Kochałam przyjaciela: psycho-fak - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kochałam przyjaciela: psycho-fak

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1

Temat: Kochałam przyjaciela: psycho-fak

Nasze drogi się rozeszły.
Nie wiem co dalej.
Moja życiowa aktywność spadła do zera.
Chęci, zerowe.
Co robię? NIC
Nie jem, nie śpię, myślę.
Nie tylko o tym, co się w związku z tą relacją wydarzyło, ale o całym moim życiu. Smutnym.
Tak, mam psychologa. Początek drogi.

Czy są tu osoby, które emocjonalnie się uwolniły? Czują ulgę? Nie tęsknią? Są szczęśliwe?

Ja tęsknię. Nie, nie za nim. Nawet nie za iluzją, swoim wyobrażeniu o nim. A za niewiedzą. Całe życie znałam go jako fantastycznego człowieka. Nigdy nic nas nie łączyło, poza ciepłym koleżeństwem. Ale kiedy spot wydarzeń sprawił, że się zbliżyliśmy ciut bardziej, przestało mi się zgadzać. Zaczęłam szukać. Drążyć. Uczyć się.
I dziś wiem - psychofak.
Tęsknię za niewiedzą...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kochałam przyjaciela: psycho-fak

Co to jest psychofak?

3

pannapanna napisał/a:

Co to jest psychofak?

Psychofag, Mizgoń, Cynik, Narcyz, Socjopata, Psychopata...

4

Jak psychofag, to moze dobrze, ze Wasze drogi sie rozeszly ?
Moze cos wiecej napiszesz ?
Poradzimy.
Pocieszymy.

Mizogin nie mizgoń. Na razie to Ty wychodzisz na dziwną. .

6

statystyczna_polka napisał/a:

Mizogin nie mizgoń. Na razie to Ty wychodzisz na dziwną. .

Mogłabyś, proszę, sprecyzować czemu?

7

verdad napisał/a:

Jak psychofag, to moze dobrze, ze Wasze drogi sie rozeszly ?
Moze cos wiecej napiszesz ?
Poradzimy.
Pocieszymy.

Znałam go całe życie.

Nie, chyba nie chcę o nim pisać. Pobawił się emocjami i klasycznie: olał. Niestety w bardzo kiepskim stylu...
Nie, nic między nami nie było, poza tym czymś...

Ależ pustka sad

8

Jest taki fajny blog szczury i wadery;) to miejsce dla ofiar psychopatow  ,  socjopatow  i zjebanych  lbow. Jeśli czujesz ze z takim delikwentem  miałaś doczynienia to długa droga do zdrowia ale uda się jak będziesz chcieć .Załamka  nie pomoże ci z tego wyjść .To nie są żarty ktoś kto był w związku z psycholem  wie to aż  za dobrze .Są tylko dwie drogi ... wiać i stawać na nogi powoli albo pozostać w związku i dać się zmierzyć za wczasu  w zakładzie pogrzebowym  bo związek z kimś takim to droga na cmentarz

9

hana13 napisał/a:

Jest taki fajny blog szczury i wadery;) to miejsce dla ofiar psychopatow  ,  socjopatow  i zjebanych  lbow. Jeśli czujesz ze z takim delikwentem  miałaś doczynienia to długa droga do zdrowia ale uda się jak będziesz chcieć .Załamka  nie pomoże ci z tego wyjść .To nie są żarty ktoś kto był w związku z psycholem  wie to aż  za dobrze .Są tylko dwie drogi ... wiać i stawać na nogi powoli albo pozostać w związku i dać się zmierzyć za wczasu  w zakładzie pogrzebowym  bo związek z kimś takim to droga na cmentarz

Dziękuję za blog!

Tak się zaczytałam, że zapomniałam podziękować właśnie...

10

Mam nadzieje ze Ci pomoże zrozumieć cały mechanizm działania osób cierpiących na ten defekt  smile mnie bardzo pomógł , bo pytań od cholery a odpowiedzi z nikąd .Jak człowiek zrozumie w czym rzecz to chyba łatwiej wyjść z tego poobijanym ale przynajmniej nie nogami do przodu wink)
Łatwiej też ponaprawiac siebie żeby nie dać się manipulować i nie trafić na kogoś takiego znowu.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kochałam przyjaciela: psycho-fak

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024