Burzowy, mi się podoba:D wygląd - to niektóre rzeczy da się poprawić:)pieniądze - to już mój wybór że nie wstawiam zdjęć czy tekstów sugerujących bogactwo, nie sprawdzałem czy to ma wpływ, ale nawet jeśli, nie chciałbym w taki sposób interesować sobą:) no i jednak "za mała" ta kasa żeby ktoś na to poleciał hahahaha
jakbym miał 13 lat? czuję się na 15-16 więc jest ok;) a tak w ogóle to byłem na jednym męskim forum i powiedzmy że rzeczy które tam czytałem - tego nie da się zapomnieć, bynajmniej nie w pozytywnym znaczeniu:D pomyślałem żeby z nimi porozmawiać i zarejestrowałem się, i po jednym poście dostałem blokadę konta:D fajnie że są miejsca w internecie gdzie właściciel ustalił bardziej przyjazne zasady, np. tu:D
Capricornus z łaciną trudno było:) nawet jak coś lubiłem np. kupiłem sobie Bochenka żeby czytać w wolnym czasie i tam było pełno tych nazw:D nie wiem jak studenci to zapamiętywali:)to było takie czytanie że za chwilę się zapomni:) nawet nie pamiętam jak był kręgosłup a w tamtym rozdziale trochę czasu spędziłem bo to był początek książki:D
dorias hmm zmienił się Twój status? Ty miałeś całkiem udany związek z tego co pamiętam:)mam nadzieję że nie przeinaczyłem znowu:P ale chyba pisałeś coś o walentynkach i to był fajny opis. więc jakieś rozmowy miałeś:)i trafiły Ci się również dziewczyny które ciekawie pisały (te które określiły się jako sapio) a to dopiero tydzień, więc perspektywy na przyszłość wyglądają dobrze:) możesz spędzić na portalach tyle czasu ile ja, i wtedy jestem pewien że poznasz kogoś ciekawego;) co do zarobków - a podały własne? bo zakładając że ktoś chce napisać, musi jakoś stwierdzić czy ma wyższe od nich:) co do innych portali to moje posty dotyczą S. czyli tam gdzie Ty jesteś łatwiej jest nawiązać początkowy kontakt, możesz to wykorzystać:)
mrSpock-m czyli taka bezpośrednia autoreklama:D gdybym chociaż miał co reklamować haha:D czytałem czasem o oszustwach matrymonialnych i tam zdarzał się taki schemat, że mężczyzna przedstawiał się jako bardzo bogaty i obiecywał różne rzeczy, a potem nagle zaczęły się niby problemy w biznesie i potrzebował pożyczek, po jakimś czasie znikał, ogólnie nieciekawe historie i mogły mieć beznadziejny wpływ na życie poszkodowanych nie tylko finansowo
mallwusia ta gra o tron to już tamta dziewczyna mi pisała, zapamiętała mi że tego nie znałem:P hmm teraz sobie wszedłem na wikipedię i hmm serial fantasy i piszą tu że jakiś taniec ze smokami w którymś sezonie, ciekawe czy tam są prawdziwe smoki. wielkie projekty - super:)bo wpisałem w google i coś o dużych domach:) wprawdzie z zabudowy lubię jeszcze większe np. bloki mieszkalne, ale domy też ciekawe:) (na drzewach chociażby) a co do "nie szukam przygód" hmm też zauważyłem że taka fraza w opisie nie prowadzi do ciekawej rozmowy:) mi przygody podobają się np. jakaś wycieczka po lesie niekoniecznie ścieżką, oglądanie grzybów, jakiś deszcz po drodze:D wpadnięcie do dziury przykrytej gałęziami też mi się zdarzyło:P może one mentalnie są zbyt dojrzałe na takie głupoty:D
anderstud z tym perfekcjonizmem zgadzam sie:)lepiej dłużej być samemu i później w udanym związku niż zaczynać coś bez zastanowienia:) a zresztą górne ograniczenie czasowe to może około 50 lat więc tak też mogę:D w dziejach ludzkości pewnie było mnóstwo takich osób więc jest ok:D masz fajne założenia dotyczące związku, a jeśli ktoś określa imponowanie jako mężczyzna w oparciu o sukcesy w branży, to wcale nie ma obowiązku żeby w to się wpasowywać;) hmm zapytałbym dziewczynę: to może Ty załóż własną działalność w branży i konkuruj ze mną, jeśli będziesz lepsza wtedy masz rację, nie jestem męski:D te dwa minusy to powiedzmy że dość mocne, plus z tego chyba nie wyjdzie zwłaszcza z pierwszego;)
Krejzolka82 dzięki, też sie uśmiecham jak czytam miłe posty:D aczkolwiek powodu do zmartwienia jeszcze nie mam (temperatura nie przekracza 30 stopni) latem to się dopiero przyda:D obrażanie kobiet hmm;)ja to widzę tak że jeśli jakaś konkretna dziewczyna potraktowała mnie w taki sposób że mam pytania, to mogę zapytać ją bezpośrednio o przyczyny i ewentualnie dostać odpowiedź, natomiast pretensje w kierunku ogółu miałyby wątpliwy skutek i nie prowadziłyby do uzyskania odpowiedzi, właśnie może zrealizuję to co pisałem;)i dołączę link do tematu w następnej wiadomości na portalu i sama zainteresowana wypowie się jeśli będzie się jej chciało zarejestrować:D w końcu temat jest publiczny:D z odpisywaniem to też zależy od miejsc, portal randkowy to jakby miejsce którego nie umiem obsługiwać:D (przypomina się moja kotka dotykająca łapką małego wiatraczka na baterie, nie umiem tego opisać ale to było zdziwienie połączone ze zrezygnowaniem):D prywatnych wiadomości z forum nie wiem bo nie mam hasła od maila już od dawna, ale jak ktoś lubi pisać, to może tu w temacie o wszystkim;) prowadzić rozmowę jak tutaj, dobra zobaczymy;) (właściwie nie wiem jak, a przy próbach na siłę nie wychodzi):P
mallwusia słuszne spostrzeżenie i cały czas aktualne:) najczęściej mógłbym umawiać się 2 razy w miesiącu, zdarza się że dziewczyny mają podobnie, ale raczej jest to rzadkie. Chyba masz rację, z moich obserwacji także w tym temacie wynika, że szybkie zaproszenie ma lepszy efekt. W tym zakresie nie mam chęci nic zmieniać, ale może dla sprawdzenia wyślę też tego typu zaproszenia:)
post nr 1847 MrSpock-m cóż to za przypowieść?:) sam wymyśliłeś czy gdzieś znalazłeś?
john.doe80 w kontekście cząstek elementarnych? rozumiem że masz jakąś rzecz nad którą zastanawiasz się:) wybielenia czarnej dziury nie rozumiem bo białe dziury jeśli dobrze pamiętam to tylko hipotetyczne obiekty, ani tym bardziej czemu brązowa:D chyba że chodziło o brązowe karły ale to dość daleki obiekt powiedzmy;) (pod względem ewolucji) też promień Schwarzschilda wychodzi bardzo mały więc to byłoby ciekawe;)
Magdalena nie czytałem;)a wyglądam na takiego?:P napisz o czym to jest jak Ci się chce;)ja zobaczę w google