Daje sobie jeszcze tydzien i sie poddaje
A co Ci się w mojej wiadomości nie podobało, że nie odpisałaś?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » I znowu portale randkowe :)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Daje sobie jeszcze tydzien i sie poddaje
Ja mam koszmarne doświadczenia z takich portali... Kobiety z bagażami, poorane psychicznie przez facetów, rodziny, w separacji, przed rozwodem chcące się dowartościować.. Masakra!
To jest niestety najgorsze. Albo tkwią 1 nogą w poprzednim związku, albo twierdzą, że są gotowi/e na następny związek, a ciągle rozpaczają nad przeszłością. Od takich trzeba trzymać się z daleka. Szkoda niszczyć sobie psychiki.
opolanka1982 napisał/a:Daje sobie jeszcze tydzien i sie poddaje
W jakiej wiadomosci?
W jakiej wiadomosci?
Na PW, chyba że nie dostałaś...
opolanka1982 napisał/a:W jakiej wiadomosci?
Na PW, chyba że nie dostałaś...
Znalazlam... Odpisalam na PW
Niezależnie od profilu wykształcenia, człowiek powinien umieć wyrażać się w języku ojczystym w miarę poprawnie. Poza tym, to tylko Twoje lenistwo i brak szacunku dla rozmówców - w internetach z zasady podkreśla byki, a jeśli nawet nie, to można napisać w wordzie, tam na pewno podkreśli.
Akurat o tym nie musisz mnie uświadamiać że są takie programy ... skąd masz pewność że ich nie używam ? Akurat w wypowiedziach na forum nie czuje takiej potrzeby
Tak na marginesie jak już mamy się czepiać pisowni to nie ma czegoś takiego jak "w internetach" a "w internecie" (no chyba że masz na myśli sieć TOR ale zapewne nie wiesz nawet co to ...).
Sam się zastanów, co może o Tobie pomyśleć dziewczyna czytająca te "mi" na początku zdania, czy potworne orty typu "rzycie", "puki" (puki to są irlandzkie duszki/skrzaty, a Tobie chodziło o "póki" - inna rzecz, że "póki co" też nie jest po polsku). O interpunkcji nawet nie wspomnę...
Szczerze to mnie nie interesuje co wtedy ktoś o mnie pomyśli .
Jak pomyśli że debil , leń , koleś ma brak szacunku ok.
Przynajmniej już na start to eliminuje ludzi z którymi z mojej perspektywy nie warto było by nawiązywać znajomości
Jestem zaskoczona kolejną już relacją w tym stylu, bo ja trafiałam na portalach na całkiem ciekawych rozmówców, a i przy spotkaniach dziwiłam się, że przyszedł normalny mężczyzna, a nie osławiony dziwak z Internetu, o których ciągle słyszałam. To oczywiście nie znaczy, że nie pływałam w morzu "hej co tam"
Akurat o tym nie musisz mnie uświadamiać że są takie programy ... skąd masz pewność że ich nie używam ? Akurat w wypowiedziach na forum nie czuje takiej potrzeby
Jak Cię widzą, tak Cię piszą...
Tak na marginesie jak już mamy się czepiać pisowni to nie ma czegoś takiego jak "w internetach" a "w internecie" (no chyba że masz na myśli sieć TOR ale zapewne nie wiesz nawet co to ...).
Po 1. Sprawdź sobie co to jest licentia poetica. Dla ułatwienia, to m.in. celowe odstępstwo od norm językowych.
Po 2. Daruj sobie gimbusiarskie teksty, bo nie robią na mnie wrażenia.
Po 1. Sprawdź sobie co to jest licentia poetica. Dla ułatwienia, to m.in. celowe odstępstwo od norm językowych.
Po 2. Daruj sobie gimbusiarskie teksty, bo nie robią na mnie wrażenia.
1. Nie sprawdzę bo mnie to nie interesuje i szkoda mi chociażby sek mojego życia na to. Mam wiele więcej ciekawszych rzeczy do czytania niż to.
2. Dla mnie też zwracanie ludziom uwagi na błędy ort itp na forum , czy chociażby w komentarzach w internetach jak to nazywasz to też dla mnie gimbusiarskie podejście.
Tak z ciekawości jeśli można wiedzieć EeeTam : Czym ty się zajmujesz w życiu realnym ?
