Pytanie do Kobiet:) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pytanie do Kobiet:)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 21 ]

Temat: Pytanie do Kobiet:)

Witam

Mam do was Drogie Panie pytanie:) ... Mianowicie poznalem w pracy dziewczyne , bardzo mi sie podoba nawiazalem z nia kontakt m wymieniamy sie spojerzniami , usmiechamy sie do siebie , rozmawiamy z soba  chodz wiadomo jak to w pracy . Zblizaja sie walentynki , zdaje sobie sprawe co to za swieto , ale pomyslalem czy nie bylo by z mojej strony pokazanie  zainteresowania jej osoba w ten dzien  poprzez jakis mily gest w jej strone niz tylko przez rozmowe . Tym milym gestem miala by byc mala roza z origiami , ktora chcialbym jej wreczyc w pracy pod pretekstem poproszenia ja o parade w pewnej sprawie .
Pytanie jest takie ... czy taki gest nie bedzie przesadny , czy dobrze ze pracy .

Dzieki za odpowiedzi
Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pytanie do Kobiet:)
czajos26 napisał/a:

Witam

Mam do was Drogie Panie pytanie:) ... Mianowicie poznalem w pracy dziewczyne , bardzo mi sie podoba nawiazalem z nia kontakt m wymieniamy sie spojerzniami , usmiechamy sie do siebie , rozmawiamy z soba  chodz wiadomo jak to w pracy . Zblizaja sie walentynki , zdaje sobie sprawe co to za swieto , ale pomyslalem czy nie bylo by z mojej strony pokazanie  zainteresowania jej osoba w ten dzien  poprzez jakis mily gest w jej strone niz tylko przez rozmowe . Tym milym gestem miala by byc mala roza z origiami , ktora chcialbym jej wreczyc w pracy pod pretekstem poproszenia ja o parade w pewnej sprawie .
Pytanie jest takie ... czy taki gest nie bedzie przesadny , czy dobrze ze pracy .

Dzieki za odpowiedzi
Pozdrawiam

Przeczytałam orgiami big_smile big_smile big_smile

A wiesz czy może jest w związku?

Kurcze, spróbuj. smile

Ja bym zastanawiała się, nad jakimś skromnym kwiatkiem, albo słodkościami ( np. są trzy sztuki Ferrero Rocher).

3

czajos26 napisał/a:

Witam

Dzieki za odpowiedzi
Pozdrawiam

Mała róża z origami - miłe smile
Może po pracy jednak ? smile

4

W/g mnie gest przesadny, to są tylko spojrzenia - grzeczność w pracy.

5

Orgie jeszce nie teraz:) .
Czy jest w zwiazku , nie pytalem ja o to . Aczkolwiek wydaje mi sie ze nie ( ale to zrozumiale ze tak mysle ^^).
Poki co to ona mnie cukierkami czestowala 2 razy .
Nie pytalem jej o numer telefonu jeszcze:)  i dlatego poki co tylko w miejscu pracy moglbym tego 14 podzialac  , ale  dawalem i daje jej do zrozumienia pewnymi slowa czy gestami ze mnie intersuje . 
I wlasnie nie wiem czy to troche nie przesada z mojej strony by w pracy sie obnosnisc z takim sprawami i jak ona to moze odebrac .

6 Ostatnio edytowany przez czajos26 (2017-02-05 13:49:05)

To nie sa tylko spojrzenia , bo jej kolezanki rzucaja mi ze slabo sie staram , ze ostatnio czyms zapunktowalem u niej . Wiec nie wiem czy do konca to taka grzecznosc.
Ale mozlwie ze sobie za duzo wyobrazam i to tylko grzecznosc z jej strony .

7

Raz się żyje!!! smile

Powodzenia!!! smile

8

Myślę że istnieje dosyć spore prawdopodobieństwo iż to tylko zwyczajna grzeczność z jej strony a wówczas jeśli to prawda tylko się skompromitujesz.
Najpierw spróbuj się dowiedzieć czy nie ma kogoś, to podstawa.

