Jak zbliżyć się do starszej kobiety ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak zbliżyć się do starszej kobiety ?

Strony Poprzednia 1 6 7 8 9 10 11 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 456 do 520 z 704 ]

456 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2017-03-10 23:52:21)

Odp: Jak zbliżyć się do starszej kobiety ?
js896020 napisał/a:

Proszę powiedzcie doświadczone kobiety, czy brak życzeń, po moich 8-go oznacza definitywny koniec, czy najlepszy będzie miesiąc przerwy teraz ?

Ty się skup na moich życzeniach dla Ciebie. big_smile

A tak serio:czy Ty zawsze jesteś taki niekonsekwentny?

Daj spokój, naprawdę.

Zobacz podobne tematy :

457

Kochani, a mi właśnie jedna znajoma wysłała SMSa z życzeniami na dzień mężczyzny. To już mam kupować pierścionek zaręczynowy czy jeszcze dwa dni poczekać?

tongue

458 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-03-10 23:58:58)

js896020 napisał/a:

Proszę powiedzcie doświadczone kobiety, czy brak życzeń, po moich 8-go oznacza definitywny koniec, czy najlepszy będzie miesiąc przerwy teraz ?

Ja nie składam życzeń 10 marca, chyba że akurat wyniknie okazja do żartów. Generalnie chyba większość kobiet tak ma?

A obchodzę 30 września dzień chłopaka, tak mi zostało z podstawówki i wszyscy kumple wiedzą, że w tym dniu dostaną jakiegoś "genialnego" smsa ode mnie, typu: ... śle buziaka z okazji dnia chłopaka big_smile

Ale fakt, że miesiąc przerwy dobrze Ci zrobi tongue

T-28 napisał/a:

Kochani, a mi właśnie jedna znajoma wysłała SMSa z życzeniami na dzień mężczyzny. To już mam kupować pierścionek zaręczynowy czy jeszcze dwa dni poczekać?

tongue

Poczekałabym do Dnia Dziecka tongue Po drodze możesz delikatnie podpytać, co sądzi o Dniu Matki big_smile

459

santapietruszka napisał/a:
js896020 napisał/a:

Umawiam się jutro z mężczyzną żeby to przetrwać.

Ale to nie potrzebujesz porad, jakie życzenia mu wysłać? Ja myślę, że zabpth jest hetero (pewności nie mam big_smile ), ale na pewno pomoże...

Jak młody i smukły to mogę się pomylić, zobaczy co to życie :].
I bez życzeń, nie jestem wrażliwym romantykiem smile
Pozydyrawiam

460 Ostatnio edytowany przez zabpth (2017-03-11 00:20:23)

js896020 napisał/a:

To jest dzisiaj osteteczny dowó, że już się mną nie interesuje,.. JAK MOGŁA MNIE TAK ZLEKCEWAŻYĆ??! TO JEST KONIEC!

Ja nie wysłałam dzisiaj życzeń do nikogo. Nawet do zabptha, a miały być takie specjalne, z bigosem... Idę nadrobić, bo jeszcze wszyscy ze mną skończą... sad

A ja o wierszyku zapomniałem.
Wybacz, biczowanie laczkiem w ramach samopokuty.
Wstydliwie Pozdrawiam :]

Edycja:

@js896020 wyluzuj, dzień chłopaka obchodzą chłopaki, a przecież jesteś mężczyzną.
Ja nawet nie wiedziałem że jest dzień chłopaka.
Nawet w internecie nigdzie nie pisało.
A przeglądałem fora audiowizualne w ramach natchnienia i tez nic nie widziałem, moja ta jedyna też nic mi nie wspomniała.
Nikt nie obchodzi dnia chłopaka.
To nic nie znaczy, jest jeszcze nadzieja

461

zabpth napisał/a:
js896020 napisał/a:

To jest dzisiaj osteteczny dowó, że już się mną nie interesuje,.. JAK MOGŁA MNIE TAK ZLEKCEWAŻYĆ??! TO JEST KONIEC!

