niedorajda czy meżczyzna - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » niedorajda czy meżczyzna

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: niedorajda czy meżczyzna

witam chce poprosić o rade.Jesteśmy juz razem z Pawłem około 4 lat,planujmy Slub,układa nam sie dosc dobrze,mieszkamy tymczasowo i pracujemy oboje we włoszech.Moj problem tkwi w tym ze Paweł daje sie wykorzystywać swojemu szwagrowi i siostrze.Ja nie moge juz na to patrzec.Mówie mu o tym w prost on mowi ze wie i nic sie nie zmienia,dalej to samo.Paweł kupił samochód za dosc duza kase, samochód musi być w polsce dopoki nie wrocimy na stałe.Problem w tym ze szwagier wraz z siostra używają bez przerwy ten samochód mimo iz maja swoj.Trwało to ok 2 lat ,pojechaliśmy na urlop samochód był zepsuty,oczywiscie paweł musial isc do mechanika i wyłozyc swoja kase pozyczna ode mnie.Powiedziałam wes kluczyki do Włoch i po sprawie .Skłamał ze tak zrobił prosto w moje oczy.Nic sie nie zmieniło dalej jest przez nich użytkowane auto.Kipie ze złosci w sobie bo wiem ze gdyby była konieczosc pozyczki czegokolwiek od szwagra to by nie było takiej obcji.Pokłociliśmy sie bardzo powiedział mi ze to nie moj samochód i nie moja sprawa,ok  to czemu po pozyczke na mechanika przyszedł do mnie a nie do szwagra.Mam wrazenie ze oni sie do niego odzywaja tylko jak czegoś chcą,normalnie mają go  maja go dosłownie gdzieś,żal patrzeć .Pozatym szagier dobrze zarabia siostra tez ciagle narzekaja na brak kasy,szwagier od  Pawła potrafi nawet sępić ciuchy...ręce mi opadają...jest wiele innych przykładów ale nie chce tutaj prać brudów.Prosze napiszcie mi jak  mam  sie  do tego ustosunkować co zrobić boli mnie to poprostu.Osobiście lubie pomagac ludziom nawet jemu mowie zeby swoich rodziców wspomagał finansowo,bo mają krucho.Na to jak on sie tamtym daje wykorzystywac rece opadają.Napiszcie mi czy to nie moja sprawa co ja  mam zrobic?czuje ze on wolałby sie predzej  ze mna rozstac niz przestać im sie dać wykorzystywać

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: niedorajda czy meżczyzna

Paulino, skoro teraz tak jest, to będzie tak i później po ślubie. Wtedy będzie to już również Twoja sprawa. Dasz radę znieść to wtedy? Zastanów się i pogadaj z chłopakiem.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » niedorajda czy meżczyzna

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024