Przeproszenie kobiety - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Przeproszenie kobiety

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Przeproszenie kobiety

Czy pomoglby mi ktoś mi co napisać dziewczynie by ją przeprosić i skruszyc jej serce.
Razem nie będziemy juz, ale chciałem ją przeprosić a samo słowo 'przepraszam to za malo'
Zerwalismy, poniosły mnie emocje i powiedziałem za dużo o niej

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przeproszenie kobiety

Może myślę w nietypowy sposób, ale moim zdaniem to, co chcesz zrobić, jest bardzo samolubne. Jeżeli szczerze chcesz ją przeprosić, to znajdziesz odpowiednie słowa, jeżeli jedynie chcesz ukoić swoje sumienie, to mam nadzieję, że nikt tutaj Ci nie pomoże, bo ta dziewczyna zostanie poniekąd okłamana. Intencje masz, ale nie chcesz zrobić tego po męsku. Jeżeli już razem nie będziecie lepiej dla niej, żeby Cię nienawidziła. Szybciej przejdzie przez etapy rozstania i znajdzie sobie kogoś nowego. Brzmi brutalnie, ale tak to działa, o ile ktoś był na etapie kochania, a nie na etapie lubienia. Po czasie stosunki zmienią się na neutralne w naturalny sposób.

3

Z innego Twego wątku wynika, że dziewczyna przeprosiny przyjęła.

4

Na forum obowiązuje zasada "1 związek = 1 wątek". Proszę, byś zapoznał się z regulaminem i nie zakładał kolejnych wątków o tym samym. Pozdrawiam, Cslady

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Przeproszenie kobiety

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024