Ja nie wysłałam dzisiaj życzeń do nikogo. Nawet do zabptha, a miały być takie specjalne, z bigosem... Idę nadrobić, bo jeszcze wszyscy ze mną skończą... sad

Wiecie co?

Foch.

Z polobrotu jak Czak Noris w pietke.

Smuteczek...

462 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-03-11 00:23:47)

Harvey napisał/a:
zabpth napisał/a:

Wiecie co?

Foch.

Smuteczek...

Do nikogo nadal nie wysłałam, nie becz big_smile
Natchnienia nie mam. Może przed północą zdążę big_smile

Chyba że to do zabptha było - no to weź zabpth, nie rób przykrości koledze w taki dzień...........................

463

Harvey napisał/a:
zabpth napisał/a:

Wiecie co?

Foch.

Smuteczek...

Chyba że to do zabptha było - no to weź zabpth, nie rób przykrości koledze w taki dzień...........................

Ale czemu bo ja nie rozumiem.
@Harvey no to ten, całusy i życzonka ślę, klepnę się raz laczkiem w Twojej intencji.
Eee
Pozdrawiam smile

464

Harvey napisał/a:
zabpth napisał/a:

Wiecie co?

Foch.

Smuteczek...

Ha!

Po "edicie" to i poslady sie skupily na wyzyny tongue

Btw, foch tongue

465 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-03-11 00:32:20)

zabpth napisał/a:
Harvey napisał/a:

Wiecie co?

Foch.

Smuteczek...

@Harvey no to ten, całusy i życzonka ślę, klepnę się raz laczkiem w Twojej intencji.
Eee
Pozdrawiam smile

Ja się dołączam, Harvey, klepię zabptha laczkiem po byłym mężu, proszę, poczuj się ustatysfakcjonowany... Postawiłabym nawet piwo, ale nie ma jak do Ciebie wysłać maila, a na forum to nie wypada udawać, żem nieświęta dziewica i pierwszy krok robię big_smile big_smile big_smile

Edit: zdążyłam przed północą, nie? tongue

466

zabpth napisał/a:
Harvey napisał/a:

Wiecie co?

Foch.

Smuteczek...

Eee
Pozdrawiam smile

Chooooo na misia wink

Ps. Bigosu Ci nie zajumam przecie  big_smile

467

Harvey napisał/a:
Harvey napisał/a:

Wiecie co?

Foch.

Smuteczek...

Ha!

Po "edicie" to i poslady sie skupily na wyzyny tongue

Btw, foch tongue

But warum? czy to przezemnie? Czemu foch
@santa chyba musisz wkroczyć udobruchać kolegę
Ja wiem że nieszczęscia innych podnoszą naduchu trochę, więc się pochwalę że właśnie przesrałem 200zł w kasynie online.
Ale zaraz będę się odgrywać.
A zamiast wierszyka
To na pociechę dyskoteka, gimby nie znjao!

468

zabpth napisał/a:

Ale to chyba nie oznacza, że muszę mu prać skarpetki????

Cho, Harvey, na piwo big_smile Ja lubię, Ty lubisz, a forum niech się uczy, jak się podrywa big_smile big_smile big_smile

469

zabpth napisał/a:

Cho, Harvey, na piwo big_smile Ja lubię, Ty lubisz, a forum niech się uczy, jak się podrywa big_smile big_smile big_smile

No wiesz, dzień kobiet już był... :]

470

zabpth napisał/a:
zabpth napisał/a:

No wiesz, dzień kobiet już był... :]

Foch................................................................................................

