Ostatnio rozglądam se za dorywczą prac przez internet, co myślicie o tym??
ja własnie tak pracuję:) niby nie jest źle ale jak mam a cito coś do zrobienia to dzieci głodne chodzą a w domu jak po wojnie. Ale polecam taka formę dorobienia.
(ja teraz na wychowawczym;)
a co konretnie robisz?? ja myślłam nad wypełnianiem ankiet.
ojej a zarobisz na tym? ja bardziej marketing, pisanina, itp prace edytorskie.
http://www.netkobiety.pl/viewtopic.php?id=4582 wątek o ankietach internetowych, który zresztą sama założyłam..
no właśnie juz czytałam ze te pisanie ankiet to jest dno.. bede szukać dalej no chyba ze predzej znajde prace normalną:) pozdrawiam
misiabe odezwij się do mnie podam Ci adres internetowy - może tam coś dla siebie znajdziesz, ja częśc zleceń mam właśnie z tego miejsca:)
Czy ja tez moge prosic o namiary blacrose?
ja też poproszę:)
Cześć. jestem tutaj nowa a trafiłam na forum szukając pracy. Mam 2 tyg. córeczkę i wszystko na to wskazuje ze za 3 miesiące będę musiała zlikwidować działalność. prowadzę firmę, która zajmowała się prowadzeniem pensjonatu dla innej firmy, której siedziba znajduje się na drugim końcu Polski. W sumie pracuje tu od 5 lat a firmę prowadzę 10 miesięcy. Firmę założyłam właśnie za namową owego właściciela niewymienianej z nazwy przeze mnie firmy. Miało być pięknie i cudownie. Przed podjęciem współpracy poinformowałam go, że wychodzę za mąż- bardzo się ucieszył. Szybko zaszłam w ciążę- nieplanowana ale to nie znaczy że nie kocham mojej cudownej córeczki, choć spać po nocach nie daje:)- szef był w niebo wzięty i wychwalał zalety matek na kierowniczym stanowisku, deklarował wszelką potrzebną pomoc itd. Zbyt piękne żeby było prawdziwe- no właśnie. Wczoraj przyjechał jego posłaniec z nowymi warunkami umowy-wziętymi z kosmosu kwotami dzierżawy obiektu nierealnymi do spełnienia w czasach kryzysu. Ustne przekazanie warunków umowy- nie zgadzam się na nie- wypowiedzenie umowy z 3 miesięcznym okresem wypowiedzenia od dnia 26-06-2009 roku.
Sama chyba jestem sobie winna, bo wierzyłam, w to co mówił szef. Mieszkamy u niego w pensjonacie - praca 24/7 więc nie było innego wyjścia. Teraz wrócimy do rodziców, którzy na pewno będą starali się nam pomóc. Z pensji męża będzie bardzo krucho wyżyć i dlatego szukam jakiejś pracy przez internet.
Przeglądnęłam chyba wszystkie serwisy poświęcone programom partnerskim ale większość daje znikome zarobki jeśli nie masz strony internetowej i dużego grona znajomych , którym można polecać produkty. Czy, któraś z Was ma może jakieś doświadczenia z pracą przez internet? Jeśli tak to proszę o jakieś podpowiedzi.
Podbijam wątek.Czy jest jakiś pewniak jeśli chodzi o pracę przez internet ? Proszę o namiary .
dołączam się do dusi i Jeanne jeśli jest jakiś pewny sposób zarobkowania przez net to ja też proszę o namiary.śporo widziałam na ten temat na różnych stronach ale to nic specjalnego.
Ja również byłabym bardzo zainteresowana tą formą zatrudnienia, prosiłabym o jakieś namiary... z góry dziękuję
Ja kiedyś pracowałam przez internet - pisałam artykuły na różnych portalach. Na jednych rzeczach się znałam, a inne musiałam szybko przyswoić, żeby tekst miał ręce i nogi. Mogłam to oczywiście pisać byle jak i byle więcej, ale byłoby mi wstyd...Dlatego w dzień czytałam, a w nocy pisałam...Strasznie męczące były te miesiące. Później nagle się urwało i chyba nie żałuję.
Post przeniesiony:
Szukając w internecie natknęłam się na wiele ofert pracy przez internet. Jednak zdaję sobie sprawę, że większość z tych ofert to jakieś oszustwa. Więc chciałam Was zapytać, czy może któraś z Was pracowała lub pracuje przez internet. Ja właśnie chętnie bym z takiej pracy skorzystała, ponieważ dużo czasu spędzam przed komputerem (właśnie na szukaniu pracy), więc mogłabym ten czas spożytkować na dorobieniu paru groszy, zawsze to coś Ogólnie znam dosyć dobrze obsługę komputera i z pisaniem też nie jest najgorzej, więc myślę, że gdybym tylko znalazła uczciwe ogłoszenie, to mogłabym spróbować.
