Cześć. Mam prawie 18 lat, uczę się w liceum. 2 miesiące temu poznałem rok młodszą dziewczynę. Pisaliśmy dużo, czasem udało się z nią gdzieś wyskoczyć. Teraz widujemy się praktycznie codziennie gdyż chodzi do mojego liceum. Mam z nią bardzo dobry kontakt, przyjemnie nam się rozmawia. Godzina z nią mija mi jak 5 minut. Strasznie mi się spodobała. Oczywiście powiedziałem jej. Okazało się że jestem drugą osobą w jej życiu, która coś takiego jej powiedziała. Po tym stwierdziła że musimy się częściej spotykać poza szkołą. Jako że drugie klasy liceum organizują bal połowinkowy to zaprosilem ją i zgodziła się. Niestety kilka dni temu podczas wieczornego spaceru powiedziała mi że na tą imprezę idziemy tylko jako przyjaciele. Później okazało się, że ona nigdy nie miała chłopaka i nie chce mieć. Trochę mnie to zabolało. Nie wiem co powinienem dalej robić, wiem że ona bardzo mnie lubi. Jest to typ bardzo spokojnej dziewczyny, cały czas staram się nie naciskać żeby jej nie wystraszyć. Mógłby ktoś doradzić jak zachowywać się dalej w tej sytuacji? Nie wiem czy powinien sobie odpuścić na jakiś czas czy wręcz przeciwnie dalej ją poznawać. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Jest to pierwszy mój kontakt z forum tego typu. Pozdrawiam!
Temat: Koleżanka
Zobacz podobne tematy :
Odp: Koleżanka
Poznawaj Ja dalej skoro macie taki dobry kontakt:-) tylko nie naciskają za bardzo na pewne sprawy:-) pozdrawiam.