Czyli jak nie zapytam się wprost to się nie dowiem ?
522 2017-03-16 23:37:59 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-03-16 23:39:02)
Dlaczego godzi się na tą naprawę ?
Najnowszy pomysl: Napisać sms'a, że mi się zawsze podobała i czy mam u niej szanse ?
O tak! I podpisz się żeś Karol z III b. Jak uczniak.
js896020 napisał/a:Dlaczego godzi się na tą naprawę ?
Najnowszy pomysl: Napisać sms'a, że mi się zawsze podobała i czy mam u niej szanse ?O tak! I podpisz się żeś Karol z III b. Jak uczniak.
Nie rozumiem?
Drażni mnie to wszystko już.
Proszę drogie Panie powiedzcie czego byście oczekiwały w takiej sytuacji z mojej strony na Jej miejscu ?
Proszę drogie Panie powiedzcie czego byście oczekiwały w takiej sytuacji z mojej strony na Jej miejscu ?
Walnięcia się patelnią.
Instrukcję, krok po kroku masz klika postów wyżej.
Wysłałem sms'a, że "jest piękną i zajebiście seksowną kobietą i zawsze mi się podobała, czy miałem u niej jakieś szanse "
No i co w związku z tym?
To był dobry pomysł?
Nie.
Nie wysłałem, ale Proszę o jakąs poważną i rozsądną radę jak to rozegrać żeby się dowiedzieć czy mam u niej szanse?
Nie wysłałem, ale Proszę o jakąs poważną i rozsądną radę jak to rozegrać żeby się dowiedzieć czy mam u niej szanse?
Nie masz.
Ale jak już będziesz jej naprawiał tego laptopa, to weź ją gdzieś zaproś, może coś samo wyniknie z rozmowy, jak nie to musisz pokombinować, ale zrób to. Jak odmówi, to masz jasną odpowiedź, czarno na białym, że masz sobie dać spokój.
Nie, nie sms-em. Osobiście. Ewentualnie telefonicznie - dzwoniąc.
Drogie singielki po trzydziestce, oficjalnie Was przepraszam. Jeżeli więcej facetów jest podobnych do Autora, to ja się Wam nie dziwię że wolicie być same.
Młody, czy Ty potrafisz podejmować samodzielnie decyzje? Napraw jej tego laptopa skoro obiecałeś. Strzel sobie lufę na odwagę i wyłóż karty na stół. Polegniesz na 100% ale przynajmniej się przełamiesz i następnym razem będzie łatwiej.
Macie wszystcy rację i jestem dzieciakiem i ciotą psychiczną k%%, mam 26 lat i mieszkam z rodzicami.
Dlaczego muszę zawsze wszystko popsuć.
Mam jeszcze taki pomysł żeby jak najwięcej wycisnąć : żeby dzisiaj napisać że nie wiadomo czy jutro będę na 100%, ale zrobię c w mojej mocy żeby przyjechać na czas, jak dałem słowo... I w ten sposób jak jutro przyjdę to będzie że niby bardzo starałem się dotrzeć . Takie coś z niczego chcę ugrać.
535 2017-03-17 09:47:12 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-03-17 09:48:21)
Drogie singielki po trzydziestce, oficjalnie Was przepraszam. Jeżeli więcej facetów jest podobnych do Autora, to ja się Wam nie dziwię że wolicie być same.
Młody, czy Ty potrafisz podejmować samodzielnie decyzje? Napraw jej tego laptopa skoro obiecałeś. Strzel sobie lufę na odwagę i wyłóż karty na stół. Polegniesz na 100% ale przynajmniej się przełamiesz i następnym razem będzie łatwiej.
