Powrót do przeszłości - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Powrót do przeszłości

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1

Temat: Powrót do przeszłości

Witam. Kawałek czasu mnie tu nie było. Rozstałem się z byłą w 2014 roku, później poznałem dziewczynę przez sieć, z którą przyjaźnię się do tej pory. Niestety nic więcej, ponieważ nie mój typ smile. Moim aktualnym problemem jest była dziewczyna..do której wróciłem jakiś czas temu, ale od początku...w wakacje, gdy mi się nudziło, wszedłem na chat, na którym poznałem swoją wtedy jeszcze byłą..o dziwo ją tam wtedy zastałem i się ujawniłem..czyli moja wina smile. Tego samego wieczora spotkanie i stało się, wróciliśmy do siebie..chyba trochę za szybko. Przypominam, że to ona zerwała, twierdziła wtedy, że już nie kocha, jak kiedyś. Nie mogłem się z tym długo pogodzić, choć jej nie nękałem, ani nic z tych rzeczy. Odciąłem się. No i mamy czerwiec 2016. Kilka spotkań, seks, wytłumaczyła, że ciągle kocha, a nie odzywała się, bo jej napisałem sms'a, żeby dała mi spokój i nie chciała mi go zaburzać. Wróciliśmy, więc do siebie.. Na początku było ok, ale w tym momencie, to jest jakaś porażka...mieszkam za granicą. Jestem, co 2 tygodnie w Polsce na weekend, ale do rzeczy..narobiła sobie w tym czasie sporo długów. Ma problemy w domu, trochę patologiczna rodzina..pożyczyłem jej łącznie ponad 2000 zł na długi (kredyty). W czym problem. Od jakiegoś czasu zauważyłem, że mnie olewa trochę na fejsie. Nic miłego nie napisze, czasem jakieś kocham Cię..trochę to wszystko na siłę. Byłem już tym faktem trochę zirytowany i zacząłem jej pisać i mówić różne rzeczy, typu: że mnie nie kocha, że żałuję, że wrócłem do niej, że nie mam po co do Polski przyjeżdżać, bo jak przyjeżdżam, to ani uczuć, ani seksu, nic..odwróciła ostatnio kota ogonem, że to MOJA wina, bo jej takie rzeczy mówię przykre, ale ona nie rozumie, że to wszystko bierze się z jej olewczego zachowania w stosunku do mojej osoby...wymagam od niej bardzo mało, a nawet tego nie dostaję..niby sytuacja może być jasna. Wróciła, bo chciała mnie wykorzystać finansowo, żeby spłacić długi. Ja mimo wszystko liczę, że tak nie jest. Teraz pytanie. Była jakaś dziewczyna kiedyś w podobnej sytuacji? Że dużo problemów się skumulowało (długi, duże problemy w domu, typu teksty, że mama jej nie kocha, że jest kulą u nogi). Od razu mówie, że za mało zarabia, żeby się usamodzielnić. Ja mógłbym ją tu wziąć za granicę za jakiś czas, ale mogę tego bardzo żałować patrząc, co się teraz dzieje między nami.. Doradzicie coś? Pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Powrót do przeszłości

Odpuść sobie te manipulantke .

3

Ktoś napisze zaraz, że byłem głupi, bo pieniądze pożyczyłem...tak, głupi byłem, ale jak się kogoś kocha, ten ktoś płacze i mówi, że ma problemy finansowe,w dodatku duże problemy w domu, to co miałem zrobić...pieniądze może i odda, ale obawiam się, że moje uczucia znowu zostaną nadszarpnięte...

4

Właśnie zerwałem...odpisała: "a, okej". nieźle... smile

5

Sam napisałeś, że to ona zerwała. Jej późniejsze zachowanie świadczy właśnie o tym, że nic do Ciebie nie czuje. A dlaczego tak było ? Nie wiemy. Może dlatego,że pojawiasz się w Polsce raz na 2 tygodnie no i że mieszkasz zagranicą. To ma swoje przyczyny. A jak nie to to pewnie tak miało być.

6

A olej ją. Napisz jej oficjalne wezwanie do zapłaty a jak nie to zgłaszasz na policję. Powinno zadziałać.
To jakaś prostaczka którza dla kasy pewnie dała by tyłka twojemu kumplowi. Kobiet na świecie pęczki trafisz na fajną.
A jak człowiek zakochany to głupi, nie miej do siebie żalu.

7 Ostatnio edytowany przez Theo (2016-10-06 19:29:58)

Podałem jej numer konta i napisałem, że ma dać, jak będzie przelewać i kiedy. Napisała, że da znać i tyle..straszyć nie będę, w dodatku nasze mamy się znają. Byłem z nią kiedyś 2,5 roku, teraz 3 miesiące..nie było warto, niestety.   Dzięki za odzew.

8

Też to przerabiałem, jak laska zakochana to zrobi wszystko dla faceta, a jak nie to właśnie cierpimy po ich gierkach. Wyjeb się totalnie, kase niech odda w ratach ile może i tyle. Jakby chciała z Tobą być to zrobiłaby wszystko i byś to widział.

9

Jestem takiego samego zdania. Jak się kocha, to się zrobi WSZYSTKO, żeby być z drugą połówką, a ja się musiałem prosić o odrobinę zainteresowania.. dzięki za odzew. Potrzebuję go teraz, tym bardziej będąc za gramanicą smile.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Powrót do przeszłości

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024