471

zabpth napisał/a:

Namówiłaś wink

http://cdn.niketalk.com/7/7a/7aacf913_cheers.gif

472

Harvey napisał/a:
zabpth napisał/a:

Namówiłaś wink

Bo wiem, jak się podrywa wink
Nadal nie oznacza to, że wypiorę Ci skarpetki big_smile

473

Harvey napisał/a:

Namówiłaś wink

Se kupie nowe, wiesz? tongue

474

Harvey napisał/a:
Harvey napisał/a:

Namówiłaś wink

Se kupie nowe, wiesz? tongue

Nie wiem, ale spoko, kup przy okazji mi też tongue

475

Ej, ale, że co?
Że, jak się  nie pije piwa to już się nie potrafi podrywać? big_smile big_smile big_smile

Noż kuźwa, foch!!!!!!!!!!!!!! big_smile big_smile big_smile

476 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-03-11 10:42:18)

To ja też się fochnę! big_smile
Nie dostałam życzeń na Dzień Kobiet sad A w ubiegłym roku nie dostałam życzeń na Dzień Chomika (12 kwietnia). Oczekuję w tym roku, bo jestem ich fanką wink
Strzelam focha również o to, że Światowy Dzień Drzemki w pracy wypada w tym roku w niedzielę tongue

477

Przyjmij życzenia chłopie kochany
w dniu Twojego Święta od nieznajomej baby,
niech Ci się spełnią wszystkie Twe marzenia
i niech realne staną się pragnienia...

478 Ostatnio edytowany przez js896020 (2017-03-15 22:26:32)

OK Sytuacja obecnie wygląda tak, że zaproponowałem tej Pani lekcje dla mnie ale powiedziała że nie ma terminów wolnych, pozniej sprawdzilem ze to calkowita prawfa i tutaj nie ma zadnej zlej woli z jej strony, ... na co ja się w ogóle nie zrazilem i zapytalem o stan sprzętu który jak się okazało znowu nie działa  tongue Zaproponowałem trzecią naprawę i Ona się zgodziła.  Zatem progres jest. Mam teraz parę dni i zamierzam zaproponować żeby naprawa odbyła się u niej w domu. Czy to jest dobry pomysł żeby raz na zawsze przekonać się o jej stosunku do mnie? Dodam że dzisiaj była taka sytuacja  że ta Pani odjeżdżala samochodem i myslalem ze mi zaproponuje podwiezienie ale nic nie zaproponowala mimo że powiedzialem ze sie bede meczyl na nogach...

479

js896020 napisał/a:

OK Sytuacja obecnie wygląda tak, że zaproponowałem tej Pani lekcje dla mnie ale powiedziała że nie ma terminów wolnych, pozniej sprawdzilem ze to calkowita prawfa i tutaj nie ma zadnej zlej woli z jej strony, ... na co ja się w ogóle nie zrazilem i zapytalem o stan sprzętu który jak się okazało znowu nie działa  tongue Zaproponowałem trzecią naprawę i Ona się zgodziła.  Zatem progres jest. Mam teraz parę dni i zamierzam zaproponować żeby naprawa odbyła się u niej w domu. Czy to jest dobry pomysł żeby raz na zawsze przekonać się o jej stosunku do mnie? Dodam że dzisiaj była taka sytuacja  że ta Pani odjeżdżala samochodem i myslalem ze mi zaproponuje podwiezienie ale nic nie zaproponowala mimo że powiedzialem ze sie bede meczyl na nogach...

którymi znowu nerwowo przebierasz. Jest takie powiedzenie, że pośpiech jest dobry, ale przy łapaniu pcheł. Usiłujemy Ci tu wbić do łepetynki, żebyś działał spokojnie, powoli i metodycznie a Ty już w zgodzie na naprawę kompa upatrujesz okazji do tego żeby w końcu zaliczyć swój pierwszy raz tongue

480 Ostatnio edytowany przez js896020 (2017-03-15 23:43:52)

Uważam że raz na zawsze dowiem się Jej stosunku do mnie jak tak zaproponuję i tyle.
Dodam jeszcze, że Ta Pani się znowu odblokowała jak napisałem w propozycji lekcji pływania, że ta naprawa z mojej strony to była 100% prywatnie, od tego czasu znowu odnosi się do mnie bardzo pozytywnie... ??
Jak zrozumieć kobiety ?!:D:D:D

481

Hm,chyba chodziło Ci o coś innego a nie o zrozumienie kobiet lub Tej Kobiety smile

482

js896020 napisał/a:

Uważam że raz na zawsze dowiem się Jej stosunku do mnie jak tak zaproponuję i tyle.

