Witam, mam 29 lat i jestem z okolic Łodzi. Poszukuję kobiety w wieku 26-29, która będzie chciała bez żadnego problemu dotykać narząd męski (penisa). Na razie nie ma pracy, ale nie długo będę miał pracę, bo od poniedziałku jadę na szkolenie na wózki widłowe. Jeśli jakaś kobieta będzie chciała ze mną się spotkać, to mogę na pewno spotkać się w poniedziałek jak będę czekał na kolejny pociąg. Jeśli jakaś kobieta jest z okolic z stacji kolejowej Łódź Widzew to będzie ok, a jeśli będzie chciała od razu zaprzyjaźnić się moim penis, żeby mnie uszczęśliwić to będę bardzo szczęśliwy. Ja jeszcze żadnej kobiety nie miałem i nie przeleciałem. Za kilka tygodni mam 30 lat.
1 2022-03-24 18:00:06 Ostatnio edytowany przez luk842 (2022-03-24 18:13:29)
Stary wyjdz na miasto do parku i zagaduj dziewczyny. Zaczyna się piekna pogoda wiec wieksza szansa na poznanie niż w necie.
Czasy się zmieniają i ludzie czesciej chowają się w necie i nie ma co do takich nawet próbować zagadywać.
Z pennisem to mozę zachowaj jako tajemnice wiadomo ze kobiety lubią ten narząd ale nie wypada się przyznawać haha.
Podrawiam
Park odpada, bo jestem po za Łodzią, ale na razie jeżdżę na szkolenie na wózki widłowe. Z Bedonia do Łódź Żabieniec z przesiadką na Łódź Widzew. Jestem taki, że boję się zapytać publicznie kobiet, bo jestem nieśmiały. Na razie jestem bez pracy.
I myślisz że jest tu jakaś desperatka która będzie obcego faceta szukać na peronie? bo tobie tak pasuje?
Chłopie, ogarnij się...
Jak tam sobie chcecie ale dajta se spokój raczej (moim zdaniem oczywiście)
https://www.netkobiety.pl/t126986.html
wesołek wrócił
Moja znajoma Cypionia-n ( Z wygladu troche meska ale nie ma sie czym przejmowac walczy z tym i efekty sa zadowalajace ) jest bardzo zainteresowana twoja oferta matrymonialna zapodaj nr kom to sie do ciebie odezwie.
Cypionia ma swoja drezyne takze podasz swoj peron i sie do ciebie jakos dokula. Dla niej wiek nie ma znaczenia czy masz 30 czy 13. Jak cos to do niej napisz :
uranasshole malpa yahoo kropka co kropka uk
Nie musu być na peronie, bo jutro będę czekał około godziny na stacji Łódź Widzew lub więcej czasu na Łódź Żabieniec. Jeśli jakaś kobieta będzie chciała to mogę wcześnie wyjechać z domu rowerem na stację Bedoń. Mogę podać gg, email, skype, bo nr. telefonu nie podaje praktycznie nikomu, bo ja od nieznajomych nie odbieram.
Czemu akurat kobieta ? Mam kumpla Cypiona z Łodzi ktory jest ciepły wiec jak załozysz opaske na oczy to w sumie nie bedzie miało znaczenia kto sie zajmie sprzetem.
Ziom kilka lat sprzedawał hot dogi wiec na parówkach sie dobrze zna.
Zapodaj swoje namiary to sie jakos zgadacie.
Jak jeszcze chodziłem do szkoły to przez 4 lata do klasy było dużo dziewczyn, a w klasie maturalnej miałem 16 dziewczyn i 2 chłopaków. Czasami byłem sam wśród 12 dziewczyn. Mogę z dziewczyną umówić się np. na pizze, jeśli ona będzie chciała. Na razie nie mogę za dużo wydawać. Mam sposób na tanie przejazdy pociągami ŁKA, korzystnie z "Bolt" i wiele innych sposobów.
No a twoja mama wie o tym ze sie tak na forum dla kobiet intensywnie udzielasz?
11 2022-03-31 09:07:13 Ostatnio edytowany przez luk842 (2022-03-31 09:08:31)
Nie wiem, ale lubię spędzać czas wśród kobiet. Jak był czasami w-f, to byłem sam wśród kilku koleżanek z klasy i z innej klasy dziewczyny.
Jeśli jakaś kobieta będzie z okolic Łódź Widzew to będzie bardzo dobrze, bo w tych okolicach będę szukał później pracy.
Mogę też w innym miejscu się spotkać jak nie będę jechał na szkolenie, tak pogadać albo na jakiś film tak, żebym w domu był koło 16, bo o tej godzenie już jestem w domu po szkolenie. Na szkolenie jadę przed 9. Jestem otwarty na propozycje, jeśli tak to jakieś tanie, bo nie mam za wiele kasy.
13 2022-05-09 08:49:32 Ostatnio edytowany przez luk842 (2022-05-09 09:26:48)
Już jestem po szkoleniu. Kobiety mogą też z okolic Justynowa. Czemu żadna kobieta nie chce ze mną pisać na początek.
W sensie, że szukasz kobiety w sumie głownie po to, aby robiła ci za zywą zabawkę do zaspakajania? A co właściwie chcesz jej zaoferować w zamian, czego nie zaoferowaliby jej inni meżczyźni zainteresowani takze seksem?
Do KoralinaJones się odezwij .
W sensie, że szukasz kobiety w sumie głownie po to, aby robiła ci za zywą zabawkę do zaspakajania? A co właściwie chcesz jej zaoferować w zamian, czego nie zaoferowaliby jej inni meżczyźni zainteresowani takze seksem?
Szukam kobiety do stałego związku, nie jako żywą zabawkę. Na początek nie chcę zaliczyć żadnej kobiety.
17 2022-05-10 15:22:39 Ostatnio edytowany przez luk842 (2022-05-10 15:26:40)
A co bym taką zrobiła jeśli bym stracił swój narząd męski albo bym go torturował, np. miażdżenia w imadle. W czwartek mógłbym się spotkać w Koluszkach. Jakoś koło godziny 11.
18 2022-07-19 15:49:04 Ostatnio edytowany przez luk842 (2022-07-19 15:50:36)
Czy któraś kobiet chce ze mną pójść do kina i bilety mięć prawie za darmo? W ostatni weekend lipca będę sam w domu i będę mógł jechać do kina. Mam sposób na tanie zakupy na Allegro. Mam wreszcie nową pracę.
Czy jakaś kobieta chce ze mną popisać, na różne tematy?
Czy jakaś kobieta chce ze mną popisać, na różne tematy?
Luk, jak już robisz ten kurs na wózki widłowe, to po skończeniu zapisz się na kurs dobrego wychowania, poczytaj savoir-vivre i może zmienisz teksty w tym wątku.
luk842 napisał/a:Czy jakaś kobieta chce ze mną popisać, na różne tematy?
Luk, jak już robisz ten kurs na wózki widłowe, to po skończeniu zapisz się na kurs dobrego wychowania, poczytaj savoir-vivre i może zmienisz teksty w tym wątku.
Raczej tekstu w wątku już nie da się zmienić. Już dawno skończyłem ten kurs na wózki widłowe i mam już pracę. Podczas innego szkolenia to miałem kurs z savoir-vivre, ale nic z niego wyniosłem. Czasami mam takie tygodnie, że piszę różne głupoty.