Pozdrawiam
16 2010-07-09 13:47:21 Ostatnio edytowany przez elderonus (2010-07-09 13:48:06)
Witam panie, mam dla pań propozycje zarobku. Nie jest to praca stała ale forma zdobycia dodatkowych pieniędzy w programie partnerskim. Bez obaw nie muszą państwa nic sprzedawać zainteresowanych odsyłam do pisania na mojego mejla jest widoczny pod kontem pozdrawiam .
Miło, że wątek podbity. Miło, że Pan składa ofertę.
Czy któraś ze stałych forumowiczek byłaby skłonna podać jakieś pewniaki?
Potrzebuję rozpaczliwie dorobić .
blacrose ja tez poprosze o namiary dziekuje z górty
Witam. Chciałabym polecić pracę pozwalającą dorobić kilkaset zł do domowego budżetu. Praca polega na ocenianiu stron internetowych. W kilku zdaniach w języku angielskim. Oceniamy przesłane nam portale internetowe. Znajomość angielskiego będzie dodatkowym atutem, jednakże wystarczy używać zwrotów np. nice, ugly, ok, attractive, good. Przydatnym narzędziem jest "google translate" Oceniając strony dostajemy od 1$ do 6$. Za każdą osobę poleconą 1,25. Próg wypłaty to 75$. Bardzo je łatwo zarobić. Wiadomości nie przychodzą nam na maila wiec nie zaśmiecają nam skrzynki pocztowej. Czytamy je kiedy mamy czas. Może o być raz w tygodniu, raz w miesiącu, jak kto woli. Pierwszego dnia można już zarobić prawie 30$ potem trzeba czekać na odnowienie się stron, czasem jest to na drugi dzień, innym razem za tydzień, jednakże minimum w miesiącu można osiągnąć nawet nie zapraszając innych osób. Strona jest wypłacalna. Ja już dostałam swoją pierwszą wypłatę, na którą czekałam 2 tygodnie. Wypłaty są wypłacane w systemie PayPal należy tam otworzyć konto (założenie i prowadzenie konta jest darmowe) ponieważ przelewy międzynarodowe są realizowane przez tego typu transakcje. Rejestracja jest po Polsku i zajmuje jedynie kilka minut. Zarobioną gotówkę w dolarach na konto przelewają już w złotówkach. Po zarobieniu minimum wciskasz przycisk Reedem money i tam wybierasz tę opcję płatności. ZACZNIJ WARTO!!!!!
kontakt walkiria212 małpka wp.pl napisze gdzie się zalogować pozdrawiam
Chcesz szybko i bez dużego wysiłku zarobić spore pieniądze? Tak. To jest
właśnie praca dla Ciebie. Zarobki od 1000 do 3000 złotych. Wystarczy mieć
komputer i połączenie z Internetem oraz w podstawowym zakresie znać obsługę
poczty e-mail. Bezpłatny kurs przygotowawczy i zero wkładu własnego.
Witam.. chcialam sie dowiedziec czy mozna tez pracowac przez internet bedac za granica..i na czym to polega wlasciwie..?
tez jestem bardzo zainteresowana taka praca.Bardzo prosze o wszelkie namiary
Dodatkowa praca w ankietach ! PEWNA KASA - ZARABIAM OKOŁO 100$ TYGODNIOWO POŚWIĘCAJĄC TAK NIEWIELE!
Witam!
Szybko, łatwo i przyjemnie - wystarczy , że poświęcisz 20 minut na tydzień , a Twój portfel (bądź konto ) wypełni się gotówką!
Krok po kroku opisze , co należy zrobić, aby cieszyć się zarobkiem Sprawdziłem na sobie i wczoraj dostałam pieniążki
Krok 1. Bezpłatna rejestracja na stronie:
XXX
Skopiuj powyższą linijkę do przeglądarki i wchodzisz na stronę firmy.
Następnie klikasz 'create a free account' i program pokaże Ci co wpisać.
Czyli UserName: czyli nazwa użytkownika, Password czyli hasło, następnie imię nazwisko i email.
Za sama rejestrację na koncie pojawia sie już 6 $ !
