Marajka napisał/a:No bo AsiaAsiaAsia nadal dorabia fabule, zeby watek jakos podkrecac. Trzeba dorzucic cos do ognia.
Haha, w punkt!
... nie wiem po co zabieracie glos nawet.
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » mój ukochany w klubie nocnym gogo i gołe kobiety
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Marajka napisał/a:No bo AsiaAsiaAsia nadal dorabia fabule, zeby watek jakos podkrecac. Trzeba dorzucic cos do ognia.
Haha, w punkt!
W pierwszym poście - dwudziestosiedmioletni facet nigdy wcześniej nie widział na żywo nagiej kobiety...
Sorry, za cholerę w to nie uwierzę.
Jak dla mnie cały temat to ściema.
nie widzial, cala platoniczna milosci mojego M. tez nie. Sa ludzie, ktorzy czekaja, maja idee.
Wyrażamy swoją opinię na temat tego, co zostało napisane .
Priscilla napisał/a:Marajka napisał/a:No bo AsiaAsiaAsia nadal dorabia fabule, zeby watek jakos podkrecac. Trzeba dorzucic cos do ognia.
Haha, w punkt!
Nudzi nam się w ten przedostatni dzień starego roku tak samo, jak Tobie od miesiąca Tylko że nie mamy aż takiej fantazji, więc zabieramy głos w Twoim temacie
Dokladnie! Nuda po swietach
A tak apropos to jest tu dzial na debiuty literackie. Moze ktos tam doceni.
mrd napisał/a:W pierwszym poście - dwudziestosiedmioletni facet nigdy wcześniej nie widział na żywo nagiej kobiety...
Jak dla mnie cały temat to ściema.nie widzial, cala platoniczna milosci mojego M. tez nie. Sa ludzie, ktorzy czekaja, maja idee.
Owszem, są, ale tacy za cholerę nie pójdą do klubu go-go.
Dlatego cała ta historia nie jest wiarygodna.
W kontekście całego wątku to stwierdzenie o ideach brzmi po prostu absurdalnie. Ktoś albo jest idealistą i jakieś znajomości na boku, kiedy planuje się ślub z narzeczoną, czy też wyjścia do klubu z nagimi panienkami, wykraczają poza sferę własnego przyzwolenia, albo nim nie jest. Coś nam się ta Asia coraz bardziej zaczyna gubić .
AsiaAsiaAsia napisał/a:mrd napisał/a:W pierwszym poście - dwudziestosiedmioletni facet nigdy wcześniej nie widział na żywo nagiej kobiety...
Jak dla mnie cały temat to ściema.nie widzial, cala platoniczna milosci mojego M. tez nie. Sa ludzie, ktorzy czekaja, maja idee.
Rozumiem...
AsiaAsiaAsia napisał/a:mrd napisał/a:W pierwszym poście - dwudziestosiedmioletni facet nigdy wcześniej nie widział na żywo nagiej kobiety...
Seks a wizyta w klubie z tańczącymi panienkami, tym bardziej na wieczorze kawalerskim, to dwie różne rzeczy.
Nie sądzę, aby czekanie z pierwszym razem na "tą jedyną" a pójście do takiego miejsca miało kłócić się ze sobą.
zdecydowanie nie... przykro mi.
Skoro jest Ci przykro to podaj mi adres i zrobi Ci się lepiej A ja Ci się nie będę odwdzięczał.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » mój ukochany w klubie nocnym gogo i gołe kobiety
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024