Poznam kobietę z łodzi - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Poznam kobietę z łodzi

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

1 Ostatnio edytowany przez lukli (2021-12-03 22:59:56)

Temat: Poznam kobietę z łodzi

Mam 29 lat i jestem z okolic Łodzi. Nie dawno straciłem pracę i szukam kobiety, która będzie na szybko, żebym mógł się wprowadzić, bo mam pomysł jak można zarabiać za darmo lub kupować tanio. Np. wydać 132 zł i mieć z tego zwrot przez cashback 20 zł + zwrot całej wydanej kwoty 132 zł. Mam wiele pomysłów na zarobek, tylko szukam kobiety, która chciała przygarnąć faceta na już. Ten facet mało je (4 kromki dziennie (2 rano i 2 wieczorem) np.: z serem + obiad ). Szukam kobiety poniżej 29 lat, mogą być też współlokatorki. Jestem cichy jak mysz, jeśli czym się zajmę na kilka godzin, to może tak być jakby mnie wcale nie było.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Poznam kobietę z łodzi
lukli napisał/a:

Mam 29 lat i jestem z okolic Łodzi. Nie dawno straciłem pracę i szukam kobiety, która będzie na szybko, żebym mógł się wprowadzić, bo mam pomysł jak można zarabiać za darmo lub kupować tanio. Np. wydać 132 zł i mieć z tego zwrot przez cashback 20 zł + zwrot całej wydanej kwoty 132 zł. Mam wiele pomysłów na zarobek, tylko szukam kobiety, która chciała przygarnąć faceta na już. Ten facet mało je.

You made my day :-D

3

MagdaLena1111 napisał/a:

z Skąd ty jesteś

4 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2021-12-03 23:03:43)

lukli napisał/a:

Mam 29 lat i jestem z okolic Łodzi. Nie dawno straciłem pracę i szukam kobiety, która będzie na szybko, żebym mógł się wprowadzić, bo mam pomysł jak można zarabiać za darmo lub kupować tanio. Np. wydać 132 zł i mieć z tego zwrot przez cashback 20 zł + zwrot całej wydanej kwoty 132 zł. Mam wiele pomysłów na zarobek, tylko szukam kobiety, która chciała przygarnąć faceta na już. Ten facet mało je (4 kromki dziennie (2 rano i 2 wieczorem) np.: z serem + obiad ). Szukam kobiety poniżej 30 lat.

Skoro mało jesz i masz takie małe wymagania, to skąd ten warunek aby kobieta miala mniej niż 30 lat.

Pomysłowy Dobromirze...

5

Salomonka napisał/a:

Skoro mało jesz i masz takie małe wymagania, to skąd ten warunek aby kobieta miala mniej niż 30 lat.

Pomysłowy Dobromirze...

żeby nie było dużej różnicy wieku, bo w przyszłym roku mam 30 lat, lecz może być młodsza

6

lukli napisał/a:
Salomonka napisał/a:

Pomysłowy Dobromirze...

żeby nie było dużej różnicy wieku, bo w przyszłym roku mam 30 lat, lecz może być młodsza

Nie rozśmieszaj mnie...
Nie masz pracy, żyjesz mrzonkami, pierdołami najoględniej mówiąc i szukasz frajerki która cię weźmie pod swój dach i będzie żywić, nawet jeśli jesz niewiele big_smile a ty sobie dalej będziesz bąki zbijał...

Dawno się tak nie uśmiałam, ale próbuj...

7

lukli napisał/a:
MagdaLena1111 napisał/a:

z Skąd ty jesteś

wiem ale nie powiem big_smile

szkoda twojego czasu - zajęta i "trudny" charakter, cwana gapa z resztą smile

8

Salomonka napisał/a:
lukli napisał/a:
Salomonka napisał/a:

Pomysłowy Dobromirze...

Nie rozśmieszaj mnie...
Nie masz pracy, żyjesz mrzonkami, pierdołami najoględniej mówiąc i szukasz frajerki która cię weźmie pod swój dach i będzie żywić, nawet jeśli jesz niewiele big_smile a ty sobie dalej będziesz bąki zbijał...