STANOWISKO
Krok 2. Logujemy się. Na naszej stronie pokazują się ankiety do wypełnienia. Linki do każdej znajdują się pod tesktem: "The Following Surveys are Available". Po wypełnieniu każdej pokazuje się nam stan konta. Ważne jest aby otworzyć każdą stronę, najlepiej w nowym oknie ( nie trzeba się logować na tych stronach - wystarczy otworzyć)
Krok 3. Klikamy na link z stroną internetową która mamy ocenić. Na naszej stronie piszemy nasze odczucia odnośnie strony (po angielsku) najprostszymi słowami.
I like it/ I don't like it.
Excellent/ Bad for me.
Interesting site/ Boring site.
Za każdą opinię otrzymujemy od 4 do 6 USD (czyli od 13 do 20zł).
Ja nie znam dobrze angielskiego więc wszedłem na google i wpisałem "translate" lub w zakładce- więcej jest tłumacz. I tam wpisuje opinie strony po polsku i a poniżej tłumacz pisze to po angielsku. Bardzo krótka opinia o stronie np. dwa zdania- strona bardzo mi się podoba. Bardzo interesujące zdjęcia. I tyle. Wersje angielską kopiuje do programu i już masz od 4-6 $ (czyli od 13 do 20zł)..
Pieniądze wypłacamy za pośrednictwem banku internetowego PayPal (rejestracja bezpłatna)
Wchodzimy paypal i następnie klikamy"Załóż konto". Wybieramy Konto osobiste ->Kontynuuj. Wypełniamy i zakładamy konto. (w drugim etapie rejestracji zapyta nas o nr karty kredytowej - omijamy ten moment nie wypełniając pól i wciskamy "Anuluj"). Rejestrację potwierdzamy linkiem, który nam przyjdzie na maila.
XXX
Jeżeli są chętne to piszcie na maila
24 2011-05-08 22:58:40 Ostatnio edytowany przez Bożena (2011-05-09 18:06:32)
TUTAJ JEST METODA NA ZAROBIENIE PIENIEDZY NIE MOWIE ZE 1000zł ALE ZAWSZE COS...
Trzeba sie zalogowac na tej str. bez podawania zdednych danych wystraczy tylko adres e-mail... jak napisalem jest to darmowe bo nie polecał bym czegos co jest platne wkoncu sam w tym siedze. pozniej pobrac program sluzy on do wyświetlania reklam które same sie wyświtlaja i zato sa punkty przeliczne na koniec miesiaca na pieniadze im wiecej tym lepiej widomo:). sa jeszcze inne metody zarabiania ale o tym mozesz przeczytac na tej stronie po zalogowaniu.
pozdrawiam jak cos jeszcze nie jasne pisz służę pomocą
Tu był link
Ostatnio rozglądam se za dorywczą prac przez internet, co myślicie o tym??
Praca zdalna lub przed Internet jest teraz coraz bardziej modna. Ja sama pracowałam tak przez rok (redakcja i korekta) i nie narzekam. Moja znajoma zajmuje się promocją imprez w Internecie i również pracuje w domu. Jest jej to na rękę, bo ma dwójkę dzieci i w ten sposób może pracować i być z nimi:) Trzeba tylko znaleźć jakąś wartościowa pracę. Powodzenia:)
Jeśli ktoś jest zainteresowany pracą przez net proszę o kontakt na maila.Nic strasznego,bez obaw.Ja zaczęłam w miarę zarabiać po kilku miesiącach.Trochę chęci i mojej 100% pomocy i na pewno się uda.Pozdrawiam!
Praca przez interent ma wiele zalet - poczynając od chyba najważniejszej - elastyczności. Można sobie tak zorganizować czas, aby zawsze go nam nie brakowało, zresztą niktóre osoby wola pracować wieczorami, a nie przychodzic od 8 do 16 do biura.
Praca w domu- Szukam pracy w domu, przez internet. Czy można tak zarobić? Czy ktoś z Was ma taką pewną i dobrze płatną pracę?
Jakos sceptycznie do tego podchodze.
Raz nawet sprobowalam i do tej pory nie widze pieniedzy za to
Cale szczescie niewiele mialam dostac za to,ale zawsze cos.
Witam serdecznie wszystkich.
Pozwole sobie dolaczyc do tematu,byc moze informacje ktore tutaj zamieszcze beda przydatne komus,kto poszukuje realnego dodatkowego dochodu.
Kilka slow o mnie,jestem przedsiebiorca z Wroclawia i prowadze znana hurtownie markowych perfum.
Wiekszosc czasu poswiecam na rozwoj swojej firmy,jednak jestem osoba ,ktora lubi dywersyfikowac swoje zarobki i zawsze chetnie slucham gdy ktos ma ciekawe koncepcje biznesowe..
