie, zacznijmy od tego ile masz cm Grasse? ![]()
Btw jako obserwator chciałbym zapytać kim są te ów kury?
Czemu mi tu każdy robi czarny PR kiedy ja jestem tylko wrażliwym, neurotycznym melancholikiem
. Moje kurki można dotykać tylko jak na to pozwolę, swoją drogą ciekawy fetysz.. Grasee, pierwszy błąd - jeżeli faktycznie jesteś nieszczęśliwie zakochany w mężatce.. Jakbym był kobietą, nie chciałbym faceta który nie kontroluje swoich emocji. Rozmowa o prace na 10 hmm, kobiety potrzebują stabilności i bezpieczeństwa. Masz jedynie szansę w swoim para romantycznym podejściu do kobiet, może jakaś da się na to złapać. Zapuść włosy, kup instrument, mało się odzywaj i udawaj nieśmiałego, Twoje szanse wzrosną żeby poznać jakąś rozwódkę czy wdowę. W sumie dodaj jeszcze syndrom ofiary.. tak to może pomóc jak jakaś będzie chciała uleczyć Cię swoją miłością.
Grasse napisał/a:Jestem, jestem
O 10 mam rozmowę o pracę
Powodzenia zatem
Mam nadzieję, że tulanki Adeli pomogą
Chyba pomogły
Branża morska, po rodzicach i potencjalny szef wyglądał na zadowolonego ![]()
Wilk morski!
Znam jedną piosenkę o takim.
https://youtu.be/d-Oil_1MBg0
Czemu mi tu każdy robi czarny PR kiedy ja jestem tylko wrażliwym, neurotycznym melancholikiem
. Moje kurki można dotykać tylko jak na to pozwolę, swoją drogą ciekawy fetysz..
No, ale nie mów, elegancko wszedłeś w tą klasyfikację hodowlaną ![]()
Czemu mi tu każdy robi czarny PR.
Nie każdy ja uważam że nie jesteś łobuzem.
Ja jestem to wiem ![]()
No i dostałeś buziaka od Deep
nie wypominając .
Wilk morski!
Syn marynarza i recepcjonistki, także tego ![]()
@psycholog: 1,84
adela 07 napisał/a:Wilk morski!
https://youtu.be/d-Oil_1MBg0Syn marynarza i recepcjonistki, także tego
@psycholog: 1,84
Ok to poddaje się, ja mam tylko 16
.
KoralinaJones napisał/a:I zostawić Was samopas na dwa dni
![]()
I tyle zaległości teraz mamKoralina! A gdzieś Ty się podziewała?!
Zdradzałam Was
Z pewnym bardzo sympatycznym Portugalczykiem
![]()
Ok to poddaje się, ja mam tylko 16
.
Więcej wiary, Psycholog.
Wilk morski!
Kapturek 62
kolejny "przypadek"
Evergreen napisał/a:KoralinaJones napisał/a:I zostawić Was samopas na dwa dni
![]()
Zdradzałam Was
![]()
Matko, tyle godzin, a nikt nie zapytał o szczegóły?
Koralina, masz jakąś historyjkę dla nas ![]()
Grasse nie jest z cukru
Cieszymy się ![]()
Psychologu, czy potrzebujesz reasekuratora? W moim życiu, wspieranie fachowców od psychiki jest zjawiskiem dość powszechnym ![]()
Edit: Rzucę propozycję - zróbmy spotkanie na teamsach ![]()
Koralina, masz jakąś historyjkę dla nas
Nieeeee
Ta historia jest już zakończona ![]()
Ale była.
A tu nudy.
Ale była.
A tu nudy.
Adela, wszystko przed nami
![]()
adela 07 napisał/a:Ale była.
A tu nudy.Adela, wszystko przed nami
![]()
Ale jesteś...:P wszystkie smaczki zachowuje dla siebie. Najpierw sprzeda newsa, a potem pokazuje język ![]()
Psycholog Na Niby napisał/a:Czemu mi tu każdy robi czarny PR kiedy ja jestem tylko wrażliwym, neurotycznym melancholikiem
. Moje kurki można dotykać tylko jak na to pozwolę, swoją drogą ciekawy fetysz..
No, ale nie mów, elegancko wszedłeś w tą klasyfikację hodowlaną
Staraj się to może tez zostane Twoim kogutem. I nawet nie próbuj karmić mnie awokado. Posiadanie dużej ilości książek to dodatkowy atut.
To co, przekonałem Cię?
