Hej wszystkim. Jakiś rok temu, kiedy szedłem rano do szkoły, zagadałem do dziewczyny, która chodzi do tej samej szkoły, ale innej klasy. Pogadaliśmy raczej krótko, ale było miło. Po kilku miesiącach zacząłem mówić do niej cześć, a ona mi odpowiadać. Zauważyłem, że od pewnego czasu to "cześć" jest poprzedzane także uśmiechem, zaś kiedy widzieliśmy się przypadkiem także po szkole, to ja zacząłem się na nią patrzeć, a ona na mnie i się uśmiechnęła, więc ja to odwzajemniłem. Kiedy przeanalizowałem całą sytuację, postanowiłem do niej napisać. Zapytałem o jakąś tam informację i próbowałem troszeczkę rozwinąć rozmowę, ale nie widziałem raczej zbytniej chęci z drugiej strony, to znaczy nie zadawała pytań, kiedy ja dawałem jej na to okazję. Teraz tutaj nasuwa się pytanie... Czy warto w ogóle w takich sytuacjach próbować podejść do niej w szkole itd. Jak to widzicie?
Temat: Czy warto robić coś dalej?
Zobacz podobne tematy :
Odp: Czy warto robić coś dalej?
Możesz spróbować ją zagadać w szkole, ale jeśli wtedy też nie będzie za bardzo rozmowna, to odpuść. Szkoda czasu.
Jedna ogólna zasada,
Inicjowanie kontaktu przenieś w świat realny, nie internetowy.
To o wiele lepszy wybór...
4 2016-09-19 19:07:10 Ostatnio edytowany przez karolm (2016-09-19 19:08:15)
Dzięki za odpowiedzi. Jeśli macie jeszcze jakieś rady, to z chęcią ich wysłucham