Nie tak dawno bo ok 3-4/mc temu jeden z moich klientow, ktory robi zakupy w mojej firmie podczas luznej przyjacielskiej rozmowy pochwalil sie, ze zaangazowany jest w nowy bardzo inowacyjny i dochodowy temat biznesowy.
Zapalila sie u mnie lampka ciekawosci,ale nie wypadalo mi wypytywac odrazu o co chodzi.
Przy kolejnym telefonicznym umowieniu odbioru towaru,spytalem czy znajdzie troche czasu i przedstawi mi zarys biznesu,ktorym sie zajal,na co on odpowiedzial-ok.
Ciezko mnie czym zaskoczyc i do wielu tematow podchodze z awersem, ale po tym co uslyszalem od niego o biznesie nie potrafilem przejsc obok takiej szansy obojetnie i zaangazowalem sie rowniez.
Teraz moge smialo powiedziec,ze byla to jedna z Najlepszych decyzji jakie podjalem w zyciu.
Nie jestem w stanie opisac biznesu na lamach forum ,wiec jezeli zaciekawilem kogos z czytajacych ,zapraszam na swoja strone st-biznes.pl ,gdzie mozna zapisac sie na moj darmowy Newsletter,w ktorym zawarte sa dokladne informacje dotyczace biznesu.
Pozdrawiam wszystkich.Rafal.
Ciesze sie,ze tak duzo ludzi zainteresowalem tematem
Jak dla mnie jedyna w miarę sensowna praca przez internet, to robienie tłumaczeń.
A orientujecie się może w możliwościach pracy zdalnej w UK?
Zarabiaj przez internet na ogladaniu reklam !!!
Witam, chcesz zarobic za darmo kilka groszy miesiecznie, dokladnie za nic.
Pobierasz i inastalujesz program z tego linku 20dollars2surf.(wpisz w tym miejscu samo com kasujac tez nawias)/?ref=404815 <-----( skopiuj i wklej ten adres )
Po zainstalowaniu na komputerze pojawi sie male okienko na pulpicie na ktorym beda wyswietlane reklamy
i wlasnie za nie zbieramy punkty ktore po miesiacu sa wymieniane na $. dodatkowo mamy tam rozne jeszcze opcje
dzieki ktorym mozemy dodatkowe punkty uzyskiwac. Wiec zachecam. ( Im wiecej osob miesiecznie zbiera punkty na reklamach tym co miesiac wiekszy przelicznik jest )
Statystyki
396 650 członkowie
689 dzisiaj (24h)
8 512 z aktywnym bannerem
Majac codziennie komputer wlaczony przez 1/h jestesmy w stanie na miesiac zarobic okolo 50euro-60euro. Pozdrawiam
yy.. spam?
Praca w betterware nie jest możliwa jedynie przez internet ale przez internet można robić większość zainteresowanych zapraszam na www.betterware-mlm.com albo do kontaktu mailowego k.szewczuk@betterware.com.pl
Hej!
proponuję polskie strony i zagraniczne z ankietami (USA, UK) , zawsze na jakiś lakier do paznokci można zarobić , oczywiście na stronach zagranicznych więcej, nie trzeba ciągle wchodzić na strony i sprawdzać, wszystko przychodzi na maila. mogę podać strony na maila.
ankiety zazwyczaj kilku minutowe i przyjemne,polecam
zarabiasz w domu!
Witam, a ja chciałem zaprezentować coś innego jednak też wartego uwagi, a mianowicie justbeenpaid a to główne założenia:
JSS-Tripler to część większego przedsięwzięcia Fredericka Manna - JustBeenPaid.
Jss-Tripler działa od 17 lutego 2011 roku i ma się bardzo dobrze. Do dzisiaj program zyskał rzeszę użytkowników wpłacających po kilka tysięcy $. Jak twierdzi twórca jest to program stale zrównoważony dzięki specjalnym algorytmom i jak dotąd się sprawdza. Ponadto: ?Frederick Mann, will pay you 1 million dollars if you can find a mathematical flaw in the design of the JBP!?, czyli jeśli znajdziesz matematyczny defekt w projekcie JustBeenPaid, Frederick Mann zapłaci Ci 1 milion dolarów!
Jak to działa?
W programie zarabiamy 2% dziennie od wpłaconej kwoty. Minimum wynosi 10$. Program daje nam 10$ na start za darmo. Tak że każdy może spróbować swoich sił w inwestowaniu bez ponoszenia kosztów.
