mallwusia, ciesze sie,.że choc Ty rozumiesz, o co mi chodzi. Nie rozumiem ponadto dlaczego ja mam byc nadal miła wobec kogos, kto traktuje mnie lekcewaząco i '' per noga"'. A nie czytaniec profilu osoby, do ktorej sie pisze, jest dla mnie oznaką lekcewazenia. Ja widzę ,że sporo kobiet na tym portalu uwielbia, jak faceci wchodza im na głowę - to ich sprawa. Jestem miła dla osób, kotre sa miłe dla mnie. Nie zamierzam tolerować pewnych spraw, i byc miła bo łaskawca bez zdjęcia, bez opisu , raczył zaproponowac mi spotkanie.
A nie odpowiadam w ogóle na tego typu zagadnięcia:
robert46chorzow, 48 lat
05-07-2017
Dzień dobry. Czytałem opis. Ja szukam Pani,ktora pokazuje swoje oblicze. Kotów nie trawie. Pozdrawiam. Robert. Ps. ze zwierząt lubię wołowinę,cielecine,wieprzowine i podobne
krzysztof2016s, 47 lat
10-07-2017
Cześć! Zainteresowała mnie Towja osoba i bardzo chętnie spotkałbym się z Tobą na kawie. Zapraszam. Zdjęcie swe mam wewnątrz profilu. P.S. Mieszakm obecnie w bytomiu. Henryk
skayer17, 57 lat
13-07-2017
Jesteś Kotką i żyjesz w lesie ???
danel, 31 lat
12-07-2017
Hej,
dlaczego Twój profil jest taki... tajemniczy? 10:51
15-07-2017
Hej,
dlaczego Twój profil jest taki... tajemniczy? 16:19
tenderheartsggd, 55 lat
17-07-2017
Cześć
Jak się miewasz? Jesteś wspaniały i czytałem twój profil i jestem zainteresowany w Ciebie, uwielbiam wiedzieć więcej o Tobie, prosimy o e-mail mi na jwilowther53@yahoo.com dla lepszej komunikacji bo nie zalogować tutaj zawsze
wysokion94, 23 lata
26-07-2017
Cześć! Zacznę od tego, że wiem, iż nie mam zdjęcia - jeżeli zainteresuje Cię moja osoba, to obiecuję, że wyślę je w następnej wiadomości, bo nie mam zamiaru się ukrywać.
Natomiast słowami wstępu - jestem Tomek, mam 23 lata i jestem wysokim bo 190 cm brunetem, który to mieszka można by powiedzieć na dwa miasta - Bielsko-Biała i Katowice. Opinie jakie o mnie chodzą, to takie że jestem dosyć przystojnym a co najważniejsze dojrzałym emocjonalnie i inteligentnym facetem, szczególnie jak na swój wiek. Być może zapytasz, dlaczego piszę do Ciebie... Zatem odpowiedź jest prosta, fascynują mnie kobiety starsze, jestem bardzo emocjonalnym facetem - nie ukrywam, że w kobietach starszych ode mnie fascynuje mnie nie tylko ich fizys ale i charakter... Chęć poznania Ciebie przywiodła mnie na twój profil, wiem że być może nie uzyskam twojej akceptacji, natomiast uznałem, że warto spróbować... Zapytasz więc może, "Co chciałbym z taką kobietą stworzyć?". Odpowiem wprost - przyjacielski układ, nie szukam tą drogą samego seksu, skłamałbym gdybym powiedział, że cielesność, obupólna namiętność mnie nie pociąga... Niemniej jednak nie chcę na tej podstawie budować wyłącznie znajomości - chcę by podporą była przyjaźń, bo pomimo młodego wieku mogę być partnerem do rozmów wszelakich, potrafię zrozumieć i myślę co bardzo ważne... poświęcić uwagę...
Zastanawiam się teraz czy jest to odpowiednim ale spróbuję... Nie mam zdjęcia, więc czym innym spróbuję Cię do siebie przekonać... Napisałem kiedyś opowiadanie, soft-erotyczne jako przejaw mych potrzeb, pragnień... Nie zdradzę Ci całego, ale tylko jego początek tak byś może wciągnęła się w jego treść, zobaczyła moją nieco artystyczną duszę, a jednocześnie początek po to aby ewentualnie nie zepsuć twego wrażenia o mnie jako o młodym zniszczonym zboczeńcu. Jednocześnie gdybyś miała limit wiadomości... To jest mój email: zimnydran94@interia.pl
LOKACJA: SCHRONISKO W GÓRACH, CZERWCOWY WIECZÓR, 2016 r.]
Półmrok... Wydawałoby się, że odległe, położone daleko za horyzontem chmury przejdą bokiem... Ty skupiona w półmroku siedzisz wpatrując się w dal, słysząc podmuchy wiatru zwiastującego kolejny burzowy taniec uderzające o słabe okiennice... Wytężasz swój słuch, nie wiesz dlaczego się tu znalazłaś ani w jaki sposób. Twoje odczucia błądzą między zmieszaniem a jednocześnie poczuciem bezpieczeństwa. Mimo wszystko nie odczuwasz trwogi...
Wiatr nabiera na sile, słyszysz delikatne trzaski nie wiedząc jednak czy to trzask gałęzi, czy też podłoga w pokoju w którym się znajdujesz... Starasz się ogarnąć go wzrokiem, lecz półmrok zintensyfikowany nadejściem czarnych chmur niewiele pozwala Ci zauważyć... Po chwili czujesz jak męskie dłonie odchylają twe włosy znad ucha... Czujesz dotyk na swej twarzy, czujesz narastające napięcie...
Tak... to ja. Podnoszę Cię, zbliżam Cię ku ścianie, nie stawiasz mi żadnego oporu, próbujesz spojrzeć na mnie, aczkolwiek ma dłoń pęta twój kark... Posłusznie więc dajesz mi się prowadzić. Dopycham Cię do ściany... Czujesz napięcie, pętam twoje ruchy...
Jeżeli chcesz ciąg dalszy to powiedz...
Pozdrawiam i życzę miłego dnia. 17:54
Panowie nie ogarniają ,że skoro mam napisane,że nie odpowiadam na profile bez zdjęć, to mnie taki profil nie interesuje. Nie potrafią zrozumieć, że jesli mam napisane ,że szukam normalnej znajomości, to na 23 latka nie " polece" mówiąc kolokwialnie. Teraz kolejny raz niech usłysze, jak bardzo, ale to bardzo jestem przewrazliwiona.