sprawdziłam ''faceta'' - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » sprawdziłam ''faceta''

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

Temat: sprawdziłam ''faceta''

Witajcie
Od jakiegoś czasu czułam się samotna i chciałam kogoś poznać, weszłam na gg i tam jest taka opcja ''poznaj nowych ludzi'' zagadał mnie pewnien Maciej (35 lat). Ja (37 lat). JBardzo miło nam się rozmawiało, zero podtekstów sexualnych. Po krótkiej rozmowie okazało się, że jesteśmy z Poznania. Nie mogliśmy się spotkać zbyt szybko bo się okazało, że on jest u znajomych w USA. Przeszlismy na rozmowe na whatsApp, zaczelismy rozmawiać również głosowo, bardzo dobrze się rozmawiało. Dużo pisaliśmy ze sobą. ON mówił, ze lubi dojrzałe kobiety. W każdym razie od czasu jak zaczelismy rozmawiać mówił, ze za 5 tyg wraca do PL i się spotkamy. Pozniej czułam, ze zaczyna mi zalezec na nim i on twierdził, ze tez mu bardzo zależy, ze wciąż patrzy w tel czy napisze i ciagle myśli o mnie. Jakos tydz przed powrotem zaczał mnie pisać i w ogole się odzywac, gdy zapytałam go co się dzieje mowil, ze zle się czuje i cos go chyba wzięło. 2 dni przed powrotem napisał, ze dostał wiadomość ze nie może na razie wrocic do PL bo cos tam jego firma z podatkami kombinuje i musi zostać aby to wyjasnic i przebukował bilet na nast. tydz i od tego czasu przestal się odzywac wiec napisałam do niego co się dzieje a on odpisał ''nie odzywałem się bo mam trochę problemów ale jak wszystko się ułoży to się na pewno odezwe'' odpisałam mu, ze jest zakłamanym manipulantem i ma już się nie odzywac no i się nie odezwał. Odczekałam jakiś tydzień  zalozyłam nowy nr gg z lewym zdjęciem i go zaczepiłam , napisałam mu, ze skads mam to jego gg ale nie kojarze skad a on na drugi dzień odpisał, ze tez nie wie skad mogę mieć i napisał, zebym mu przysłała zdjecie no wiec wyslałam oczywiście nie swoje i odpisał ''sliczna'' i przysłał swoje zaczęłam go podpytywać gdzie jest itp. to pisal, ze w Brazylii na wakacjach ale leci do usa do znajomych i ze do kraju wraca za 2 tyg. Ogólnie kłamał mnie z tym powrotem wcześniej, nie wiem co miał na celu niby tak mu zalezało a tak sciemniał. Teraz chce się na nim odegrać i wkręcam go z nowego gg wiele rzeczy mowi odwrotnie niż mi wcześniej. Np. wtedy mowil ze był z 2 lata temu w związku z kobieta która bardzo kochał była samodzielna miała swoja firme ale była uzalezniona od sexu i chciała inna pare a on się nie zgodził i się rozstali. Na tym gg gdzie go sprawdzam pisał, ze był w związku 2 lata temu z kobieta która go zdradzała i oskubała a kasy. Niewiadomo gdzie lezy prawda. ALE chce się odegrać wkrcic go i porzucić, chociaż czy to na nim zrobi wrazenie....Myslalam tez aby może mu za jakiś czas napisac , ze w ramach zemsty wkrecilam go bo chciałam się upewnić jaki z niego frajer..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: sprawdziłam ''faceta''

Wow... 37 lat kobieta i w takie głupie gierki się bawi.

Po pierwsze - gg nie jest żadnym sposobem na poznawanie fajnych ludzi. Jak coś to chyba samych desperatów spotkasz. Już bym prędzej w Tindera się bawił...

Po drugie - sprawdziłaś, potwierdziło się że kręci no i co? No i olej sprawę. Po co się bawić w jakieś głupie zemsty. Tym bardziej, że sama się niepotrzebnie nakręciłaś na faceta, którego nawet na oczy nie widziałaś. Więc daj sobie na luz i olej gościa.

3

Jak Ci się chce w to bawić..czemu nie?  Mnie by się nie chciało, bo i marna to satysfakcja z takiego "porzucenia" przez osobę z internetów, ale niektórzy się wkręcają, fakt. Ty np. się wkręciłaś wink bez urazy.

4

No on raczej nie traktuje tych znajomości zbyt poważnie, więc pewnie nawet taka zemsta nie wypali. Chyba, że autorka wysłała zdjęcia jakieś supermodelki, to może koleś się nakręcił xD

5 Ostatnio edytowany przez authority (2016-09-13 02:01:41)

A może jest ładna skąd wiecie. Z wielu postów przebija z części z was jakaś zawiść, nie wiem skąd to się bierze. Pamiętajcie wygląd to rzecz względna. Jak się chce w to bawić to czemu nie najlepsze iż może wyjść iż to kobieta big_smile Jak miałem 25 lat to na tlenie wkreciła mnie niby "laska" a wyszło iż to facet. Jak nie pytajcie.

