randkowanie/poznawanie przez internet - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » randkowanie/poznawanie przez internet

Strony Poprzednia 1 19 20 21 22 23 32 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,301 do 1,365 z 2,046 ]

1,301

Odp: randkowanie/poznawanie przez internet

obca zniekształona uczuciowo i idiotka bez odrobiny dojrzalosc,  rozsądna lady nigdy nie wyjawi tajemnic korespondencji  ha haaa poprawiacie mi wszyscy humor hee czytam i rypie śmiechem na razie jeden facio tu normalny i tri babeczki inteligetne

Zobacz podobne tematy :

1,302 Ostatnio edytowany przez Kasssja (2023-02-19 21:31:45)

OnaTa napisał/a:

obca zniekształona uczuciowo i idiotka bez odrobiny dojrzalosc,  rozsądna lady nigdy nie wyjawi tajemnic korespondencji  ha haaa poprawiacie mi wszyscy humor hee czytam i rypie śmiechem na razie jeden facio tu normalny i tri babeczki inteligetne

"Rozsądna lady' rozwaliła system big_smile Co drugie słowo piszesz z błędem, co trzecie wrzucasz heeee. Albo masz 8 lat i uczysz się pisać albo masz umiarkowany stopień niepełnosprawności intelektualnej. I sprawdź sobie biedulko, co to jest korespondencja i jej tajemnice, bo raczej nie przesłany losowej osobie link do profilu na portalu randkowym.
W sumie to ci współczuję, bycie tobą, zwłaszcza na tinderze, musi być potworną męczarnią. W sumie pasujesz do Kaszpira, pewnie stąd sympatia.

1,303 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-02-19 21:33:00)

Kasssja napisał/a:
Kaszpir007 napisał/a:

Ty naprawdę jesteś dziwna i to bardzo delikatne określenie ...

Wiadomość prywatna jest zawsze POUFNA i jest skierowany TYLKO do tej osoby.
Nie wyrażałem żadnej zgody na publikacje tego co było w PRYWATNYM emailu do Ciebie.
Jak nie chciałaś pomagać to trzeba była wykasować wiadomość i zapomnieć.

A ty podajesz szczegóły. Gdzie był profil , jak wyglądam , jakie jest najbliższe miejsce , jaka jest odległośc od centrum  do mnie i itd.
I nawet nie widzisz w tym nic dziwngo.

Widać nie można tutaj pisać nic szczegółowego, bo jedynie można mieć potem problemy i nieprzyjemności ..
Jakbym podał tutaj Twoje dane albo dane dzieki którym KAŻDY może Cię zidentyfikować to rozumię że nie miała byś nic przeciwko ?

Ale ty nie widzisz nic w tym dziwnego aby publikować zawartośc prywatnej poufnej wiadomości skierowanej tylko do ciebie.

Jakbym chciał aby każdy miał do tego dostęp to bym tutaj dał linka i umieścił ..
A jak widać nie chciałem.

Człowieku, rozsyłasz obcym ludziom NIEPROSZONY, nawet nie pytając ich o zgodę i chęci, swoje zdjęcie i nazwę wsi i jeszcze nazywasz to wiadomością poufną? Poufne to są moje smsy do i od przyjaciółki, tam obowiązuje obustronna dyskrecja i  zaufanie. Ty się ciesz, że nie wkleiłam tu twojej twarzy i pinezki na mapie, bo ja nie mam żadnych zobowiązań względem twojej osoby. Jeśli zaczniesz kobietom z forum wysyłać fotkę peniska, to też mamy być cicho sza, bo ty nam zaufałeś (?), choć jesteśmy dla ciebie obce i o peniska się nie prosiłyśmy? Zejdź na ziemię z tej swojej narcystycznej planety, bo masz absurdalne wymagania wobec świata.

I tak, gdybym to ja zupełnie obcym i wcale nie przychylnym mi ludziom wysyłała bez porozumienia  z nimi swoje foto, to liczyłabym się z tym, że ono gdzieś wypłynie.

@Kasssja, o co Ci tak naprawdę chodzi? Z jakiego powodu jesteś tak cięta na @Kaszpira?
Jesteście sobie zupełne obcymi osobami. Nie znacie się przecież w żaden sposób.

1,304

Kasssja napisał/a:
OnaTa napisał/a:

"Rozsądna lady' rozwaliła system big_smile Co drugie słowo piszesz z błędem, co trzecie wrzucasz heeee. Albo masz 8 lat i uczysz się pisać albo masz umiarkowany stopień niepełnosprawności intelektualnej. I sprawdź sobie biedulko, co to jest korespondencja i jej tajemnice, bo raczej nie przesłany losowej osobie link do profilu na portalu randkowym.
W sumie to ci współczuję, bycie tobą, zwłaszcza na tinderze, musi potwornie męczyć.

Ubijaj  swoje gówienko dalej haaaaa haa i mów że to czekolada.he hee syfiarstwo zaprawone smrodem.pluniesz w twarz a mówi że to deszcz .Są zasady szacunku i lojalności o których plugawa dziewczynka nie chwyta i nie chwytniesz boś buraczana

1,305

KoralinaJones napisał/a:

@Kasssja, o co Ci tak naprawdę chodzi? Z jakiego powodu jesteś tak cięta na @Kaszpira?

Na początku w ogóle nie byłam cięta, a jak mi to badoo przesłał znienacka, to nawet próbowałam pomóc i doradziłam jakieś zmiany. Ale od tego czasu zaglądam na forum prawie codziennie i obserwuję jego wpisy nie tylko tu, ale też w innym wątku, gdzie totalnie olał problem/pytanie autorki i rył się ze swoją osobą i tą samą historią swoich nieudanych związków. Nie dał się wyprosić, ignorował prośby o trzymanie się tematu albo założenie swojego wątku, klepał jak opętany na swój temat i tak mnie tym egocentryzmem i wdupiemaniem innych osób wnerwił, że skończyło się doradzanie. Zresztą nie wiem czy widzisz, że on naklepał tu 550 postów, a wszystkie na swój temat i zawsze z tymi samymi bzdurami. Gość jest niereformowalny, uciążliwy, namolny i zabiera przestrzeń osobom, które przychodzą tu po radę. Kobietom, a to forum dla kobiet. Tymczasem główną gwiazdą jest jakiś zaburzony chłop.

