Dlaczego faceci znikają bez słowa? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dlaczego faceci znikają bez słowa?

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 97 z 97 ]

66 Ostatnio edytowany przez EeeTam (2017-09-17 23:11:14)

Odp: Dlaczego faceci znikają bez słowa?

A nie przyszło Wam do głowy, że facet czekał nie na pytanie "Hej co słychać?", tyko na zaproszenie? Niedawno też miałem taką sytuację. Po dwóch miesiącach znajomości, kiedy kontakty realne (nie mówię o mailach i esemesach) były wyłącznie z mojej inicjatywy, uznałem, że czas na panią. Najpierw było parę dni milczenia, potem na fejsie właśnie "Hej co słychać". To grzecznie odpisałem, że mam masę pracy. Chwilę pogadaliśmy o niczym. To było dość zabawne obserwować jak pani nic nie kuma i nie wie o co biega big_smile I zdechło śmiercią naturalną. Bez wielkiego żalu z mojej strony, bo mnie księżniczki nie interesują.

Zobacz podobne tematy :

67 Ostatnio edytowany przez Klio (2017-09-17 23:13:57)

EeeTam napisał/a:

A nie przyszło Wam do głowy, że facet czekał nie na pytanie "Hej co słychać?", tyko na zaproszenie? Niedawno też miałem taką sytuację. Po dwóch miesiącach znajomości, kiedy kontakty realne (nie mówię o mailach i esemesach) były wyłącznie z mojej inicjatywy, uznałem, że czas na panią. Najpierw było parę dni milczenia, potem na fejsie właśnie "Hej co słychać". To grzecznie odpisałem, że mam masę pracy. Chwilę pogadaliśmy o niczym. To było dość zabawne obserwować jak pani nic nie kuma i nie wie o co biega big_smile I zdechło śmiercią naturalną. Bez wielkiego żalu z mojej strony, bo mnie księżniczki nie interesują.

Już się wyjaśniło co słychać. Pies jest chory.

SonyXperia napisał/a:

Niech Cię bawi. Kogo to obchodzi? Nie Ty jesteś ważna. Autor problemu jest ważny. Wszystko co jest pisane jest pisane dla niego. Nie dla Ciebie.

Ochłoń big_smile

68 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-09-17 23:16:46)

Klio napisał/a:
EeeTam napisał/a:

SonyXperia napisał/a:

Niech Cię bawi. Kogo to obchodzi? Nie Ty jesteś ważna. Autor problemu jest ważny. Wszystko co jest pisane jest pisane dla niego. Nie dla Ciebie.

Ochłoń big_smile

Nie obchodzi mnie, czy moje wypowidzie Cię bawią. Tyle w tym temacie. Nie wysilaj się na krytykę, sarkazm.. Piszę dla Autorów tematów. Spuść z tonu. Ochłoń big_smile

69

SonyXperia napisał/a:

Nie obchodzi mnie, czy moje wypowidzie Cię bawią. Tyle w tym temacie. Nie wysilaj się na krytykę, sarkazm.. Piszę dla Autorów tematów. Spuść z tonu. Ochłoń big_smile

Jeśli powtórzysz trzeci raz, że Cię to nie obchodzi uwierzę! lol

Teraz już słowo honoru, że koniec offtopu.

70 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-09-17 23:25:24)

Klio napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Jeśli powtórzysz trzeci raz, że Cię to nie obchodzi uwierzę! lol

Teraz już słowo honoru, że koniec offtopu.

Myślę, że rozumiałaś za pierwszym razem i aż trzy razy nie trzeba Ci powtarzać  smile

71

Klio napisał/a:

Może tak, a może to takie wyjaśnienie, żeby nie było, że olał.

72

EeeTam napisał/a:
Klio napisał/a:

Może tak, a może to takie wyjaśnienie, żeby nie było, że olał.

Nie bądź zabawny wink

73

SonyXperia napisał/a:

Nie bądź zabawny wink

A co w tym jest zabawnego?

74 Ostatnio edytowany przez serdeczna (2017-09-17 23:35:44)

SonyXperia napisał/a:

A ja nie widzę tego gościa. Ja go nie znam. Nie znam historii tej znajomości. Znam jej jednostronny opis.

A mnie zastanawia, SonyXperia, jakim cudem Ty chcesz doradzać i pomagać komukolwiek na forum, skoro nie masz za grosz wyobraźni, intuicji? Płytkim jest interpretowanie czegoś tylko po tym co kto napisał na forum. Jasne, trzymasz się tego co napisała autorka, ale trzeba nie mieć wyobraźni i przeczuć, żeby nie wejść w jej skórę, lub spostrzec z jaką sytuacją ma się do czynienia.

Klio napisała co widzi po opisie autorki. Ja widzę to samo. Oczywiście nie musisz się z tym zgadzać, ale trochę płytko do tego podchodzisz, bo Ty nie widzisz, bo Ty nie znasz. Ja tez nie znam, ale wyobrażam sobie.