1. Nie sprawdzę bo mnie to nie interesuje i szkoda mi chociażby sek mojego życia na to. Mam wiele więcej ciekawszych rzeczy do czytania niż to.
Cóż...
2. Dla mnie też zwracanie ludziom uwagi na błędy ort itp na forum , czy chociażby w komentarzach w internetach jak to nazywasz to też dla mnie gimbusiarskie podejście.
Czyli nawet nie zrozumiałeś, dlaczego zwracam Ci uwagę na byki. Otóż jęczysz, że kobiety na portalach randkowych Ci nie odpisują, to spytaj teraz obecnych tu pań, ile z nich odpisałoby na maila z takimi bykami jak "rzycie" czy "puki".
Tak z ciekawości jeśli można wiedzieć EeeTam : Czym ty się zajmujesz w życiu realnym ?
Wieloma rzeczami, m.in. redagowaniem tekstów.
Czyli nawet nie zrozumiałeś, dlaczego zwracam Ci uwagę na byki. Otóż jęczysz, że kobiety na portalach randkowych Ci nie odpisują, to spytaj teraz obecnych tu pań, ile z nich odpisałoby na maila z takimi bykami jak "rzycie" czy "puki".
Ok w tym miejscu oboje się nie zrozumieliśmy.
Oczywiście wiadomości wysyłane do Pań na portalach przepuszczałem przez programy tekstowe co właśnie podkreślają błędy ort i większość stylistycznych.
Nie używałem do tego worda itp ale innych użytecznych programów na linuxie
Ale teraz rozumiem i doceniam twoją rade .
Wieloma rzeczami, m.in. redagowaniem tekstów.
W tym miejscu też już się nie dziwię dlaczego zwróciłeś mi uwagę na błędy.
Ja też jak bym zobaczył na programistycznym forum jak ktoś by mylił klasę abstrakcyjną z interfejsem, to też bym na to zwrócił uwagę
Rozumiem też dlaczego większość Pań zwraca uwagę na orty itp (80% kobiet to umysł humanistyczny niestety jak dla mnie
) .
Po prostu pisząc tutaj nie mam czasu się bawić w poprawianie tekstu itp a pisząc już do tych dziewczyn ten czas poświęcam :]
Programy tekstowe nie wyłapują wcale tak efektywnie błędów, jak ci się wydaje. Np. zarówno słowa "wieżę" jak i "wierzę" istnieją w języku polskim i nie zostaną podkreślone przez autokorektę. A to tylko jeden z dziesiątek przykładów.
Zgodzę się "morze" jak i "może" itp ale jak już piszę na poważnie to już to biorę pod uwagę i czytam po kilka razy swoje wypociny (wtedy staram się na maksa ) .
Ja do forów podchodzę luźno , dla mnie tutaj jest ważny przekaz myśli I pisząc do kogoś na poważnie staram się nie być "leniem" , i nie chce okazywać "braku szacunku".
Dobra ja się poddałem
Pousuwałem te konta po tych bieda portalach.
Doszedłem do wniosku, że szkoda na to czasu i wysiłku
Mam wrażenie, że odkąd zacząłem tam pisać , czytać o tych portalach itp to moja psychika została przeorana
Znaleźć tam dziewczynę która odpisze to jak wygranie kolejnego "bigmilka".
Jak już odpisze to, że nawiąże się ciekawy dialog z tą osobą(mam tu na myśli dialog a nie połowiczne słówka ) to już jak wygranie nagrody powyżej 500 zł w zdrapkach
I nawet jak już nawiązaliśmy dialog i wszystko wygląda ok, to umówić się z taką osobą to jak trafienie 5 w lotto.
A jeśli nawet już doszło by do spotkania to pewnie żeby to była ta jedyna to chyba prędzej 6 w lotto by człowiek trafił :]
Szkalowniku, jesli Ty piszesz podobnie jak ten pan, nie dziw sie brakowi wiadomości od Pań.