1,306 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-02-19 21:56:28)

Kasssja napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Na początku w ogóle nie byłam cięta, a jak mi to badoo przesłał znienacka, to nawet próbowałam pomóc i doradziłam jakieś zmiany. Ale od tego czasu zaglądam na forum prawie codziennie i obserwuję jego wpisy nie tylko tu, ale też w innym wątku, gdzie totalnie olał problem/pytanie autorki i rył się ze swoją osobą i tą samą historią swoich nieudanych związków. Nie dał się wyprosić, ignorował prośby o trzymanie się tematu albo założenie swojego wątku, klepał jak opętany na swój temat i tak mnie tym egocentryzmem i wdupiemaniem innych osób wnerwił, że skończyło się doradzanie. Zresztą nie wiem czy widzisz, że on naklepał tu 550 postów, a wszystkie na swój temat i zawsze z tymi samymi bzdurami. Gość jest niereformowalny, uciążliwy, namolny i zabiera przestrzeń osobom, które przychodzą tu po radę. Kobietom, a to forum dla kobiet. Tymczasem główną gwiazdą jest jakiś zaburzony chłop.

Tak tu jest odkąd nie ma moderacji. To tylko forum. Jest to denerwujące, jak na przykład dla niektórych to, że sporo dawnych uzytkowników wróciło na forum pod nowymi nickami. W dalszym ciągu to tylko forum.

Edit: Osobiście dziwię sie @Kaszpirowi że zdecydował się wysłać takiego maila.

Forum zdecydowanie trzeba traktować z dystansem.

1,307 Ostatnio edytowany przez twojeslowo (2023-02-19 22:02:07)

KoralinaJones napisał/a:
Kasssja napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Tak tu jest odkąd nie ma moderacji. To tylko forum. Jest to denerwujące, jak na przykład dla niektórych to, że sporo dawnych uzytkowników wróciło na forum pod nowymi nickami. W dalszym ciągu to tylko forum.

Tak, i w dodatku ogólnopolskie i publiczne, tak samo jak jego profile randkowe, więc niech się chłop zastanowi co pisze i jakie informacje udziela o sobie, bo w Internecie nic nie ginie. W dodatku nie ma nic ciekawego do powiedzenia, ciągle o tych babach, seksie i mokrych majtkach z ciężarną, i jaki to on wspaniały, szlachetny, tylko czasy i kobiety głupie. A prawda jest taka, że jest to 48 letni facet po rozwodzie, którego kopnęła żona w dupę, nie ma przyjaciół, męskich rozrywek, siedzi na tej wsi teraz samotny i się nudzi, więc pisze na babskim forum pierdoły o sobie. W dodatku z pierwszym stopniem otyłości, bo jak na 178 cm i 92 kg które podaje (a może być i wyżej, kto go tam wie) to już się do tej kategorii zalicza, łysy i o głupim, namolnym usposobieniu, ale będzie nam tu cisnął jaki superbohater z niego. Dojrzały człowiek zna swoje miejsce w szeregu. Nie wspomnę już o wysyłaniu niezamówionych prywatnych informacji do @Kasssja, czyli brak jakichkolwiek granic, wymuszanie na kimś darmowej konsultacji. Idź chłopie pobiegaj psem po pobliskim lesie, to może kilogramy spadną i ciśnienie na babę ci zejdzie.

1,308

twojeslowo napisał/a:

Tak, i w dodatku ogólnopolskie i publiczne, tak samo jak jego profile randkowe, więc niech się chłop zastanowi co pisze i jakie informacje udziela o sobie, bo w Internecie nic nie ginie. W dodatku nie ma nic ciekawego do powiedzenia, ciągle o tych babach, seksie i mokrych majtkach z ciężarną, i jaki to on wspaniały, szlachetny, tylko czasy i kobiety głupie. A prawda jest taka, że jest to 48 letni facet po rozwodzie, którego kopnęła żona w dupę, nie ma przyjaciół, męskich rozrywek, siedzi na tej wsi teraz samotny i się nudzi, więc pisze na babskim forum pierdoły o sobie. W dodatku z pierwszym stopniem otyłości, bo jak na 178 cm i 92 kg które podaje (a może być i wyżej, kto go tam wie) to już się do tej kategorii zalicza, łysy i o głupim, namolnym usposobieniu, ale będzie nam tu cisnął jaki superbohater z niego. Dojrzały człowiek zna swoje miejsce w szeregu. Nie wspomnę już o wysyłaniu niezamówionych prywatnych informacji do @Kasssja, czyli brak jakichkolwiek granic, wymuszanie na kimś darmowej konsultacji. Idź chłopie pobiegaj psem po pobliskim lesie, to może kilogramy spadną i ciśnienie na babę ci spadnie.

Serio, dziewczyny, co on wam zrobił?  Bo przestaję wierzyć w to, że chodzi tylko o to, że on tak wam gra na nerwach na forum. big_smile

1,309

KoralinaJones napisał/a:

Serio, dziewczyny, co on wam zrobił?  Bo przestaję wierzyć w to, że chodzi tylko o to, że on tak wam gra na nerwach na forum. big_smile

Dobra, powiem to: wysłał zdjęcia z penisem, najpierw do @Kasssja, po kilku dniach do mnie, za kasę. Więcej nie mogę zdradzić szczegółów, bo by się skompromitował big_smile. Mężowi pokazałam, mówi, że mały.