Po wpłaceniu danej kwoty (10$ pożyczone od programu) wykupujemy pozycję która generuje przez 75 dni 2% naszego dochodu a więc 10$x2%=0.20$ dziennie co daje nam po 75 dniach 15$ a więc zyskujemy 5$.
Można wpłacić kwotę poczekać 75 dni i odebrać 50% zysku lecz można za zarobione pieniądze dokupować kolejne pozycje które będą nam generowały codzienne zyski.
Przykład:
Tak więc wpłacając 100$ wykupujemy 10 pozycji (10x10$=100$) które generują dla nas 2$ dziennie i po 5 dniach na naszym koncie posiadamy 10$ za co dokupujemy kolejną pozycję.
Posiadamy wtedy 11 pozycji co generuje dla nas 2.2$ dziennie itd.
Zainteresowanym pomogę zacząć i prześle materiały przydatne w trakcie inwestowania, w zamian za rejestracje z mojego polecenia lub osoba które się zainteresują ale nie chcą należeć do grupy.
Praca przez Internet jak najbardziej, szczególnie dla osób, które wychowują dzieci, chcą sobie dorobić, mają problemy zdrowotne itp.. Sama od jakiegoś czasu pracuję głównie przez Internet i nie narzekam . Początki nie były łatwe, ale jest coraz lepiej i większe zarobki.
W razie pytań zapraszam do kontaktu e-mail.
Pozdrawiam
Witajcie .
Pisałam już w innym wątku o mojej współpracy przez Internet z Aroma Group.
Odezwało się do mnie na e-mail sporo osób, które pytają jak zarabiam przez Internet. Zaznaczę, że jest to praca dodatkowa, która z początku nie przynosi dużych zysków.
Współpracę z Aroma Group podjęłam 3 miesiące temu. Szukałam dodatkowego zarobku od dawna, właśnie przez Internet, ale zawsze trafiałam na oszustów, którzy obiecywali tysiące za praktycznie nic nie robienie.
Po dwóch miesiącach współpracy z Aroma Group awansowałam na Kierownika Zespołu, oczywiście wymagało to zaangażowania i samodyscypliny. Jest to dla mnie przyjemnością, że nie muszę wychodzić z domu, aby zarabiać.
Współpracowałam już z Avonem, Betterware, FM Group, ale żadna firma nie dała mi takich możliwości jak Aroma.
Podjęcie współpracy to koszt 20zł - otrzymujemy wtedy własny sklep internetowy, dostęp do biura online, oraz mnóstwo materiałów i biznes plan.
Jest jeden problem i wiele osób nie potrafi tego przeskoczyć.. Trudność tego biznesu polega na jego prostocie!!!!
Mamy wszystko podane na tacy, co i jak po kolei robić, aby zacząć zarabiać konkretne pieniądze, ale wiele osób wybiera sobie własną drogę, zazwyczaj o wiele trudniejszą i się zniechęca.
A przecież wszystko dostajemy, wystarczy stosować się do wskazówek Liderów i Kierowników, a nie będzie problemu z zarobieniem pieniędzy.
Nie mówię, że pójdzie łatwo, szybko i przyjemnie bo wszystko wymaga czasu i samodyscypliny. Współpraca z Aroma Group to jak własny biznes - pracujemy sami dla siebie, sami podejmujemy decyzje co będzie dla nas dobre i sami dobieramy sobie współpracowników, wystarczą chęci, trochę nauki i optymizm!
Nigdy nie obiecuję kokosów, mówię jak jest od samego początku.
Staram się być dobrym Liderem i pomagać moim współpracownikom najlepiej jak potrafię, może właśnie dlatego osiągam już zyski?
Jakie są plusy, minusy, szanse i zagrożenia w biznesie MLM ?
ZALETY:
§ Niskie koszty rozpoczęcia działalności,
§ Prosta procedura przystąpienia do biznesu,
§ Na starcie nie wymagane jest żadne doświadczenie, ani wiedza z dziedziny MLM,
§ Wykształcenie i dyplomy nie mają znaczenia,
§ Brak górnej granicy wiekowej,
§ Brak przełożonego,
§ Wysokość pensji zależy tylko od Ciebie, Twojej pracy i zaangażowania,
§ Jednakowe reguły działania i takie same możliwości dla wszystkich,
§ Samodzielność w działaniu i wyznaczaniu celów,
§ Elastyczny czas pracy,
§ Dziedziczność biznesu,
§ Darmowe szkolenia i wsparcie sponsora,
§ Brak rywalizacji, biznes oparty na zaufaniu i współpracy,
§ Poznawanie nowych ludzi,
§ Niezależność w podejmowaniu decyzji,
§ Praktycznie brak ryzyka,
§ Możliwość kupowania produktów firmy MLM, z którą współpracujesz po obniżonych cenach,
§ Brak ograniczeń w dochodach,
§ Biznes na skale międzynarodową,
§ Możliwość uzyskiwania dochodu pasywnego,
§ Wysoka jakość sprzedawanych towarów i usług.
