Mam 29 lat i jestem z okolic Łodzi. Nie dawno straciłem pracę i szukam kobiety, która będzie na szybko, żebym mógł się wprowadzić, bo mam pomysł jak można zarabiać za darmo lub kupować tanio. Np. wydać 132 zł i mieć z tego zwrot przez cashback 20 zł + zwrot całej wydanej kwoty 132 zł. Mam wiele pomysłów na zarobek, tylko szukam kobiety, która chciała przygarnąć faceta na już. Ten facet mało je (4 kromki dziennie (2 rano i 2 wieczorem) np.: z serem + obiad ). Szukam kobiety poniżej 29 lat, mogą być też współlokatorki. Jestem cichy jak mysz, jeśli czym się zajmę na kilka godzin, to może tak być jakby mnie wcale nie było.
1 2021-12-03 16:52:44 Ostatnio edytowany przez lukli (2021-12-03 22:59:56)
Mam 29 lat i jestem z okolic Łodzi. Nie dawno straciłem pracę i szukam kobiety, która będzie na szybko, żebym mógł się wprowadzić, bo mam pomysł jak można zarabiać za darmo lub kupować tanio. Np. wydać 132 zł i mieć z tego zwrot przez cashback 20 zł + zwrot całej wydanej kwoty 132 zł. Mam wiele pomysłów na zarobek, tylko szukam kobiety, która chciała przygarnąć faceta na już. Ten facet mało je.
You made my day :-D
You made my day :-D
z Skąd ty jesteś
4 2021-12-03 23:03:18 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2021-12-03 23:03:43)
Mam 29 lat i jestem z okolic Łodzi. Nie dawno straciłem pracę i szukam kobiety, która będzie na szybko, żebym mógł się wprowadzić, bo mam pomysł jak można zarabiać za darmo lub kupować tanio. Np. wydać 132 zł i mieć z tego zwrot przez cashback 20 zł + zwrot całej wydanej kwoty 132 zł. Mam wiele pomysłów na zarobek, tylko szukam kobiety, która chciała przygarnąć faceta na już. Ten facet mało je (4 kromki dziennie (2 rano i 2 wieczorem) np.: z serem + obiad ). Szukam kobiety poniżej 30 lat.
Skoro mało jesz i masz takie małe wymagania, to skąd ten warunek aby kobieta miala mniej niż 30 lat.
Pomysłowy Dobromirze...
Skoro mało jesz i masz takie małe wymagania, to skąd ten warunek aby kobieta miala mniej niż 30 lat.
Pomysłowy Dobromirze...
żeby nie było dużej różnicy wieku, bo w przyszłym roku mam 30 lat, lecz może być młodsza
Salomonka napisał/a:Skoro mało jesz i masz takie małe wymagania, to skąd ten warunek aby kobieta miala mniej niż 30 lat.
Pomysłowy Dobromirze...
żeby nie było dużej różnicy wieku, bo w przyszłym roku mam 30 lat, lecz może być młodsza
Nie rozśmieszaj mnie...
Nie masz pracy, żyjesz mrzonkami, pierdołami najoględniej mówiąc i szukasz frajerki która cię weźmie pod swój dach i będzie żywić, nawet jeśli jesz niewiele a ty sobie dalej będziesz bąki zbijał...
Dawno się tak nie uśmiałam, ale próbuj...
MagdaLena1111 napisał/a:You made my day :-D
z Skąd ty jesteś
wiem ale nie powiem
szkoda twojego czasu - zajęta i "trudny" charakter, cwana gapa z resztą
lukli napisał/a:Salomonka napisał/a:Skoro mało jesz i masz takie małe wymagania, to skąd ten warunek aby kobieta miala mniej niż 30 lat.
Pomysłowy Dobromirze...
Nie rozśmieszaj mnie...
Nie masz pracy, żyjesz mrzonkami, pierdołami najoględniej mówiąc i szukasz frajerki która cię weźmie pod swój dach i będzie żywić, nawet jeśli jesz niewielea ty sobie dalej będziesz bąki zbijał...
Dawno się tak nie uśmiałam, ale próbuj...