1,310

KoralinaJones napisał/a:
twojeslowo napisał/a:

Tak, i w dodatku ogólnopolskie i publiczne, tak samo jak jego profile randkowe, więc niech się chłop zastanowi co pisze i jakie informacje udziela o sobie, bo w Internecie nic nie ginie. W dodatku nie ma nic ciekawego do powiedzenia, ciągle o tych babach, seksie i mokrych majtkach z ciężarną, i jaki to on wspaniały, szlachetny, tylko czasy i kobiety głupie. A prawda jest taka, że jest to 48 letni facet po rozwodzie, którego kopnęła żona w dupę, nie ma przyjaciół, męskich rozrywek, siedzi na tej wsi teraz samotny i się nudzi, więc pisze na babskim forum pierdoły o sobie. W dodatku z pierwszym stopniem otyłości, bo jak na 178 cm i 92 kg które podaje (a może być i wyżej, kto go tam wie) to już się do tej kategorii zalicza, łysy i o głupim, namolnym usposobieniu, ale będzie nam tu cisnął jaki superbohater z niego. Dojrzały człowiek zna swoje miejsce w szeregu. Nie wspomnę już o wysyłaniu niezamówionych prywatnych informacji do @Kasssja, czyli brak jakichkolwiek granic, wymuszanie na kimś darmowej konsultacji. Idź chłopie pobiegaj psem po pobliskim lesie, to może kilogramy spadną i ciśnienie na babę ci spadnie.

Ja już napisałam co zrobił - zabiera przestrzeń. To forum mogłoby być fajnym miejscem, ale Kaszpir i reszta incelstwa (plus ta agresywna analfabetka z dwoma nickami) czynią je toksycznym. Kobieta wejdzie, zapyta o coś inne kobiety i dostanie stek bzdur od żenujących facecików. Serio, w miejscu stworzonym dla kobiet zalęgły się najgorsze okazy mężczyzn i najwyraźniej jest im tu dobrze, mimo kopniaków.

1,311

twojeslowo napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Dobra, powiem to: wysłał zdjęcia z penisem, najpierw do @Kasssja, po kilku dniach do mnie, za kasę. Więcej nie mogę zdradzić szczegółów, bo by się skompromitował big_smile. Mężowi pokazałam, mówi, że mały.

No, i to jest przynajmniej wiarygodna wersja big_smile.

1,312 Ostatnio edytowany przez Kasssja (2023-02-19 22:13:19)

twojeslowo napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Weź nie żartuj tak nawet. Gdybym dostała zdjęcie penisa Kaszpira, mielibyście go tu wklejonego razem z pinezką i jego twarzą. Więc nie, nie dostałam. Kaszpir, nawet się nie waż. lol

1,313

twojeslowo napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Skandal big_smile

1,314 Ostatnio edytowany przez Kasssja (2023-02-19 22:20:45)

paslawek napisał/a:
twojeslowo napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Skandal big_smile

Pasławek, ja się Kaszpira czepiam, że naklepał 550 postów, a ty masz ich... 15,600!!! Jezu, po co, na co? Tyle dobrze, że ty nie produkujesz takiego kontentu jak tamten. Kaszpir kiedyś moze cię dogonić hmm

1,315 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-02-19 22:29:38)

Kasssja napisał/a:

Pasławek, ja się Kaszpira czepiam, że naklepał 550 postów, a ty masz ich... 15,600!!! Jezu, po co, na co? Tyle dobrze, że ty nie produkujesz takiego kontentu jak tamten. Kaszpir kiedyś moze cię dogonić hmm

Jeszcze jakiś czas będziesz próbowała naprostować @Kaszpira i sama dobijesz do 500. Prawie połowę już masz big_smile.

1,316

paslawek napisał/a:
twojeslowo napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Skandal big_smile

Martin to lepszy zawodnik, bo za darmo publikuje big_smile

1,317

Z jednym nickiem jestem buraczana lady, a kto słucha tej idiotki to znaczy że nie potrafi zrozumiec puenty wpisów moich
przeciągi umysłowe idiotek są zabawne

1,318 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-02-19 22:48:59)

Kasssja napisał/a:
paslawek napisał/a:
twojeslowo napisał/a:

Skandal big_smile

No niby tak,ale u mnie 15000 postów to wygłupy big_smile tongue reszta ujdzie w tłumie znaczy w tłoku big_smile

1,319 Ostatnio edytowany przez Kasssja (2023-02-19 22:56:59)

KoralinaJones napisał/a:

Jeszcze jakiś czas będziesz próbowała naprostować @Kaszpira i sama dobijesz do 500. Prawie połowę już masz big_smile.

Ja piszę w różnych wątkach na różne tematy, a nie 100% kontentu o sobie i wszystkich moich ex. Nie udźwignęlibyście tego lol

paslawek napisał/a:

[

No niby tak,ale u mnie 15000 postów to wygłupy big_smile tongue reszta ujdzie w tłumie znaczy w tłoku big_smile

Wiem, wiem smile Tzn widziałam tylko te na wesoło wink

1,320

Kasssja napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Ja piszę w różnych wątkach na różne tematy, a nie 100% kontentu o sobie i wszystkich moich ex. Nie udźwignęlibyście tego lol

Spokojnie, nie takie oryginały tu juz były big_smile.

1,321 Ostatnio edytowany przez Farmer (2023-02-20 09:53:16)

OnaTa napisał/a:
Farmer napisał/a:
OnaTa napisał/a:

Współczuję takiego podejścia tobie.

Ja nie jestem zazdrosny, a ty tak smile

I dlatego baby nie będziesz miał bo nie umiesz wyczuć kobiety ni tego co mówi ani co czuje

Całe szczęście, jeszcze bym trafił na coś takiego jak ty i musiałbym kupić linę na stryczek.

1,322

Od pewnego poziomu doświadczenia już się nie trafia na nieodpowiednich partnerów.
Po prostu nie wchodzi się w takie znajomości, które nam nie odpowiadają, tylko grzecznie dziękuje za towarzystwo, przyjmując do wiadomosci że ludzie są bardzo różni.
Jak się dużo z kimś rozmawia,  a nie o "dupie Maryni" to się człowieka pozna i jego poglądy na świat.
Ja unikam ludzi którzy się nie odkrywają, nic o sobie nie mówią, ciągle dowcipkują, są bardzo skryci. Właśnie dlatego że nie wiem czy do mnie pasują jako znajomi nawet, o bliższych relacjach nie wspominając.
Mężczyźni mają ten problem, że jak im kobieta podoba się fizycznie, to już niekoniecznie są w stanie ją racjonalnie rozebrać na części pierwsze, jako osobowość

1,323

Ela210 napisał/a:

Od pewnego poziomu doświadczenia już się nie trafia na nieodpowiednich partnerów.

