Jak zbliżyć się do starszej kobiety ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak zbliżyć się do starszej kobiety ?

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 11 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 195 z 704 ]

131 Ostatnio edytowany przez js896020 (2017-02-16 23:03:24)

Odp: Jak zbliżyć się do starszej kobiety ?

Delikatnym komplementem jest że uwazam że kobieta jest wartościowa i piękna, czy zostawić wartościowa tylko big_smile ?, a opieram się na książce Tomasza Marca "Jak podrywać kobiety"

Zobacz podobne tematy :

132 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2017-02-16 23:07:56)

js896020 napisał/a:

Delikatnym komplementem jest że uwazam że kobieta jest wartościowa i piękna, czy zostawić wartościowa tylko big_smile ?, a opieram się na książce Tomasza Marca "Jak podrywać kobiety"

Już sama nie wiem, czy Ty się zgrywasz, czy naprawdę taki jesteś?
Złóż normalne bez udziwnień życzenia.

A książkę odłóż na półkę i nie czytaj jej.

133 Ostatnio edytowany przez js896020 (2017-02-16 23:33:30)

Czyli ogólnie dla kobiet najlepsze są zwykłe życzenia bez wkomponowanych komplementów(nie tylko na urodziny) ?
Pytam się, ponieważ zauważyłem, że wiele kobiet mówi, że interesują ich normalni faceci, normalne zachowania,
W dzisiejszych czasach gdzie siła fizyczna nic nie znaczy możemy zaobserwować kryzys męskości, najlepszym tego przykładem jest sytuacja gdy idać ulicą widzimy z przodu osobę i nie jesteśmy określić jej płci(ostrzyżona na krótko kobieta, mężczyzna z długimi włosami),
Moja obserwacja tutaj polega na tym, że coraz trudniej o "normalnych" mężczyzn, bo to kobiety przez setki lat wykorzystywały swoją inteligencję i spryt żeby przetrwać w świecie gdzie liczyła się siła fizyczna.
Obcnie siła jak już wspomniałem nie ma znaczenia a zdolności adaptacyjne kobiet spowodowały że kobiety zaczęły dominować na mężczyznami. Warto przytoczyć tutaj fakt, że starsze doświadczone kobiety są przywódcami krajów(Anglia, Niemcy, Norwegia, Łotwa nawet w Polsce dwie kobiety pod rząd są premierami)
Mężczyzni zostali "wykastrowani psychicznie" i to jest dużym problemem, ciężko o "normalnych mężczyzn",
Przebywając wśród osobników mojej płci zauważyłem że 80% lub więcej to niepewni siebie chłopcy

Podsumowując skutkiem jest duża ilość tematów na forum kobiecych zakładana przez chłopcowatych mężczyzn

134

Ojoj, ciężko smile, ajaj, bardzo ciężko smile.
Zrobili chodnik dla osób piszących sms-y. Wszystko dla bezpieczeństwa pieszych...

135 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-02-16 23:59:41)

js896020 napisał/a:

Czyli ogólnie dla kobiet najlepsze są zwykłe życzenia bez wkomponowanych komplementów(nie tylko na urodziny) ?
Pytam się, ponieważ zauważyłem, że wiele kobiet mówi, że interesują ich normalni faceci, normalne zachowania,
W dzisiejszych czasach gdzie siła fizyczna nic nie znaczy możemy zaobserwować kryzys męskości, najlepszym tego przykładem jest sytuacja gdy idać ulicą widzimy z przodu osobę i nie jesteśmy określić jej płci(ostrzyżona na krótko kobieta, mężczyzna z długimi włosami),
Moja obserwacja tutaj polega na tym, że coraz trudniej o "normalnych" mężczyzn, bo to kobiety przez setki lat wykorzystywały swoją inteligencję i spryt żeby przetrwać w świecie gdzie liczyła się siła fizyczna.
Obcnie siła jak już wspomniałem nie ma znaczenia a zdolności adaptacyjne kobiet spowodowały że kobiety zaczęły dominować na mężczyznami. Warto przytoczyć tutaj fakt, że starsze doświadczone kobiety są przywódcami krajów(Anglia, Niemcy, Norwegia, Łotwa nawet w Polsce dwie kobiety pod rząd są premierami)
Mężczyzni zostali "wykastrowani psychicznie" i to jest dużym problemem, ciężko o "normalnych mężczyzn",
Przebywając wśród osobników mojej płci zauważyłem że 80% lub więcej to niepewni siebie chłopcy