Oto pierwsza wiadomość od Pana:
''m'p51, 54 lata
20:06
hallo wspaniale wygladasz moze masz ochote blizej sie poznac prosze odpisz nie dlugo bede w polsce zapraszam na dobra kolacje prosze daj m i ta szanse sie z toba spotkac .od 28 lat mieszkam w niemczech pracuje wykonuje uslugi budowlane . w mlodym wieku bylem glab bo nawet na medycyne sie nie dostalem bo punktow zabraklo potem praca na punkty na trakcie operacyjnym ale zachod wszystko zmienil ale nie zaluje tego bo zarobie tak samo jak doktor tylko mniejsza odpowiedzialnosc i lubie to co robie bo mozna zarobic .jestem po dwoch przejsciach nie z wlasnej winy one naduzywaly alkoholu chodz mocno stapam po ziemi mam swoja wrazliwosc i uczuciowoac .usmiech radosc poczucie bezpieczenstwa to dac potrafie pozdrawiam serdecznie mariusz i jeszcze jedno jesli chodzi o odleglosc moge ja zawsze zredukowac do zera piekna dojrzala atrakcyjna kobieta taka wlasnie jestes o imieniu??twoj wielbiciel Mariusz ,chce sobie pozwolic przyjechac do Ciebie zapytam grzecznie czy moge chce przyjechac moj nr004915157368241 pozwole sobie napisac i prosic cie o twoj nr przedzwonie jesli go otrzymam hallo pochodze z bydgoszcy nie dlugo tam bede mam mame na bloniu serdecznie
zapraszam do Siebie na bawarie daj sie namowic prosze, serdecznie pozdrawiam prosze o telefon bede dzwonil ,zalezy mi bardzo na spotkaniu ,zalezy mi bardzo na TOBIE jestes Dama wiec wsiade w auto przyjade do CIEBIE a TO TY DECYDUJESZ O WSZYSTKIM czy pozwolisz mi otrzec moje usta o twoje i sie zatrzymac klaniam sie przepraszam za moja pewnosc siebie ale nie jestem zarozumialy''
pan nie raczył zauwazyc, że związki na odleglość nie są w polu moich zainteresowań. No i z miejsca taaaak mu sie podobam.... co tam,że mnie nie zna:D:D i nawet- nie chce sie dowiedziec?
pan deklaruje wykształcenie średnie. Szczerze mówiąc, to wątpie i w to...
naprawdę muszę pisać, co jest jeszcze bardzo nie w porządku w tym mailu?
Niektórzy moi znajomi tak właśnie poznali swoją drugą połowę. Może kiedyś się trafi, ktoś lepszy
Szkalowniku, jesli Ty piszesz podobnie jak ten pan, nie dziw sie brakowi wiadomości od Pań.
Nie
Ja ostatnio pisałem coś w tym stylu :
"Cześć, zainteresował mnie twój profil i chciał bym poznać twoją osobę bliżej.
Nie chce owijać w bawełnę i ta wiadomość może wyglądać ci na schematyczną, ale niestety jako facet korzystający z tego typu portali jestem do tego zmuszony.
Szukam kogoś do stałego związku, osoby o podobnych wartościach, poglądach na życie i w miarę zbliżonym wieku.
Po zapoznaniu się z twoim profilem na taką właśnie mi osobę wyglądasz, dlatego jeśli była byś zainteresowana porozmawiać i poznać mnie bliżej daj proszę znać.
"
Jakieś tam odzewy były
Ale ostatnio nawiązałem już z kimś kontakt, więc puki co porzuciłem portale ;p
tak, jest fajna wypowiedz,jesli - pani istotnie jest w podobnym wieku, istotnie ma podobne poglądy i sądzisz, że mógłbys jej odpowiadac pod kilkoma względami. Bo jesli taką wypowiedż napisze mi pan 20 lat młodszy, lub pan ktorego pasje sa kompletnie odmienne od moich i styl życia równiez, to mimo takiego zagajenia , tez taka wypowiedż w moim przypadku zostanie bez odpowiedzi.
cataga napisał/a:Szkalowniku, jesli Ty piszesz podobnie jak ten pan, nie dziw sie brakowi wiadomości od Pań.
Nie
![]()
Ja ostatnio pisałem coś w tym stylu :
"Cześć, zainteresował mnie twój profil i chciał bym poznać twoją osobę bliżej.
Nie chce owijać w bawełnę i ta wiadomość może wyglądać ci na schematyczną, ale niestety jako facet korzystający z tego typu portali jestem do tego zmuszony.Szukam kogoś do stałego związku, osoby o podobnych wartościach, poglądach na życie i w miarę zbliżonym wieku.