Co najwyżej dowiesz się gdzie mieszka hmm tongue

483 Ostatnio edytowany przez js896020 (2017-03-16 00:17:29)

Wiem gdzie mieszka bo parę razy przed tym okresem zablokowania odprowadziłem Ją do domu niby przypadkiem ;p, Bo mamy razem po drodze,
Martwi mnnie to, że nie zaproponowała dzisiaj podwiezienia... oraz to, że przestała chodzić na nogach... Ale chyba jest zmęczona bo pracuje od rana do wieczora.
A zapytać zapytam bo chcę się zachowywać jak mężczyzna i nie bać się takich pytań!
Obawiam się, że Ona chyba mieszka z rodzicami i to może być problemem.... ;/
btw. Random dzięki za post o mnie w "Co daje wam to forum? " ;p

484 Ostatnio edytowany przez random.further (2017-03-16 00:43:30)

Ano szczerze było smile bo tu się szczerzę smile szczerym uśmiechem smile, ale zrozumieć nie mogę jak Ci się udaje ciągnąć tą znajomość chyba, że koloryzujesz nieco...

485 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-03-16 08:26:50)

js896020 napisał/a:

Wiem gdzie mieszka bo parę razy przed tym okresem zablokowania odprowadziłem Ją do domu niby przypadkiem ;p, Bo mamy razem po drodze,
Martwi mnnie to, że nie zaproponowała dzisiaj podwiezienia... oraz to, że przestała chodzić na nogach... Ale chyba jest zmęczona bo pracuje od rana do wieczora.
A zapytać zapytam bo chcę się zachowywać jak mężczyzna i nie bać się takich pytań!
Obawiam się, że Ona chyba mieszka z rodzicami i to może być problemem.... ;

Ta... z rodzicami big_smile
I dlaczegóż to ona miałaby Cię podwozić?  Niby o czym to miałoby świadczyć według Ciebie? Że się zakochała, czy co?? big_smile

486

random.further napisał/a:

Ano szczerze było smile bo tu się szczerzę smile szczerym uśmiechem smile, ale zrozumieć nie mogę jak Ci się udaje ciągnąć tą znajomość chyba, że koloryzujesz nieco...

Nie ukrywam, że byłem zdziwony jak Ona znowu podchodzi do mnie na plus, dokładniej rzecz biorąc po tym jak napisałem dłuższego sms'a że chcę te lekcje, ale nie chcę wykorzystywać że jej pomogłem, tylko normalnie płatne tak jak pisałem wcześniej.

SonyXperia, ... Czy To Pani big_smile ?
Tak na poważnie to przestaję pisać za dużo tutaj, bo zauważyłem, że jak na luzie bez pisania na forum podchodzę to jest dobrze, nie mogę za dużo pisać na forum bo się za bardzo wtedy nakręcam w ogóle nie tylko  w tym temacie.

487

js896020 napisał/a:

Tak na poważnie to przestaję pisać za dużo tutaj, bo zauważyłem, że jak na luzie bez pisania na forum podchodzę to jest dobrze, nie mogę za dużo pisać na forum bo się za bardzo wtedy nakręcam w ogóle nie tylko  w tym temacie.

Nasze kochane forum Ci nie służy? big_smile
Oj, jak przykro. big_smile
Bo to forum służy tylko wybranym. big_smile

488

Dziękuję za wszystki owocne rady i nie tylko!
Dzisiaj dowiem się ostatecznie czy Ta Pani jest zainteresowana czy nie.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum!
Chętnie posłuchałbym KONKRETNYCH rad do mojej obecnej sytuacji!
Pozdrawiam kochani!

489

Przeczytałem pierwszą i ostatnią stronę wątku. Kolego nie baw się w smski, laurki, naprawianie sprzętu i inne bzdety. Wyłóż kawę na ławę. Przy odrobinie szczęścia będzie z tego miły romans. wink A jak nie, to jesteś w takim wieku że poznanie kogoś innego to jest chwila moment. smile

490

js896020 napisał/a:

Dziękuję za wszystki owocne rady i nie tylko!
Dzisiaj dowiem się ostatecznie czy Ta Pani jest zainteresowana czy nie.

