W jaki sposób Panowie lubią być podrywani? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » W jaki sposób Panowie lubią być podrywani?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

Temat: W jaki sposób Panowie lubią być podrywani?

Jak w temacie wink

Czyli co działa na mężczyzn czy co może sprawić,że dziewczyna zapadnie w pamięci i spowoduje chęć bliższego poznania.

Zapraszam do dyskusji.  Obserwacje zarówno Panów jak i Pań mile widziane wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: W jaki sposób Panowie lubią być podrywani?

Mnie jak zaprosi pierwsza w jakieś miejsce, wtedy czuje skrepowanie czemu ja na to nie wpadłem i próbuje się zrewanżować. Czasami inicjatywa ze strony Pan jest fajna ale bez przesady smile

3

poza pierwszym wrażeniem to panowie lubią jak im trochę pokadzić, a czasem wystarczy jak udasz, że słuchasz tego, co mówią, z wielkim zainteresowaniem i uwagą. Bo większość lubi skupiać na sobie uwagę i chce uchodzić w oczach kobiet za mądrych, dowcipnych i elokwentnych.

4

Faceci lubią kobiety, które "wiedzą czego chcą", co w dosłownym tłumaczeniu oznacza takie, które chcą ICH.  I tyle, jeśli chodzi o "podryw" smile

5

Elle88 napisał/a:

Faceci lubią kobiety, które "wiedzą czego chcą", co w dosłownym tłumaczeniu oznacza takie, które chcą ICH.  I tyle, jeśli chodzi o "podryw" smile

Elle88, wiec idąc tym tokiem nic nie tracę gdy sama wyjdę z inicjatywą a ewentualna odmowa ze strony Księcia będzie wynikać po prostu z faktu,że komuś się nie podobam? wink

6

migotka1789 napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Elle88, wiec idąc tym tokiem nic nie tracę gdy sama wyjdę z inicjatywą a ewentualna odmowa ze strony Księcia będzie wynikać po prostu z faktu,że komuś się nie podobam? wink

Odmowa może wynikać z wielu powodów, to już kwestia Twojego wyczucia i Intuicji.
Zależy też na co liczysz, bo jak na seks głównie i ta druga strona to samo, to dla takiego faceta nie ma nic przyjemniejszego jak mu stworzysz wrażenie, że Ci się pod tym wględem podoba (jeśli Ty jemu też) - jest Twój smile

7 Ostatnio edytowany przez kwadrad (2016-02-17 22:53:42)

W sumie kiedyś lubiłem jak kobieta się płaszczy.
Bo ostatecznie jak chce być miła to po co jej utrudniać.
Z czasem przeszedłem z etapu płaszcza na szlafrok potem to już samo poszło.

8

kwadrad napisał/a:

Szlafrok?

9

Krejzolka82 napisał/a:
kwadrad napisał/a:

Szlafrok?

Tak, szlafrok to taki rodzaj ubioru, zazwyczaj ubierany po kąpieli.
W rodzinach drobnomieszczańskich tradycja używania szlafroka kultywowana jest od wielu wielu lat.
Rzekłbym nawet pokoleń.

10

kwadrad napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
kwadrad napisał/a:

Szlafrok?

W rodzinach drobnomieszczańskich tradycja używania szlafroka kultywowana jest od wielu wielu lat.
Rzekłbym nawet pokoleń.

Dzięki za wyjaśnienie, zrobiłeś to lepiej niż wujek Google i Wikipedia. Szacun.

A wracając do tematu, nie sądziłam, ze są kobiety-szlafroki tongue

11

Elle88 napisał/a:

Odmowa może wynikać z wielu powodów, to już kwestia Twojego wyczucia i Intuicji.

Hmm wiesz fajnie czyta mi się Twoje wypowiedzi w innych wątkach bo wydajesz mi się osoba która umie czytać między wierszami i która niezwykle celnie wylapuje wszystkie wbrew pozorom nieistotne info które jednak mają kolosalne znaczenie wink a wiesz odnosząc się do tego wątku zawsze myślałam że ewentualna odmowa faceta wynika przede wszystkim z niezainteresowania fizycznego(ewentualnie faktu ze  mężczyzna jest juz zajęty) wink

12

migotka1789 napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Hmm wiesz fajnie czyta mi się Twoje wypowiedzi w innych wątkach bo wydajesz mi się osoba która umie czytać między wierszami i która niezwykle celnie wylapuje wszystkie wbrew pozorom nieistotne info które jednak mają kolosalne znaczenie wink a wiesz odnosząc się do tego wątku zawsze myślałam że ewentualna odmowa faceta wynika przede wszystkim z niezainteresowania fizycznego(ewentualnie faktu ze  mężczyzna jest juz zajęty) wink

