chce mi się sexu i śpiewać ! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » chce mi się sexu i śpiewać !

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: chce mi się sexu i śpiewać !

Hej. Czuję w sobie mnóstwo poskromionych pragnień, ktorych nie mam jak uwolnić.  Czuję jakbym się dusiła.
Chce mi się śpiewać. Gdybym była sama w mieszkaniu to po prostu otworzyłabym usta i zaczęła się bawić piosenkami! (miałam kiedyś w gimnazjum i liceum epizod ze śpiewaniem, nauką itd ale to taaakie tam nieistotne)
Ale dziewczyny ! Nie moge. Wynajmuje mieszkanie z dwoma laskami, niby mam swój pokój, ale bez przesady, nie będę im się drzeć zza ściany. Nie mam kasy na to żeby chodzić gdzieś na lekcje... Przeszukałam już cały internet żeby znaleźć coś taniego ale niestety nauka jest dla bogaczy ! sad Poza tym studiuje medycyne na II roku to i tak jakoś dużo czasu nie mam. Ale totalnie bym chciała.
No i kurcze. Nie mam chłopa, a seksu mi sie chce sad ( prawie 22 lata no nazbierało mi się pragnień.
Poza tym jest wiele rzeczy które bym chciała. Mam wrażanie że chce tak ŻYĆ PEŁNIĄ ŻYCIA: biegać na bosaka, pić wino, tańczyć, całować, śpiewać, kochać się !
no i gówno - zaczął sie rok szkolny - znowu do książek.  Po pierwszym roku medycyny gdzie non stop zakuwałam obudzily się we mnie potrzeby życia tak, że nie potrafie ich poskromić, nie mogę sie na niczym skupić.
Zapisałam się na fitnesy jedynie bo już mnie zad bolał od tego siedzenia w książkach

Pomóżcie, może jakoś psychologicznie. Jak sie skupić na nauce ? jak wyjść z tego ? wiadomo że w ciągu roku nie urządze sobie wakacji sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: chce mi się sexu i śpiewać !

A próbowałaś z kobietami... Lepiej nie mieć nikogo niż za wcześnie zajść w ciążę. No chyba że bierzesz środki antykoncepcyjne. Ciąża=koniec studiów. Mam nadzieję iż nie jesteś z tych co myślą tylko o 500 +

3 Ostatnio edytowany przez malina12345 (2016-10-12 23:44:21)

Miałam już chłopaka ale właśnie strachliwa jestem względem zajścia wink No ale przynajmniej jakieś przytulanki były chociaż.
Ogólnie problemem jest to że za dużo mi sie chce czego nie moge, a musze siedzieć na tyłku i zakuwać
No i nie próbowałam i nie będe z kobietami - nie zamierzam w jakieś zboczenia popadać, bez przedady wink

4

Niezła kombinacja zachcianek lol

5

Wiem xd

Każdy ma jakieś swoje pragnienia i oczekiwania big_smile

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » chce mi się sexu i śpiewać !

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024