75 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-09-17 23:41:33)

serdeczna napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

A ja nie widzę tego gościa. Ja go nie znam. Nie znam historii tej znajomości. Znam jej jednostronny opis.

A mnie zastanawia, SonyXperia, jakim cudem Ty chcesz doradzać i pomagać komukolwiek na forum, skoro nie masz za grosz wyobraźni, intuicji? Płytkim jest interpretowanie czegoś tylko po tym co kto napisał na forum.

Dokladnie. A żadnych innych danych nie mamy. Tak samo Ty jak i ja. Pozostaje nam tylko nasza wyobraźnia i intuicja. Własna. Każdy doradza według własnej wyboraźni i intuicji. Kto powiedział,że Ty ją masz za miliony?

A ja po opisie Autorki widzę, co innego niż Wy. 

Dlaczego tak bardzo uparałś sie żeby nawrócić mnie na Twoje zdanie, nie mogąc zostawić w spokoju. Ja wyraziłam swoje, Ty swoje. Autorka czyta.

76

SonyXperia napisał/a:

A Wy to kto? Przyznam, że nawet nie wiem co widzisz, bo nie chce mi się wgłębiać w Twoje przepychanki z Klio.

77

Dziewczyny, o co wam chodzi??? Autorka tematu dawno sobie poszła, a wy twardo ciągniecie dalej tą dyskusje! big_smile
sonyXperia ja też wczoraj doradziłam w jednym temacie tutaj i też mnie zaatakowano, nawet chyba powoli co niektórzy zaczęli mnie nazywać autorką tematu. W sprzeczki się nie wdawałam, bo sensu nie ma. Wyraża się swoje zdanie, a że ktoś ma przy tym ścisk d*py, to już jego/jej problem, no nie? Po co odpisujesz na prowokacje? Masz prawo do własnego zdania (szczerze nie wiem jakie ono dokładnie w tej sprawie jest i w sumie mało mnie to obchodzi, jeśli wiesz co mam na myśli?) i nie musisz nikomu się z niego tłumaczyć, ewentualnie autorce wątku, jakby Cię o to zapytała.

A co do tej sytuacji, to ja np nie rozumiem czemu tak ostro każdy tego gościa potraktował? Ok, może faktycznie chory pies, to żaden ciężki przypadek, żeby nie pisać 5 dni, ale może on nie pisał, bo mu dziewczyna trochę z głowy wyleciała? Mało tak naprawdę nam autorka podała faktów. Wiemy tylko, że był jakiś facet w jej życiu, któremu autorka tematu się spodobała bardzo, o którą się chyba starał i nagle przestał z powodu psa.

Autorko: a czy jeszcze potem się ten facet odezwał do Ciebie? Czy tylko napisał, że miał chorego psa?

78 Ostatnio edytowany przez tomatosoup (2017-09-18 09:22:50)

O rety, co tu się nawyprawiało

79

tomatosoup napisał/a:

Reakcja wyborna. ;D

80

EeeTam napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

A Wy to kto?

Bobo.

81

Myszeczka23 napisał/a:
tomatosoup napisał/a:

Reakcja wyborna. ;D

Nie wiem, czemu cala wiadomość nie chce się dodać hmm

82

Facet mnie zablokował na fb, nic już nie napisał - może mu się odwidziało, może się zakochał, może wrócił do byłej. Raczej już się nie dowiem.

83

Ożesz w mordkę. To współczuję Ci, że takiego buca musiałaś poznać. Obyś nigdy już na takiego nie miała okazji wpaść.

84 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-09-18 09:33:26)

Może jednak chodzilo o tę 'rzecz dla Ciebie nie do przyjęcia, której mu odmówiłaś'. Bardzo tajemniczo to napisane było,cokolwiek to było może o to mu tylko lub szczególnie chodzilo. Chyba to jakś pan obrażalski był. Takich zachowań nigdy nie przewidzisz. Głowa do góry.

85

tomatosoup napisał/a:

Facet mnie zablokował na fb, nic już nie napisał - może mu się odwidziało, może się zakochał, może wrócił do byłej. Raczej już się nie dowiem.

co za gówniarcze zachowanie z jego strony yikes
ja takich nigdy nie zrozumiem... zawsze wole powiedzieć prawdę niż uciekać i zostawiać drugiego człowieka w niewiedzy.

86

takaja87 napisał/a:
tomatosoup napisał/a:

ja takich nigdy nie zrozumiem... zawsze wole powiedzieć prawdę niż uciekać i zostawiać drugiego człowieka w niewiedzy.

Ja też tego nie ogarniam. To jest bardzo przykre i pokazuje tylko, że facet nie miał szacunku, więc postaram się długo nie rozpaczać. Ale to boli.