A ja Ci dam ostateczną radę - nie wpraszaj się do niej do chałupy.

491 Ostatnio edytowany przez js896020 (2017-03-16 13:35:10)

Viniciuss napisał/a:

Przeczytałem pierwszą i ostatnią stronę wątku. Kolego nie baw się w smski, laurki, naprawianie sprzętu i inne bzdety. Wyłóż kawę na ławę. Przy odrobinie szczęścia będzie z tego miły romans. wink A jak nie, to jesteś w takim wieku że poznanie kogoś innego to jest chwila moment. smile

Tak właśnie teraz działam  bo ta niepewność za długo trwała wóz albo przewóz!
Co jest złego w mojej propozycji SonyXperia ?

492

OK Poszedłem na hardcor!, wysłałem propozycję około 10.... Narazie brak odpowiedzi tongue

493

js896020 napisał/a:

OK Poszedłem na hardcor!, wysłałem propozycję około 10.... Narazie brak odpowiedzi tongue

Propozycje czego?

494

Żeby uzgodniona naprawa odbyła się u niej w domu big_smile big_smile

Mam taki pomysł żeby dosłać w międzyczasie sms'a jakiegoś na rozluźnienie atmosfery ?

495

js896020 napisał/a:

Żeby uzgodniona naprawa odbyła się u niej w domu big_smile big_smile

Mam taki pomysł żeby dosłać w międzyczasie sms'a jakiegoś na rozluźnienie atmosfery ?

Aha.

Masz zły pomysł. tongue

496

Czyli grzecznie czekam na odpowiedź...

497

js896020 napisał/a:

Czyli grzecznie czekam na odpowiedź...

Grzeczny Chłopczyk. tongue

498

Ło Matko. Jakbym czytał gimnazjalistę. big_smile Mężczyzna nie wysyła smsów, tylko dzwoni.  Nie pyta, nie prosi tylko bierze co chce. wink

499

Ale i tak mimo wszystko, mimo swoich braków z których zdaję sobie sprawę uważam, że dobrze, że zaryzykowałem i w sumie dzisiaj będzie można ostatecznie przedłużyć albo zamknąć temat.

500

Odpisała, że "taka opcja nie jest jej na rękę", ale chce naprawy... ?
Co o tym sądzić ?
To wygląda jakby jednak mieszkała z rodzicami tak jak myślałem... ;/
Pozamiatane, da się coś ugrać jeszcze ?

501 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-03-16 16:23:16)

js896020 napisał/a:
Viniciuss napisał/a:

Tak właśnie teraz działam  bo ta niepewność za długo trwała wóz albo przewóz!
Co jest złego w mojej propozycji SonyXperia ?

No... to teraz już wiesz co jest złego w Twojej propozycji:

js896020 napisał/a:

Odpisała, że "taka opcja nie jest jej na rękę" (...)

Była nie na miejscu.

Założę się, że kolejnym kretyńskim, o przepraszam hardcorowym, pomysłem na jaki wpadniesz będzie zapytanie Pani z kim mieszka? tongue Mam rację? To Ci chodzi teraz po głowie? big_smile

502

Kobiety to nie są głupie stworzenia, pewnie widząc te Twoje dziecinne podchody wie co się święci. Zadzwoń, pogadaj a jak już Cię odprawi z kwitkiem znajdź sobie nowy obiekt i lepiej to rozegraj. Powodzenia.

503 Ostatnio edytowany przez js896020 (2017-03-16 18:15:25)

Nowy obiekt namierzony... wink
Ale wracając do tematu: Jestem umówiony na sobotę na naprawę w kawiarence, jak wiele można ugrac w takiej sytuacji -sam mam godzinkę poszperac i z pół godzinki z Nią  ? - Obawiam, że Ta Pani chce wykorzystać chyba tylko żebym naprawił i tyle, ale z drugiej strony nie zakończyła po mojej propozycji tematu naprawyxD ;p;p
Dodam, ze napisałem że "przepraszam za propozycję jeżeli była nie na miejscu, ale że chciałem znaleźć najlepszą opcję";p
Temat realnie zmierza raczej ku zamknięciu powoli...