Dawno się tak nie uśmiałam, ale próbuj...

Gdybym mieszkał w Łodzi to bym szybko znalazł pracę i jeszcze mam kasę na utrzymanie. Pracę straciłem kilka dni temu. Nawet bym wziął pracę zmianową.

9

Jeśli żadna kobieta nie chce na już mnie przygarnąć i spełniać swoje i moje marzenia, to oznacza, że nie jestem potrzebny na tym świecie.

10

lukli napisał/a:

Jeśli żadna kobieta nie chce na już mnie przygarnąć i spełniać swoje i moje marzenia, to oznacza, że nie jestem potrzebny na tym świecie.

nie przesadzaj
800 120 002 Niebieska Linia

11

Czy jakaś kobieta będzie chciał mnie wydymać sztucznym fiutem za przygarnięcia mnie do siebie?

12

paslawek napisał/a:
lukli napisał/a:
MagdaLena1111 napisał/a:

z Skąd ty jesteś

Co znaczy „trudny” charakter? :-D
Co też się człowiek o sobie tutaj dowiaduje ;-)

lukii, pomyliłeś miejsca. Tutaj jest forum, a nie portal randkowy. Nie licz tutaj na odzew, a przed wystawieniem się na witrynę w portalu randkowym, zredaguj swój „profil”

13

MagdaLena1111 napisał/a:
paslawek napisał/a:
lukli napisał/a:

z Skąd ty jesteś

lukii, pomyliłeś miejsca. Tutaj jest forum, a nie portal randkowy. Nie licz tutaj na odzew, a przed wystawieniem się na witrynę w portalu randkowym, zredaguj swój „profil”

Ej, ale coraz lepsze propozycje stawia wink
Pozwólmy mu się rozkręcić big_smile

14

Lucyfer666 napisał/a:
MagdaLena1111 napisał/a:
paslawek napisał/a:

Ej, ale coraz lepsze propozycje stawia wink
Pozwólmy mu się rozkręcić big_smile

W sumie racja. Jakies pary przeciez tutaj powstały. Aczkolwiek nie w trybie ogloszenia matrymunialnego się tutaj raczej odnaleźli, bo wtedy jeszcze moderacja czuwała ;-)

15

Ale stawka rośnie tongue

lukli napisał/a:

Czy jakaś kobieta będzie chciał mnie wydymać sztucznym fiutem za przygarnięcia mnie do siebie?

16

Lucyfer666 napisał/a:

Ale stawka rośnie tongue

lukli napisał/a:

Najpier był podryw na zaradnego, później na manipulanta-samobójcę, a to chyba na „bardzo otwartego seksualnie” ;-)

17

MagdaLena1111 napisał/a:

wygadana etc ,mało "spolegliwa" coś w ten deseń smile
cwana gapa to komplement w sumie znaczy nienaiwna.
żebym to ja jeszcze widział smile
przecież żartuje .

18

paslawek napisał/a:
MagdaLena1111 napisał/a:

wygadana etc ,mało "spolegliwa" coś w ten deseń smile
cwana gapa to komplement w sumie znaczy nienaiwna.
żebym to ja jeszcze widział smile
przecież żartuje .

Przecież wiem pasławku :-))
Ale też oboje wiemy, że masz rację, bo trzeba mocnego faceta, żeby ze mną wytrzymał :-D

19

Jeśli mnie żadna, na normalne pisanie nie chce odpowiedzieć, to w taki sposób pisać. Czy jakaś kobieta będzie chciał żebym coś stracił, co mam między nogami. Potrafię robić różne rzeczy z papieru i programować strony. Jeśli jakaś na już mnie przyjmie to dzięki mnie będzie mieć więcej kasy, bo jak napisz takie strony, że będę później je sprzedawał na rynek światowy.

20

Która mnie już teraz, bo ja upiekłam z domu.

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Poznam kobietę z łodzi

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024