Po zapoznaniu się z twoim profilem na taką właśnie mi osobę wyglądasz, dlatego jeśli była byś zainteresowana porozmawiać i poznać mnie bliżej daj proszę znać.
"Jakieś tam odzewy były
![]()
Ale ostatnio nawiązałem już z kimś kontakt, więc puki co porzuciłem portale ;p
Tak z ciekawości zapytam - czy na swoim profilu napisałeś jakie masz te wartości i poglądy na życie? Czy pisałeś do dziewczyn, które miały te rzeczy napisane w profilu?
tak, jest fajna wypowiedz,jesli - pani istotnie jest w podobnym wieku, istotnie ma podobne poglądy i sądzisz, że mógłbys jej odpowiadac pod kilkoma względami. Bo jesli taką wypowiedż napisze mi pan 20 lat młodszy, lub pan ktorego pasje sa kompletnie odmienne od moich i styl życia równiez, to mimo takiego zagajenia , tez taka wypowiedż w moim przypadku zostanie bez odpowiedzi.
No tak. Przecież nie pisał bym do kobiety o 10 lat starszej ... Zwłaszcza że mi się zbliża 30 a jak kobieta by miała o 20 lat więcej to z dzieci nici A ja bym chciał
Tak z ciekawości zapytam - czy na swoim profilu napisałeś jakie masz te wartości i poglądy na życie? Czy pisałeś do dziewczyn, które miały te rzeczy napisane w profilu?
Tak napisałem w swoim profilu po kilka wartości i poglądów i też podobnych szukałem w profilach u innych dziewczyn.
Ale też wysyłałem do takich co nie miały nic praktycznie w profilu ... bo kto wie akurat mogła mieć podobne ?
Ale podkreślam że były to już mniej popularne portale nie jakieś badoo , sympatie etc.
kao_makao napisał/a:Tak z ciekawości zapytam - czy na swoim profilu napisałeś jakie masz te wartości i poglądy na życie? Czy pisałeś do dziewczyn, które miały te rzeczy napisane w profilu?
Tak napisałem w swoim profilu po kilka wartości i poglądów i też podobnych szukałem w profilach u innych dziewczyn.
Ale też wysyłałem do takich co nie miały nic praktycznie w profilu ... bo kto wie akurat mogła mieć podobne ?
Ale podkreślam że były to już mniej popularne portale nie jakieś badoo , sympatie etc.
Jeśli dobrze rozumiem, to pisałeś do dziewczyn z prawie pustym profilem, że wygląda na osobę o zbliżonych wartościach do ciebie? Czy do tych "pustych" inaczej zagadywałeś? Na jakich to niepopularnych portalach byleś?
Jeśli dobrze rozumiem, to pisałeś do dziewczyn z prawie pustym profilem, że wygląda na osobę o zbliżonych wartościach do ciebie?
Eee nie wtedy zmieniałem lekko treść tak aby wyszło że szukam o takich i takich i jeśli również takie posiada i była by zainteresowana to wtedy żeby odpisała
Z obecną dziewczyną z którą piszę i poznałem na żywo poznałem na "mydwoje".
rozmowa , nawet mila, pierwsza no i w kolejnej takie kwiatki... Prosze panowie, powiedzcie mi szczerze,że gdybyscie mieli córke, pozwolilibyscie jej z czestym sumieniem spotykac się z takim panem....''W 2018 roku bardziej prawdopodobnym jest że spotkasz "dwa w jednym" czyli: naćpanego astmatyczno-neurologicznego neurochirurga z poświadczoną dysleksją....bigsmile: niż pana po 30ce który powala elokwencją rozmówczynię...
Jak do tej pory to nie zdarzyło mi się uderzyć kobiety fizycznie.
