W jaki sposób mogę to zasugerować koleżankom? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » W jaki sposób mogę to zasugerować koleżankom?

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 67 z 67 ]

66 Ostatnio edytowany przez Monoceros (2018-04-22 00:35:46)

Odp: W jaki sposób mogę to zasugerować koleżankom?

Ja pierdziele, to ty masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Już drugą stronę wszyscy ci mówią to samo, więc chyba to głos rozsądku, bo rzadko się taka zgodność zdarza na forum - nie rób im tych paznokci! A ty co? Zrobiłaś. I znów z płaczem, że one czegoś więcej chcą.

Trafiły na nawiną, która im robi za darmo, w domu, bez problemów paznokcie? No to korzystają. Powiedz im, że nie zgadzasz się na taki układ, wręcz im cennik i pozbędziesz się problemu. Nie wiem, czego ty tu nie rozumiesz, ale pewnie za chwile napiszesz "to nie takie proste". Tu cię zatrzymam.  Tak, to jest takie proste. Jak się zgadzasz na taki układ to go masz, jak się nie zgadzasz, to masz układ, który ci bardziej odpowiada. Nie ma tu większej filozofii.

Zobacz podobne tematy :

67

Odp: W jaki sposób mogę to zasugerować koleżankom?

Z uwagi na konieczność pożegnania się z Autorką, wątek zostaje zamknięty.

Posty [ 66 do 67 z 67 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » W jaki sposób mogę to zasugerować koleżankom?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024