Psychologu, czy potrzebujesz reasekuratora? W moim życiu, wspieranie fachowców od psychiki jest zjawiskiem dość powszechnym
Edit: Rzucę propozycję - zróbmy spotkanie na teamsach
Ja jestem fachowcem od niszczenia psychiki
.
Nie wiem, Teams to jakaś dobra restauracja? Jak mają tatara to możemy iść.
Evergreen napisał/a:Psycholog Na Niby napisał/a:Czemu mi tu każdy robi czarny PR kiedy ja jestem tylko wrażliwym, neurotycznym melancholikiem
Staraj się to może tez zostane Twoim kogutem. I nawet nie próbuj karmić mnie awokado. Posiadanie dużej ilości książek to dodatkowy atut.
To co, przekonałem Cię?
Mam całą masę książek, a część nawet pochowane w szafach (nad czym ubolewam), to mamy coś wspólnego Psychologu
. Co więcej nie tylko je posiadam, ale o zgrozo, prawie wszystkie przeczytałam! Reszta już jest na Kindlu czy w audiobookach, bo miejsca do trzymania ich nie posiadam.
Co do Twojej propozycji, to muszę to przemyśleć i chyba Ty też, bo nie wiem czy chcesz mieć taką główną i rządzącą się kokoszę w kurniku
![]()
Psychologu, czy potrzebujesz reasekuratora? W moim życiu, wspieranie fachowców od psychiki jest zjawiskiem dość powszechnym
Edit: Rzucę propozycję - zróbmy spotkanie na teamsach
Grasse myślę, ze Teams, to raczej niezbyt dobry pomysł, nie tylko ze względów technicznych, ale też z tego powodu, że tu ludzie są od lat na forum i większość nigdy nie widziała się na żywo, może ewentualnie na zdjęciach. Tak słyszałam ![]()
Psycholog Na Niby napisał/a:Evergreen napisał/a:
To co, przekonałem Cię?
Mam całą masę książek, a część nawet pochowane w szafach (nad czym ubolewam), to mamy coś wspólnego Psychologu
. Co więcej nie tylko je posiadam, ale o zgrozo, prawie wszystkie przeczytałam! Reszta już jest na Kindlu czy w audiobookach, bo miejsca do trzymania ich nie posiadam.
Co do Twojej propozycji, to muszę to przemyśleć i chyba Ty też, bo nie wiem czy chcesz mieć taką główną i rządzącą się kokoszę w kurniku![]()
Mogę mieć główną i rządzącą się kokoszkę nie tylko w kurniku.. Ty już wszystko przemyślałaś, nie walcz z tym uczuciem. Abyś nie miała dzieci w moim wieku, lubię dostawać klapsy i często celowo bywam niegrzeczny. Co do Twoich książek możemy trzymać je u mnie, ustawię je celowo najwyżej, żebym mógł na Ciebie patrzeć jak będziesz po nie wchodziła na drabince w kusej sukience.
Evergreen napisał/a:Psycholog Na Niby napisał/a:Staraj się to może tez zostane Twoim kogutem. I nawet nie próbuj karmić mnie awokado. Posiadanie dużej ilości książek to dodatkowy atut.
To co, przekonałem Cię?
Co do Twojej propozycji, to muszę to przemyśleć i chyba Ty też, bo nie wiem czy chcesz mieć taką główną i rządzącą się kokoszę w kurniku![]()
Mogę mieć główną i rządzącą się kokoszkę nie tylko w kurniku.. Ty już wszystko przemyślałaś, nie walcz z tym uczuciem. Abyś nie miała dzieci w moim wieku, lubię dostawać klapsy i często celowo bywam niegrzeczny. Co do Twoich książek możemy trzymać je u mnie, ustawię je celowo najwyżej, żebym mógł na Ciebie patrzeć jak będziesz po nie wchodziła na drabince w kusej sukience.
Ostro pogrywasz Psychologu i wyobraźni też Ci nie brakuje, co dobrze wróży na przyszłość (przynajmniej Twoją)
Z tymi klapsami bardzo kuszące
Nie mam w dzieci w wieku dojrzałym
Coś czuję, jednakowoż, że wiekowo się chyba nie dogramy... 30 latkowie na razie są poza moim zasięgiem, chociaż wiem, że chętni. No proszę jacy ci młodzieńcy tutaj są różni w stosowanych metodach podrywu... Kto wie, może się kiedyś skuszę. Tymczasem, borem lasem, zobaczymy jaki jesteś naprawdę. Pewnie główny SWAT będzie musiał zdać raport
i się później zobaczy.
P.S. No ale ubawiłeś mnie, dzięki za uśmiech w środku dnia ![]()
To dopiero pierwszy z uśmiechów których dam Ci tysiące.. Ważne że Ty jesteś w moim zasięgu, mam długie ramiona.