Podsumowując skutkiem jest duża ilość tematów na forum kobiecych zakładana przez chłopcowatych mężczyzn

Nie możesz z nią po prostu "normalnie" porozmawiać? Pisze, ze jest zajęta i ma dużo pracy - proszę bardzo masz temat do zagadania i rozmowy, zaintresowanie okażesz jej sprawami , od czegoś trzeba zacząć normalną rozmowę, może od tego nad czym obecnie tak pracuje, co ją pochłania bez reszty, no cokolwiek normalnego,bez tych aluzji, podtekstów, dziwnych tekstów że to niby z poczuciem humoru  hmm

Życzenia wyślij też normalne.

136

Wypada napisać czy woda jest zimna w basenie sms teraz ??????

137

js896020 napisał/a:

Człowieku,w zimnej wodzie to tylko kaczorowi staje.

138

$$$ Z tym wszystkim.
Temat można zamknąć,
na tego sms-a nie odpowiedziała, a na basenie dzisiaj nawet słowa nie zmieniliśmy, chociaż taka akurat była sytuacja, że ta Pani prowadziła zajęcia, a z  życzen rezygnuję, ,
Uważam, że jak ma 35 lat i kota to nic z niej już nie będzie
temat do zamknięcia!

139

Już parę razy zamykałeś ten temat, a później okazywało się, że to jednak nie koniec smile

Ja tam liczę na pociągnięcie tematu, bo wkręcił mnie wątek smile

140

Teufel napisał/a:
js896020 napisał/a:

Człowieku,w zimnej wodzie to tylko kaczorowi staje.

o rany smile dobre smile

141

js896020 napisał/a:

temat do zamknięcia!

Eeej, nie, please... wciągłam się tongue

142

js896020 napisał/a:

$$$ Z tym wszystkim.
Temat można zamknąć,
na tego sms-a nie odpowiedziała, a na basenie dzisiaj nawet słowa nie zmieniliśmy, chociaż taka akurat była sytuacja, że ta Pani prowadziła zajęcia, a z  życzen rezygnuję, ,
Uważam, że jak ma 35 lat i kota to nic z niej już nie będzie
temat do zamknięcia!

Dobrze, że mam tylko 35 lat i jestem bez kota, bo jest szansa, że jeszcze coś ze mnie będzie!!! tongue big_smile tongue

I co Kolego, nie udało się, to już się zaczyna obrażać?
Jakie to typowe.

Nie wysyłaj Jej życzeń, najlepiej skasuj numer.
Dzieciak jest  i tyle.

143 Ostatnio edytowany przez js896020 (2017-02-24 11:17:52)

Zrobię totalny hardkor ,  dzisiaj jeszcze zrobię grunt,, jak dostanę w mordę to napiszę jak pociupciam to napiszę wink
Jak nie wyjdzie to będę ćwiczył gdzie indziej wink

144

Zamiast życzeń, wyślij jej tort, w którym się schowasz. Nago.

145

js896020 napisał/a:

Zrobię totalny hardkor ,  dzisiaj jeszcze zrobię grunt,, jak dostanę w mordę to napiszę jak pociupciam to napiszę wink

Człowieku ,aby taką kobietę posiąść trzeba się z nią najpierw  zaprzyjaźnić,ale tak bez żadnych podtekstów erotycznych. Wymaga to wiele pracy i jeszcze więcej wytrwałości. No długo by opowiadał. Widzisz Ty w tym wszystkim jesteś za bardzo niecierpliwy i tu tkwi  przyczyną twoich niepowodzeń. No tak myślę.

