Jak zbliżyć się do starszej kobiety. Część II - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak zbliżyć się do starszej kobiety. Część II

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez RozwijamSięSpołecznie (2017-04-01 10:55:49)

Temat: Jak zbliżyć się do starszej kobiety. Część II

Witam ponownie!
Bezpodstawnie zostało mi zarzucone trollowanie, co nie jest prawdą a recenzuję całkowicie prawdziwą historię.
Oczekiwałem na tym forum pomocy i trochę Jej otrzymałem, dlatego wracam i opisuję jak potoczyły się dalsze losy z poprzedniego tematu.

2 tygodnie temu naprawiałem 3 raz laptopa.
Przez tydzień po naprawie całkowiecie zniknąłem z treningów, po tygodniu wróciłem, po czym Zainteresowana osoba ładnie się do mnie uśmiechnęła i podziękowała, ja się tylko uśmiechnąłem i tyle.
Wczoraj tylko nie było już uśmiechu, na co ja nic nie zagadywałem i tylko "Dzień dobry i do widzenia", i specjalnie wyszedłem wcześniej żeby nie pomyślała że chcę z nią iść do domu.
Wczoraj wieczorem wpadłem na pomysł napisania smsa "czy laptop w końcu działa "xD, wiem, że mogłem wywnioskować to z podziękowań, ale chciałem być pewien i otrzymałem odpowiedź: W koncu działa" na drugi dzień -> dzisiaj rano.
Dodam, że cała historia z laptopem trawała 4 miesiące(tak tyle xD) i została zainicjowana przez nią, co w sumie stworzyło nam podstawy do rozmów. Jednakże tak ja już pisałem w poprzednim temacie  wydaje mi się, że to wszystko straciło rozpęd i temat zanikł...
Troch niepokoi mnie sucha forma odpowiedzi bez ponownych podziękowań, ale pewnie napiszecie, że nie powinienem się spodziewać ciągłych dziękowań.

Mam wiele interesujących albo i nie pomysłów napisania smsa dzisiaj wieczorem :
1)Odwołanie się do długu wdzięczności np. "To teraz  mamy dług wdzięczności u mnie wink -> wydaje mi się że to jest oczywiste i tutaj wychodzę na desperata
2)Odwołanie się że to ona spowodowała że to tak trwało: " Jakby mi Pani wyjaśniła że chodzi o nogę a nie o wątrobę to bym to naprawił od razu"
3)Postawienie się w roli rycerza w chumorystyczny sposób: "Czyli dzięki 2 godzinom naprawiania w ciężkich warunkach i w niesprzyjających okolicznościach smok z królestwa zawieszek został pokonany"
4)Odpisanie :  "W końcu ???"
5)Napisanie mocnego tekstu żeby rozstrzygnąć sprawę raz na zawsze "Trochę to trwało, ale dla brzydkiej kobiety to bym tego nie robił smile" i zobaczyć co odpisze

Z góry dziękuję za wszelkie sugestie.
Niepokoi mnie fakt opóźnionego odpisywania na smsy', ale ja teraz też tak robię w rewanżu!

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez RozwijamSięSpołecznie (2017-04-01 11:28:20)

Odp: Jak zbliżyć się do starszej kobiety. Część II

Jak nikt nie chce doradzić, to temat do zamknięcia!

Pomoże ktoś ?

4 Ostatnio edytowany przez RozwijamSięSpołecznie (2017-04-01 11:42:33)

cslady zamykaj temat.
Ale żaluję że się Wam wygadałem że jest ciąg dalszy...

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak zbliżyć się do starszej kobiety. Część II

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024