Niestety, jest więcej takich, nie tylko w wieku Autora, ale i starszych A nam się mamusiować "dorosłym" facetom nie chce
Drogi Autorze, weź się skup i dorośnij. Po jaką choinkę chcesz coś ściemniać? Ściemniać to Ty se możesz koleżance w gimnazjum, a i to nie gwarantuje efektu, bo my, baby, teraz z pokolenia na pokolenie mądrzejsze... Umówiłeś się, to po prostu się pojaw na spotkaniu, a nie kombinuj. Twoje kombinacje doprowadzą do tego, że dostaniesz odpowiedź "w takim razie nie będę zawracać Ci głowy, oddam laptop do serwisu, pa".
Macie wszystcy rację i jestem dzieciakiem i ciotą psychiczną k%%, mam 26 lat i mieszkam z rodzicami.
Dlaczego muszę zawsze wszystko popsuć.Mam jeszcze taki pomysł żeby jak najwięcej wycisnąć : żeby dzisiaj napisać że nie wiadomo czy jutro będę na 100%, ale zrobię c w mojej mocy żeby przyjechać na czas, jak dałem słowo... I w ten sposób jak jutro przyjdę to będzie że niby bardzo starałem się dotrzeć
. Takie coś z niczego chcę ugrać.
Przestań.
Nie jesteś żadną ciotą psychiczną.
No i co, że mieszkasz z Rodzicami?
Ale fakt, jesteś strasznie dziecinny.
Posłuchaj chociaż raz, proszę. Nie pisz Jej nic. Po prostu idź na to spotkanie, bez spóźniania, bez kombinowania.
Zobaczysz jak się rozmowa będzie kleiła.
Tylko błagam bez tanich komplementów, bez robienia z siebie ofiary.
Po prostu daj Jej do zrozumienia, że nie jest Ci obojętna, ale przy tym zachowuj się, jak mężczyzna.
I jeżeli niestety da Ci przysłowiowego kosza to przyjmij go z godnością, jak dorosły facet.
Dlaczego muszę zawsze wszystko popsuć.Mam jeszcze taki pomysł żeby jak najwięcej wycisnąć : żeby dzisiaj napisać że nie wiadomo czy jutro będę na 100%, ale zrobię c w mojej mocy żeby przyjechać na czas, jak dałem słowo... I w ten sposób jak jutro przyjdę to będzie że niby bardzo starałem się dotrzeć
. Takie coś z niczego chcę ugrać.
O matko! Ile jeszcze osób musi Ci napisać, po raz kolejny, że zachowujesz się niepoważnie, wręcz idiotycznie?? W takich sytuacjach normalni ludzie odwołują spotkanie - telefonicznie z przeproszeniem za zaistniałe zamieszanie.
Jesteś umówiony na to spotkanie to idź, bądź punktualnie ,a nawet trochę wcześniej. Po prostu przestać robić z siebie KRETYNA.
538 2017-03-17 09:55:45 Ostatnio edytowany przez js896020 (2017-03-17 09:57:11)
DAM Z SIEBIE WSZYSTKO ŻEBY DOROSNĄĆ!
Wypada powiedzieć, że dobrze wygląda?
DAM Z SIEBIE WSZYSTKO ŻEBY DOROSNĄĆ!
Wypada powiedzieć, że dobrze wygląda?
Rynce mi już opadają. Miałem coś napisać,ale dziewczyny mnie wyręczyły, to nie napiszę nic więcej.
Wypada położyć rękę na Jej ręce niby, że "wszystko OK" ?
Wypada położyć rękę na Jej ręce niby, że "wszystko OK" ?
A
Dlaczego muszę zawsze wszystko popsuć.
???
542 2017-03-17 11:28:06 Ostatnio edytowany przez js896020 (2017-03-17 11:29:14)
js896020 napisał/a:Wypada położyć rękę na Jej ręce niby, że "wszystko OK" ?
A
js896020 napisał/a:Dlaczego muszę zawsze wszystko popsuć.
???
O co chodzi ?
POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, CZEGO SIĘ NAPIĆ JUTRO RANO NAJLEPIEJ NA ROZLUŹNIENIE ?
Ostatni raz. Ręce wypada trzymać przy sobie.
SonyXperia jak masz na imię ?
TO PANI ?!!