Psychicznie, to niestety sponiewierałem kilka ...
byłą żonę - bo nie zamknąłem jej w zakładzie psychiatrycznym, oraz córkę bo pozwoliłem jej być przy mamie ''
Tak i jeszcze powiedzcie, że to ja , kobieta, mam zbyt wysokie wymagania.
mnie cos takiego odstrasza, i to bardzo, bardzo skutecznie
odrażający typ
rozmowa , nawet mila, pierwsa no i w kolejnej takie kwiatki... Prosze panowie, powiedzcie mi szczerze,że gdybyscie mieli córke, pozwolilibyscie jej z czestym sumieniem spotykac się z takim panem....''W 2018 roku bardziej prawdopodobnym jest że spotkasz "dwa w jednym" czyli: naćpanego astmatyczno-neurologicznego neurochirurga z poświadczoną dysleksją....bigsmile: niż pana po 30ce który powala elokwencją rozmówczynię...
byłą żonę - bo nie zamknąłem jej w zakładzie psychiatrycznym, oraz córkę bo pozwoliłem jej być przy mamie ''Tak i jescze powiedzcie,że to ja , kobieta, mam zbyt wysokie wymagania.
odrażający typ
cataga, Ty chyba czerpiesz jakas perwersyjna przyjemność z wstawiania takich tekstów, co?
a moze sama je wymyslasz?
no i pytanie co z Toba jest nie tak, ze przyciągasz takich typow nieciekawych?
bo jestem na portalach seks- randkowych i randkowych id kilkunastu lat z przerwami i przez ten czas nie mialam nagromadzenia tylu przedziwnych wiadomosci,co Ty przez dwa miesiace.
cataga napisał/a:rozmowa , nawet mila, pierwsa no i w kolejnej takie kwiatki... Prosze panowie, powiedzcie mi szczerze,że gdybyscie mieli córke, pozwolilibyscie jej z czestym sumieniem spotykac się z takim panem....''W 2018 roku bardziej prawdopodobnym jest że spotkasz "dwa w jednym" czyli: naćpanego astmatyczno-neurologicznego neurochirurga z poświadczoną dysleksją....bigsmile: niż pana po 30ce który powala elokwencją rozmówczynię...
byłą żonę - bo nie zamknąłem jej w zakładzie psychiatrycznym, oraz córkę bo pozwoliłem jej być przy mamie ''Tak i jescze powiedzcie,że to ja , kobieta, mam zbyt wysokie wymagania.
odrażający typcataga, Ty chyba czerpiesz jakas perwersyjna przyjemność z wstawiania takich tekstów, co?
a moze sama je wymyslasz?no i pytanie co z Toba jest nie tak, ze przyciągasz takich typow nieciekawych?
bo jestem na portalach seks- randkowych i randkowych id kilkunastu lat z przerwami i przez ten czas nie mialam nagromadzenia tylu przedziwnych wiadomosci,co Ty przez dwa miesiace.
Może ma za małe wymagania, wtedy tak to się kończy, że przyciąga się dosłownie wszystko co przelatuje w pobliżu.
no ale serio tego nie wymyslam. poza tym, bez przesady , nie przez dwa miesiące, a pół roku juz będzie.
Nie mam za malych, ani za duzych. po prostu faceci pisza jak leci do każdej. Niewazne, czy spełnia ich wymagania, czy nie, co lubi, czego nie itp. Oni chcą JAKIEJKOLWIEK to i odzywają sie do wszystkich.
Natomiast, wiecie co - wystarczy,ze napiszę ,że nie toleruję alkoholu. Gwałtownie ilosć zainteresowanych panów maleje...
do zera.
Haha, nie mialaś , czy po prostu od razu psycholi usuwasz, w ogole sie nie zajmując tak przedziwnymi wiadomościami.
oczywiście, że po takich kwiatkach pan momentalnie zostaje zablokowany
nie opisuje normalnych korespondentow, a takich jest w sumie sporo, niemniej, tacy dziwacy tez się trafiają
chcialabym umiec wymysleć takie rzeczy, niestety, nie umiem...
mam ci dac haslo do konta, z ktorego nie usuwam tych wiadomości?
A może po prostu zadaję takie pytania,że od razu wyłazi z pana to co on skrzetnie chcialby ukryć? popatrzcie, ile tu wątkow o panach nieszanujących kobiety , o związkach przemocowych- może ja po prostu reaguję od razu? A nie żenię sie ( wychodze za maz ) za pana , ktorego nieczyste intencje są przeoczane przez zakochane i widzące ósmy cud w żabie, kobiety?
Może po prostu wiem, na co patrzeć?