146

Ja lubie Autora jest jak beztroski pasikonik

147 Ostatnio edytowany przez js896020 (2017-02-24 15:05:32)

"Miej wyje@ane a będzie Ci dane"
Na ten moment w stosunku do wszystkich kobiet w ogóle przestaję myśleć.
Jak mam coś zrobić to robię to a nie myślę co będzie!!!
Takie  coś wyślę : " Z okazji 18 urodzin życzę szczęścia we wszystkich aspektach życia i ... dobrego seksu, bo taka piękna i wartościowa kobieta na to zasługuje.
W razie problemów ze spełnieniem życzeń prosze skonsultować się ze mną"

148

js896020 napisał/a:

"Miej wyje@ane a będzie Ci dane"
Na ten moment w stosunku do wszystkich kobiet w ogóle przestaję myśleć.
Jak mam coś zrobić to robię to a nie myślę co będzie!!!
Takie  coś wyślę : " Z okazji 18 urodzin życzę szczęścia we wszystkich aspektach życia i ... dobrego seksu, bo taka piękna i wartościowa kobieta na to zasługuje.
W razie problemów ze spełnieniem życzeń prosze skonsultować się ze mną"

Mój Boze. Przez myśl Ci nie przeszło, że tak wielbiona przez Ciebie instruktorka oprócz cyckow, tyłka i innych punktów na kobiecym ciele (wiesz, których - na pewno w przewodniku uwodzenia były pokazane i opisane) które chciałbyś skonsumowac ma jeszcze mózg, tudzież życiowe doświadczenie i kobieca, no jak jej tam, intuicję?

Myślisz, że dawno nie zorientowala sie o co Ci biega albo plamy pojawiające się na twoich kąpielowkach gdy mówi Ci Czesc nie dały jej do myślenia?

149

No powiem tak ,no jesteś bez pudła.  Powinieneś napisać poradnik , Jak nie podrywać kobiety. Zbijesz  na tym majątek. Jak Cię czytam to poprawiasz mi humor . Naprawde.

150

js896020 napisał/a:

Chłopak wyluzuj, co Ty taki szybki i wściekły. Chyba że hardkor to te życzenia opcja nr.3
Na razie twoje czynienie sprawiło że tylko dystans się zwiększył... w waszym zwionsku :]
Jesteś nagrzany jak autobus w lato, lepiej postój sobie w cieniu i ochłoń chwile.
Twoja wybranka to już nie małolata i pośpiech oraz brak cierpliwości nie jest wskazany, również albo i nawet przede wszystkim w odniesieniu do "pociupciania"- fajne określenie smile trochę jak z podstawówki, nie wiem czemu ale jak bym na głos chciał wypowiedzieć to mimowolnie takim ściszonym głosem, konspiracyjnym takim :]. Ale nie ważne, jak zwał tak zwał, sentymenty na bok.
Za jakiś czas, jak podrośniesz tudzież dojrzejesz, to będziesz mógł spróbować raz jeszcze podbić, bo jeszcze nic się nie stało co by wykluczało taką możliwość.
Jak teraz polecisz do niej z czerwonym licem i spoconym czołem to na bank nie pociupciasz i skończy się raczej wzajemnym unikaniem, a jakieś intymne zbliżenie to jedynie usta-usta, jak się trochę podtopisz dla picu, ale chyba nie oto chodzi.
Na razie to wyluzuj, odczekaj, zbij ciśnienie jakoś :].
Twoja wybranka ma dopiero aż 35 lat, spokojnie jeszcze drugie tyle ma przed sobą, więc nie ucieknie.
Ale co byś nie zrobił daj znać, Ja też ciekaw jestem.