Teoretycznie tak, praktycznie nie.

1,324

Farmer takie słowa do kobiety dyskwalifikują ciebie jako człowieka sam dajesz  o sobie świadectwo

1,325

Farmer, głupio ci, że zostałeś zdyskwalifikowany jako człowiek? big_smile

1,326

Kasssja napisał/a:

głupio ze umiejszasz się intelektualnie?

1,327

Kasssja napisał/a:

Ale członkiem nie nazwała smile

1,328

OnaTa napisał/a:

Farmer takie słowa do kobiety dyskwalifikują ciebie jako człowieka sam dajesz  o sobie świadectwo

smile

Widzę, że sama się prosisz, a ja mam niekiedy krótki lont (ale za to coś innego długiego).
Nie wchodź mi w drogę.

1,329

Nie łaz i nie zaczepiaj chamie

1,330

OnaTa napisał/a:

Nie ten poziom moja damo.

1,331

Farmer napisał/a:
OnaTa napisał/a:

Twoja??? Udajesz tu groma a nikim jesteś.

1,332

Ela210 napisał/a:

o "dupie Maryni'

No dobra,ale co z  tą Bułką,Panną,Deep ?

1,333

Ela210 napisał/a:

Po prostu nie wchodzi się w takie znajomości, które nam nie odpowiadają, tylko grzecznie dziękuje za towarzystwo, przyjmując do wiadomosci że ludzie są bardzo różni.
Jak się dużo z kimś rozmawia,  a nie o "dupie Maryni" to się człowieka pozna i jego poglądy na świat.
Ja unikam ludzi którzy się nie odkrywają, nic o sobie nie mówią, ciągle dowcipkują, są bardzo skryci. Właśnie dlatego że nie wiem czy do mnie pasują jako znajomi nawet, o bliższych relacjach nie wspominając.
Mężczyźni mają ten problem, że jak im kobieta podoba się fizycznie, to już niekoniecznie są w stanie ją racjonalnie rozebrać na części pierwsze, jako osobowość

Elu,
zgadzam się z Tobą, że od pewnego poziomu doświadczenia,
nic nam w zasadzie nie grozi.. też tak już mam,
jednak,
ja, w przeciwieństwie do Ciebie, nie mam nic do skrytych i unikających odkrycia,
bo mnie to nic, a nic obchodzi, czy pod kapeluszem jest królik, czy nie ma nic, big_smile

kiedy jesteś sama zbudowana, pewna siebie i umiejąca być samej,
każdy kto się pojawia w Twoim otoczeniu, a sprawia, że dobrze się czujesz,
jest już wartością dodaną do Twojego życia..

Nad czy tu się zastanawiać, co się za tym kryje? i czy w ogóle coś? big_smile

a to:
"Mężczyźni mają ten problem, że jak im kobieta podoba się fizycznie, to już niekoniecznie są w stanie ją racjonalnie rozebrać na części pierwsze, jako osobowość"

rozbawiło mnie to,
mężczyźni przeważnie nie mają z tym żadnego problemu,
jak uda im się ją rozebrać z ubrania i dobrze się czują w jej towarzystwie,
to mało który, chce ją dalej rozbierać,
a o osobowości już nie wspomnę big_smile

ale mimo wszystko dzięki za Twój wpis..
jest taki poczciwy..

ps. nie mam czasu zbytnio, żeby Was tu wszystkich lepiej poznać, nie kojarzę nicków z wypowiedziami,
tylko kilka na razie, tak Pi razy oko..

pozdrawiam

1,334 Ostatnio edytowany przez logika (2023-02-20 19:49:35)

Kasssja napisał/a:
Kaszpir007 napisał/a:

Ty naprawdę jesteś dziwna i to bardzo delikatne określenie ...

Wiadomość prywatna jest zawsze POUFNA i jest skierowany TYLKO do tej osoby.
Nie wyrażałem żadnej zgody na publikacje tego co było w PRYWATNYM emailu do Ciebie.
Jak nie chciałaś pomagać to trzeba była wykasować wiadomość i zapomnieć.

A ty podajesz szczegóły. Gdzie był profil , jak wyglądam , jakie jest najbliższe miejsce , jaka jest odległośc od centrum  do mnie i itd.
I nawet nie widzisz w tym nic dziwnego.

Widać nie można tutaj pisać nic szczegółowego, bo jedynie można mieć potem problemy i nieprzyjemności ..
Jakbym podał tutaj Twoje dane albo dane dzięki którym KAŻDY może Cię zidentyfikować to rozumię że nie miała byś nic przeciwko ?

Ale ty nie widzisz nic w tym dziwnego aby publikować zawartość prywatnej wiadomości skierowanej tylko do ciebie.

Jakbym chciał aby każdy miał do tego dostęp to bym tutaj dał linka i umieścił ..
A jak widać nie chciałem.

Człowieku, rozsyłasz obcym ludziom NIEPROSZONY, nawet nie pytając ich o zgodę i chęci, swoje zdjęcie i nazwę wsi i jeszcze nazywasz to wiadomością poufną? Poufne to są moje smsy do i od przyjaciółki, tam obowiązuje obustronna dyskrecja i  zaufanie. Ty się ciesz, że nie wkleiłam tu twojej twarzy i pinezki na mapie, bo ja nie mam żadnych zobowiązań względem twojej osoby. Jeśli zaczniesz kobietom z forum wysyłać fotkę peniska, to też mamy być cicho sza, bo ty nam zaufałeś (?), choć jesteśmy dla ciebie obce i o peniska się nie prosiłyśmy? Zejdź na ziemię z tej swojej narcystycznej planety, bo masz absurdalne wymagania wobec świata.

I tak, gdybym to ja zupełnie obcym i wcale nie przychylnym mi ludziom wysyłała bez porozumienia  z nimi swoje foto, to liczyłabym się z tym, że ono gdzieś wypłynie.

