Są tu osoby których antydepresanty zmieniły życie na lepsze? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Są tu osoby których antydepresanty zmieniły życie na lepsze?

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 70 z 70 ]

66

Odp: Są tu osoby których antydepresanty zmieniły życie na lepsze?
Ja25 napisał/a:

Ludzie nie bierzcie żadnych antydepresantów, po ich odstawieniu wasz stan zdrowia, może być jeszcze gorszy jak przed kuracją. Wzmocnijcie wasze neurotransmitery, czyli Gaba (najlepiej fenibut), Acetylocholina(Cdp Cholina) dobre efekty przynosi również ekstrakt z kurkumy w połączeniu z pieprzem( wpływa korzystnie na dopaminę i serotnonie)

Wspomagająco, oprócz antydepresantów oczywiście, a nie zamiast!

Zobacz podobne tematy :

67

Uwaga przestroga dla osób zażywających lub zainteresowanych przyjmowaniem antydepresantów, polecam obejrzeć filmik na yt. Antydepresanty - co warto wiedzieć

68

Kochani forumowicze
Jestem Agnieszka od 8 lat choruje na nerwicę lekową .Przez ostatnie kilka lat brałam paroxinor 20mg ....wróciłam do życia ,czułam się naprawdę super .W październiku odstawiłam b
,bo poczułam ,że mogę ...no i buch po 3 m-ce cach wrocily objawy ...próbowałam przetrwać ,walczyć ...niestety od 5 dni wróciłam do paroxinoru ,mam tylko nadzieję ,że znowu zadziała ,na razie czuje się fatalnie zwłaszcza do południa....droga przez mękę a trzeba pracować itd .
Pozdrawiam wszystkich

69

Brałam różne leki na depresje i każde w jakiś sposób pomagały. Niestety, leki to nie są jakieś magiczne tabletki, które zmienią Twoje życie. Najważniejsze w leczeniu psychiatrycznym jest terapia. To od niej tak naprawdę zależy jak zmieni się Twoje życie. Tabletki to tylko pomocnik, który wpłynie trochę na chemię w Twoim mózgu i pomoże Ci w wykonywaniu zadań zleconych na terapii.

70

Polecam Ci, zanim sięgniesz po antydepresanty spróbować się zainteresować olejkiem cbd. Brałem antydepresanty przez rok , potem odstawiłem sobie sam i przerzuciłem się na ten olejek. W tydzień czasu stosowania pomógł mi bardziej niż antydepresanty przez rok. Polecam przynajmniej sobie poczytać. Chyba, ze poczucie bezpieczeństwa daje Ci to, ze antydepresanty biorą wszyscy. Olejek mógłby pozwolić Ci dużo szybciej uporoać sie ze swoim stanem, bez efektów ubocznych, zmulenia itp. Myślę, ze warto sobie kupić i przetestować przez tydzień . Bo obecnie z tym olejkiem zaczyna sie taka mała rewolucja, coraz głośniej o nim słychać  . Tydzień nie zbawi a może okazać się zbawienny. Wiem po sobie. To jest szczera rada od osoby która przeszła przez problemy

Posty [ 66 do 70 z 70 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Są tu osoby których antydepresanty zmieniły życie na lepsze?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024