I jakoś tak idąc za ciosem.
To na koniec mała fraszka dla pokrzepienia.

Ohh! Mam dziś ochotę na wielkiego hardkora
Ahh wiem! Pokażę Jej swojego wyciora!
Liczę że to się w końcu stanie
Mam na myśli pociupcianie
Wtedy z radością Wam wyjawię!
Jak zadziałałem w tej trudnej sprawie
Lecz gdy w mordę zarobię okrutnie...
To również napiszę jak czuję się smutnie

Powodzenia
Pozdrawiam

151 Ostatnio edytowany przez katarine93 (2017-02-24 17:12:11)

ZlaKobieta33))))) napisał/a:

big_smile w punkt

Ubawiłam się przednio czytając ten wątek, przysięgam!

Autorze... Ty jesteś prawie w moim wieku, ale odnoszę wrażenie, że masz max jakieś 17 lat. Gdybym ja teraz wiedziała, jakie Ty masz rozkminy w głowie, gdybym przeczytała tego pożalsięboże SMS-a, popłakałabym się ze śmiechu. Albo rozpaczy, co kto woli. A już tym bardziej, jakbym miała te 10 lat więcej. Z tego co tu czytam widzę napalonego dzieciaka, podchodzącego do tej kobiety jak pieseczek do jeża, takie chciałbym, ale boję się, liczącego na nie wiadomo co, ni to przelecieć, ni spędzić życie, chociaż tak naprawdę nie ma do zaoferowania od siebie nic. Ją widzę jako piękną i inteligentną kobietę, która poważnie Cię nie potraktuje. Może, mooooże zgodzi się co najwyżej z Tobą pójść do łóżka, ale tylko dla zabawy. Tak dla śmiechu. Odpuść sobie, serio.

W najlepszym przypadku liczę, że to tylko troll. Nawet dość zabawny, choć i trochę żałosny.

Temat leci do ulubionych i proszę nie zamykajcie go. Ja czekam na ciąg dalszy telenoweli! big_smile

152

katarine93 napisał/a:
ZlaKobieta33))))) napisał/a:

big_smile w punkt

Ubawiłam się przednio czytając ten wątek, przysięgam!

Autorze... Ty jesteś prawie w moim wieku, ale odnoszę wrażenie, że masz max jakieś 17 lat. Gdybym ja teraz wiedziała, jakie Ty masz rozkminy w głowie, gdybym przeczytała tego pożalsięboże SMS-a, popłakałabym się ze śmiechu. Albo rozpaczy, co kto woli. A już tym bardziej, jakbym miała te 10 lat więcej. Z tego co tu czytam widzę napalonego dzieciaka, podchodzącego do tej kobiety jak pieseczek do jeża, takie chciałbym, ale boję się, liczącego na nie wiadomo co, ni to przelecieć, ni spędzić życie, chociaż tak naprawdę nie ma do zaoferowania od siebie nic. Ją widzę jako piękną i inteligentną kobietę, która poważnie Cię nie potraktuje. Może, mooooże zgodzi się co najwyżej z Tobą pójść do łóżka, ale tylko dla zabawy. Tak dla śmiechu. Odpuść sobie, serio.

W najlepszym przypadku liczę, że to tylko troll. Nawet dość zabawny, choć i trochę żałosny.

Temat leci do ulubionych i proszę nie zamykajcie go. Ja czekam na ciąg dalszy telenoweli! big_smile

Katarine., ja też się do twojej prośby przyłączam.

153

Jako starsza i doświadczona kobieta czuje się wywołana do tablicy. Mam 38 lat i powoli czołgam się w stronę cmentarza, ale zrobię sobie przerwę.
Jakiekolwiek życzenia z propozycjami seksu trącą desperacją, a to nie jest sexy. Poprawią jej humor i sprawią, że zacznie Cię unikać. Wyślij którąś z pierwszych propozycji życzeń (ewentualnie zmieniając frazę o zasługiwaniu na szczęście na zaslugiwanie na coraz więcej szczęścia). Jeśli ma to być decydujący moment to zapytaj czy ma ochotę na urodzinowa kawę z Tobą. Odpowiedź posunie temat do przodu.