Kasssja,
zawsze nam wszystkim wydaje się, że mamy rację,
ale warto posłuchać kogoś z boku, bo sami tego nigdy nie zobaczymy..

Piszesz, że nie prosiłaś się, a Kaszpir sam Ci coś podesłał,
ale mogłaś to zignorować, a tego nie zrobiłaś,
weszłaś w reakcję z nim, a tym samym związałaś sobie ręce..
nie powinnaś wywlekać cokolwiek, co padło między wami na priv.
tak się po prostu nie robi..

Sama miałam 3 przypadki, gdzie pozwoliłam na kontakt prywatny, poza forum,
i nigdy w życiu bym nie wykorzystała tej wiedzy,
a kiedy użytkownik nawet w dobrej wierze zaczął się rozpisywać, jaka to jestem fajna prywatnie,
wylałam mu zaraz wiadro zimnej wody na głowę,

TEGO SIĘ NIE ROBI !
koniec kropka.
Nie masz racji, w moim mniemaniu.

1,335 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-02-20 20:04:17)

Ela210 napisał/a:

To zależy "po co" kobieta się podoba fizycznie mężczyźnie i co z tym zrobić,później jak pierwsze najsilniejsze uderzenie zachwytu nieco mija
że się podobają ludzie sobie to naturalne i nie jest problemem a raczej nie musi być,od razu,też zależy czy wzajemnie czy nie, to podobanie jest.
Ale to też tylko pewien etap i ważne co dalej z jakim nastawieniem,czasem to rozbieranie na czynniki pierwsze to jeszcze gorzej dla relacji nawet dojrzałej
zawsze łączy się z jakąś próbą panowania kontroli dominowania badanie,słabo z zaufaniem, pewnością
uogólnienia są mało precyzyjne w określaniu cech płci to co nas różni,tu różnice są pomijalne bardziej osobnicza postawa się liczy nie płeć
kobiety miewają również problem z podobaniem się faceta - bywa że rozum odbiera
dojrzałym kobietom

1,336 Ostatnio edytowany przez logika (2023-02-20 20:07:48)

Legat napisał/a:

logika yyy ok błysnęłaś. big_smile

Łykam to jak młody pelikan big_smile
bo miałam ciężki dzień.

Dzięki wielkie,
jak to mówią, poklasku nigdy za wiele smile

w wolnej chwili, wezmę Cię pod lupę,
bo mignęło mi tu kilu facetów straceńców, co siedzą i nijak ruszyć nie mogą z miejsca.

ja nie kojarzę nikogo, Farmer, Legat, i inni..
Czy Ty jesteś od tej poezji?????:)

tak na szybko,
czy Ty zdajesz sobie sprawę, że nasze przyzwyczajenia, to nasza druga natura?

jak siedzisz non stop na forum,
nie masz kontaktu z nikim w realu,
to nie wyzbędziesz się już tego.

choćbyś księżniczkę znalazł i ona wprowadzi się do Ciebie,
to po pierwszych uniesieniach,
znowu wrócisz na forum?

Czy zdajesz sobie z tego sprawę?

Nawet gdy jesteś sam od lat,
spędzaj wieczory tak, jakby zaraz miała wejść..

Kolacja ze świecami i takie tam.. smile

pielęgnuj takie rytuały,
przyzwyczajaj się..

pozdrawiam

1,337 Ostatnio edytowany przez Kasssja (2023-02-20 20:14:53)

logika napisał/a:

TEGO SIĘ NIE ROBI !
koniec kropka.

Tylko czego się nie robi? Nie zacytowałam tu jego wiadomości ani treści z jego profilu, nie podałam jego imienia i nazwiska (mam, bo pisał z prywatnego maila), nie pokazałam jego zdjęcia, nie podałam nazwy wsi. Kaszpirowi nie w smak jest to, że napisałam, jak daleko jego wieś leży od miasta, bo jego narracja na forum to kłamstwo, że mieszka na samych obrzeżach dużego miasta w nowoczesnej miejscowości pełnej domów bogatych ludzi. Zapomniał, że ktoś może zweryfikować te kłamstwa, dlatego histeryzuje.
I owszem, gdybym wam go tu pokazała z twarzy i adresu, można by było się czepiać. Teoretycznie, z etycznego punktu widzenia, bo każdy dorosły człowiek powinien wiedzieć, czym może dzielić się z obcymi osobami i czym to grozi. Bo co by zrobił, gdybym okazała się złośliwą szują i wrzuciła tu jego zdjęcie, nazwisko i adres? Nic, zupełnie nic by nie mógł zrobić, bo tu nawet moderacji nie ma, więc te dane spokojnie by sobie wisiały. Cała Polska mogłaby sobie poczytać jego smęty o związkach połączone z jego wizerunkiem. I podlinkować znajomym. Mogłoby to trafić do jego ex żony i jej nowego faceta, do ciężarnej kochanki, pani z sylwestra, sporo osób byłoby zainteresowanych. Kaszpir nie ma 15 lat, żeby robić takie fuckupy w sieci. Jest dorosły i niech odpowiada za swoje decyzje. Narzuca się wszystkim na forum, narzucił się mnie prywatnie, teraz niech się zastanowi nad sobą.

1,338

logika napisał/a:

ja nie kojarzę nikogo, Farmer, Legat,
Czy Ty jesteś od tej poezji?????:)

Ja powiem ja,nawet nie proszony bo chłopaki są nieśmiałe big_smile
Tak Legat to TEN poeta od poezji, a Farmer to spec od prozy.

1,339 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-02-20 20:28:43)

Kasssja napisał/a:
logika napisał/a:

TEGO SIĘ NIE ROBI !
koniec kropka.