9

Bez przesady róża z orgiami to jeszcze nie jakieś mega wyznanie miłosne, ta róża może być po prostu wyrazem sympatii, nic zobowiązującego. Bez stresu możesz wykonać ten gest, to będzie bardzo miłe i na pewno sprawi jej przyjemność, chociaż ja wolałabym coś słodkiego, a nie powyginaną kartkę papieru, ale jak to się mówi, liczy się gest! tongue

10

A nie lepiej zamiast głupotkami się kompromitować, zagadać do niej zwyczajnie i się spotkać gdzieś po pracy, żeby ją wyczuć w gatce  i zbadać czy kogoś ma. Walentynki kojarzą się jednoznacznie z zakochaniem, więc w ten sposób możesz ją trochę spłoszyć.

11

Bede probowal , ja zaprosic jeszce przed walentynkami by spotkac sie i porozmawiac  . Aczkolwiek duzo czasu nie ma  i tak nie wiem zabardzo co zrobic:)

12

Jak nie wiesz co masz zrobić? Facet czajnik, kolejny. Powiedz sobie albo A albo B i nie mecz siebie i jej przy okazji. Nieśmiali faceci są nawet uroczy, ale do czasu...ile dziewczyna może czekać na oznakę zainteresowania i większej sympatii? Pokaż, że masz jaja!

13

Tom94 napisał/a:

Myślę że istnieje dosyć spore prawdopodobieństwo iż to tylko zwyczajna grzeczność z jej strony a wówczas jeśli to prawda tylko się skompromitujesz.
Najpierw spróbuj się dowiedzieć czy nie ma kogoś, to podstawa.

Sam nie masz nikogo więc innych ciągniesz w dół.

14

"Znak Zapytania" - Nie podpuszczaj mnie . Sklaniam sie jednak ku zaraznzowaniu i daniu jej tego w ten dzien ... postaram sie dolaczyc wierszyk na wesolo do tego na karteczce.
Bede obserwowal jak sprawy beda sie toczyc na tygodniu .

15

Myślę, że taki gest będzie sympatyczny i nieprzesadny.

16

To obserwuj sobie dalej, powodzenia. I nie płacz potem tutaj na forum, jak w końcu zaobserwujesz ją z innym wink

17

Zaproś ją  gdzieś przed Walentynkami albo jak już wolisz czekać do 14-go i bawić się w takie walentynkowe podchody, to nie wręczaj jej tej róży, tylko podrzuć ją gdzieś. Skoro nie wziąłeś jeszcze od niej numeru, to zapisz na tej róży swój numer i dopisz pod spodem "Zadzwoń smile", dodaj ewentualnie pierwszą literę  imienia, żeby się domyślała od kogo to jest.
Tylko tu ryzykujesz, bo jedna uzna to za słodkie, romantyczne, tajemnicze, urzeknie ją to i zadzwoni, a inna pomyśli, że to jakiś zdzieciniały świr bawiący się w przedszkole, który nie miał jaj, żeby zagadać i wyrzuci ten kwiatek do kosza.

Jeśli jednak chcesz go jej wręczyć osobiście w Walentynki, to nie dygaj. To nie jest bukiet róż, kosz ze słodyczami czy miłosna serenada zaśpiewana na oczach wszystkich znajomych z pracy, a zwykła róża z papieru. Zawsze jakoś wybrniesz w razie, gdyby jej się ten gest nie spodobał. 

Wybór należy do ciebie.

18 Ostatnio edytowany przez Iceni (2017-02-05 19:20:39)

lepiej jej zafunduj dobrą kawę i ciacho do tego jezeli chcesz to zrobić rano.  Masz chyba coś z kawą na wynos  obok pracy?

Róża origami jest zbyt nerdowska.

19

Ja bym radziła umówić się jeszcze przed walentynkami, takie wyskoki z kwiatami w taki dzień mogą zostać różnie zinterpretowane wink
Poza tym co będziesz się męczyć jeszcze tyle dni, działaj smile

20

No ja tez zdecydowanie chce sie umowic jeszcze przed ... ale nie wiem czy to sie uda . I co wtedy ...

21 Ostatnio edytowany przez ZnakZapytania7 (2017-02-05 23:30:31)

Ludzie trzymajcie mnie...A skąd my mamy wiedzieć co wtedy?! Dopóki nie spróbujesz nie dowiesz się. Ile ty masz lat? Dorosnij chłopie!

Posty [ 21 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pytanie do Kobiet:)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024