154 Ostatnio edytowany przez js896020 (2017-02-24 23:34:22)

Taka sytuacja dzisiaj się odezwałem ale  dosłownie 2 zdania i do widzenia... Takie rozbudowane życzenia jutro nie pasują do dzisiejszej rozmowy, cholera!

155

Czyli nie pociupciałeś?

156 Ostatnio edytowany przez js896020 (2017-02-24 23:40:42)

Byłem trochę obrazony, że mi nie odpowiedziała na sms'a, ale widziałem że chyba na mnie zerkała, Cholera! Niech kobiety ~35 lat powiedzą czy w takiej sytuacji wysłać grzeczne życzenia czy niegrzeczne ?!!!!?
Kurczę, ale Ona ma ciało jak 18-latka!!!!!!!!!!!!!!!!

157

santapietruszka napisał/a:

Czyli nie pociupciałeś?

Ales bezposrednia:)

158

rossanka napisał/a:

Czyli nie pociupciałeś?

Jak zawsze, a w piątki jeszcze bardziej big_smile

Autorze, niegrzeczne wyślij. Ja Ci kibicuję big_smile

159

Wyślę z komplementem dotyczącym wartościowości, bo podobno kobiety  odbierają znacznie silniej komplementy dotyczące osobowości niż wyglądu ?

160

Wyślę z komplementem dotyczącym wartościowości, bo podobno kobiety  odbierają znacznie silniej komplementy dotyczące osobowości niż wyglądu ?

161

rossanka napisał/a:

Czyli nie pociupciałeś?

Pietruszka,  maila Ci wysłałam. wink

162

js896020 napisał/a:

No, nie wiem, jak będziesz w kółko mówił, że wartościowa, a nie seksowna, to czy ona zakuma, jakie Ty masz zamiary? Bo na razie zachowujesz się jak chłopaczek z 1 klasy zakochany w nauczycielce...

163

zabpth napisał/a:
js896020 napisał/a:

Chłopak wyluzuj, co Ty taki szybki i wściekły. Chyba że hardkor to te życzenia opcja nr.3
Na razie twoje czynienie sprawiło że tylko dystans się zwiększył... w waszym zwionsku :]
Jesteś nagrzany jak autobus w lato, lepiej postój sobie w cieniu i ochłoń chwile.
Twoja wybranka to już nie małolata i pośpiech oraz brak cierpliwości nie jest wskazany, również albo i nawet przede wszystkim w odniesieniu do "pociupciania"- fajne określenie smile trochę jak z podstawówki, nie wiem czemu ale jak bym na głos chciał wypowiedzieć to mimowolnie takim ściszonym głosem, konspiracyjnym takim :]. Ale nie ważne, jak zwał tak zwał, sentymenty na bok.
Za jakiś czas, jak podrośniesz tudzież dojrzejesz, to będziesz mógł spróbować raz jeszcze podbić, bo jeszcze nic się nie stało co by wykluczało taką możliwość.
Jak teraz polecisz do niej z czerwonym licem i spoconym czołem to na bank nie pociupciasz i skończy się raczej wzajemnym unikaniem, a jakieś intymne zbliżenie to jedynie usta-usta, jak się trochę podtopisz dla picu, ale chyba nie oto chodzi.
Na razie to wyluzuj, odczekaj, zbij ciśnienie jakoś :].
Twoja wybranka ma dopiero aż 35 lat, spokojnie jeszcze drugie tyle ma przed sobą, więc nie ucieknie.
Ale co byś nie zrobił daj znać, Ja też ciekaw jestem.