Tylko czego się nie robi? Nie zacytowałam tu jego wiadomości ani treści z jego profilu, nie podałam jego imienia i nazwiska (mam, bo pisał z prywatnego maila), nie pokazałam jego zdjęcia, nie podałam nazwy wsi. Kaszpirowi nie w smak jest to, że napisałam, jak daleko jego wieś leży od miasta, bo jego narracja na forum to kłamstwo, że mieszka na samych obrzeżach dużego miasta w nowoczesnej miejscowości pełnej domów bogatych ludzi. Zapomniał, że ktoś może zweryfikować te kłamstwa, dlatego histeryzuje.
I owszem, gdybym wam go tu pokazała z twarzy i adresu, można by było się czepiać. Teoretycznie, z etycznego punktu widzenia, bo każdy dorosły człowiek powinien wiedzieć, czym może dzielić się z obcymi osobami i czym to grozi. Bo co by zrobił, gdybym okazała się złośliwą szują i wrzuciła tu jego zdjęcie, nazwisko i adres? Nic, zupełnie nic by nie mógł zrobić, bo tu nawet moderacji nie ma, więc te dane spokojnie by sobie wisiały. Cała Polska mogłaby sobie poczytać jego smęty o związkach połączone z jego wizerunkiem. I podlinkować znajomym. Mogłoby to trafić do jego ex żony i jej nowego faceta, do ciężarnej kochanki, pani z sylwestra, sporo osób byłoby zainteresowanych. Kaszpir nie ma 15 lat, żeby robić takie fuckupy w sieci. Jest dorosły i niech odpowiada za swoje decyzje. Narzuca się wszystkim na forum, narzucił się mnie prywatnie, teraz niech się zastanowi nad sobą.

Czy to ma być dla niego jakiś rodzaj nauczki? Jeśli tak, to już ją dostał. Na przyszłość będzie bardziej ostrożny i nie będzie wysyłał radośnie maili w ciemno, obcym ludziom. Mnie dziwi tylko jedna rzecz - mianowicie, że chodzi tylko o to, o taką... drobnostkę w zasadzie, o to że jest niespójny pomiędzy tym co przedstawia publicznie a tym co prezentuje sobą w rzeczywistości. Tylko tyle że on tu pisze dla siebie. Jeśli chce oszukiwać się w ten sposób, to jest to jego sprawa, nieprawdaż?

Edit: Również mam wiedzę i własne obserwacje uzyskane w sposób bardziej prywatny o niektórych użytkownikach tego forum, a jednak publicznie gryzę się w język.

Przeważająca większość użytkowników, którzy tutaj piszą jest w ten sposób niespójna.

1,340

KoralinaJones napisał/a:

Czy to ma być dla niego jakiś rodzaj nauczki? Jeśli tak, to już ją dostał. Na przyszłość będzie bardziej ostrożny i nie będzie wysyłał radośnie maili w ciemno, obcym ludziom. Mnie dziwi tylko jedna rzecz - mianowicie, że chodzi tylko o to, o taką... drobnostkę w zasadzie, o to że jest niespójny pomiędzy tym co przedstawia publicznie a tym co prezentuje sobą w rzeczywistości. Tylko tyle że on tu pisze dla siebie. Jeśli chce oszukiwać się w ten sposób, to jest to jego sprawa, nieprawdaż?

No to jak robi coś dla siebie i sam chce się oszukiwać, to niech nie rozsyła po ludziach niczego do "oceny".
I nie liczyłabym na jakąkolwiek refleksję z jego strony. Ile już razy obrażał się i "przestawał do nas pisać", a potem zasypywał od nowa tym samym szajsem? Potem znów się obrażał, usuwał posty i zmieniał na kropkę, a po kilku dniach znów elaboraty o tym samym. Gość ma problemy ze sobą, powinien iść na terapią a nie spamować sobą babske forum i prywatne skrzynki tutejszych kobiet.

1,341 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-02-20 20:32:07)

Kasssja napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

No to jak robi coś dla siebie i sam chce się oszukiwać, to niech nie rozsyła po ludziach niczego do "oceny".
I nie liczyłabym na jakąkolwiek refleksję z jego strony. Ile już razy obrażał się i "przestawał do nas pisać", a potem zasypywał od nowa tym samym szajsem? Potem znów się obrażał, usuwał posty i zmieniał na kropkę, a po kilku dniach znów elaboraty o tym samym. Gość ma problemy ze sobą, powinien iść na terapią a nie spamować sobą babske forum i prywatne skrzynki tutejszych kobiet.

Zgoda, co do tego że spamuje swoimi problemami po forum, ale to też robi większość użytkowników w sytuacji, w której nie ma moderacji. Mało tego, większość osób które przychodzą tutaj po poradę nie chce przyjmować do wiadomości krytyki. Z moich obserwacji wynika że są to ludzie którzy przychodzą upewnić się w sposobie swojego myślenia i postępowania.

1,342 Ostatnio edytowany przez Kasssja (2023-02-20 20:49:22)

KoralinaJones napisał/a:

Zgoda, co do tego że spamuje swoimi problemami po forum, ale to też robi większość użytkowników w sytuacji, w której nie ma moderacji. Mało tego, większość osób które przychodzą tutaj po poradę nie chce przyjmować do wiadomości krytyki. Z moich obserwacji wynika że są to ludzie którzy przychodzą upewnić się w sposobie swojego myślenia i postępowania.

Wiesz, nie jestem tu długo, ale przez te kilka tygodni mogę wymienić tylko kaszpira jako spamera. Inni nawet jeśli piszą dużo, to jakoś tam starają się czasem komuś coś doradzić, czasem sobie pożartują, czasem opiszą swoją sytuację jako przykład dla kogoś, porównanie. A tylko kaszpir ze śmiertelną powagą wtrynia się w mnóstwo wątków, opisując tylko i wyłącznie siebie. Dla kaszpira ważny jest tylko kaszpir. Własnie to mnie wkurza i dlatego jak widzę jego kolejne i kolejne wynurzenia to mnie już trafia i po nim jadę. Od wczoraj trochę się wyizolował i dobrze mu to zrobi. Jeszcze od apek randkowych powinien się odciąć na jakiś czas i popracować nad głową.