To dopiero pierwszy z uśmiechów których dam Ci tysiące.. Ważne że Ty jesteś w moim zasięgu, mam długie ramiona.
Uważaj tylko na tego gościa grasuje w mieście Ever
https://www.netkobiety.pl/t127681.html
https://www.netkobiety.pl/t126986.html
niebezpieczny typ ![]()
No padłam.
No padłam.
No Ty też uważaj Adelo
wygląda na arcymistrza PUA
adela 07 napisał/a:No padłam.
No Ty też uważaj Adelo
Uważaj, bo psycholog na niby nie zrozumie sarkazmu i jeszcze się zezlosci, że odebrałeś mu tytuł króla uwodzicieli. ![]()
paslawek napisał/a:adela 07 napisał/a:No padłam.
No Ty też uważaj Adelo
wygląda na arcymistrza PUAUważaj, bo psycholog na niby nie zrozumie sarkazmu i jeszcze się zezlosci, że odebrałeś mu tytuł króla uwodzicieli.
rozumie - sprawdzony
tylko teraz wy dwaj musicie się dostroić
i tak jestem największym białym rycerzem i najstarszym
czas wybrać następcę ![]()
No Ty też uważaj Adelo
Uznam to za komplement ale przeczytałem tylko jedną książkę o tematyce kobiet:
"Wszystko co mężczyźni wiedzą o kobietach" - Francis Alan
No Ty też uważaj Adelo
wygląda na arcymistrza PUAUznam to za komplement ale przeczytałem tylko jedną książkę o tematyce kobiet:
"Wszystko co mężczyźni wiedzą o kobietach" - Francis Alan
Tyle wiemy - ile zjemy ![]()
No Ty też uważaj Adelo
wygląda na arcymistrza PUAUważaj, bo psycholog na niby nie zrozumie sarkazmu i jeszcze się zezlosci, że odebrałeś mu tytuł króla uwodzicieli.
Obraziłeś to Ty się na świat że nie możesz być mną, bądź grzeczny to może w następnym wcieleniu zasłużysz.
Tak, ten gość to mistrz. Takiego trudno przeoczyć. " Zaprzyjaźnić się z moim penisem".
No i mało je - 4 kanapki plus obiad.
:0
Evergreen napisał/a:KoralinaJones napisał/a:I zostawić Was samopas na dwa dni
![]()
Zdradzałam Was
![]()
Ta historia jest już zakończona
Dziś ja mam kiepski zaskok
wykopalisko ![]()

Czy szkoda, to nie wiem
Ale ładny był ![]()
Nauczony doświadczeniem żeby nie drążyć za bardzo
nie męczyć Cię o szczegóły (bo to i tak na marne strata czasu i energii
)
na tym zakończę
![]()

![]()
nie żałuj
Evergreen, czemu? Fajnie byłoby się zobaczyć, a nie tylko pisać na forum ![]()
Nauczony doświadczeniem żeby nie drążyć za bardzo
nie męczyć Cię o szczegóły (bo to i tak na marne strata czasu i energii)
na tym zakończę![]()
nie żałuj
Właśnie kiedy drążysz
![]()
No Ty też uważaj Adelo
Pasławku, no nie doczytałeś, bo ani ja ani Adela nie mieścimy się w jego widełkach wiekowych, które zaznaczył. Proszę nam tu takich smakołyków niesprawdzonych nie podsyłać
Ale opis niczego sobie
myślę, że będzie miał branie ![]()
Właśnie z miasta powróciłam i była taka ulewa, że stałam się już zmokła kurką. Po piórkach mi woda leciała ciurkiem - opis dla Psychologa i jego wyobraźni
A co do Twoich obietnic Psychologu to możemy zacząć to zliczać - 2/1000 uśmiechów zaliczone ![]()
Noo, lało.:)
Ja to widzę tą
grzędę u Psychologa, tuż przy półce z książkami.
No Ty też uważaj Adelo
wygląda na arcymistrza PUAPasławku, no nie doczytałeś, bo ani ja ani Adela nie mieścimy się w jego widełkach wiekowych, które zaznaczył. Proszę nam tu takich smakołyków niesprawdzonych nie podsyłać
![]()
Ale opis niczego sobie
myślę, że będzie miał branie
To chyba czytamy dwa różne wątki ,raczej wyczytałem że on "za młody" dla was
Grasse napisał że lubi, woli starsze kobiety od siebie
co akurat nie jest jakieś dziwne
Strony Poprzednia 1 … 57 58 59 60 61 … 205 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024