Daj już spokój. Masz jakąś obsesję na punkcie tej kobiety. Napraw jej laptop i nie zawracaj czterech liter.
548 2017-03-17 13:26:03 Ostatnio edytowany przez js896020 (2017-03-17 13:33:59)
OK, Powiem trochę, że się bawię tym tematem, 15 stron napstrykaliśmy. ;p
Sprawa wygląda tak, że ja się do niej raz na tydzień odzywałem sms'em , ran za dwa tygodnie na przestrzeni tematu, obsesja to jakbym codziennie się odzywał
Szkoda tylko, że temat kończy się jutro
Było dużo śmiechów.
Czuję się jkabym zawarł przyjaźnie na forum.
Kocham was moi drodzy przyjaciele!
Razaem zbudujemy lepszą Polskę!
Sprawa wygląda tak, że ja się do niej raz na tydzień odzywałem sms'em , ran za dwa tygodnie na przestrzeni tematu, obsesja to jakbym codziennie się odzywał
Było dużo śmiechów.
A tak w ogóle to dobrze się czujesz?
550 2017-03-17 13:58:24 Ostatnio edytowany przez js896020 (2017-03-17 14:01:10)
Dobrze się czuję, tak w ogóle to jestem czarnym transwestytą, a Ta Pani, to tez transwestyta, tylko z Chin.
Pozdrawiam was moich kochani przyjaciele, poza monitorem innych nie mam,
Tutaj moje zdjęcie:
Autorze, żal mi Ciebie.
Było dużo śmiechów.
W sumie Ci się nie dziwię, że jest Ci głupio, ale świadczy to chyba o tym, że co nieco do Ciebie dotarło. Na pewno jej jutro nie przelecisz
Mam teraz 100% pewności, SonyXperia że to Ty !!!
js896020 napisał/a:OK, Powiem trochę, że się bawię tym tematem, 15 stron napstrykaliśmy. ;p
Było dużo śmiechów.
Razaem zbudujemy lepszą Polskę!W sumie Ci się nie dziwię, że jest Ci głupio, ale świadczy to chyba o tym, że co nieco do Ciebie dotarło. Na pewno jej jutro nie przelecisz
SonyXperia, a ja myślę, że do Niego nic nie dotarło.
On po prostu jaja sobie z nas robi.
Nie ma żadnej Kobiety.
Po prostu ma z nas niezłą bekę.
Krejzolka, jak mi dasz adres przyjadę i Cię przelecę !?
Twój ruch!
SonyXperia napisał/a:js896020 napisał/a:OK, Powiem trochę, że się bawię tym tematem, 15 stron napstrykaliśmy. ;p
Było dużo śmiechów.
Razaem zbudujemy lepszą Polskę!W sumie Ci się nie dziwię, że jest Ci głupio, ale świadczy to chyba o tym, że co nieco do Ciebie dotarło. Na pewno jej jutro nie przelecisz
Nie ma żadnej Kobiety.
Po prostu ma z nas niezłą bekę.
Jakoś musiał z tego wybrnąć. Niestety, ale takie młokosy właśnie tak się zachowują, dlatego jego "rozterki" wcale nie są dla mnie podejrzane.
557 2017-03-17 14:28:57 Ostatnio edytowany przez js896020 (2017-03-17 14:29:07)
Prawda jest taka, że nie było żadnej kobiety, Temat był fejkiem.
Pozdrawiam was kochani, kocham was!
Jesteśce moimi przyjaciółmi, jak bliska rodzina...
Krejzolka82 napisał/a:SonyXperia napisał/a:W sumie Ci się nie dziwię, że jest Ci głupio, ale świadczy to chyba o tym, że co nieco do Ciebie dotarło. Na pewno jej jutro nie przelecisz
Nie ma żadnej Kobiety.
Po prostu ma z nas niezłą bekę.Jakoś musiał z tego wybrnąć. Niestety, ale takie młokosy właśnie tak się zachowują, dlatego jego "rozterki" wcale nie są dla mnie podejrzane.