1,343 Ostatnio edytowany przez twojeslowo (2023-02-20 21:18:39)

Dajcie spokój, bo chyba każdy z nas choć raz w życiu miał takiego sąsiada, rozwodnika big_smile. Okna i drzwi się nie zamykały. Tuż po rozwodzie jakaś panna z brzuchem od razu z nim zamieszkała, później chodzili razem z wózkiem, później jej nie było, później jakieś inne na grillu czy ognisku, później znów inny samochód stał przed domem, na końcu Sylwester i też pełna chata, jakaś znowu inna i w dodatku z dziećmi, a to wszystko w rok. Młodziaki mówili, że widzieli go też w Internecie na aplikacjach randkowych. Myślicie, że do rodziny, żony i córek to nie doszło? Taka reputacja się kłania, a to jak i co opisywał Kaszpir na ogólnopolskim forum, to już nie wspomnę, łącznie z jego wizytami w seks shopie, które zachwala i wysyłaniu niezamówionych linków do @Kasssja i bóg wie do kogo i co on jeszcze w tych internetach robi. Staremu po prostu odbija na starość - myśli rozporkiem, tak się u mnie mówi big_smile.

1,344 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-02-20 21:23:27)

Kasssja napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Wiesz, nie jestem tu długo, ale przez te kilka tygodni mogę wymienić tylko kaszpira jako spamera. Inni nawet jeśli piszą dużo, to jakoś tam starają się czasem komuś coś doradzić, czasem sobie pożartują, czasem opiszą swoją sytuację jako przykład dla kogoś, porównanie. A tylko kaszpir ze śmiertelną powagą wtrynia się w mnóstwo wątków, opisując tylko i wyłącznie siebie. Dla kaszpira ważny jest tylko kaszpir. Własnie to mnie wkurza i dlatego jak widzę jego kolejne i kolejne wynurzenia to mnie już trafia i po nim jadę. Od wczoraj trochę się wyizolował i dobrze mu to zrobi. Jeszcze od apek randkowych powinien się odciąć na jakiś czas i popracować nad głową.

Nie tylko @Kaszpir. Jednakże jego postawa (i jemu podobnych) oznacza, że nic nie wyniesie z pobytu na tym forum. On ma jakiś obraz siebie, którego nie chce najwyraźniej zweryfikować, jakieś własne założenia, których nie chce zmieniać, modyfikować w żaden sposób. Możliwe że kierują nim motywy wiadome tylko jemu, których nie chce i nie będzie ujawniać na forum.

A że forum działa w takiej a nie innej formie, to już inna sprawa.

Rozumiem, że chciałaś pomóc, ale odbiłaś się od ściany. Po prostu nie warto czuć się w pewnych okolicznościach zobowiązanym wink.

1,345

twojeslowo napisał/a:

Staremu po prostu odbija na starość - myśli rozporkiem, tak się u mnie mówi big_smile.

W takim razie musisz być bardzo młodą osobą, skoro 47 lat to dla Ciebie... starość smile.

1,346 Ostatnio edytowany przez twojeslowo (2023-02-20 21:47:03)

KoralinaJones napisał/a:

Nie tylko @Kaszpir. Jednakże jego postawa (i jemu podobnych) oznacza, że nic nie wyniesie z pobytu na tym forum. On ma jakiś obraz siebie,
którego nie chce najwyraźniej zweryfikować, jakieś własne założenia, których nie chce zmieniać, modyfikować w żaden sposób. Możliwe że kierują nim motywy wiadome tylko jemu, których nie chce i nie będzie ujawniać na forum.

Motywy są proste, większość facetów, obecnie w okolicach 40-50 lat, rozwodząc się traci pozycję społeczną, który wciąż zapewnia rodzina. Jak dochodzą do tego dość niskie zarobki (jak w przypadku NO), wysokie alimenty, samotność, brak męskich rozrywek, męskiego, zgranego towarzystwa, powstaje frustracja, a bardzo często agresja (NO). Takich 50 latków goni też czas, wciąż czują się młodzi i wydaje im się, że są 30 latkami, ale już np. otyłość się pojawia (Kaszpir), uroda przemija i sylwetka się rozłazi, ale najważniejsze to dopiec żonie, która złożyła papiery rozwodowe (często), albo nie pracowała za dużo na etacie w trakcie małżeństwa, opiekując się i wychowują dzieci big_smile. I zaczyna się poszukiwanie (łapanka) młodszej co najmniej o 10 lat szprychy na szpileczkach, aby sobie i innym wokół coś udowodnić big_smile. To trwa tak maksymalnie do 3 lat, a później już nawet viagra nie działa.

1,347

KoralinaJones napisał/a:

W takim razie musisz być bardzo młodą osobą, skoro 47 lat to dla Ciebie... starość smile.

Tak, jestem bardzo młodą osobą big_smile.

1,348 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2023-02-20 21:48:19)

Sorry, niby to tylko forum, ale przecież część ludzi piszę tu o swoich poważnych,  intymnych sprawach.
Nawet ktoś średnio  inteligentny zauważy, czy rozmawia o Dupie Maryni, czy jest mowa o czymś dla kogoś  ważnym.
Brak takiego wyczucia to upośledzenie.
W relacjach musi być równowaga. Atakowanie kogoś,  za to że się odkrywa, podczas gdy samemu chowasz się za dziesiątym Nickiem, to jest słabe..
Paslawek, ja pisałam o ludziach do związku.
Fascynacje że świadomością, że to tylko fascynacje się nie liczą.
Rzecz w tym że wiele osób narzeka tu na swoje złe wybory właśnie w tej sferze

1,349

Ela210 napisał/a:

Atakowanie kogoś,  za to że się odkrywa, podczas gdy samemu chowasz się za dziesiątym Nickiem, to jest słabe..

Mniej forum. Ewidentnie gotuje Ci się od tego mózg.

1,350

twojeslowo napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Tak, jestem bardzo młodą osobą big_smile.

W takim razie, co sensownego możesz doradzić mężczyźnie po przejściach pod 50-tkę?

1,351

OnaTa napisał/a:
Farmer napisał/a:
OnaTa napisał/a:

Jesteś małym, nic nie znaczącym toksycznym narcyzem.
Nikt ciebie nie kocha, nie pożąda, nawet pewnie nie lubi.
I nawet mi ciebie nie żal.