WADY:
§ Potrzeba posiadania wysokiej samodyscypliny,
§ Konieczność wysokiego nakładu pracy i czasu przed otrzymaniem pierwszego wynagrodzenia,
§ Praca dla cierpliwych, zmotywowanych i wytrwałych,
§ Konieczność ciągłego kształcenia się i rozwoju,
§ Powszechne niepochlebne opinie na temat MLM wynikające z braku wiedzy na temat tego biznesu,
§ Możliwa krytyczna postawa otoczenia,
§ Konieczność radzenia sobie z odmową.
SZANSE:
§ MLM ? szybko rozwijający się kanał dystrybucji produktów i usług,
§ Systematyczny wzrost przychodów sektora i liczby sprzedawców w Polsce,
§ Praca z przyszłością ? łącząca nieograniczone możliwości zarobkowe ze swobodnym dysponowaniem czasem,
§ Rosnące zainteresowanie branżą wynikające z odwiecznej ludzkiej potrzeby wolności,
§ Możliwości zarabiania bez względu na trudności na rynku pracy,
§ Ogromne możliwości rozwoju osobistego,
§ Praca bez ograniczeń czasowych i terytorialnych,
§ Możliwość łączenie pracy zawodowej z życiem rodzinnym,
§ Nowoczesne technologie jako źródło wiedzy i informacji na temat MLM,
§ Pomysł na życie dla osób z rejonów objętych wysokim bezrobociem lub w jakikolwiek sposób wykluczonych z rynku pracy np. ze względu na wiek,
§ Rosnące zainteresowanie Polaków sprzedażą bezpośrednią.
ZAGROŻENIA:
§ Nieuczciwe firmy MLM lub dystrybutorzy psujący opinię na temat tego biznesu
§ Nieumiejętne kierowanie oferty współpracy, bazowanie jedynie na prywatnych kontaktach, odstraszanie znajomych i rodziny,
§ Mylne przekonanie o wysokich dochodach w krótkim czasie i przy niewielkim nakładzie pracy.
Przeprasza, rozpisałam się troszkę .
Osoby, które mają jakieś pytania zapraszam na GG 8879502, chętnie porozmawiam o współpracy zarówno ze mną jak i z Aroma Group.
Pozdrawiam.
poszukuje pracy przez internet nie chodzi mi o to żeby zarabiać nie wiadomo ile kilka set złoty miesięcznie wystarczy. Jestem matką rocznego syna (drugie dziecko w drodze) i pasuje mi trochę dorobić. Wie może ktoś z was o sprawdzonych ofertach pracy gdzie naprawdę można coś zarobić, nie chodzi mi o jakieś klikanie w reklamy, pisanie ankiet itp. bo tego już próbowałam i nic na tym nie zarobiłam. Jeśli ktoś ma jakieś sprawdzone oferty to proszę o kontakt na e mail
poszukuje pracy przez internet moze ktos moze mi cos polecic
Ja pracowałam w domu i nie polecam. Trzeba jednak oddzielać życie prywatne (dom) i pracę, bo można zwariować
44 2012-10-24 21:51:45 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2012-10-24 22:03:23)
Witam.
Jak wiele korzyści z pracy zdalnej płynie zarówno dla pracodawcy i pracownika można zobaczyć na podstawie badań których wyniki są przedstawione na stronie spam
Zapraszam do lektury, naprawdę warto.
Pozdrawiam
Witam, jestem tu od dziś. Poczytalam trochę w innych działach na dwa tematy nawet straciłam czas odpowiedając, bo raz zamkłam stronę przez nieuwagę, a za drugim razem, celowo zamkłam bo córka przyjechała i chciała przetłumaczyć (przy okazji - bo jej się komputer zepsuł. ) coś ze stałego zlecenia. Tłumaczy przez internet od lat. Już jej się nie chce, ale ma takich klentów od lat, ktorzy jej ufają, więc im tłumaczy. Do drugiego tematu odpowiedź zapisałam w notatniku, tylko wątek zgubiłam Teraz tu mi się otworzyło. A tamto przy okazji odnajdę.
Skoro już tu jestem napiszę tylko kilka zdań.