Ale On nie wybrnął, jeszcze bardziej tym postem utwierdził mnie, że żartuje sobie z nas.
Tak żartuję. Proszę adminów o zamknięcie tematów.
Prawda jest taka, że nie było żadnej kobiety, Temat był fejkiem.
Pozdrawiam was kochani, kocham was!
Jesteśce moimi przyjaciółmi, jak bliska rodzina...
Do specjalisty, prędziutko.
561 2017-03-17 14:39:07 Ostatnio edytowany przez js896020 (2017-03-17 14:39:17)
Tak jestem nienormalny, czy ktoś zamknie temat??!
NIGDY NIE DOWIECIE SIĘ CZY JUTRO MI SIĘ UDA CZY NIE!
MAM WAS DOŚĆ!
562 2017-03-17 14:41:31 Ostatnio edytowany przez Viniciuss (2017-03-17 14:42:23)
LOL. Jutro czeka nas pełna relacja.
Wierzę w Ciebie. Uda Ci się. Naprawić laptopa.
Nie jestem specjalistą, ale albo ktoś ma rozdwojenie jaźni... albo fejk albo jutrzejsza naprawa? ????
MAM WAS DOŚĆ!
MAM WAS DOŚĆ!
MAM WAS DOŚĆ!
MAM WAS DOŚĆ!
MAM WAS DOŚĆ!
Ne uda Ci się, jesteś zbyt rozchwiany emocjonalnie
Nawet nie pójdziesz na to spotkanie, sfrajerzysz
Ja się wcale nie dziwię, że ona umówiła się z nim w miejscu publicznym
Zrobię tak - jutro naprawie i napisze sms:
Jestem bufonem który nawet za darmo nie pierdnie, a poswiecilem czas bo mi się Pani bardzo podoba.
Po czym przestaję chodzić na basen
Jestem 100% zdecydowany tak postapic
Zrobię tak - jutro naprawie i napisze sms:
Jestem bufonem który nawet za darmo nie pierdnie, a poswiecilem czas bo mi się Pani bardzo podoba.
Jestem 100% zdecydowany tak postapic
Ja bym jeszcze pocztą kwiatową posłała kwiaty. Najlepiej czerwone róże.
Bardzo słusznie, olej ten basen, idź na siłkę. Rób klatę i biceps, warto.
js896020 napisał/a:Po czym przestaję chodzić na basen
Bardzo słusznie, olej ten basen, idź na siłkę. Rób klatę i biceps, warto.
Trenuje 3 lata na silowni a wczesniej 2 lata hantlami w domu, Klatka slaba bo dopiero teraz przelamuje 100kg, ale i tak bardzo sie wyrozniam na tle basenowych grubasow czy chudziakow, biceps Ok
Wku### mnie ze dzisiaj opisalem co bede robic - 1 sms a Ta Pani mi nic nie odpisala....Stara panna miala szansę na mlode mięsko...
Przez takich świrów kobiety dwa razy zastanowią się zanim dadzą nieznajomemu swój numer. Ona jeśli jest atrakcyjna może mieć młode mięsko za każdym razem jak wyjdzie z domu.
Pamiętaj aby pomiędzy dopieszczaniem bicka i klaty zrobić nogi.
572 2017-03-18 10:40:15 Ostatnio edytowany przez js896020 (2017-03-18 10:45:58)
Pamiętam kolego, wczoraj w przysiadze ze sztangą pobiłem rekord - 170kg , ciekawe jaki Ty masz ?
Dodam, że Ona nie była atrakcyjna, a wręcz brzydka do 30-32 roku życia, dopiero od paru lat o siebie zadbała, ale z racji wieku myślę że zainteresowanie już nie takie ...
Mam taki pomysł, żeby napisać, że nie jets mi na rękę naprawa, Bo powiedzcie w imię czego mam dzisiaj stracić 3 godziny życia - > żeby mi napisała że dziękuję kur%%% ?
Ogólnie jest średnia obiektywnie, po prostu dla mnie jest Piękną kobietą...