1,352

Może Twój też się powinien ugotować, może wejdziesz w jakieś autentyczne relacje Koralino Jones, może warto zdjąć przed kimś maskę? Ludzie to robią,  w Internecie też.
Coś do zyskania jednak jest smile

1,353 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-02-20 22:34:33)

Ela210 napisał/a:

Może Twój też się powinien ugotować, może wejdziesz w jakieś autentyczne relacje Koralino Jones, może warto zdjąć przed kimś maskę? Ludzie to robią,  w Internecie też.

Zajmij się sobą. Ponad 50 - letnia kobieta przeżywająca nicki na forum, które za chwilę może przestać istnieć. Żenada. Pewnie Ty masz dużo autentycznych relacji skoro wciąż tkwisz na tym forum ścigając użytkowników kto jest kim.

1,354 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-02-20 22:45:17)

Ela210 napisał/a:

Ela daj spokój,kiedy to było z tymi nickami i wszyscy okazuje się wiedzieli co się dzieje ze starszych użytkowników,
niepotrzebnie moim zdaniem,doszukujesz się czegoś czego nie ma u Koraliny
Koralina Kaszpirowi nie zarzuca że się odkrywa tylko, że notorycznie przynudza i się wszędzie panoszy po wątkach jak dzieciuch, podobnie choć z trochę innej perspektywy napisała  Kasssaja ,a Kassaaja to nie Koralina na 100% 
,odsłanianie się w internecie, też miewa ciemne przykre nieprzyjemne strony, bywa że odbiorcy nie są na to gotowi to inna strona medalu,odpowiedzi od czapy mylne,błędne na jakąś historię ocena to jeszcze nie zrozumienie
sama tego doświadczyłaś niby od starych wyjadaczy z forum,emocje nie są dobrym doradcą,pamiętliwość też nic nie pomoże   
Jak wiadomo lubię was dwie, więc nie jestem stronniczy,choć może niepotrzebnie się wtrącam w jakiś sztuczny konflikt.

1,355

paslawek napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Ela daj spokój,kiedy to było z tymi nickami i wszyscy okazuje się wiedzieli co się dzieje ze starszych użytkowników,
niepotrzebnie moim zdaniem,doszukujesz się czegoś czego nie ma u Koraliny
Koralina Kaszpirowi nie zarzuca że się odkrywa tylko, że notorycznie przynudza i panoszy podobnie Kasssaja ,a Kassaaja to nie Koralina na 100% 
,odsłanianie się w internecie, też miewa ciemne przykre nieprzyjemne strony, bywa że odbiorcy nie są na to gotowi to inna strona medalu,odpowiedzi od czapy mylne,błędne na jakąś historię ocena to jeszcze nie zrozumienie
sama tego doświadczyłaś niby od starych wyjadaczy z forum,emocje nie są dobrym doradcą,pamiętliwość też nic nie pomoże   
Jak wiadomo lubię was dwie, więc nie jestem stronniczy,choć może niepotrzebnie się wtrącam w jakiś sztuczny konflikt.

@paslawku, doceniam, naprawdę doceniam, ale żeby była jasność - ja mam to gdzieś czy się komuś podobają moje nicki czy nie wink big_smile

1,356

Jak widać,  mam czas na to:).
Możesz sobie wyobrażać sfrustrowaną staruszkę, jak Ci tak wygodnie wink

1,357 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-02-20 22:55:32)

Męcząca jesteś. Absorbująca swoimi wyobrażeniami tak jakby one miały - dla kogoś - jakieś znaczenie w Internecie. Ja Ci niczego nie muszę o sobie udowadniać. Czego tu nie rozumiesz? Nie muszę. Na pewno nie chcę. Bierzesz to pod uwagę?

1,358

Farmer napisał/a:
OnaTa napisał/a:
Farmer napisał/a:

Jesteś małym, nic nie znaczącym toksycznym narcyzem.
Nikt ciebie nie kocha, nie pożąda, nawet pewnie nie lubi.
I nawet mi ciebie nie żal.

Spadaj !!! Ty jesteś tak głupi sądzisz że jestem sama .do kobiety tak się zwracać ha ha ha niski jesteś

1,359

OnaTa napisał/a:

Spadaj !!! Ty jesteś tak głupi sądzisz że jestem sama .do kobiety tak się zwracać ha ha ha niski jesteś

Jesteś sama, sfrustrowana, latka lecą, a jad się wylewa.
Jakież to typowe dla narcyza.

Nie jestem niski smile

1,360

Farmer napisał/a:

Nie jestem niski smile

O, a ile masz wzrostu? Powiem Ci, że wyglądam młodo, jak studentka big_smile.

1,361

No, tak więc widzisz @Kasssja, jeśli chodzi o stopień oszołomstwa na forum, to niektórzy są pewni, że ja to Ty, czyli Ty to ja, czyli my, to my big_smile. Witamy w wariatkowie big_smile. Mówiłam Ci, że @Kaszpir to jeszcze nic wink.

1,362

Farmer napisał/a:
OnaTa napisał/a:

Jesteś sama, sfrustrowana, latka lecą, a jad się wylewa.
Jakież to typowe dla narcyza.

Nie jestem niski smile

Jesteś damskim bokserem.zadnej kobiety nie zdobedziesz.nekasz chamstwem i klamstwami

1,363

KoralinaJones napisał/a:
Farmer napisał/a:

Nie jestem niski smile

Niecałe 1,8 m, te parę centymetrów poszły w inną część ciała smile

1,364

Farmer napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Farmer napisał/a:

Nie jestem niski smile

Niecałe 1,8 m, te parę centymetrów poszły w inną część ciała smile

Pewnie w stopy, żeby utrzymać pion big_smile

1,365

OnaTa napisał/a:

Jesteś damskim bokserem.zadnej kobiety nie zdobedziesz.nekasz chamstwem i klamstwami

Żadnej kobiety nie uderzyłem.
Nie muszę zdobywać, mam taką pozycję i wygląd, że jest na odwrót.

To ty nękasz swoim chamstwem, prymitywizmem i brakiem kultury.
To dlatego jesteś sama i sączysz jad.

Posty [ 1,301 do 1,365 z 2,046 ]

Strony Poprzednia 1 19 20 21 22 23 32 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » randkowanie/poznawanie przez internet

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024