6

Pewnie myslalas ze go oskubiesz z kasy bo skoro ma firme to ma kase ale nici z tego. smile

7

Zawiedziony23 napisał/a:

Pewnie myslalas ze go oskubiesz z kasy bo skoro ma firme to ma kase ale nici z tego. smile

czytaj ze zrozumieniem , ja nie pisałam nic takiego ze on ma firme tylko on mówił, ze jego była miała

8

ronnypaua napisał/a:

Po pierwsze - gg nie jest żadnym sposobem na poznawanie fajnych ludzi. Jak coś to chyba samych desperatów spotkasz. Już bym prędzej w Tindera się bawił...

Po drugie - sprawdziłaś, potwierdziło się że kręci no i co? No i olej sprawę. Po co się bawić w jakieś głupie zemsty. Tym bardziej, że sama się niepotrzebnie nakręciłaś na faceta, którego nawet na oczy nie widziałaś. Więc daj sobie na luz i olej gościa.

Widziałam go, bo gadaliśmy na skype tez dużo, ale w sumie masz racje szkoda energii na debila

9

nieufna37 napisał/a:
ronnypaua napisał/a:

Widziałam go, bo gadaliśmy na skype tez dużo, ale w sumie masz racje szkoda energii na debila

Masz 37 lat, a zachowujesz się jakbyś miała o połowę mniej.

10

authority napisał/a:

A może jest ładna skąd wiecie. Z wielu postów przebija z części z was jakaś zawiść, nie wiem skąd to się bierze. Pamiętajcie wygląd to rzecz względna. Jak się chce w to bawić to czemu nie najlepsze iż może wyjść iż to kobieta big_smile Jak miałem 25 lat to na tlenie wkreciła mnie niby "laska" a wyszło iż to facet. Jak nie pytajcie.

To do mnie? Pisałem o zdjęciach supermodelki dlatego, że autorka napisała o tym, że za drugim razem z fałszywego konta wysłała nie swoje zdjęcia i chce wkręcić kolesia. No to mówię, że pewnie jej sie to nie uda, chyba że wysłała o wiele fajniejsze zdjęcia niż swoje. Bo jak inaczej ma spowodować, że jak się znudził nią to ma się wkręcić w trollkonto?

11 Ostatnio edytowany przez Averyl (2016-09-13 09:30:02)

Czytając o takich poważnych problemach życiowych przypomina się dowcip:

Co myśli kogut biegnąc za kurką? "Dogonię, nie dogonię pobiegać warto"
Co myśli kura uciekając przed kogutem? "Zrobię jeszcze jedno okrążenie, żeby sąsiadki nie plotkowały"

Dowal mu, daj mu taką nauczkę, by już nigdy więcej nie śmiał odezwać się do kobiety. Niech inne net-babki uczą się od ciebie, jak postępować z gościem z netu.

A tak na poważnie i zupełnie inne beczki - po co faceci tak robią, bajerują, a potem wycofują się, jaką mają z tego korzyść? są tak samotni i beznadziejni, że nawet namiastka rozmowy z kobietą, udawania, że jest się kimś super podbudowuje im ego?

12

na to gg , gdzie go sprawdzam to pisał, ze ma motor za 100 tys, auto za 200...co za debil, nawet jeśli ma to po co o tym gada...pisał, ze był z kobieta 12 lat starsza od siebie, ogolnie zadnych netowskich znajomości  tzn poszukiwania faceta na gg itp., chociaż to on mnie sam zaczepił, nie ja jego - mam na myśli to prawdziwe gg a z drugiego aby go wkrecic ja go zaczepilam

13

I co nie pomyślałaś od razu, że to jakiś idiota, który próbuje "pokazać" swoje bogactwo, (którego pewnie nie ma, w necie można wstawić fotkę super motocykla, czy podać się za szefa wszystkich szefów, ale w realu - demonstrowałabyś swojego bogactwa przypadkowym, nieznanym ludziom?)
Co cię w nim tak urzekło?

14 Ostatnio edytowany przez nieufna37 (2016-09-13 13:38:21)

Averyl napisał/a:

I co nie pomyślałaś od razu, że to jakiś idiota, który próbuje "pokazać" swoje bogactwo, (którego pewnie nie ma, w necie można wstawić fotkę super motocykla, czy podać się za szefa wszystkich szefów, ale w realu - demonstrowałabyś swojego bogactwa przypadkowym, nieznanym ludziom?)
Co cię w nim tak urzekło?

On nie pokazywał bogactwa mi na tym prawdziwym gg jak rozmawialiśmy , tylko na ty drugi sprawdzającym go. Co mnie urzekło (oczywiście jak się poznawaliśmy) to normalność, można było pogadać o wszystkim, nie było żadnych podtekstów sexualnych. Mówil, ze nie szuka przygód a jak się zakocha to kocha całym sobą.Mówił, ze już nie może się doczekać kiedy wroci i się spotkamy a krótko przed rzekomym powrotem zaczał mnie unikac. No i mój typ faceta, jeśli chodzi o wygląd. No , ale jak się później okazało, zwykł sciemniacz.

15

Pewnie jest żonaty a internet wyczyścił z oczywistych względów. Czy ci faceci  piszący na tym forum nie rozumieją, że ta zakała męskiego rodu powoduje,że kobiety tracą przez takich zaufanie do innych, uczciwych mężczyzn?!

16

w związku najważniejsze jest zaufanie

17

Nie odegrasz się na nim w żaden sposób, bo tak naprawdę nie wiesz z kim masz do czynienia a problem leży tylko i wyłącznie w Twoich oczekiwaniach wobec tej znajomości.

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » sprawdziłam ''faceta''

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024