Szkoda, że wszystkie panie tutaj szukacie tylko pracy dorywczej przez internet, bo ja z kolei szukam osób, które chcą w Internecie robić poważny biznes dający w niedalekiej przyszłości dochody pasywne. Ale jak widzę, tu nie ma osób zainteresowanych takim tematem.
Zaś rozpisywać mi się nie chce, bo nie wiem jak tu się zapisują wątki. Napisałam krótki, powitalny post i nie widzę go
podbijam temat- 5 rok na topie może w 2014 coś się zmieniło na lepsze w pracy przez internet?
Witam, jestem mama 1,5 rocznego bąbelka i po 8 miesiacach wrocilam do pracy na etat , teraz na szczescie od czerwca jestem w domu moge cieszyc sie moim skarbem przez caly dzien bo znalazlam naprawde ciekawy projekt online , ktory juz przynosi mi ladne dochody i moge w koncu pozwolic sobie na wakacje we wrzesniu za granica:) Wam tez zycze swiezo upieczone mamuski aby poprawil wam sie zycie ,zebyscie byly szczesliwymi mamuskami bo kiedy wy bedziecie wasze dzieci tez beda !!!! Chetnie Wam pokaze biznes ktorym sie zajmuje !
48 2014-08-16 22:30:45 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2014-08-21 11:26:22)
Witam.. chcialam sie dowiedziec czy mozna tez pracowac przez internet bedac za granica..i na czym to polega wlasciwie..?
Chyba nie ma z tym żadnego problemu, jeśli pamiętasz o przesunięciu czasowym
Ja też tak pracuję, jestem grafikiem i moja praca opiera się głównie na freelancingu. Ale dorabiam sobie przez takie strony, jak na przykład spam. Wiem, że strasznie nie budzą zaufania takie miejsca, ale zawsze kilka groszy w portfelu więcej
Może by ktoś jakieś linki podał jeśli wie gdzie taka praca jest i ma sprawdzone firmy. Bo chyba wielu osobom by się przydała taka forma zarobku
witam,
szukam jakieś pracy przez internet, natknelam sie pare razy na oszustów szukam uczciwej i normalnej pracy , bez wkładów własnych proszę o pomoc i namiary
Jeśli jestes zainteresowana praca przez internet to zapraszam Cię do kontaktu! Daj znać na maila, to zdreadze szczegóły
Okej a można do Ciebie napisać w wiadomości prywatnej ? Bo ja nikomu nie podaję na necie mojego emaila bo nie wiem w jakich celach jest on wykorzystany i później do mnie przychodzi bardzo dużo spamu i tego typu rzeczy, które mi się po prostu nie podobają..Na czym ta twoja polega możesz mi powiedzieć?
a znacie jakies uczciwe firmy w warszawie i okolicach, które oferują prace chałupnicze????
54 2015-04-17 19:22:20 Ostatnio edytowany przez Vian (2015-04-18 01:52:21)
Witajcie, ja pracuję przez internet, trochę zajęło zanim znalazłam zlecenia, ale teraz piszę różne teksty na zamówienie, naprawdę można z tego żyć, tylko najpierw musicie przygotować sobie jakieś portfolio, czyli jakieś opublikowane teksty. Spokojnie wychowuję sobie dziecko i zarabiam, oczywiście najpierw przez kilka miesięcy szukałam zleceniodawców.
Zapraszam na bloga, którego prowadzę <ciap!-spam>
Praca dla respondenta paneli badawczych! Zapraszam ! ankiety, praca, clixsense, legalny zarobek - wpisz w wyszukiwarce spam- tam dowiesz się wszystkiego!
często sklepy internetowe zatrudniają pracowników którzy mogą pracować zdalnie przez internet, ja tak pracuję
witam.
chciałambym zacząc prace przez internet ale nie bardzo wiem jak sie za to zabrac.. boje sie ze zotane oszukana.
a naprawde nie mam na to sil
jestem mama nastepne w drodze i chcialabym trosze dorobic na wyprawke
prosilabym o pomoc i z gory dziekuje
Witam Was serdecznie !
Od jakiegoś czasu zarabiam pracując przez internet poprzez platformę inwestycyjną.
Oferuję sprawdzony sposób na zarabianie w domu przez internet, nie jakieś tam klikanie w reklamy tylko prawdziwy biznes:)
Kiedy nawiążesz ze mną współpracę nauczę Cie jak budować dochód pasywny i zarabiać w internecie.
Jeśli jesteś zainteresowana napisz na pewno odpiszę .