Gdybym mieszkał w Łodzi to bym szybko znalazł pracę i jeszcze mam kasę na utrzymanie. Pracę straciłem kilka dni temu. Nawet bym wziął pracę zmianową.
Jeśli żadna kobieta nie chce na już mnie przygarnąć i spełniać swoje i moje marzenia, to oznacza, że nie jestem potrzebny na tym świecie.
Jeśli żadna kobieta nie chce na już mnie przygarnąć i spełniać swoje i moje marzenia, to oznacza, że nie jestem potrzebny na tym świecie.
nie przesadzaj
800 120 002 Niebieska Linia
Czy jakaś kobieta będzie chciał mnie wydymać sztucznym fiutem za przygarnięcia mnie do siebie?
lukli napisał/a:MagdaLena1111 napisał/a:You made my day :-D
z Skąd ty jesteś
wiem ale nie powiem
![]()
Co znaczy „trudny” charakter? :-D
Co też się człowiek o sobie tutaj dowiaduje ;-)
lukii, pomyliłeś miejsca. Tutaj jest forum, a nie portal randkowy. Nie licz tutaj na odzew, a przed wystawieniem się na witrynę w portalu randkowym, zredaguj swój „profil”
paslawek napisał/a:lukli napisał/a:z Skąd ty jesteś
wiem ale nie powiem
![]()
Co też się człowiek o sobie tutaj dowiaduje ;-)lukii, pomyliłeś miejsca. Tutaj jest forum, a nie portal randkowy. Nie licz tutaj na odzew, a przed wystawieniem się na witrynę w portalu randkowym, zredaguj swój „profil”
Ej, ale coraz lepsze propozycje stawia
Pozwólmy mu się rozkręcić
MagdaLena1111 napisał/a:paslawek napisał/a:wiem ale nie powiem
![]()
Co też się człowiek o sobie tutaj dowiaduje ;-)lukii, pomyliłeś miejsca. Tutaj jest forum, a nie portal randkowy. Nie licz tutaj na odzew, a przed wystawieniem się na witrynę w portalu randkowym, zredaguj swój „profil”
Ej, ale coraz lepsze propozycje stawia
Pozwólmy mu się rozkręcić
W sumie racja. Jakies pary przeciez tutaj powstały. Aczkolwiek nie w trybie ogloszenia matrymunialnego się tutaj raczej odnaleźli, bo wtedy jeszcze moderacja czuwała ;-)
Ale stawka rośnie
Czy jakaś kobieta będzie chciał mnie wydymać sztucznym fiutem za przygarnięcia mnie do siebie?
Ale stawka rośnie
lukli napisał/a:Czy jakaś kobieta będzie chciał mnie wydymać sztucznym fiutem za przygarnięcia mnie do siebie?
Najpier był podryw na zaradnego, później na manipulanta-samobójcę, a to chyba na „bardzo otwartego seksualnie” ;-)
Co też się człowiek o sobie tutaj dowiaduje ;-)
wygadana etc ,mało "spolegliwa" coś w ten deseń
cwana gapa to komplement w sumie znaczy nienaiwna.
żebym to ja jeszcze widział
przecież żartuje .
MagdaLena1111 napisał/a:Co znaczy „trudny” charakter? :-D
Co też się człowiek o sobie tutaj dowiaduje ;-)wygadana etc ,mało "spolegliwa" coś w ten deseń
![]()
cwana gapa to komplement w sumie znaczy nienaiwna.
żebym to ja jeszcze widział
przecież żartuje .
Przecież wiem pasławku :-))
Ale też oboje wiemy, że masz rację, bo trzeba mocnego faceta, żeby ze mną wytrzymał :-D
Jeśli mnie żadna, na normalne pisanie nie chce odpowiedzieć, to w taki sposób pisać. Czy jakaś kobieta będzie chciał żebym coś stracił, co mam między nogami. Potrafię robić różne rzeczy z papieru i programować strony. Jeśli jakaś na już mnie przyjmie to dzięki mnie będzie mieć więcej kasy, bo jak napisz takie strony, że będę później je sprzedawał na rynek światowy.
Która mnie już teraz, bo ja upiekłam z domu.