Nic nie czuję - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Nic nie czuję

Witam! Mam na imię Karolina. Wybaczcie, ale nie mam się do kogo z tym zwrócić, ale chyba jest coś ze mną nie tak.

Zacznę od początku. Miałam chłopaka, byłam z nim ponad 3 lata. Kochałam go bardzo, ale na samym początku znajomości ja nie chciałam tego, miałam wątpliwości, nie czułam nic do niego, czułam że robię to wszystko na siłę, na spotkania nie chodziłam chętnie. Ale dałam mu szansę i z czasem pokochałam go bardzo mocno, także po jego odejściu ciężko mi było dojść do siebie. Myślałam, że takie początki były tylko z nim, no ale...

Niedawno poznałam chłopaka. I znów jest to samo. Spotykam się z nim, bo się spotykam. Wymyślam sobie rzeczy, które mi w nim nie pasują. Mam wątpliwości, znowu czuję się że robię coś na siłę.

Czy ze mną jest coś nie tak? Coś jest nie tak, że przy kolejnym chłopaku odczuwam to samo. I tu nie chodzi o strach, tylko o jakąś niechęć. Na pewno nie jest to spowodowane zawodem miłosnym, tu chodzi o coś innego, tylko nie wiem o co. Bardzo bym chciała cieszyć się każdym spotkaniem, poznawaniem siebie itd, no ale nie potrafię. Naprawdę jest mi z tym ciężko, bo w tym momencie ja znów nie wiem co robić.

Proszę, podajcie swoje opinie i pomysły o co w tym wszystkim może chodzić. Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nic nie czuję

Bo to jeszcze nie ten.
Jak ksiaze sie pojawi, bedziesz biegla na spotkania z nim jak na skrzydlach,
Tego pierwszego tez nie kochalas,to bylo przyzwyczajenie, przywiazanie...

3

Do razu chcesz się zakochac?

4

Nie chodzi, że od razu chcę się zakochać, ale spotykając się z kimś już przez jakiś czas i nie czuć nic? Moim zdaniem powinnam po spotkaniach chodzić uśmiechnięta, zadowolona, no a tak nie jest. I problem w tym, że jest to już kolejna taka sytuacja.

5

To się moze nie spotykaj i będąc sama będziesz szczęśliwa skoro Ci spotkania nie odpowiadaja.

6

Nie ma między wami chemii.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024