87

tomatosoup napisał/a:
takaja87 napisał/a:
tomatosoup napisał/a:

Ja też tego nie ogarniam. To jest bardzo przykre i pokazuje tylko, że facet nie miał szacunku, więc postaram się długo nie rozpaczać. Ale to boli.

oczywiście że boli, każdy ma jednak uczucia i ciężko jest przejść obok tego obojętnie. ale nie ma co rozpaczać, może to jakiś psychol na przykład tongue i tylko szczęście dla Ciebie, że się nie odzywa więcej big_smile

88

tomatosoup napisał/a:

Z reguły w 99% jest tak, że jak facetowi zależy, to nie odpuści tak dziwnie nagle. A jak odpuszcza, to znaczy, że jest jakiś powód (powrót do byłej, odwidziało się czy coś), którego nie chce zdradzać. Bo może chce mieć kogoś w zanadrzu, może bawi go wodzenie za nos kilku jednocześnie. Gdyby mi na kimś zależało i miałabym trudną sytuację, nawał pracy, czy inne komplikacje życiowe, to napisałabym, że przez jakiś czas mogę się nie odzywać bo to i to, ale że jak ogarnę problem, to się odezwę. A takie bez słowa milknięcie jest dziwne. Żaden facet, któremu zależy, nie pozwoli sobie zaryzykować, żeby w ciągu tego czasu ciszy z jego strony dziewczyna odpuściła sobie lub znalazła kogoś innego. Bałby się po prostu, że ją straci. A ten? Nie boi się. Czemu? Nie zależy mu, poznał inną, wrócił do innej lub cały czas kogoś miał. To takie porady z życia wzięte smile I nie piszę tu o sytuacji, że po 2 miesiącach spotkań dziewczyna sama nigdy nawet nie napisze czy nie zaproponuje spotkania, ale o sytuacji, kiedy jest w miarę ok, a nagle jest klapa i cisza

89

Proste faceci nie potrafią rozmawiać. To są samce czynu.

90

O Czizys
Przejrzałem temat, hehe, okropne.
Gratuluje również jednowymiarowego postrzegania, na pewno wiele ułatwia w życiu

Jeżeli facet zniknął wam bez słowa to polecam stronę:

http://www.itaka.org.pl/

Jeżeli zniknął a czasami dostajecie jakieś dziwne niezrozumiałe wiadomości, jak by próby kontaktu.
To wasz facet najprawdopodobniej został uprowadzony przez UFO.
Wtedy najlepiej olać, szybko nie wróci.

Pozdrawiam

91

tomatosoup napisał/a:

Szkoda, że ludziom tak łatwo przychodzi coś zacząć a z zakończeniem mają niebywałe problemy...

Szkoda, a twój błąd albo pech że wybierasz takich partnerów.

92

zabpth napisał/a:

O Czizys

zabpth,nie dość, że mnie plagiatujesz, to jeszcze z błędem...

tongue

93

Wiem, że boli, ale tylko teraz od Ciebie zależy ile będzie bolało. Piszę to z autopsji. Już kilka razy na forum pisałam tu o facecie, z którym się jakiś czas temu spotykałam. Też nagle zaczął olewać, nawet na spotkania się nie pojawiał i absolutnie nie przyszło mu do głowy, aby się mną przejmować. Miałam z tego powodu doła, aż pewnego dnia zrozumiałam, że jestem dla siebie najważniejszą osobą w życiu, bardzo siebie kocham i jeśli on nie chce zadbać o mnie, to ja sama muszę to zrobić. Przestałam tracić nerwów i zdrowia dla jakiegoś d*pka, który ma mnie gdzieś. I nie ważne z jakiego powodu tak się stało, on nie miał prawa się tak zachować. A skoro już to zrobił, to krzyżyk na drogę i tyle.

94

Historia jakich mnóstwo.
Sama swego czasu spotkałam się z takim panem kilka miesiecy. Nagle z dnia na dzień cisza niewywolana niczym. W niedziele rozmowy do pozna ,  w poniedzialek brak odpowiedzi. Za kilka dni żartobliwa wiadomośc z serii ze jak nie umarł to niech da znać , bo ja niedługo umrę z tęsknoty. I tak minęło już ponad rok od tego ostatniego kontaktu.:) czasami się z nim widuje poprzez wspólnych znajomych i wtedy próbuje albo całkowicie mnie ignorować albo rozmawiać , jakby nigdy nic wcześniej się nie stało.
Nie ma co zastanawiać się czemu, dlaczego,  czy zrobiłam coś nie tak itd. Nie to nie. A za szczeniackie zachowania innych nie odpowiadamy.:)

95

Ja nie znikam bez słowa. Mówię "Trzymaj się". Dwa słowa.

96

Też tak mam. Miałam tylko 18 lat i był moim pierwszym pod każdym względem.

97

Nie odniosę się do tej jednej konkretnej sytuacji ale...nierzadko jest tak samo ze strony kobiet. Więc...to bardziej kwestia danej osoby niż płci.

Posty [ 66 do 97 z 97 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dlaczego faceci znikają bez słowa?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024