Zapewne jakas cząstka tych panow jest waszymi braćmi i mężami, co?
Bo widze, że jakby co poniektóre z was mialy pretensje, że to jest moja wina, że trafiam na tachich psycholi?
A może to wy nie widzicie tych psycholi i jesteście ich zonami, i siostrami, co?
Wobec was sie tak nie zachowuja, ale wobec obcych kobiet mogą, prawda?
Może ktoras z was takie teksty jak powyższe unnała za niezly dowcip i uznała, że biedny misiu miał zone zołze, ale ja pokaże mu , jaka jestem wspaniała,,co? I to we mnie tylko takie teksty budza odraze i niepokój? A wy uznajecie z miejsca,że tak, ona to zołza byla, on za to biedny misio skrzywdzony?
weszłam na wątek o kobietach panow siedzących latami , po wieloletnich wyrokach, w zakładach karnych, ktorzy wychodza i znowu...popelniaja przestępstwa. Dla tych kobiet to szemrane towarzystwo to biedne skrzywdzone przez wymiar sprawiedliwości smutne misie, na których cały swiat sie uwział, no a oni popelnili zaledwie kilka zyciowych błedów...
że to jest moja wina, że trafiam na tachich psycholi?
Raczej za bardzo przeżywasz. To tak jakby wejść na onet i ekscytować się komentarzami internautów . Ktoś pisze bzdury? Nie podoba nam się? ignore/del i eot.
Może ktoras z was takie teksty jak powyższe unnała za niezly dowcip i uznała, że biedny misiu miał zone zołze, ale ja pokaże mu , jaka jestem wspaniała,,co
Równie dobrze to może nie mieć żadnej żony, tylko poradnik podrywu na "wrażliwego samca alfa by superPUAmaster". Przecież to net i można napisać wszystko.
Oni chcą JAKIEJKOLWIEK to i odzywają sie do wszystkich
Żadne odkrycie. Specyfika ogłoszeń w necie.
Kobieta może być jakakolwiek, a i tak będzie miała sporo wiadomości. 150-200 cm, 30-150 kg, zdjęcie kota w profilu, 5 dzieci i 3 byłych mężów w opisie, błędy ortograficzne, cokolwiek.
Czyste "bo Bóg tak chciał/Karol Darwin" w wersji praktycznej.
W końcu sukces reprodukcyjny osiągamy inną droga. Faceci idą bardziej w ilość, a kobiety w jakość. Ty w 10 lat możesz mieć (ile?) 8-15 dzieci, atrakcyjny facet to i 300. Oczywiście biologicznie, bo społecznie to może być problem.
Jeszcze mnie tak naszło...
To narzekanie, na popapranych facetów, brzmi jak typowe internetowe narzekanie 30 letniego prawiczka, że "kobiety są złe, lecą na badbojów a nie takich wartościowych" i inne takie bzdury. Tylko, że oczywiście z drugiej strony barykady. Mechanizm wygląda na taki sam: obrażanie się o różnice płciowe w doborze partnerów. Ohhh... czemu oni/e nie mają takich samych kryteriów jak my.
wiesz, jest drobna rożnica pomiędzy ''obrażaniem sie o roznice płciowe'', a nazywaniem swoich bylych partnerek chorymi psychicznie pisząc do innych kobiet.
poza tym, jaki jest temat wątku? i gdzie ja sie na kogokolwiek obrażam? Znasz znaczenie słowa obrażam? ja po prostu wklejam teksty co poniektorych panow, chcących poznac kobiety i wyjasniam, czemu mnie od takich panow odrzuca.
obrażaniem sie tego bym nie nazwała. Znam wielu fajnych facetów, mnóstwo okropnych i calą rzeszę takich jak w tym wątku, z kotrymi nie chciałabym się nigdy spotkac na zywo. A obrażać to ja się moge na psa, który mi zaszczeka w nocy na klatce schodowej. No panie Znerx, to raczej Panu nie w smak, że kobieta na KOBIECYM forum opisuje chamstwo i bardzo niemiłe zachowania panow . Jak się Panu nie podoba, zawsze może pan opuścić KOBIECE FORUM i udać sie na forum dla meżczyzn. Ja na meskie portale nie zaglądam, bo mnie one raczej nie interesują...
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » I znowu portale randkowe :)
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024