504

Czyli sprawa praktycznie zakonczona odbebnie ta naprawę i tyle...na 3 ostatnie smsy w tym z przeprosinami odpowiedziala tylko "Ok"

505

Czisas, ile Ty tych smsów wysłałeś?

506

Dzisiaj Ja 5 Ona 3

507

Czyli ona 3 smsy "ok", czy Ty ją zasypałeś 3 naraz, na co ona odpowiedziała "ok", a poprzednie były konkretne?

508

Wlasnie tak poprzednie byly konkretne po 2 a potem ja napisalem 3 i ona ok....

509

Mój najnowszy pomysł jest taki zeby olac naprawę w sobotę i  postawic krzyzyk juz na tej znajomości

510 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-03-16 22:30:34)

js896020 napisał/a:

Mój najnowszy pomysł jest taki zeby olac naprawę w sobotę i  postawic krzyzyk juz na tej znajomości

Jeżeli chcesz potwierdzić i rozwiać resztki wątpliwości, co do tego, że jesteś nieopierzonym gówniarzem,który naprawdę sądził, że zaliczy 35 latkę na zawołanie, u niej na chacie, to tak, zrób tak jak napisałeś. I nie zawracaj więcej gitary.

511

js896020 napisał/a:

Dzisiaj Ja 5 Ona 3

Ależ miałeś tego nie robić, na żywca działaj smile

512

js896020 napisał/a:

A mój najnowszy pomysł dla Ciebie to, żebyś stuknął się patelnią w czoło.
Może Ci się przestawią klepki w tym małym móżdżku i zmądrzejesz.
Dzieciaku to już naprawdę nie jest zabawne.

513 Ostatnio edytowany przez js896020 (2017-03-16 23:06:13)

OK.
Mam już tej całej sytuacji dosyć, drazni mnie tylko że ta gościówa nie powie ani tak ani nie....
Powiedzcie mi co na poważnie radzicie zrobić ?

514 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2017-03-16 23:22:10)

js896020 napisał/a:

OK.
Mam już tej całej sytuacji dosyć, drazni mnie tylko że ta gościówa nie powie ani tak ani nie....

Dobra napiszę Ci krok po kroku co masz zrobić:
Idź do kuchni.
Wyciągnij z szafki patelnię.
Trzymaj mocno w dłoni patelnię.
Zrób zamach i walnij się patelnią w czoło.
Schowaj patelnię na miejsce.
Podejdź do zamrażarki.
Wyciągnij lód.
Przyłóż lód do guza.
Połóż się.
I przestań robić z siebie już za przeproszeniem głupka.

Wykonaj.

515

js896020 napisał/a:

OK.

Słuchaj, zrób to co radzi Ci Krejzolka82. W ten sposób nabijesz sobie mniejszego guza... niż gdybyś wprowadzał w życie swoje pomysły z gatunku hardcore

516

smile

517

To powiedzcie w takim razie co w głowie ma ta Pani, że to kontynuuje ?

518

js896020 napisał/a:

To powiedzcie w takim razie co w głowie ma ta Pani, że to kontynuuje ?

Co 'to'? big_smile

519 Ostatnio edytowany przez js896020 (2017-03-16 23:29:50)

Dlaczego godzi się na tą naprawę ?
Najnowszy pomysl: Napisać sms'a, że mi się zawsze podobała i czy mam u niej szanse ?

520

js896020 napisał/a:

Dlaczego godzi się na tą naprawę ?

Bo ma zepsutego laptopa???

Posty [ 456 do 520 z 704 ]

Strony Poprzednia 1 6 7 8 9 10 11 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak zbliżyć się do starszej kobiety ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024