I jakoś tak idąc za ciosem.
To na koniec mała fraszka dla pokrzepienia.

Ohh! Mam dziś ochotę na wielkiego hardkora
Ahh wiem! Pokażę Jej swojego wyciora!
Liczę że to się w końcu stanie
Mam na myśli pociupcianie
Wtedy z radością Wam wyjawię!
Jak zadziałałem w tej trudnej sprawie
Lecz gdy w mordę zarobię okrutnie...
To również napiszę jak czuję się smutnie

Powodzenia
Pozdrawiam

smile z Twoją i Autora pomocą stałam sie fanką tego tematu smile

164

rossanka napisał/a:
rossanka napisał/a:

Pietruszka,  maila Ci wysłałam. wink

Odpisałam wink

165

To coś tutaj jest nie tak, czy Pani jest w tym temacie ?!?!

166 Ostatnio edytowany przez Teufel (2017-02-25 00:43:35)

No i widzę, że mnie znowu ominęło , kurcze ale się zgapiłem.

167

Kiedy ona ma urodziny? Bo się boję, że mnie punkt kulminacyjny ominie. Autorze, ślij niegrzeczne, stanowczo trzeba, a nie się czaisz!

168

TenSamProblem napisał/a:

Kiedy ona ma urodziny?

Pewnie się okaże że za 2 lata :]

169 Ostatnio edytowany przez winnie.c (2017-02-25 09:15:29)

js896020 napisał/a:

To coś tutaj jest nie tak, czy Pani jest w tym temacie ?!?!

Dlaczego sądzisz, że ona to czyta? Internet jest rozległy, prawdopodobieństwo Waszego spotkania tu jest naprawdę niskie, więc wyluzuj. Pomijam już, że tak naprawdę nie napisałeś tu niczego, czego nie mogłaby przeczytać.
Co do życzeń, to gdybym dostała na 35. urodziny od 10 lat młodszego faceta informacje, że może mnie przeleciec jak mi się zechce to zaczelabym go unikać. Z tych grzecznych życzeń też da się wywnioskować, że masz na nią ochotę, ale nie robią z niej niewyzytej suki...

170

Rano czy wieczorem wysłać ?

171

js896020 napisał/a:

http://pl.memgenerator.pl/mem-image/hahaha-hahaha-pl-ffffff-2/d

172

js896020 napisał/a:

Wczesnym popołudniem

173

A nuż pomoże smile łatwo znaleźć w sieci
...naszej aplikacji znajdziesz setki wyselekcjonowanych tekstów, z łatwością je zmodyfikujesz i szybko wyślesz do Twoich bliskich. Dodatkowo aplikacja zawiera widget przypominający o urodzinach, który możesz umieścić na pulpicie swojego telefonu...

174

js896020 napisał/a:

wyślij o 13.47. Powinno być dobrze big_smile

175 Ostatnio edytowany przez js896020 (2017-02-25 21:10:55)

Kurczę zastanawiam się czy jest sens wysyłać , bo Ona mi parę razy nie odpowiedziała na sms'a, co to może znaczyć ??
A poza tym to nie jest to żałosne, takie życzenia ?

176

js896020 napisał/a:

Kurczę zastanawiam się czy jest sens wysyłać , bo Ona mi parę razy nie odpowiedziała na sms'a, co to może znaczyć ??

zabpth Czy mógłbyś tekst jakiś podrzucić - po Twoim - Autor wyśle sms'em - na pewno będzie odpowiedź wink

177

Myślę autorze,że masz kilkanaście lat, a nie 25. To po pierwsze, a po drugie tak się zastanawiam jak długo będziesz to rozkminiał ku naszej uciesze smile dawno byś te życzenia wysłał, ale coś czuję,że lubisz nas trzymać w niepewności big_smile

178

A jak mnie wyśmieje albo zadzwoni, żebym sobie nie robił żartów ???? ;/

179

js896020 napisał/a:

OMG, rozkminiasz to od rana? Nieźle Cię wzięło...
Skoro od kilku tygodni czekałes na jej urodziny to po prostu wyślij jej tego SMSa i będzie co ma być.
Trudno powiedzieć dlaczego wcześniej zdarzyło się, że nie odpowiadała na SMSy, może jej zdaniem kończyły temat.
Jeśli obawiasz się wypaść żałośnie to wygladz treść na bardziej niezobowiazujaca. I postaraj się wyrobić przed 22. No i koniecznie napisz nam tutaj :-)

180

js896020 napisał/a:

Łyknij sobie coś na rozluźnienie, to jak zadzwoni, nie będziesz się stresował...

181

js896020 napisał/a:

Jak wysmieje to powiesz, na że to nieporozumienie, miałes miałeś dobre intencje.
A jak zadzwoni to tym lepiej, kuj żelazo póki gorące :-D

182

Chyba,że jest niepełnoletni, to mu zaszkodzi...

183 Ostatnio edytowany przez js896020 (2017-02-25 21:51:30)

Jestem pełnoletni, w jakiej sytuacji może zareagować bardzo źle ??? POMOCY!!!!!!!!!!

184

I co, wysłałeś te życzenia?

185

Chyba zmiękł?

186

Więcej zimnej wody trzeba ? smile

187 Ostatnio edytowany przez Teufel (2017-02-26 14:46:25)

Przecież to nie kaczor.

188

Tym razem na osłabienie zapału trochę zimnej wody, aby na głowę wylać, a skutek mógłby unaocznić - kaczor czy ... nie smile
Autorze napisałeś ?

189

No pisz, nie trzymaj nas w napięciu.

190 Ostatnio edytowany przez js896020 (2017-02-26 18:01:54)

Kurczę chyba po temacie.
Napisałem:
"Z okazji urodzin życzę Pani wszystkiego najlepszego i duuuużo szcześcia w życiu zawodowym i prywatnym, bo jest Pani wartościową kobietą i na to zasługuje"
Ona : "Dziękuję za życzenia."
Sprawdziłem, że kropka w smsi-e oznacza negatywne uczucia.... Czyli TEMAT DO ZAMKNIĘCIA!
, lipa szkoda
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA!

chyba że ktoś wymyśli sposób jakiś?!!

191

Kropka na końcu zdania oznacza, koniec zdania.

192 Ostatnio edytowany przez lukas25 (2017-02-26 18:12:33)

js896020 napisał/a:

Sprawdziłem, że kropka w smsi-e oznacza negatywne uczucia.... Czyli TEMAT DO ZAMKNIĘCIA!

Ach ta słynna kropka nienawiści.

Może była niepocieszona, bo myślała, że bardziej się postarasz? Dlaczego nie pójdziesz na całość i nie zaproponujesz urodzinowego.... spotkania? smile

Oj, już daj spokój z tym zamknięciem tematu. Ja myślę, że climax jeszcze przed nami tongue

193

A mówiliśmy, że lepiej wyskoczyć z tortu zamiast wysyłać smsa...

194 Ostatnio edytowany przez winnie.c (2017-02-26 19:03:34)

Eeech, gdybyś zaproponował urodzinowa kawę to już byśmy wiedzieli wóz czy przewóz... A tak to możemy co najwyżej zacząć klecić życzenia na Dzień Kobiet ;-)

BTW kropka na końcu zdania może oznaczać, że jest purystką interpunkcyjna i tyle.

195 Ostatnio edytowany przez Teufel (2017-02-26 22:05:59)

No co  Ty, jak Ci odpisała to już jest sukces. Za moment masz następną okazję , no przecież  Dzień Kobiet , wał z kwiatami ,nie trać nadziei .
Edit
No i na kawę ją wyciągnij.

Posty [ 131 do 195 z 704 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 11 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak zbliżyć się do starszej kobiety ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024