Fuck buddy zakochany w ex - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Fuck buddy zakochany w ex

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 70 z 70 ]

66 Ostatnio edytowany przez Arsenalo (2016-11-18 20:56:40)

Odp: Fuck buddy zakochany w ex
Elle88 napisał/a:

Ciekawa jestem po prostu czy znacie, bądź sami przeżyliście, taką sytuację, że koleś zapomniał o ex? Odkochał się bądź zrozumiał, że emocje z nią związane ulotniły się bezpowrotnie.

Jeśli 'zapomina' i/lub odkochuje się to tylko wtedy kiedy SAM tak postanowi.
To bajki, że można się odkochać metodą "na plaster"- to są promile przypadków.
Dlatego, że plasterek kojarzy się z substytutem czegoś lepszego, do czego się wzdycha.

Z tego co napisałaś gość ewidentnie jest otwarty..ale na powrót do byłej, gdyby skinęła na niego palcem.

Także "słuchaj uchem,  anie brzuchem" wink (a w zasadzie podbrzuszem). Gość sobie [wulgaryzm], bo wiadomo - chce zamoczyć gdzieś, a skoro nie w byłej to musi szukać.

Jeśli tylko Ci to odpowiada..

EDIT: Jeszcze jedno: Facet zakochuje się na 2 sposoby: 1. PRZED seksem albo 2. PO seksie.
Tutaj te dwie opcje nie przyniosły skutku.

Facet nie zakochuje się ani przed, ani po. Facet zakochuje się tak jakby spadał ze schodów. To po prostu wypadek. A swoją drogą... Prawda jest taka, że to kobieta wybiera mężczyznę, który ją wybierze smile.

Zobacz podobne tematy :

67

Tu się mylisz chemia musi być z obu stron inaczej są prędzej czy później rogi..

68

Arsenalo napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Ciekawa jestem po prostu czy znacie, bądź sami przeżyliście, taką sytuację, że koleś zapomniał o ex? Odkochał się bądź zrozumiał, że emocje z nią związane ulotniły się bezpowrotnie.

Dlatego, że plasterek kojarzy się z substytutem czegoś lepszego, do czego się wzdycha.

Z tego co napisałaś gość ewidentnie jest otwarty..ale na powrót do byłej, gdyby skinęła na niego palcem.

Także "słuchaj uchem,  anie brzuchem" wink (a w zasadzie podbrzuszem). Gość sobie [wulgaryzm], bo wiadomo - chce zamoczyć gdzieś, a skoro nie w byłej to musi szukać.

EDIT: Jeszcze jedno: Facet zakochuje się na 2 sposoby: 1. PRZED seksem albo 2. PO seksie.

Facet nie zakochuje się ani przed, ani po. Facet zakochuje się tak jakby spadał ze schodów. To po prostu wypadek. A swoją drogą... Prawda jest taka, że to kobieta wybiera mężczyznę, który ją wybierze smile.

Za mojej perspektywy i na postawie moich doświadczeń facet zakochuje się albo nie i tu nie ma znaczenia czy przed czy po. Wiadomo że seks dla faceta ma większe znaczenie niz dla kobiety bardziej zwraca uwagę na przykład na to czy kobieta inicjuje czy nie i wtedy jeśli kobieta jest w seksie taka jakby on chciał to już w ogóle super i spełnienie marzeń ale jeśli taka nie jest a i tak sie zakochał to nie ma znaczenia czy daje mu raz na tydz czy codziennie. Co dalej? Nie wiem  bo w dłuższym związku nie  byłam wiec wam nie powiem. Ale jedno jest pewne facet albo sie odrazu zakocha albo nie zakocha nigdy.

69

minionek007 napisał/a:
Arsenalo napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Za mojej perspektywy i na postawie moich doświadczeń facet zakochuje się albo nie i tu nie ma znaczenia czy przed czy po. Wiadomo że seks dla faceta ma większe znaczenie niz dla kobiety bardziej zwraca uwagę na przykład na to czy kobieta inicjuje czy nie i wtedy jeśli kobieta jest w seksie taka jakby on chciał to już w ogóle super i spełnienie marzeń ale jeśli taka nie jest a i tak sie zakochał to nie ma znaczenia czy daje mu raz na tydz czy codziennie. Co dalej? Nie wiem  bo w dłuższym związku nie  byłam wiec wam nie powiem. Ale jedno jest pewne facet albo sie odrazu zakocha albo nie zakocha nigdy.

Dziękuję, że chciałaś podzielić się swoimi doświadczeniami smile.

70

Próbowałam go wyeliminować w pakiecie, razem z nią, ale się nie dało, przyczepił się jak rzep psiego ogona i koniec tongue

Posty [ 66 do 70 z 70 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Fuck buddy zakochany w ex

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024