Dzięki za miłe słowa wink

Co do odmowy to pozornie może się wydawać, że "odmowa to odmowa", ale im lepiej zna się na relacjach międzyludzkich i czyta "miedzy wierszami", jak to ładnie ujęłaś wink tym bardziej potrafisz wyłapywać sygnały z podświadomości i/lub widzieć znaczenie ukryte 'pod słowami', które czasem wypada wypowiedzieć, ale one nie są prawdziwą odpowiedzią.
Wystarczy wiedzieć co nieco o ego i do czego jest zdolne zranione ego mężczyzny albo czym jest strach przed odrzuceniem, wtedy zmienia się cały kontekst i takie "nie" ma zupełnie inną wymowę wink

13

Elle88 napisał/a:

Co do odmowy to pozornie może się wydawać, że "odmowa to odmowa"(...)
Wystarczy wiedzieć co nieco o ego i do czego jest zdolne zranione ego mężczyzny albo czym jest strach przed odrzuceniem, wtedy zmienia się cały kontekst i takie "nie" ma zupełnie inną wymowę wink

No to teraz mnie zaciekawilas na maxa smile bo czy  np w sytuacji gdy widzę kogoś pierwszy raz i chce kontynuować znajomość na bliższej stopie to mam ewentualnie "nie " interpretować właśnie jako potencjalny lęk przed odrzuceniem,  czy po prostu przyjąć sprawę na zasadzie "nie to nie, dzięki "?

14 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-02-17 23:41:52)

migotka1789 napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Co do odmowy to pozornie może się wydawać, że "odmowa to odmowa"(...)

No to teraz mnie zaciekawilas na maxa smile bo czy  np w sytuacji gdy widzę kogoś pierwszy raz i chce kontynuować znajomość na bliższej stopie to mam ewentualnie "nie " interpretować właśnie jako potencjalny lęk przed odrzuceniem,  czy po prostu przyjąć sprawę na zasadzie "nie to nie, dzięki "?

Nie da się niczego założyć na 100% z góry. Ale z całą pewnością należy brać pod uwagę rachunek prawdopodobieństwa i zdrowy rozsądek, który mówi, że jeśli przy pierwszych próbach kontaktu ktoś nie wykazuje żadnych chęci to na 90% dlatego, że niczym go nie zainteresowaliśmy lub zainteresowaliśmy w stopniu niewystarczającym, zamiast snuć terie o strachu przed odrzuceniem.
Nie ma co popadać w skrajności wink

15

Elle88 napisał/a:

Ale z całą pewnością należy brać pod uwagę rachunek prawdopodobieństwa i zdrowy rozsądek, który mówi, że jeśli przy pierwszych próbach kontaktu ktoś nie wykazuje żadnych chęci to na 90% dlatego, że niczym go nie zainteresowaliśmy lub zainteresowaliśmy w stopniu niewystarczającym, zamiast snuć terie o strachu przed odrzuceniem.

Pozamiatane wink szkoda ze nie ma opcji "Lubie to "  wink

16

Krejzolka82 napisał/a:
kwadrad napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Szlafrok?

Rzekłbym nawet pokoleń.

Dzięki za wyjaśnienie, zrobiłeś to lepiej niż wujek Google i Wikipedia. Szacun.

A wracając do tematu, nie sądziłam, ze są kobiety-szlafroki tongue

Tak kobiety-szlafroki , kobiety-szlafmyce i kuternodzy.
Świat pełen jest różnorodności.

17

Kiedys bylem podrywany przez kobiety i przyznam ze tego nie lubilem.  Podryw ze strony kobiety zawsze pachnial mi desperacja i po prostu uciekalem od tego.  Najgorsze byly sytuacje kiedy kobiety probowaly mnie agresywnie usidlac.  Gdybys trafila na faceta takiego jak ja i chcialabys go soba zainteresowac to sprobuj ponizszych porad:

1.  Nic na sile.  Mozesz takiego faceta poderwac tylko wtedy gdy on sam jest juz Toba zainteresowany.  Jesli on nic o Tobie nie wie, to zbyt agresywne postepowanie go odepchnie.
2.  Badz mila w stosunku do niego jak rowniez i do wszystkich innych w jego obecnosci.  To on sam musi w Tobie dostrzec COS.
3.  Nie narzucaj sie.  Staraj sie jak najczesciej byc w jego towarzystwie, ale zawsze pod jakims neutralnym pretekstem, np. spotkania ze wspolnymi znajomymi.  Staraj sie byc najpierw dobra kolezanka.
4.  Nie pokazuj mu ze Ci na nim zalezy.  Badz mila i ciepla, ale nie rzucaj mu sie na szyje.  To on musi w Tobie zauwazyc kobiete ktorej mu brakowalo i to on powinien podrywac Ciebie.

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » W jaki sposób Panowie lubią być podrywani?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024