573 2017-03-18 11:47:29 Ostatnio edytowany przez js896020 (2017-03-18 11:48:17)
Chyba nie idę, bo nie będę jak piesek latał za nią, do dupy!
Nawet nie napiszę ze nie przyjdę, do dupy!
Na sms'a mi wczoraj nie odpisała a jak mam jak sługa przychodzić jak ciota ?!, do dupy!
574 2017-03-18 11:57:24 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-03-18 11:59:22)
A po co Ci miała odpisywać, jeżeli dzisiaj się macie spotkać i możecie pogadać. Piszesz do niej jak na sraczkę jakieś pierdoły, i to dzień przed spotkaniem, bo nie możesz wykombinować, czy uda Ci się ją przelecieć za ten laptop czy nie. Masz rację. Nie idź tam. Olej ją w możliwe najgorszy sposób, i naprawdę miej już to z głowy.
Nudy, nudy, nudy, nuuuuudyyyyy...
Mówiłam, że spietra i nie pójdzie...
Chodzi o to, że mam otarcie na brzuchu po siłowni i będę brzydko wyglądał
Z gołym brzuchem będziesz tego laptopa w tej kawiarni naprawiał?
Spoko. Otarcia i tak nie będziesz prezentował ale może na wszelki wypadek napiszesz sms'a w tej sprawie(?)
579 2017-03-18 12:13:32 Ostatnio edytowany przez js896020 (2017-03-18 12:15:42)
Nie bo najpierw mam popływać... Dobry pomysł SonyXperia
580 2017-03-18 12:14:34 Ostatnio edytowany przez js896020 (2017-03-18 12:15:30)
Nie bo najpierw mam popływać... Dobry pomysł SonyXperia
Mam taki pomysł, że jak zwróci na to uwagę, to powiem, że "Musiałem się przebijać przed wiele zasadzek żeby do Niej dotrzeć na białym koniu ", żeby udawać że jestem pewny siebie i mam ciekawy humor
HAHA
581 2017-03-18 12:17:50 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-03-18 12:19:10)
A może jakiś profesjonalista napisza dla Ciebie scenariusz? Co, kto i w jakim momencie mówi, ewentualnie co mówi, jak nikt nic nie mówi?
Na pewno nie będzie mogła oderwać oczu od Twojego brzucha To będzie dla niej test. Jego wynik pozwoli Ci określić raz na zawsze jaki ta Pani ma stosunek do Ciebie
Nie mogę już...
Idź, popływaj, napraw lapka i niech się dzieje z Tobą wola Boga...
NIE POWIEM WAM JUŻ NIC, BĘDZIECIE MOGLI SIĘ TYLKO DOMYŚLAĆ!
Budujesz napięcie, no naprawdę... a ja już niestety nie mogę tego czytać. Zawsze jak ta pani, o ile ona w ogóle istnieje, ci nie odpowie albo zrobi coś nie po twojej myśli, to ją obrażasz. Wczesniej pisałeś, że wcale nie była tak atrakcyjna, tylko teraz o siebie zadbała, no i wiek juz ma taki,że zainteresowanie budzi mniejsze...żenada. Jakoś w tobie budzi zainteresowanie, mam wrażenie , że niezdrowe i uciekałabym gdzie pieprz rosnie od takiego gnojka...jestem na 99% pewna,że wyssałeś tę całą historię z palca, a my wchodzimy tu tylko,żeby pobrechać...ja już nie wchodzę
Przepraszam, pracuję ciężko nad szacunkiem dla kobiet
Pracujesz ciężko? To się albo ma, albo nie. 15 stron o próbie zwrócenia uwagi starszej kobiety, w której interesuje cię tylko ciało...ani jednego zdania o tym jaka ona jest, ani jednego przymiotnika...no coż, może czepialska jestem, taki dziś mam dzien, bo u mnie leje...potwierdzasz stereotyp,że młodszy mężczyzna interesuje się straszą kobietą tylko w jednym celu...