Więcej info na priv, mój e-mail: reklama na forum jest płatna
Agata:)
Ja nagrywam filmiki "vlogi" na YT i inne serwisy z filmikami Opowiadam o swojej córci. Bawimy sie zabakami. Wychodzimy do łądnych ciekawych miejsc Polecam taka zabawe bo to bardzo zbliża "starą" mame do dziecka która umie obsłużyc start/stop w kamerze
Mam też swoja stronę internetową i tam dodane reklamy (na stronach www i na YouTube można mieć te same reklamy) i pisze o swoim życiu:) ostatnio też tworze sklepik z gadzetami (w sygnaturce link) są pomysły! Piszcie to zawsze coś doradzę!
Mogłabym prosić o jakieś namiary i mniej więcej zakres obowiązków ?
Wydaje mi się, że praca przez Internet to nie jest najlepsze rozwiązanie, może dojść do sytuacji, w której firma was po prostu oszuka. Znajdźcie sobie fajną pracę stacjonarną, zarobicie więcej pieniędzy i zdobędziecie cenne doświadczenie. Nie ma nic lepszego niż bezpośredni kontakt z ludźmi.
Ciężko znaleźć dobrą pracę przez internet. Nie trudno natknąć się na oszustów. Szukałam długo i doszłam do wniosku, ze jeżeli nie zainwestujesz ( nie mówie tutaj o dużych pieniądzach) to nie uzyskasz zadowalających przychodów. Tak ten kraj już jest zbudowany Aktualnie doszłam do momentu gdzie w internecie zarabiam całkiem fajne kwoty, które pozwalają mi odłożyć trochę pieniędzy na przyszłość ale nie zwariowałam, pracy nie rzuciłam
Faktycznie oszustów nie brakuje i trzeba uważać. Wiem ze jest sporo podejrzanych ofert i reklam typu „ Andrzej z Radomia nie wychodzi z domu, a zarabia tysiąc złotych przez 5 godzin”
64 2017-08-30 19:32:25 Ostatnio edytowany przez Maciejk32 (2017-08-30 19:33:18)
Witajcie, przedstawiam moją ofertę pracy
Oferuję pracę w której każdego partnera uczę:
– Jak zacząć zarabiać w internecie od ZERA, bez Inwestycji.
– Krok po kroku jak zarabiać coraz większe pieniądze.
– Jak zbudować Biznes w sieci, aby nie trzeba było marnować całego swojego czasu.
Każdy otrzymuje gotowe porady oraz narzędzia
Oto kilka PLUSÓW współpracy ze mną:
– W pełni LEGALNA praca!
Sam ustalasz godziny pracy, pracujesz wtedy kiedy chcesz.
– Brak „Szefa” nad głową!
Tutaj sam jesteś sobie szefem.
– Bez INWESTYCJI. Uczestnictwo w programie jest Darmowe i w każdej chwili możesz zrezygnować.
– BEZ Formalności. Wystarczy twoje Imię oraz wiek.
– Praca która zabiera niewiele czasu (2-4 godzin dziennie) i daje naprawdę dobre zarobki.
– Współpraca z portalem który istnieje JUŻ 13 Lat, a w tym czasie wypłacił swoim partnerom Dużą sumę pieniędzy.
– Grupa wsparcia stały całodobowy kontakt. Jeśli pojawią się problemy, niejasności, będziesz miał pytania, możesz o każdej porze do mnie napisać. Odpowiem jak najszybciej to będzie możliwe!
Warunkiem jaki trzeba spełnić, aby dołączyć to ukończone 18 LAT,
Podstawy obsługi komputera oraz poruszania się po internecie.
Zainteresowane osoby proszę o kontakt mailowy.
Adres e-mail: reklama na forum jest płatna
Zapraszam do współpracy,
Dziękuję za zaufanie.
Pozdrawiam
Maciej
65 2017-09-06 15:29:06 Ostatnio edytowany przez Olinka (2017-09-11 13:12:04)
Mnie jakoś ta praca nie przekonuje, też śledzę ogłoszenia na grupach Facebook i widzę tysiące propozycji jak jakieś polecenia, mlm czy inne. Ja jestem zdania, że pieniądze nie spadają z drzewa i by zarobić trzeba się jak to mówią narobić, nikt nic nam za darmo nie daje. Owszem w dobie Internetu i mobilności można pracować zdalnie w domu, ale trzeba mieć wiedzę i umiejętności. Fajne szkolenie organizuje teraz [spam] na Wirtualną Asystentkę. Po takim szkoleniu możemy zacząć praktycznie pracować na własny rachunek i się rozwijać.